gorzata.14 Re: nietypowe sposoby na.. 19.08.10, 11:45 Nie ściągam. No może czasami xD Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: nietypowe sposoby na.. 19.08.10, 12:34 1. jak nie jestem w stanie się czegoś nauczyć lub jakiś przedmiot jest mi niepotrzebny w przyszłej karierze xD 2. tylko raz jak ściągałam od kolegi 3. w dłoni albo w piórniku xD nie wiem tylko jak to będzie na studiach xD 4. może nie fajne aczkolwiek potrzebne 5. nie Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: nietypowe sposoby na.. 19.08.10, 14:32 1.bardzo często ! zazwyczaj zawsze ! 2. nie ! 3.w takim fajnym długopisie ;d lub po prostu w piórniku ; ) mam taki typ długopisu jak chocolatex 4.czy ja wiem. 5.ee.. raczej nie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: nietypowe sposoby na.. 19.08.10, 14:33 1. nigdy 2.mnie nauczycielka podejrzewała na próbnym teście przyrodniczym tylko, że ja wtedy nie ściągałam!!!!!! 3.moje koleżanki w piórniku lub w kieszeni 4.nie. Ja wolę umieć i wiedzieć no chociaż na 4, niż ściągać i nie wiedzieć nic a dostać 6 5.tylko raz ściągałam na historii w 1 gim i nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 20.08.10, 08:44 1.Wtedy kiedy jest taka możliwość. 2.Raz w podstawówce,pan się śmiał.xd 3.Przyklejam na bucie albo na nodze pod spódniczką.Czasami też mam ołówkiem napisane na ławce. 4.Czasami. 5.Skąd?! Odpowiedz Link Zgłoś
with.you Re: nietypowe sposoby na.. 28.08.10, 21:52 niestety nie wiem co ci poradzić . sory . ale mam nadzieje ze dasz sobie rade ;* Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: nietypowe sposoby na.. 28.08.10, 21:59 1. baaardzo często o.O 2. nigdy ;] 3. zazwyczaj do piórnika, przyklejam na korektor, lub chowam je w takim specjalnym długopisie. 4. yyy... nie? 5. nie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Ściąganie 28.08.10, 22:03 ... jest trochę nie w porządku wobec osób, które się nauczyły. Ja sama staram się tego uniknąć - przez 8 lat szkoły ściągałam może pięć razy (zawsze jakieś głupoty, na przykład słówko na kartkówce z angielskiego) - choć częściej dawałam ściągać. Sposobów nietypowych nie mam - po prostu, jeśli już naprawdę muszę (a zazwyczaj 'muszę' ściągnąć np. słówko na kartkówce z języka obcego - jak już wcześniej napisałam), zerkam dyskretnie do osoby obok. O ile obok mnie siedzi osoba, o której wiem, że napisze dobrze lub mam świadomość, że jest (co najmniej) inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2005 Re: nietypowe sposoby na.. 28.08.10, 22:07 Jak często się da Raz Pani od polskiego mnie przyłapała , ale .. już jej nie ma Często naklejam na mój ultrafajny kalkulator , zawsze się przydaje . Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: nietypowe sposoby na.. 28.08.10, 22:57 w podstawówce ściągałam jak czegoś nie umiałam , no i nikt mnie nigdy nie przyłapał xd . ale nie wiem jak to w gim będzie ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś