etka 19.08.10, 13:56 Jak często odwiedzacie gabinet kosmetyczki? na jakie zabiegi najczęściej chodzicie? i ile pieniędzy potraficie przepuścić u kosmetyczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: KOsmetyczka 19.08.10, 14:03 Jeszcze nigdy nie byłam. ogólnie wiem po co miałabym tam iść -,- Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: KOsmetyczka 12.09.10, 15:10 Przekłuć uszy noi kiedyś ciocia dała mi kase na manicure, więc poszłam, ale jak bym musiała własną kase dawać to nie poszłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: KOsmetyczka 19.08.10, 15:54 Nigdy nie byłam u kosmetyczki, w wieku 16 lat nie potrzebuję xD Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:47 Niebyłam nigdy u kosmetyczki.. chyba że na przekucie uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 15:56 nie odwiedziłam jeszcze kosmetyczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 16:03 Ja też jeszcze nie byłam. Nie czuję takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: KOsmetyczka 19.08.10, 16:08 dobrze, spróbuję policzyć wszystkie pieniądze, które kiedykolwiek zostawiłam u kosmetyczki. po dokładnej analizie każdego dnia wychodzi mi: 0 oo jak to możliwe? czyżbym nigdy w życiu nie była u kosmetyczki? no zobaczcie, jednak mam trochę za dużo mózgu żeby tam chodzić i przepłacać za jakieś duperele żeby potem wyglądać jak blachara. brwi reguluję sobie sama, bo kosmetyczka na pewno mi zrobi tak jak ona chce, a nie tak jak ja. nie mam zamiaru wywalać forsy na paznokcie i tak jedna kąpiel i po lakierze. a kosmetyczka nic nie potrafi przekłuć tylko zapalenie spowodować, a ja mam na pewno o wiele większą wiedzę na ten temat niż ona. tak więc nie potrzebuję, nigdy nie byłam i nie mam zamiaru. a fryzjerom tez nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 18:14 chodzę tylko na brwi. i to czasami nawet raz na dwa miesiące. i najwięcej to wydałam u kosmetyczki 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: KOsmetyczka 19.08.10, 18:19 nie byłam. brwi reguluję sobie sama, więc nie miałabym po co. zresztą to chore, żeby chodzić w wieku 15 czy 16 lat do kosmetyczki. może pójdę przed studniówką. jeszcze mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
d.a.masen Re: KOsmetyczka 19.08.10, 18:23 Ja byłam przekłuć uszy <br /> A teraz co jakiś czas chodzę regulować brwi 5 zł jedna wizyta Odpowiedz Link Zgłoś
sunshinexd @a_vie 19.08.10, 21:10 czyli mamy rozumiec, ze sama przekłułaś sobie uszy? wlosow u fryzjera tez nigdy nie scinalas? Dobra, rozumiem, ze w dzisiejszych czasach trzeba uwazac, ale bez przesady.. Najbardziej rozwalil mnie tekst "a ja mam na pewno o wiele większą wiedzę na ten temat niż ona" XD haha dziewczyno, kosmetyczki sa w tym kierunku szkolone, przechodza wiele kursow.. gooosh. Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:39 Ja sama dorabiam jako kosmetyczka Maluje ciotkom paznokcie i reguluję brwi. Zawsze trochę kaski wpadnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:35 wydałam 25 zł. bo mi przekuwała babka ucho xD a tak to w naszym wieku, chyba nie mamy po co chodzić ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:49 Nie chodzę. W tym wieku nie mam po co Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:41 Oczyszczanie twarzy gdyż mam problem z cerą oraz henna Do oczyszczania dochodzą algi zamykające pory. Nie wiem ile, bo to w salonie mojej mamy, a więc to ona się dogaduje z panią Kasią. Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:52 hmm byłam na mikrodemobrazji koszt 100zł. chyba z 2razy...nie pamiętam. Robić makijaż na bal gim. =50złi na henne brwi i rzęs=12zł no to 262 zł straciłam u kosmetyczki w swoim życiu niedługo znowu idę na henne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: KOsmetyczka 19.08.10, 19:52 Ja u kosmetyczki byłam miesiąc temu na wyregulowanie brwi, a tak to nie chodzę. Moja mama jest w tym kierunku utalentowana więc paznokcie, makijaż i wszystko mam za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: KOsmetyczka 19.08.10, 20:01 Raz na oczyszczaniu cery xd. I raczej nie polecam xdd. A tak to nie chodzę ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: KOsmetyczka 19.08.10, 21:00 sama jestem własną kosmetyczką. c; potrafię pielęgnować paznokcie, skórę. znam różne triki z makijażu oraz reguluję brwi samodzielnie, lepiej niż w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: KOsmetyczka 19.08.10, 23:01 przekłuć uszy dwa razy bo mi się zrosły. ja nie płaciłam tylko mama bo mała byłam. a kosmetyczkom nie ufam bo mi krzywo przekuła! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: KOsmetyczka 19.08.10, 23:10 nie sadze zeby byly tu osoby " CZĘSTO ODWIEDZAJĄCE GABINETY KOSMETYCZNE " phahahah zastanow sie !!! ja wiem ze sa osoby ktore przekowaja sobie uszy czy cos czy tam reguluja brwi ale coo moze mam sobie isc i zalozyc tipsy u nog Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: kosmettyczka 12.09.10, 14:53 raz na regulacji brwi i kilka razy na przekłuciu uszu a do fryzjera to co miesiac chodze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: KOsmetyczka 19.08.10, 23:07 ja chodzę na rączki co 2 tyg za każda wizytę 30 zł + regulacja brwi i co miesiąc na nóżki płace wtedy 25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
majli_hana Re: KOsmetyczka 19.08.10, 23:08 Chodzę tam bardzo często, bo lubię sobie zrobić jakieś modne tipsy, np. takie Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: KOsmetyczka 19.08.10, 23:16 jedynie paznokcie . : ) nic nie płace . Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: KOsmetyczka 12.09.10, 14:41 raz w miesiącu na regulację brwi, i na przekucie uszu raz : D Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: KOsmetyczka 12.09.10, 14:58 Po co mam niby chodzić do kosmetyczki..? Trochę za młoda jestem... xd Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: KOsmetyczka 12.09.10, 14:47 Nie chodzę do kosmetyczki i nigdy jeszcze nie byłam. Nie czuję wyraźnie takiej potrzeby. Ty myślisz, że ja nie mam na co forsy wydawać? Za kaskę, którą dałabym kosmetyczce mogę sb kupić nowy, fajny ciuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: KOsmetyczka 12.09.10, 14:48 może raz , na trzy miesiące. e , może 30 zł. na pewno nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: KOsmetyczka 12.09.10, 14:53 Nigdy. Chyba, że liczy się przebicie uszu. Odpowiedz Link Zgłoś