gosika11x 20.08.10, 22:02 Hejka Miałyście kiedyś tak że ktoś do was na telefon,gg itp. pisał a wy nie wiedzieliście kto to jest??Pytał was ile maciel lat itp Bałyście się wtedy??? Co wtedy robiliście???? Tak pytam,z nudów pozdro jak się nie podoba to czerwony kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:06 ja wysyłam takie smsy dla jaj z koleżankami xd haha, albo dzwonimy do ludzi. ;d a ty dostałaś takiego smsa albo zadzwonił ktoś do cb? bo to może ja byłam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:07 Albo nie odpisywałam albo kłamałam gościa, że mam 20 lat itd xd Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:08 Chyba miałam tak kilka razy, ale nikt mnie nie wypytywał, bo była to zwykła pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:12 bardzo cżesto tak mam , dostaje sms albo telefony, ale to moi koledzy, szkoda mi ich .. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:14 nieee ale gdyby byla taka sytuacja to napewno bym to tak zostawila i nie odpisywalabym bo nie lubie pisac smsow nawet nie wiem gdzie mam telefon Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re:Chyba tylko raz 20.08.10, 22:20 Miałam tak raz, ale okazało się, że to kolega mojej koleżanki Ale za to moja koleżanka dostawał jakieś natrętne esemesy od jakiegoś gościa, i w końcu musiała zmienić numer ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Ja nie, ale... 20.08.10, 22:31 Mam EXkoleżankę, która na zabój zakochała się w pewnym chłopaku. No i gdzieś tam wynalazła jego gg. Sama je znalazła, nikt jej nie podał! Taka była zdesperowana... Dla mnie to chore, ale dobra, miała już to gg i napisała do niego. Zaczeła wypytywać go o różne rzeczy (aby upewnić się, czy właściwego kolesia znalazła), a kiegy on spytał, z kim ma przyjemność, to ona na to, że musi już iść XD Chore to totalnie, ale co zrobić. Napisałam to, aby przedstawić wam sytuację od innej strony, czyli od strony piszącego. Czasem są to takie osoby, jak dziewczyna przedstawiona powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:32 jak ktoś nie pisze głupio, można popisać. czasem się ludziom po prostu nudzi ; p Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjolciaxxx <tutaj;D>>> 20.08.10, 22:32 heh xD nom ;D zdarza się^^ nie boję się. normalnie pisze z tą osobą; P Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:36 raczej nie. zazwyczaj tylko głupie żarty - zresztą kolegów - czy dodzwoniłem do do ... etc. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: sms itp.;/// 20.08.10, 22:37 2 razy. ale to jak byłam w 2 klasie hahahahaahahhahaha ;dd . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: sms itp.;/// 27.08.10, 20:03 jakie głupie dziecko... no pewnie już lece sr... po gaciach bo to na pewno pedofil pyta ile mam lat, a nie jakiś dzieciak sie bawi. jenyy.. ja też wiele razy pisałam do ludzi, zeby ich wkręcać. pedofile nie istnieją. a jak istnieją to biorą się za dzieci, a ja już niestety do ich beztroskiego grona nie należę. wtedy jak ktoś pisze jakies bzdury albo od razu nie napisze kim jest to blokuje i po sprawie. chyba, że mnie zaintryguje to z nim pisze i bawie sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 Re: sms itp.;/// WEZ SIE ;/ 27.08.10, 20:13 a_vie napisał(a): > jakie głupie dziecko... > no pewnie już lece sr... po gaciach bo to na pewno pedofil pyta ile mam lat, a > nie jakiś dzieciak sie bawi. > jenyy.. ja też wiele razy pisałam do ludzi, zeby ich wkręcać. pedofile nie istn > ieją. > a jak istnieją to biorą się za dzieci, a ja już niestety do ich beztroskiego > grona nie należę. > wtedy jak ktoś pisze jakies bzdury albo od razu nie napisze kim jest to blokuje > i po sprawie. > chyba, że mnie zaintryguje to z nim pisze i bawie sie dalej. JUZ NIE RÓB Z SIEBIE TaKieRGO NIE WIADOMO CZEGO I KOGO MASZ TYLKO 14 LAT NADAL JESTES DZIECKIEM!! ave Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: sms itp.;/// 28.08.10, 13:35 Nie dostawałam takich smsów, za to ktoś do mnie dzwonił. ale wiesz. Naciągnęłam tą osobę na jakieś 2 zł, bo się nie rozłączyłam. hahahaha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: sms itp.;/// 28.08.10, 14:34 Pewnie, że miałam, ale poprostu nie odpisywałam i miałam z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: sms itp.;/// 28.08.10, 15:51 i to ilee razy ;d z regóły gdy tak ktoś do mnie pisze pytam się kim jest i wgl. Jeśliw wykręca się od odpowiedzi na moje pytanie po prostu nie odpisuje i radzę tak robić - po prostu nie odpisywać. pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: sms itp.;/// 28.08.10, 15:57 do mnie wczoraj na gg pisał jakiś gość że chce się ze mną je*ać to mu odpisałam "idź i je* się sam ze sobą" . denerwują mnie takie ludzie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: sms itp.;/// 28.08.10, 18:03 tak, różne nieznajome osoby do mnie pisały. czego miałam się bać ? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: sms itp.;/// 28.08.10, 20:54 ktoś mi napisał; 'odwal się od mojego chłopaka' i 'twój chłopak cię zdradza'. buahahah do dziś niewiem kto jest taki mądry żeby to napisać.xd Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: sms itp.;/// 28.08.10, 20:59 Sms to nie, ale ktoś często dzwonił i sobie jaja robił. Ostatnio na gg ktoś podawał się za moją przyjaciółkę. Jak znajdziemy ten nr. gg to idziemy na policje : D Odpowiedz Link Zgłoś