cosi 21.08.10, 10:49 Co sądzicie o rękawiczkach bez palców? Lepsze z materiału, czy skórzane Gdzie mogłabym takie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devilisch Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 11:14 rękawiczki bez palców są extra, sama mam kilka różnych ... najlepsze są skórzane, skóra to skóra... ale ze sztucznego tworzywa też mogą być wiadomo że skórzane są drogie, ale warto w nie zainwestowac a gdzie możesz kupić?... np. na allegro, albo w internecie są różne sklepy z takimi właśnie rzeczami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 11:56 Mi się podobają, ale tylko te z materiału c Odpowiedz Link Zgłoś
asiagd Re: Rękawiczki bez palców 21.08.10, 12:06 możesz takie kupić w sklepach New Yorker ale ładniejsze są z materiału jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 11:59 Takie skórzane to raczej nie, ale takie z materiału to i owszem, z chęcią bym nosiła Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:01 ja mam zamiar kupić za następne kieszonkowe ale ze sztucznej skóry i z ćwiekami. z materiału mam takie do łokcia. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:09 skorzane to na motor ale ja nie mam haha xD i wole zwykle na zime frotowe Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:18 mam rękawiczki bez palców , ale nie takie . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:10 Fajne Skórzane takie fajne są, a nie wiem gdzie można takie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:11 jedź do Krakowa na Zakopianke, jest tam house, kamelu (niewiem jak to się pisze.xd) i tam jest taki z biżuterią, który niewiem jak się nazywa to idź tam . ; *** hahahha . Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta tu. 21.08.10, 12:15 Sama mam rękawiczka bez palców oraz są bardzo modne i wygodne. Sama kupiłam przez Allegro, nie były drogie, chociaż to skóra. Nie wiem czy użytkownik jeszcze sprzedaje te rękawiczki Z moimi rękawiczkami nie było problemów. Na wycieczce szkolnej koleżanka porysowała mi przez przypadek długopis jedną z rękawiczek, i udało mi się ślad długopisu "zmazać" śliną. Nie zostało śladu po długopisie a kolor nie wyblakł :] Jestem z nich bardzo zadowolona :]P Jeśli chcesz kupić tradycyjne czarne rękawiczki, znajdziesz je w sieci sklepów New Yorker oraz H&M. mam nadzieję, że pomogłam :} Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Skórzanych nie lubię, ale... 21.08.10, 12:17 rękawiczki bez palców są super. Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:19 moja koleżanka ma identyczne, jak dałaś na zdjęciu. btw. mnie się nie podobają, ani nawet to nie jest mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Rękawiczki 21.08.10, 12:27 ja mam 4 pary: do łokcia, takie dziurawe jak kabaretki, krótkie w paski (bawełna), do łokcia białe z łańcuchami i czarne z czerwoną falbanką przy palcach (bez otworów na palce, jeden duży). można je dostać.. wszędzie. ale te, które wstawiłaś są okropne. skórzane ogólnie są brzydkie, bo nie potrafią wyprodukować normalnych tylko takie dla dody albo hanci montanci. Odpowiedz Link Zgłoś
madzixon_xd Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:31 Skórzane czarne i czerwone można kupic w "New Yorker". Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 12:34 Gdy nadejdzie pora zimna że tak napiszę, to kupisz je wszędzie :] Ja mam ale nie są takie fajne bo zimno w zimę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 13:05 mnie przypadły do gustu takie rękawiczki, tyle że koronkowe. mnóstwo takich widziałam w Londynie, lecz w Polsce jak na złość nigdzie nie mogę ich znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka tuu 21.08.10, 12:35 Mam te rękawiczki. Kupiłam je w Olsztynie za 5 zł w bezcłowym Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Tuu 21.08.10, 13:23 Mam tego miliony, uwielbiam!!! Kocham je wszystkie! Najwięcej mam skórzanych, bo takie są najlepsze i wygodne, i trwałe! A jeśli chodzi o kupno, to są na allegro. Jedną z (moich) par kupiłam w heavy metalowym sklepie, skórzane i stylowe xD Nie wiem czy w Polsce znajdziesz sklep heavy metalowy (gdzieś jest na pewno, bo ja nie byłam w tym sklepie w Polsce, ale ciul) W razie czego możesz kupić przez neta lub poszukać w sklepach, gdzie mogłyby takie być (New Yorker, H&M ) Możesz też wejść na glovestar tam mogą mieć takie rękawiczki. Powodzenia. Chodź raz jestem w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: c: 21.08.10, 13:31 fajne są takie rękawiczki, ale te na zdjęciu nie za bardzo mi się podobają - kup sobie lepsze ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 14:35 Podobają mi się ale niekoniecznie takie jak pokazałaś na fotce Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 15:51 Kiedyś widziałam coś podobnego w Orsay' u, ale nie wiem czy teraz też jest. Nie lubię takich rękawiczek... Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ Re: Rękawiczki bez palców. 21.08.10, 17:24 Bardzomi mi się podobają, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś