hmpoziomb11 21.08.10, 11:17 Ja do 5 kl. mam taki plecak pasuje?wpisznie plecak pcb patio taki różowy Bo niemogę wstawić zdięcia ani linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hmpoziomb11 Re: Może być? 21.08.10, 11:21 Pomużcie plisssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak Re: Może być? 21.08.10, 11:29 Z tego co się orientuję to jest taki tornister, nie plecak, prawda? Chyba, że coś się zmieniło. Ale jeżeli tornister to tak średnio pasuje do piątej klasy. Bardziej jakiś plecak. Ja miałam w piątej i szóstej ten sam plecak. Różowy z pumy Lecz jeżeli tobie się podoba, to możesz taki mieć. Tylko głupio będziesz się czuła jeżeli tylko ty będziesz miała tornister a inni plecaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
hmpoziomb11 Re: Może być? 21.08.10, 11:49 To był plecak tam sprawdzałam był niebieski a ja mam różowy i nie wiem czy inni mnie nie wyśmieją Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Może być? 21.08.10, 12:13 Jeśli idziesz do piątej klasy, to jak najbardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Może być? 21.08.10, 12:16 taaaak ja lubie rozowy kup goo jak tylko ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Linda ma rację. 21.08.10, 12:20 Jak Ci się podoba to kup. Ja zamówiłam sobie na allegro plecak z Sagi Zmierzch ( taki czarny z przypinkami ) oraz piórnik i nie boję się, że antyfani mnie wyśmieją. 3maj się! Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Może być? 21.08.10, 12:20 haha ja mialam czarno różowy w kratkę jak szłam do gimnazjum ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Może być? 21.08.10, 14:25 jeśli się tobie podoba - to ty go będziesz nosić: ), ja w piątej klasie miałam z nici, ze słodziutką owieczką. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Może być? 29.08.10, 11:16 Ja 5 klasie miałam niebiesko- czary z Nike. Podobno chłopięcy, bo stary kolega taki miał XD. Jeżeli Ci się podoba to może być, możliwe że cię nie wyśmieją . Odpowiedz Link Zgłoś
julitusskaxd Re: Może być? 29.08.10, 17:23 Nawet Nawet Fajny i wql ^^ ale nie rózowy.!! xd Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Może być? 30.08.10, 18:25 jakaś dziewczyna dała tu fotę tego plecaka ale mnie się... nie podoba. choć mam do szkoły różowo-czarny w panterkę ten mi się nie podoba bo ja za różem nie przepadam. pewnie pyttacie czemu sobie kupiłam różowy plecak??? bo kocham wzory w panterkę i zeberkę i tygryska i wszystkie inne zwierzęce Odpowiedz Link Zgłoś