miki_jackson 21.08.10, 19:35 Moim zdaniem to przesada: co o tym wszystkim myślicie? Czy to nie przesada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:38 noo wieeem ale to normalne jest przeciez jak sie serial skonczy to i caly swiat hanki sie skonczy mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:40 weszlam na twoj profil i stwierdzam fakt ze fajna jestes !!! moge cie zaprosic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 06.09.10, 19:25 Przecież to dla kasy, dziecko zobaczy takie "coś" i to chce = kasa. Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze. A Miley lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 22:54 linda napisał(a): > noo wieeem ale to normalne jest przeciez jak sie serial skonczy to i caly s > wiat hanki sie skonczy > > mam nadzieje Świat hanki się skończy natomiast zacznie się świat wolno dojrzewającej Miley. To będzie trwałio wiecznie aż do momentu gdy któryś człowiek spojrzy na po raz 100 tego samego dnia i popełni samobójstwo . Miejmy nadzieje że człowiek ten zastanie pomszczony. Np. Miley Cyrus na zawsze straci głos, słuch,itp. choc w mojej ocenie już i tak tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:38 omg . !! rzeczywiście , przesada . WG. jedną wilką porażką jest miley i grana przez nią postać . . . Osoby które ją lubiąą . . . . . żal . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:40 Omg . !!! Rzeczywiście , przesada . WG. jedną wilką porażką jest miley i grana przez nią postać . . . Osoby które ją lubiąą . . . . . żal . Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 06.09.10, 19:16 a ja widzidziałam komplety bielizny z Hancią.... góra była tragiczna Odpowiedz Link Zgłoś
uchiha Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 06.09.10, 17:59 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ludzie powariowali... Jak byłam na koloni to w takim jednym sklepie cała wystawa była poświęcona hannah montana... koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
angela_porter Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 09.09.10, 10:25 no serio przesada . gdzie się nie ruszę to wszędzie widzę rzeczy z Hannah xD nawet majtki są w Hannah ajć ; d niech już ten serial się skończy za kilka lat może zapomną o tej Montanie i będzie git w koncu świety spokój ; x a sama Miley spada na psy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo a ja czekam !!! --> 21.08.10, 19:40 Jak zobaczę podpaski z hanną montanną to wtedy uznam, że świat faktycznie oszalał...bo z patinsonem też są gacie i lalki Odpowiedz Link Zgłoś
mini123 Re: a ja czekam !!! --> 21.08.10, 20:28 xooxoo napisał(a): > Jak zobaczę podpaski z hanną montanną to wtedy uznam, że świat faktycznie > oszalał...bo z patinsonem też są gacie i lalki zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:43 Pewnie, że przesada. Co za dużo, to nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:44 Dla mnie to nie jest "szał" tylko zbijanie kasy na rodzicach xd Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:46 Zdecydowanie przesada. Disney wzbogaca się na takich zabawkach, więc nie ma co się dziwić. Cytrusce też się pewnie nieźle za to dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Za niedługo bd tampony z Miley 21.08.10, 19:50 No co Ty ! Która dziewczyna nie marzy by mieć Miley na majtkach ? Toż to jest totalny odjazd mieć ją na tyłku Oczywiście to był sarkazm i całkowicie się z tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:52 No niestety .. Ale wiadomo, ze to dla kasy, a male dziewczynki kupuja myslac, ze to fajne .. Taka moda ! Co poradzic ?? Pewnie przeminie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 19:55 e tam. Male dziewczynki to kupują, wiec producentom to jak najbardziej pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:10 nie, nie przesada. zachowujesz się tak, jak gdybyś nigdy nie widziała gwiazdy / postaci, która jest obecnie ' na topie ' na pościeli czy plecaku. urodziłaś się wczoraj, czy co ? tak samo było np. z HSM. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: kosz, było miliard razy. 09.09.10, 21:48 żaden kosz ja lubię Hannah/ Miley i jak dla mnie nie jest to przesada mieć takie rzeczy z Hannah Montana Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl -.- 21.08.10, 20:15 Nie od dawna wiadomo,że wizerunek Hannah Monatny jest na b a r d z o wielu rzeczach.Ale właśnie te wszystki gażdżeciki są po to,by wyciągać kasę od naiwnych siedmioletnich dziewczynek zakochanych do szaleństwa a Miley.Ciekawe co jeszcze powsatnie z twarzą Miley.Może papier toaletowy? Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:24 Jak byłam mała była moda na witch i też było dużo takich rzeczy... pościel ,lalki ,przybory szkolne itd. (: teraz dzieci mają Hannah Montana. Dla mnie jest to gorsze od Witcha ,ale teraz modne. Dajmy małym sie nacieszyć. (; Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:25 Ktoś Hany nie lubi fani będą to kupować i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
fan.jb Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:32 Rzeczy dla 5 latek to są . Ale przesada Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:46 taak ! wielka przesada ! gdziekolwiek spojrzę w sklepie to widzę Hannah Montanę ! skarpetki, majtki, rzeczy szkolne, pościel, poduszki, niedługo papier toaletowy zrobią ; / Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:46 dostałam oczopląsu Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:53 Czekam tylko na papier toaletowy < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 matko . 06.09.10, 18:18 współczuję Miley . Jestem pewna że nie chciała być na plecakach , piórnikach i wgl. ja bym się na jej miejscu powiesiła . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Zdążyłam się przyzwyczaić. 21.08.10, 20:59 Chyba już zawsze ludzie będą tak poplątani.Oni zbijają na tym kasę i nie obchodzi ich czy to już przesada czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 20:59 aaa!!!!!!!!!!!!111jedenjeden Muszę mieć to wszystko!!! Ej, tak serio to też uważam, że to przesada. Hanna Montana jest wszędzie, ale mam jakieś zwidy oO Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 21.08.10, 21:09 Straszne. Ale jest i będzie tak jak z Hello Kitty, od nędznej bajki do majtek. Do tego już się przyzwyczailiśmy, więc do różnych gówien z Hanny Montany* też zdążymy się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Świat oszalał na punkcie...Wejdź! 22.08.10, 12:14 ale świetna pościel! :d Odpowiedz Link Zgłoś
vipkociak Miley ostatnio mówiła, że nie chce mieć za fanów.. 21.08.10, 21:14 Miley ostatnio mówiła, że nie chce już mieć za fanów małych dziewczynek, ale chce śpiewać "dla" większych. Ale cóż to przesada, z tymi gadżetami!!!!!!!!!!!! Małe dziewczynki to jej przeznaczenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Miley ostatnio mówiła, że nie chce mieć za fa 06.09.10, 18:27 Zgadzam się z vipkociak. Małe dziewczynki to przeznaczenie Miley. Ona nigdy nie będzie lubiana przez np. 16 czy tam 17 latki Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 TU ! ` 21.08.10, 21:17 Tak , mysle ze to przesada ! Jak sie wejdzie do sklepu np. papierniczego to tam zamias normalnych zeszytow z kotkiem czy pieskiem to Hana . przeraza mnie to ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 To proste... 21.08.10, 21:21 Disney Channel zaspokaja małe dziewczynki, które dostają spazmów, gdy tylko usłyszą 'Hannah Montana' Odpowiedz Link Zgłoś