Dodaj do ulubionych

Forum Kotkowego Echelonu

• green_alien Re: ______________ 22.02.11, 19:14
      Dziękuję kiss
      https://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_1127573_1280086553_0_755.jpeg
      Macie torta big_grin Smacznego!!
      A to na popitkę : https://piwoooo.blox.pl/resource/lech_premium.jpg
      piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo cool
      • jasia_xd Re: ______________ 22.02.11, 20:36
        wygląda świetnie, szczególnie ten drugi obrazek big_grin
        no i Wszystkiego Najlepszego i oczywiście wszystkiego najmarsowego na świecie Green! !!!!!!!Pijemy za cb !! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
        • klaudusss Re: ______________ 22.02.11, 20:54
          100 lat green!!! kiss kwiat
          podoba mi się ten drugi obrazek. tongue_out
          piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
          nie szalejcie dziewczyny za bardzo przez dwa dni smile poczekajcie na mnie i wtedy zrobimy imprezkę big_grin
          • green_alien Re: ______________ 22.02.11, 21:10
            klaudusss napisał(a):

> nie szalejcie dziewczyny za bardzo przez dwa dni smile poczekajcie na mnie i wted
            > y zrobimy imprezkę big_grin

Za późno wink Aśnaebaayśmy piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
            • gossip_girl_fan Re: ______________ 22.02.11, 21:30
              heh.. piwo
              • marsowy_odlot Re: ______________ 22.02.11, 21:51
                ha-ha! 2011 post mój big_grintongue_out piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo ja πerdole aśnebaamcool
                • naomi. ₪ ø ||| ·o. 22.02.11, 22:03
                  o lech big_grin to za green piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo piwo
                • green_alien Re: ______________ 22.02.11, 22:15
                  marsowy_odlot napisał(a):

> ha-ha! 2011 post mój big_grintongue_out

To mój jest 2012 !!! O nie!! Przepowiednie sprawdziły się!! Jest koniec świata big_grin
                  • paramorehayley_ AAA!!! 22.02.11, 22:59
                  • rikkki @green 22.02.11, 23:07
                    największa imprezka mnie ominęła oczywiście, ale dołączam się do życzeń piwo jeszcze przez 53 minuty masz urodziny devil piwo
                    niech Cię tam hojnie obdarują big_grin prezent
                    • only_exception Re: @green 23.02.11, 15:13
                      Ej kurde mnie tez ominęła imprezka, a życzenia to ja już ci składałam to tylko sie z tb napiję ;d
                      piwopiwo
                      • kara4454 Re: @green 23.02.11, 15:17
                        ja też sie napije piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
    • green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.02.11, 15:14
      No co jest ? Żyjecie ? piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
      • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.02.11, 15:18
        no ja zyje tongue_out
        piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
        • green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.02.11, 18:26
          A ja dzisiaj miałam na obiad pierogi suspicious
          piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
          • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.02.11, 18:31
            a ja wczoraj chodze po sklepach a tam " I <3 mars " i taki zaciech ;d
    • itsjustmee @green 23.02.11, 18:38
      miałam wczoraj napisać, ale nie mogłam wejść na kotka, więc 'nieco' spóźnione sto lat, wszystkiego najlepsiejszego, marsowego, echelonowego, jaredowego, shannowego, tomciowego, green! big_grin piwopiwopiwo

btw. jak ktoś przegapił Rock Am Ring 2010 z Marsami w którąś tam niedzielę to w piątek leci o 19:00 i w sobotę o 10:30 na MTV HD.
      a ja ostatnio miałam na polskim omawianie Homera, i akurat czytałam fragment 'syn Dzeusa i Leto' big_grin zaczęłam się śmiać jak opętana, ale moja polonistka za dużo sobie z tego nie zrobiła, bo przyzwyczaiła się już do moich napadów. tongue_out
      • morelka227 :) 23.02.11, 19:58
        A ja tam bym chciała takie marsowo-echelonowe lekcje. Wtedy bym lubiała chodzić do szkoły big_grin
        • milenka2822 Re: :) 23.02.11, 20:13
          Ale mnie tu dawno nie byłosad Ja jestem za!! Może napiszemy jakąś petycję do szanownego ministerstwa o wprowadzenie marsowo-echelonowych lekcji?xD
          • green_alien Re: :) 23.02.11, 21:24
            Ja jestem za cool
            • kara4454 Re: :) 23.02.11, 21:25
              ja też big_grin
              • jasia_xd Re: :) 23.02.11, 21:37
                ja też oczywiście za big_grin a co do mojego marsowego dnia to tyle że jadłam marsa i chyba ze cztery razy na angielskim spotkałam się z Nobody big_grin ale bywało ciekawiej ...
                ej nie popiłyśmy dzisiaj za dużo piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                • morelka227 Re: :) 23.02.11, 22:59
                  A ja chcę żebyście mi poradziły... Chodzi o to, że robię urodziny i zapraszam znajomych. Oczywiście będą lecieć piosenki typu Lady Gaga czy Rihanna bo oni czegoś takiego słuchają, jednak chcę sobie uprzyjemnić ten dzień i chcę puścić pare piosenek 30STM. Piosenki typu Fallen czy From Yesterday niestety odpadają uncertain Chodzi mi raczej o bardziej imprezowe kawałki.Puszczę raczej remix Night Of The Hunter z TIW. Macie jakies propozycję jeszcze?
                  • paramorehayley_ Re: :) 23.02.11, 23:33
                    CTTE! big_grin
                    • paramorehayley_ i Kings & Queens! 24.02.11, 11:55
                      • marsowy_odlot Re: i Kings & Queens! 24.02.11, 12:44
                        i Search & Destroy!big_grin
                        • paramorehayley_ Re: i Kings & Queens! 24.02.11, 13:41
                          o, tak, Search & Destroy też! big_grin
                          • morelka227 Re: i Kings & Queens! 24.02.11, 14:38
                            Dzięki smirk Będzie kolejna okazja żeby się napić big_grin
                            • green_alien Re: i Kings & Queens! 24.02.11, 16:17
                              My zawsze znajdziemy okazję, żeby się napić smile
                              No to tym razem za twoje urodziny piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                              • marsowy_odlot Re: i Kings & Queens! 24.02.11, 18:22
                                big_grinbig_grinpiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                Green kiedy będziesz na gg?wink
                                • gossip_girl_fan :D 24.02.11, 19:19
                                  też mam pytanie co do urodzin. robie za 2 tygodnie.moje kumpele sluchajas metallicy, red hotów... ale nie lubią marsów... sad i tak ich bd słuchać ;p
                                  • haitsu. Re: :D 24.02.11, 20:25
                                    METALLICA <3 kochamkochamkocham jednak czasy do 1986 rlz. <3
                                    Koleżanka nie lubi Marsów to ja: Pier.dol sie, słuchaj marsów! : D
                                  • green_alien Re: :D 25.02.11, 13:46
                                    gossip_girl_fan napisał(a):

> też mam pytanie co do urodzin. robie za 2 tygodnie.moje kumpele sluchajas metal
                                    > licy, red hotów... ale nie lubią marsów... sad i tak ich bd słuchać ;p

Daj mi ich gg big_grin Spoko mają gust, tylko kiepsko, że nie lubą Marsów indifferent
                                • marsowy_odlot Lopez Tonight 24.02.11, 19:21
                                  www.youtube.com/watch?v=6gRsEll5Jzc&feature=related znacie kogoś kto może to przetłumaczyć?wink piwopiwopiwopiwo
                                  • milenka2822 Re: Lopez Tonight 24.02.11, 21:09
                                    jutro na tym blogu: jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl ukaże się filmik z tłumaczeniemsmile
                                    • ilolita Oj tam , oj tam. 25.02.11, 09:44
                                      Super, na pewno obejrzę kiss
                                      • klaudusss Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 15:06
                                        nie ma mnie trzy dni, a tutaj już kolejna petycja się szykuje, imprezy...... hahaha big_grin nie marnujemy czasu. tongue_out
                                        Pijemy dziewczyny, bo odwykłam przez ten czas i muszę się szybko zrehabilitować.!
                                        piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                        • kara4454 Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 15:12
                                          ja jeszcze dziś nie piłam a przecież weekend sie zaczął big_grin
                                          piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                          • paramorehayley_ Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 16:47
                                            no to pijem za weekend!

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                            • jasia_xd Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 17:52
                                              pijemy, pijemy big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                              • lovesick Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 18:36
                                                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                • marsowy_odlot Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 18:49
                                                  Właśnie mnie koleżanka poprosiła o "oprawę muzyczną" na urodzinysuspicious będę katować marsami!coolsuspicious piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo aśnaebaamconfused
                                                  • paramorehayley_ Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 19:02
                                                    hahhahhahh, marsowy_odlot kocham twoje 'aesienaebaam' big_grin
                                                  • marsowy_odlot Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 19:15
                                                    o dzięki paramorehayley_big_grin
                                                  • paramorehayley_ Re: Oj tam , oj tam. 25.02.11, 19:30
                                                    no po prostu mnie to za każdym razem rozwala big_grin

piwopiwopiwo
                                                  • gossip_girl_fan ;DD 25.02.11, 19:34
                                                    i tak ich będe słuchać na urodzinach bo to moje urodziny big_grin ;p

piwopiwo
                                                  • marsjanka115 x__x 25.02.11, 19:54
                                                    z bravo girl jest plakat marsów
                                                    o taki może już wiecie ale jak nie no to proszę santa
                                                  • kara4454 Re: x__x 25.02.11, 20:02
                                                    dobrze ze napisałaś bo nie wiedziałam smile
                                                  • marsowy_odlot Re: x__x 25.02.11, 20:04
                                                    nawet ładny ten plakat...wink<br />
                                                    Wszystkiego najlepszego dla blondynek, bo kolega mi powiedział że dziś jest dizeń blondynektongue_outbrawopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: x__x 25.02.11, 20:11
                                                    a ja brunetka ;p
                                                    ale napije sie za blondynki xd
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • naomi. Re: x__x 25.02.11, 20:12
                                                    o fajnie brawo
                                                  • marsowy_odlot Re: x__x 25.02.11, 20:26
                                                    kto miał dziś marsowy dzionek? ja tak średnio marsowycrying
                                                  • marsowy_odlot Re: x__x 25.02.11, 20:27
                                                    ale z ato wczoraj udało mi sie obejrzec całe hurricanesercena 4fun.tv po 23 suspiciousdevil
                                                  • morelka227 Re: x__x 25.02.11, 20:43
                                                    A ja miałam baaardzo marsowy dzień smile Właśnie moja impreza urodzinowa się skończyła i wróciłam do domu. I mam zamiar dobrać się do This Is War CD i DVD big_grin No to pijemy! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: x__x 25.02.11, 20:45
                                                    pić moge zawsze ;d
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
    • eurodont audycja. 25.02.11, 21:03
      o marsach niestety tylko do 21:00 ; (
      radio-kluczbork.pl/
      • marsowy_odlot Re: audycja. 25.02.11, 21:13
        fm.tuba.pl/radio/marsowy_odlot/dxx/Rock!!!#edytuj-radio aw własnie! to moje radyjko ^ ^ coolpiwopiwo
      • rikkki co to za radio hi-fi? :x nie słyszałam ^^ 25.02.11, 21:14
        • only_exception Rock am Ring 25.02.11, 21:37
          A ja dziś obejrzałam całe Rock am Ring i jaram się tym jak cholera. Wgl cały ten koncert był mega. Shannon.. No na prawdę.. Perkusja to jest chyba jedno z najcięższych i najbardziej męczących instrumentów .. Tomo.. No kocham jak on gra i tak fajnie skacze.. Jared,.. Boski głos to jak walnął "no ściśnijcie się trochę " czy cos ;p No wgl.... Jak ja kocham, że jest coś takiego jak nagrywanie w ence bo ja nie mam takiego bajeru ;p
          • paramorehayley_ Re: Rock am Ring 25.02.11, 21:59
            taak, ściśnijcie się big_grin
            i fotka na tłiterka big_grin
            • morelka227 Re: Rock am Ring 25.02.11, 22:56
              Też oglądałam, w ogóle świetnie zagrali, z resztą jak zawsze. Albo jak Jared rzucił się w tłum... To pijemy za Marsów! piwopiwopiwopiwopiwopiwo big_grin
              • kara4454 Re: Rock am Ring 25.02.11, 23:04
                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                • klaudusss Re: Rock am Ring 26.02.11, 00:04
                  piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                  • jasia_xd Re: Rock am Ring 26.02.11, 00:41
                    skakanie w tłum było najlepsze big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                    • gossip_girl_fan Re: Rock am Ring 26.02.11, 12:11
                      a ja jeszcze nie ściągnełam sobie więc nie widziałam sad
                      a plakat fajny nawet. big_grin
                    • gossip_girl_fan Re: Rock am Ring 26.02.11, 12:12
                      a w ogóle jakie gazety kupujecie ?
                      • morelka227 Re: Rock am Ring 26.02.11, 15:29
                        Ja kupuję Twist ale mam zamiar kupić dzisiaj Bravo Girl bo jest plakat z 30STM.
    • milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 16:51
      www.youtube.com/watch?v=J7QoNQVmajU Jared w "Lopez Tonight"- wywiad przetłumaczony na polski
      • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 17:08
        już widziałam świetne było big_grin
        • didi16 24.08.11r. Hamburg 26.02.11, 17:13
          Mam pytanko.
          24 sierpnia w Hamburgu mamy koncert Marsów.
          Czy wybiera się ktoś?
          Do tego jest jeszcze pół roku ale to tak z ciekawości. smile
          • kara4454 Re: 24.08.11r. Hamburg 26.02.11, 17:14
            ja nie jade czekam na koncert w polsce smile
            • didi16 Re: 24.08.11r. Hamburg 26.02.11, 17:16
              Zastanawiam się nad tym.
              Bo jednak fajnie byłoby pójść na konert jeszcze w tym roku wink
            • naomi. Re: 24.08.11r. Hamburg 26.02.11, 20:46
              ja nie, bo właśnie namawiam tatę na koncert w Pradze (;
              • mabmouldheel Re: 24.08.11r. Hamburg 26.02.11, 23:16
                naomi. napisał(a):

> ja nie, bo właśnie namawiam tatę na koncert w Pradze (;

to mi przypomniało, żeby zadzwonić do taty i bardzo grzecznie i ładnie go poprosić o zgodę na wyjazd xD
        • milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 17:16
          o taksmile a najlepsze o tej bańcebig_grin
          • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 19:48
            dzieki za link ;*
            • lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 20:03
              ja również czekam na koncert w Polsce.

A co do wywiadu jak zawsze fajny, tylko te krzyczące fanki .

• kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 20:06
                dla mnie najlepsze było "flirtujesz ze mną?" czy tam jakoś tak xd
                • paramorehayley_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 20:13
                  taaak, 'flirtujesz ze mną?' big_grin
                  • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 20:18
                    przy tym to sie ubawiłam ;p
                    • morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 20:41
                      Fajny wywiad big_grin A co do koncertu to może ja będę... Jest mała szansa.
                      • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 22:33
                        wywiad super.
                        dobrze, że przetłumaczyli <3
                        • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 26.02.11, 23:19
                          ej, czy jared wogóle się stareje bo odnoszę wrażenie, że jest wampirem. w K&Q miał takie oczka jak głodny damon xDserce
                          • ksiaka Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 10:03
                            Haha Jared głodny demon big_grin
                            A ten wywiad jest zajebisty *.*
                          • naomi. Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 10:14
                            ahahah , jakie porównanie. ale jak najbardziej może być 2w1 (;
                            obydwóch uwielbiam.
                            • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 10:40
                              damon : )
                              dobre ! big_grin
                              • jasia_xd Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 11:52
                                haha, a co do wywiadu to te wrzeszczące fanki trochę przeszkadzały,ale Jay jak zawykle wypadł świetnie big_grin no tylko szkoda że nie wystąpili uncertain
                                • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:04
                                  tak się słodko zawstydził po pokazani tego "mraaauuu" zdjęcia xDserce
                                  • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:29
                                    Jezu tongue_out Hahaha świetny ten wywiad. Taki słodki był ..;p
                                    No i mi się teraz cały czas chce śmiać bo oglądałam Viva Comet i ten wokalista Volver totalnie stylizował się ( bynajmniej mi się tak wydaje ) na Jareda tongue_out
                                    https://img.interia.pl/pomponik/nimg/p/t/Volver_fot_Kurnikowski_5045743.jpg
                                    • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:32
                                      only_exception też mi sie tak wydaje ;p ale nie uda mu sie go skopiować smile
                                    • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:38
                                      img.interia.pl/pomponik/nimg/p/t/Volver_fot_Kurnikowski_5045743.jpg
                                      tu mecie całe zdjęcie bo tamto troszkę ucieło.
                                      No i dokładnie, to była bardzo słaba kopia.
                                  • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:30
                                    haha ze zdjęciem też było dobre ;p
                                    • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 13:50
                                      pierwszy raz jak oglądałam ten wywiad czyba na stronie marsów to nawet nie zwróciłam uwagi na te ciągłe wrzaski xD ale... nie dziwię im się. kompletnie.
                                      co do tego gościa ze zdjęcia to .. yyy .. yyy .. i tyle uncertain
                                      • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 14:13
                                        próbować zawsze można ale NIE da sie wystylizować na Jareda jak się nie jest JAREDEM !! Oryginał jest najlepszy ! i kropka.
                                        • paramorehayley_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 14:20
                                          only, muszę się z Tobą zgodzić!
                                          pierwsze co zauważyłam, to że facet ewidentnie się stylizuje na Jareda ..
                                          ale nie, nie! nie będziesz JAREDEM!!!
                                          • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 14:30
                                            JAREDEM może być tylko JARED. no i ewentualnie JARED serce
                                            tak samo jak nikt nie moze byc TOMO tylko TOMOserce
                                            • morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 14:43
                                              Zgadzam się z Wami. Oni są po prostu jedyni w swoim rodzaju smile A ten facet więcej niech nie próbuje kopiować Jareda big_grin
                                              • klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 17:05
                                                hahaha big_grin gość chciał zabłysnąć.... tongue_out ale chłopaków z Marsa nikt nie może skopiować. smile
                                                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                • jasia_xd Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 18:10
                                                  właśnie.... no ale tak już jest że jak się nie ma własnych pomysłów na orginalność to się kopiuje od kogoś i osobiście tego nie rozumiem , no i fanki na pewno nie będą za nim tak ganiały, nie wiem co on sobie wyobrażałuncertain piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 19:45
                                                    Dokłądnie xd
                                                    I jeszcze mnie rozwaliło jak chciał się tak chyba nad widownia pochylić czy coś, a tu gleba na kolana i myślał, że tego nikt nie zauważył. Ale ja jestem spostrzegawcza i wiem, że się glebnął xd
                                                    No i Bozia go pokarała za kopiarstwo i brak oryginalności i za to, że wygląda jak plastik, który się zatrzasnął w solarium ;p
                                                  • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 20:27
                                                    jak tak można kopiować jareda ??
                                                    no JAK !!
                                                  • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 20:39
                                                    no właśnie nie wiadomo....confused
                                                  • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 21:11
                                                    to ja was oświecęęę :
                                                    1. robisz sobie irokeza i farbujesz go na jakikolwiek nienaturalny kolor
                                                    2. ubierasz skinny i jakiś zajebisty płaszcz
                                                    3. myślisz: "ale zajebistym jestem JAREDEM, teraz fanki będą za mną latały jak za zajebistym JAREDEM"
                                                    4. a my na kotkowym forum echelonu etc. śmiejemy się z ciebie bo jak można pomyśleć choć przez chwilę, że możliwe jest zrobienie 2 takich samych zajebistych JAREDÓW bez klonowania
                                                    amen ;oserce
                                                  • marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 21:19
                                                    a morał tej bajki jest krótki i niektórym znany:<br />
                                                    nie kopiuje sie Jareda, bo pozabijamy xD<br />
                                                    jak FG gadam tongue_out
                                                  • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 21:54
                                                    nie jak FG. Może troszeczke. Ale MY tutaj bronimy całego zespołu big_grin

Nienaturalny kolor włosów . bezcenne.
                                                  • morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 21:54
                                                    Spoko, ja się zgadzam z tym morałem xD Ale też nie jestem FG, żeby ktoś nawet nie pomyślał! Chociaż przed chwilą skończyłam ogladać Requiem dla snu i jeszcze do siebie całkiem nie doszłam...
                                                  • marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 22:16
                                                    no to nie dojdziesz do siebie przez kilka nastepnych godzinwink ja bym obejrzala drugi raz, ale troche sie boje, bo jak obejrzalam to chodzilam jak trup przez 3 dnitongue_out
                                                  • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 27.02.11, 22:30
                                                    mi zakazali w domu oglądać ten film bo przez pół godziny płakałam, mówiłam jak nawrócony ćpun i chodziłam właśnie przez 3 dni jak zombie ;0
                                                  • milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 28.02.11, 16:25
                                                    "jak nawrócony ćpun" boskosmile
                                                    Z tym filmem to jest tak, że już chyba nigdy nie jest się tym samym człowiekiem, przynajmniej ze mną tak było. To jest dziwne, ale jak zdarza się, że jest okazja by zrobić coś nieodpowiedzialnego i totalnie pochrzanionego to przypomina mi się ręka Jareda (tak, ta "fioletowa" z końca filmu) i wtedy zapala mi się lampeczka: `nie. czasu nie cofniesz` i jakakolwiek ochota sama mija. Tak wiem, normalna nie jestem, ale co kto jestsmile
                                                  • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 28.02.11, 16:35
                                                    to ja czasami mam ochote wziąść te tabletki na schudnięcie co ta babka brała ale mi sie przypomina jak sie skończyło
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 16:37
      wiem , że już jakaś dziewczyna się oto pytała, ale czy któraś z was wie , że na 100% będzie jechała do Pragi , na ten festiwal gdzie bd Marsi ? (;
      • klaudusss Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 16:40
        ja naomi będę jechała do Pragi. wink
        haha ^^ morał bajki mnie rozwaliłbig_grin
        piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
        • naomi. Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 16:44
          serio ? shock o jak fajnie big_grin a powiedz mi skąd jedziesz i czy masz bilet zara pod sceną , czy tam troche dalej ? ;p

piwo piwo piwo piwo piwo
          • gossip_girl_fan Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 18:15
            1.03 dzień pierogów.
            aleby było gdyby marsi byli jutro w Polsce na pierogi specjalnie big_grin
          • klaudusss Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 18:41
            naomi. napisał(a):

> serio ? shock o jak fajnie big_grin a powiedz mi skąd jedziesz i czy masz bilet za
            > ra pod sceną , czy tam troche dalej ? ;p
            >
            > piwo piwo piwo piwo piwo

napisz do mnie na gg, ja prawie cały czas jestem. Moje gg: 8389418 wink
            • marsowy_odlot Requiem 28.02.11, 19:01
              Jednak obejrzałam drugi raz... i nic nie poczułam. za pierwszym razem płakałam, skłonił mnie ten film do przemyśleń, ale teraz nic. kompletnie nic, nawet "fioletowa ręka" mnie nie poruszyła. tu chyba coś jest nie tak, a może to ten film tak działa?uncertainindifferent
              • mabmouldheel Re: Requiem 28.02.11, 19:37
                może tylko za pierwszym razem ten film tak działa bo nie spodziewasz się jak okropne może być takie życie a za drugim i trzecim jest po prostu trudno? nie wiem, musiałabym obejrzeć raz jescze.
                • kara4454 Re: Requiem 28.02.11, 19:52
                  kurna a ja jak oglądałam pierwszy raz to 10 minut przed końcem filmu tata sie już na mnie darł zebym szła spać bo późno i nie mogłam dokończyć...a potem zasnąć nie mogłam
                  • paramorehayley_ Re: Requiem 28.02.11, 20:13
                    ja oglądałam ten film kilka razy, ale tak naprawdę najbardziej poruszył mnie jednak za drugim razem, ponieważ po raz pierwszy oglądałam z przyjaciółką, a takie filmy jednak chyba lepiej oglądać jest samemu.
                    • paramorehayley_ Re: Requiem 28.02.11, 20:14
                      ojj, za dużo 'jednak' w mojej wypowiedzi ..
                      przepraszam, mam z tym problem big_grin
                      • marsowy_odlot Re: Requiem 28.02.11, 20:20
                        spoko paramorehayley_wink mnie najbardziej kopnął jednak za 1 razem. moze dlatego ze oglądałam ten film o 1 w nocytongue_out szkoda że ten film nie był nominowany do oscarasad
                        • mabmouldheel Re: Requiem 28.02.11, 20:36
                          tak, zdecydowanie JEDNAK warto obejrzeć ten film samotnie tak jak "Donnie Darko" albo "Tajemnicę Brokeback Moutain"
                          • morelka227 Re: Requiem 28.02.11, 21:28
                            Ja oglądałam sama i powiem, że film jest niesamowity. Mnie od wczoraj trzyma, serio, a przed chwilą jeszcze (całkiem przypadkiem) usłyszałam muzykę z tego filmu i aż się poryczałam, choć w zasadzie nigdy nie płaczę na filmach itp. Przynajmniej wiem, że nigdy nie będę brała żadnych narkotyków, kolorowych tabletek czy tego typu rzeczy. No i nie zapominajmy o świetnej grze aktorów... Ale żem się rozpisała! big_grin
                            • gossip_girl_fan Re: Requiem 28.02.11, 21:35
                              a jak się dowiedziałyście o tym filmie ?
                              tzn. że od słuchania Marsów jakoś wyszło, że gra tam Jared więc obejrzycie,
                              czy jakoś inaczej ? serce

Dawno nie było::piwo:piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                              • marsowy_odlot Re: Requiem 28.02.11, 21:43
                                kolega mi o filmi powiedzialbig_grin tzn. najperw pokazał mi urywki z filmu, jeszce wtedy jareda nie znałamsmilepoczatkowo tylko smialismy sie z tych ludzi, ale jak obejrzałam go sama to zrozumiałam. no i marsów poznałam oczywiściesurprised
          • only_exception ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 21:43
            No dokładnie. Ja tak samo miałam. Za pierwszym razem gdy obejrzałam ten film wstrząsnął mną najbardziej. Ale obejrzę sobie go chyba znowu, ale to już jutro :p

No i przed chwilą mój tata do mnie bo oglądał film jakiś na komputerze a ja na TV.
            - EJ Ania a ten Dżared to pisze się "Jarro " czy jak bo tu w filmie tak mi lektor czyta ( tu chdozi o pisownię imienia jakby ktoś nie zajażył, no i imie specjalnei tak napisałam )
            A ja mówię, ze nie . J-A-R-E-D. A on aha.

No i za 15 miunt znowu..
            -Ania ej bo chyba w tym filmie śpiewają ci twoi Marsi
            A ja no jasne... Bo ty wiesz..
            -No to chodź zobacz
            No i ja ide a tu rzeczywiście K&Q. i JA takie oczy. I do niego,a skąd ty wiesz, ze to Marsi.
            A no bo kiedyś tam u ciebie słyszałem jak wyli.

No jestem dumna z mojego ojca, że zna już K&G i Night of the hunter big_grin I uważa, że obie są jakby żywcem z jakiegoś pogrzebu wyciągnięte tongue_out A początek K&Q to jak on to powiedział " jakby jakieś cierpiące dusze rozpaczały "
            brawobrawobrawopiwopiwopiwo
            • klaudusss Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 21:57
              Film jest świetny.... koniecznie muszę obejrzeć drugi raz, ale to chyba dopiero w weekend....
              hahah big_grin nie mogę only z Twojego taty...... big_grin brawo 'jak wyli'..... tongue_out
              • kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 22:07
                twój tata dobry jest xd
                • morelka227 Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 22:12
                  Twój tato rozwalił mnie normalnie big_grin Pozdrów go ode mnie big_grin
                  • marsowy_odlot Re: ₪ ø ||| ·o. 28.02.11, 22:35
                    a właśnie: koleżanka mi dziś mówiła że rock am ring ma być na zwykłym mtv wiecie coś o tym?big_grin
                    • kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 01.03.11, 14:42
                      ja nie wiem ale jak będzie to pisz big_grin
                      wiecie może gdzie można znaleść krótką recenzje requiem??
                      • pigwa123 Peace 01.03.11, 15:35
                        O ja dzisiaj rano oglądałam koncert Marsów na MTV .
                        a co do recenzji to proszę : www.sciaga.pl/tekst/29796-30-recenzja_filmu_requiem_dla_snu ...... to chyba to ^.^ big_grin
                        a tak w ogóle to cześć xD jestem nowa na tym ,,wątku ,,
                        • kara4454 Re: Peace 01.03.11, 15:41
                          dzięki big_grin
                          no i witam w tym "wątku'' ^^
                          • mabmouldheel Re: Peace 01.03.11, 15:52
                            a ja muszę się przyznać, że nigdy jeszcze z wami nie 'piłam' xDDD piwo

pozdrów tate bo te 'wycie' mnie rozwaliło xD a mojemu podoba się wszystko czego słucham i kiedyś nawet odebrałam od niego sms w stylu : "właśnie oglądam teledysk tych twoich marsów. hurricane. fajny?" , serce mi w momencie stanęło bo ten teledysk nie jest raczej odpowiedni dla mojego ojca xDDDD
                            ale w końcu przyznał, że bardzo się mu podobał serce
                            • ksiaka Re: Peace 01.03.11, 17:04
                              żeby mój tata miał takie podejście to by było git. c:
                              • pigwa123 Re: Peace 01.03.11, 17:14
                                dokładnie big_grin
                                Mój tata tylko mów : mogłabyś posłuchać sobie prawdziwej muzyki a nie tej chały big_grin
                                • jasia_xd Re: Peace 01.03.11, 17:29
                                  mój podobnie, ale tata to raczej spoko jest nastawiony do marsów, no ale mama to twierdzi ze jak byłam młodsza to słuchałam normalnej muzyki a nie takiej gdzie się tylko drą xdd ale co tam i tak dobrze ze chociaż trochę ich lubią suspicious a co do requiem to pierwszy raz oglądałam z koleżankami i im też się ten film podobał no ale obejrzę jeszcze sama bo ja zazwyczaj muszę obejrzeć film drugi raz żeby coś skumać albo zauważyć rzeczy których wcześniej nie widziałam big_grin
                                  piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                  • kara4454 Re: Peace 01.03.11, 17:36
                                    ja zawsze jak oglądam film za którymś tam razem to patrze na to co sie dzieje z tyłu ^^
                                    • only_exception ;d 01.03.11, 17:49
                                      Hahah big_grin Nie no okej, zaraz go pozdrowię big_grin
                                      No ja też lubię oglądać filmy po kilka razy. A jak jest naprawdę dobry film, to oglądam w nieskończoność.
                                      Karaa, a z tyłu zazwyczaj dzieją się baardzo ciekawe rzeczy tongue_out devilsuspicious
                                      piwopiwo
                                    • paramorehayley_ co do reakcji mojego tatusia ... 01.03.11, 17:58
                                      .. to bywa różnie big_grin
                                      raz jak oglądałam ostatnio na MTV N HD koncert i Jared nawracał ludzi swoim 'NO!NO!NO!NO!' to mój tata przechodzi przez pokój, nagle staje, patrzy, patrzy.. i coś takiego : 'nie, no, jakiż skomplikowany tekst ma ten koleś... nie wiem, czy zapamiętam...' big_grin

ale z kolei jak puszczam płytę to moi rodzice zaraz coś nucą.. big_grin

ahh, no i jeszcze jak oglądałam ten koncert z mamą, to ona co jakiś czas dawała dosadne komentarze.. np :
                                      'dobra, fajny jest, ale chodzi jak platfus'
                                      'no już nie płacz, nie płacz' (jak się 'darł' w 'nononono!')
                                      albo jak wszedł na scenę to moja mama 'jeezu, mam zawał, co on ma na głowie?! i po co się farbnął?!' big_grin albo - 'dlaczego on ma na sobie dresy??'
                                      no, to tylko niektóre, nie będę się tu wywodzić big_grin

• pigwa123 Peace 01.03.11, 18:24
                                        u Ciebie tata u mnie Mama ....Jared ,,No,No,No,No ,, a mama mówi :jaki trudny tekst xD
                                        albo to moja mama tak : ej ..on jest Homo ?? że ma takie różowe włosy ?? xD
                                        big_grin
                                      • morelka227 :) 01.03.11, 18:26
                                        Mój tato nawet ich nie kojarzy, wie tylko tyle, że ja ich uwielbiam big_grin Moja mama za to lubi ich posłuchać, więc nie narzekam. Tacie się podobało jak Jared wyglądał podczas Rock Am Ring big_grin
                                        • mabmouldheel Re: :) 01.03.11, 18:30
                                          jej, moja mama myślała, że on ma góra 25 lat a ja musiałam ją uświadomić i powiedzieć "momo, to jest JARED iii jest starszy od ciebie" <pokerfacexD>sciana
                                          • pigwa123 Peace 01.03.11, 18:49
                                            Moja mama od razu sie domyśliła że on jest starszy od niej
                                            ja jej pokazałam plakat Jareda i powiedziałam : mamo ile on ma lat : ??
                                            a Mama : zapewne koło 40 ;
                                            • mabmouldheel Re: Peace 01.03.11, 18:57
                                              O.O naprawdę?! ja jakbym o tym nie przeczytała przypadkiem nie wiedziałabymbig_grin
                                              • klaudusss Re: Peace 01.03.11, 19:52
                                                ja ostatnio jak pokazywałam tacie teledysk CTTE, to mówię mu, że on jest tylko 3 lata od niego młodszy, a on taki look.... o.O a koleżanki tata cały czas się z nią kłóci, że on nie może mieć 40 lat. big_grin
                                                moja mama mówi tylko, że to banda oszołomów. tongue_out
                                                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                • pigwa123 Peace 01.03.11, 20:07
                                                  Hahaha banda oszołomów xD hahah
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 01.03.11, 20:19
                                                    oszołomy xD jedna połowa mojej klasy tak myśli a druga połowa ich nie zna sciana
                                                  • paramorehayley_ Re: Peace 01.03.11, 20:23
                                                    heheh, co do wieku Jareda moja mama wyraziła się tak - 'jeezu, on wygląda jak dzieciak!shock'

big_grinbig_grinbig_grin

pijem!!! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 Re: Peace 01.03.11, 20:26
                                                    Hahahah dzieciak ???
                                                    chyba przez ten Irokez big_grin
                                                    piwopiwo
                                                  • pigwa123 Re: Peace 01.03.11, 20:23
                                                    u mnie też ich nie znają . jak napisałam sobie na piórniku :,,30 Seconds To Mars ,,
                                                    to moja ,,koleżanka ,, tak : ooo co to za data devilsciana Boże .... a ja mówie em ... .. to nie jest data tylko zespół .
                                      • didi16 Re:co do reakcji mojego tatusia ... 01.03.11, 20:57
                                        Emm ... Znam ten ból XD
                                        Chociarz moja mama słucha marsów;P
                                        Za to kiedy włączamy muzykę to mój tata wylatuje z tekstem ' O Boże, wyłączcie tych dziwacznych wyjców i puściće coś normalnego.' Podkreślam, że mój tata słuch "Golec łorkiestra" xd
                                        • pigwa123 Peace 01.03.11, 21:01
                                          moja słucha tego co ja shock big_grin
                                          ale czasami jak powie coś o jakimś zespole to popadam w dołek śmiechu
                                          mój tata raczej .... Rockowych zespołów słucha smile
                                          • mabmouldheel Re: Peace 01.03.11, 21:29
                                            mój tata słucha DM i LP i Nirvany więc za bardzo nie mam wyboru xDDD a mama? mama słucha wszystkiego ;ppp
                                            a w mojej szkole? tylko rap,rap,bednarek,rap,hip-hop,bednarek,hip-hop,rapsciana
                                            • attack Re: Peace 01.03.11, 22:06
                                              u mnie w szkole tylko reggae i rap. mało co osób słucha rocka.
                                              a moi rodzice nie słuchają Marsów. jak ich puszczam to zazwyczaj słyszę coś w stylu : " wyłącz to wycie ". xd
                                              • morelka227 Re: Peace 01.03.11, 22:14
                                                U mnie w szkole o muzyce się nie da rozmawiać uncertain Przynajmniej ja nie mam o czym bo jakoś Bednarek czy słit gwiazdki disneya mnie nie kręcą... Albo jakies udawanie, że oni lubią Marsów żeby zaszpanować. Niedawno poznałam taką dziewczynę co niby jest taką wielką ich fanką a jak włączyłam ich piosenkę na telefonie to się pytała kto to gra big_grin
                                              • pigwa123 Re: Peace 02.03.11, 06:43
                                                Hahahaha dokładnie ......wszędzie Bednarek sciana ....
                                                a rocka słucha tylko jedna osoba (tzn 2 razem ze mną ) i wie co to za zespół Nirvana ale nie wiem czy kojarzy Marsów tongue_out
                                                • lovesick Re: Peace 02.03.11, 10:02
                                                  W mojej szkole słuchają tylko disney'a , polskich piosenkarzy i rapu.
                                                  A istnieniu Marsów wiedzą tylko moje koleżanki , którym ciągle muszę tłumaczyć kim oni są .

piwopiwopiwopiwopiwopiwo

• pigwa123 Peace 02.03.11, 11:04

U mnie też ... tylko polski rap .
                                                    Moje 2 koleżanki są tylko ,, kumate ,,, na temat Marsów tongue_out

Co macie dzisiaj na obiad ?? suspicious
                                                    xD
                                                  • lovesick Re: Peace 02.03.11, 12:44
                                                    Ja mam kotlety sojowe . xd

• pigwa123 Peace 02.03.11, 13:14
                                                    Jezu ... kotlety sojowe ?? big_grin
                                                    co to ?? xD hahha
                                                    ja mam Pomidorową tongue_out
                                                  • lovesick Re: Peace 02.03.11, 13:32
                                                    To takie roślinne coś dziwnie smakujące i jedzą to wegetarianie big_grin

• pigwa123 Peace 02.03.11, 13:49
                                                    Ołłł to chyba coś nie dla mnie hahah brawo

chora jestem -.- devilsciana
                                                  • lovesick Re: Peace 02.03.11, 14:10
                                                    Ja też jestem chora.

Wypijmy za zdrowie .
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 Re: Peace 02.03.11, 14:27
                                                    hehehhe
                                                    za zdrowie ^.^
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • only_exception Re: Peace 02.03.11, 14:34
                                                    hah . No dokładnie. O istnieniu Marsów wie moja koleżanka i druga koleżanka, która też się zmarsowała i jestem szczęśliwa bo mam z kim o Marsach rozmawiać ;p
                                                    A na obiad nie wiem co mam, ale jak mama wróci z pracy to mam nadzieje, ze wymyśli coś sensownego big_grin
                                                    No i zdrowie dziewczynki big_grin
                                                  • pigwa123 Re: Peace 02.03.11, 14:53
                                                    big_grin

Danke brawo
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 02.03.11, 14:53
                                                    kotlety sojowe... zjadłabym xD ja lubię mleeekooo sojooooweeeee czekoladooooweeee ;p

+uczę się biologii ;< "ośrodkowy układ nerwowy". nic marsowego.sciana
                                                  • pigwa123 Re: Peace 02.03.11, 15:22
                                                    ja mam do nauki układ krwionośny big_grin
                                                    ale leże już 3 dni z moją chorobą devil sciana
                                                  • morelka227 Re: Peace 02.03.11, 14:54
                                                    Ja nie mam pojęcia co mam na obiad big_grin U mnie o Marsach pare osób wie, bo często o nich coś tam mówię. No i życzę zdrowia! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • green_alien rymowanka z Shannonem :D 02.03.11, 15:33
                                                    Jaaa..jak mnie tu dawno nie było tongue_out Dzisiaj z paramorehayley_ wymyśliłyśmy:
                                                    "Shannon shannuję kashannkę z chshannem"" (Shannon szanuję kaszankę z chrzanem) smile Cały dzień się z tego chichrałyśmy big_grin A koleżanki jak zwykle wkurzone, że nie wiedzą o co chodzi i "mówimy swoim językiem". Po za tym zrobiłyśmy kawałek parodi Mr. Nobodiego!! Jest świetna suspicious (że tak skromnie powiem wink )
                                                  • pigwa123 green_alien 02.03.11, 15:58
                                                    hah pomysłowe jesteście big_grinbig_grin
                                                  • milenka2822 Re: green_alien 02.03.11, 16:17
                                                    green_alien powiedz coś więcej o tej parodii, bo to może być ciekawesmile
                                                    co do moich znajomych to mam to szczęście, że sporo osób Marsów zna i słucha i zawsze mogę z kimś o nich pogadać, a moi rodzice to nawet jeśli nie chcą to muszą być na nich skazanismile nie wiem jakie mają zdanie na temat ich muzyki, wiem tylko, że tato nuci często CTTEwink
                                                  • klaudusss Re: green_alien 02.03.11, 16:41
                                                    ja na obiad miałam spaghetti. mniam wink
                                                    ostatnio Pani na angielskim coś się tam pyta i zrobiła się cisza, a ja śpiewałam CTTE i akurat: NO!NO!NO!NO!, i pani się tak na mnie dziwnie patrzy i śmieje pod nosem. tongue_out
                                                    a wql dzisiaj na informatyce zobaczyłam, że są znowu do sprzedanie te bilety w Pradze, bliżej sceny i zaczęłam zacieszać się jak głupia ;D nikt nie wiedział co się ze mną dzieje. big_grin
                                                    za Wasze zdrowie dziewczynki.! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • milenka2822 Re: green_alien 02.03.11, 16:55
                                                    ja tez zawsze na informatyce sprawdzam wszystkie newsy dotyczące Marsówsmile
                                                    piwopiwopiwopiwo (też jestem chorasad)
                                                  • pigwa123 Peace 02.03.11, 17:03
                                                    To za nasze zdrowie
                                                    wypijmy ^.^ big_grin
                                                  • mabmouldheel Re: green_alien 02.03.11, 17:07
                                                    omg, wszystkie chore jesteście xD
                                                    a ja wam powiem, że dzisiaj na obiad miałam ryż z warzywami xD
                                                    właśnie, chcę wiedzieć coś więcej o tej parodii ! ;pserce
                                                  • pigwa123 Peace 02.03.11, 17:01
                                                    o o ja miałam wczoraj ( chyba )

ej wy zawsze macie jakieś marsowe przypadki a ja nie devilsciana

piwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • milenka2822 Re: Peace 02.03.11, 17:13
                                                    właśnie ryz z warzywami! to jest to! muszę powiedzieć mamie, żeby jutro zrobiłasmile
                                                    piwo
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 02.03.11, 17:24
                                                    mega wegetariańskie ;>
                                                    ej, a ja chcę jutro spaghetti z sosem... cytrynowym bo takie jadłam pierwsze w życiu xDdevil
                                                  • milenka2822 Re: Peace 02.03.11, 17:27
                                                    cytrynowym?shock
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 02.03.11, 17:34
                                                    nó xD nawet dobre było jak dobrze pamiętam smirk

• pigwa123 Re: Peace 02.03.11, 17:52
                                                    ja rozumiem z mięsem .... z kawałkami pomidorów a nie z sosem cytrynowym xD big_grinbrawo
                                                  • milenka2822 Re: Peace 02.03.11, 17:58
                                                    ciekawesmile no to smacznego! Ja już lecę, bo zaraz się mecz zaczyna (skra - dynamo kazań - liga mistrzów siatkarzy, jakby ktoś nie wiedziałsmile piwopiwo
                                                  • eurodont ... 02.03.11, 17:57
                                                    co do obiadku to chińskie żarcie sobie zamówiłam bo mojej mamusi sie nie chciało robić ;c aa co do marsów słyszeliście o tym : KLIK
                                                  • pigwa123 Nie mam konta : / 02.03.11, 18:01
                                                  • morelka227 Re: Nie mam konta : / 02.03.11, 18:12
                                                    Ja też nie mam uncertain A na obiad miałam jakiś makaron z jakimś tam mięsem czy coś... bleee... A orientujecie się jaka jest sytuacja z tymi biletami do Pragi? Bo myślałam o wyjeździe do Niemiec ( tam ma być w wakacje ich koncert) ale tam mam bliżej.
                                                  • eurodont Re: Nie mam konta : / 02.03.11, 18:13
                                                    to możesz założyć , oczywiście jeśli chcesz ; )
                                                  • pigwa123 Ja... 02.03.11, 18:20
                                                    jakoś nie ciągnie mnie do zakładania konta big_grin ..... mam tylko na nk -.-
                                                    ale co tam jest ?? , powiedz , powiedz big_grinbig_grin
                                                  • eurodont Re: Ja... 02.03.11, 18:26
                                                    hmm no cóż możesz śledzić wpisy swoich idoli ; ) o matko jak ja gadam ale serio np jareda , tomo i shannona etc.
                                                  • pigwa123 Peace 02.03.11, 18:30
                                                    No fakt .... z tym masz racje ... trzeba założyć wink
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 02.03.11, 18:34
                                                    ja mam xD iii na pewno wezmę udział.
                                                    i tak właśnie myślę, czy lepiej jechać do pragi czy do niemców ;d
                                                  • pigwa123 tam gdzie bliżej :D 02.03.11, 18:39
                                                  • kara4454 Re: Peace 02.03.11, 18:40
                                                    ja mam konto i oczywiście wezme udział big_grin
                                                    mabmouldheel jedź tam gdzie masz bliżej
                                                  • eurodont twitter. 02.03.11, 18:45
                                                    właśnie ci co mają twittera podajcie ; )
                                                  • klaudusss Re: twitter. 02.03.11, 18:51
                                                    tutaj dziewczyny jest jeszcze jedna akcja: www.facebook.com/home.php?sk=group_101244629956314&ap=1
                                                    dotyczy weekendu z Marsami na MTV. Bierzemy udział!!! big_grin
                                                  • kara4454 Re: twitter. 02.03.11, 18:58
                                                    już wziełam udział ^^
                                                    dawno nie piłam trzeba to nadrobić big_grin
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • paramorehayley_ Re: twitter. 02.03.11, 19:01
                                                    ooo, dziewczyny, wreszcie się żeście odezwały big_grin

no to pijem! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 ja też chce z wami sie napić .... 02.03.11, 19:03
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
                                                  • only_exception Re: twitter. 02.03.11, 19:06
                                                    Wezmę udział big_grin
                                                    piwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 Weekend z Marsami na MTV ??.. ciekawie brzmi ^.^ 02.03.11, 19:01
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • lovesick Re: Weekend z Marsami na MTV ??.. ciekawie brzmi 02.03.11, 19:06
                                                    No , pijemy .
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • morelka227 Koncerty 02.03.11, 19:19
                                                    Jedzie któraś z was do Hamburgu albo do Mannheim? Jak cos to pisać na GG (mam na profilu). Raczej do Niemiec bardziej mi się opłaca. No, trzeba się napić big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: Koncerty 02.03.11, 19:33
                                                    alkocholicy xDDD
                                                    właśnie nie chcę jechać na festival tylko na koncert marsów. taki z prawdziwego zdarzenia. ;p
                                                  • pigwa123 mabmouldheel 02.03.11, 19:54
                                                    Jak by co jadę z Tobą brawo

chyba mogę ....nie ?? suspicious
                                                  • klaudusss Re: mabmouldheel 02.03.11, 20:04
                                                    ze mną może ktoś jechać do Pragi. wink właśnie trwa u mnie, namawianie taty na droższe bilety i już się zaczęło 'Klaudia, podaj to, podaj tamto...' wrr.... confused muszę wytrzymać do 24 czerwca, albo wystarczy do 23 i wtedy zostawią mnie w Pradze, i pojadę z Marsami w ich dalszą trasę i zadzwonię po Was wszystkie.! To jest plan.! tongue_outbrawobrawo
                                                  • mabmouldheel Re: mabmouldheel 02.03.11, 20:14
                                                    pigwa123, oczyyywiścieeee! serce
                                                    fuck yeah, klaudusss, a my przylecimy do pragi i złapiemy jareda rzucającego się w tłum i ukradniemydevil
                                                  • paramorehayley_ Re: mabmouldheel 02.03.11, 20:24
                                                    tylko go tam porządnie...
                                                    no, przemilczę to..
                                                  • morelka227 Re: mabmouldheel 02.03.11, 20:28
                                                    Ja też chcę do Pragi! Ale muszę czekać do wakacji... Miałam wybór: Zielona szkoła do Włoch czy koncert, ale wolę Marsów, tyle, że nie mam z kim jechać, bo samej to tak dziwnie iść big_grin I podoba mi się wasz plan jak coś big_grin
                                                  • mabmouldheel Re: mabmouldheel 02.03.11, 20:29
                                                    miałaś na myśli porządnie... schowajcie. do kieszeni? devil
                                                  • paramorehayley_ Re: @mabmouldheel 02.03.11, 20:31
                                                    ależ oczywiście...
                                                    że nie!
                                                    o niee, nie napiszę tego. wstyd mi za mnie sad

big_grin big_grin big_grin

• mabmouldheel Re: @mabmouldheel 02.03.11, 20:40
                                                    jjjjej. to musi być coś strasznego xDdddsuspicious
                                                  • paramorehayley_ Re: @mabmouldheel 02.03.11, 20:41
                                                    a żebyś ty kobieto wiedziała ... big_grin
                                                  • only_exception :D 02.03.11, 20:45
                                                    A ja myślę, ze chodziło .. " No i porządnego go tam wymacajcie : :pp
                                                    Ale to tylko moje skojarzenie ?tongue_out
                                                    No i Klaudia pamiętaj, ze ja mam luksusowe miejsce w twojej walizce xd
                                                    piwopiwo
                                                  • paramorehayley_ Re: :D 02.03.11, 20:48
                                                    no i only masz rację! big_grin
                                                    taaak, WYMACAJCIE, albo coś jeszcze ciekawszego... suspicious

dobra, już koniec, paramorehayley_ pozbądź się tych brudnych myśli! nie bądź FG!

dobra, już . big_grin
                                                  • mabmouldheel Re: :D 02.03.11, 21:02
                                                    dużo o macaniu jareda w czasie koncertów było w programie allan'a carr'a [chyba tak się ten gość nazywa] . iii on tak o tym rozmawiał z jaredem iii o tym, że w szkocji jared miał na sobie kilt [!!!] xD ciekawie suspicious
                                                  • only_exception Re: :D 02.03.11, 21:08
                                                    hah big_grin Czasami zdarza mi się, ze mam rację big_grin
                                                    A ten wywiad jest najlepszy jaki kiedykolwiek widziałam ;p
                                                    Zawsze się z tego tak leje, ze szok xd
                                                    brawobrawo
                                                  • mabmouldheel Re: :D 02.03.11, 21:14
                                                    i wyznanie jareda "właśnie spojrzałem na twój ..."
                                                    devil
                                                  • paramorehayley_ Re: :D 02.03.11, 21:16
                                                    ależ ofkors widziałam ten wywiad big_grin przezajebisty big_grin
                                                  • kara4454 Re: :D 02.03.11, 21:18
                                                    ten wywiad to chyba najlepszy jaki widziałam zawsze mi humor poprawia big_grin
                                                  • paramorehayley_ Re: :D 02.03.11, 21:21
                                                    taaak, zdecydowanie najlepszy big_grin

jak pierwszy raz oglądałam ten wywiad to pizgłam z kanapy i tak się mama na mnie dziwnie spojrzała... big_grin

brawopiwobig_grinsuspiciousdevil
                                                  • mabmouldheel Re: :D 02.03.11, 21:32
                                                    zawsze jak widzę tego gościa i jego program przypomina mi się ten wywiad a wtedy zaczynam się głośno śmiać co niepokoi moich bliskich xdindifferent
                                                  • morelka227 Re: :D 02.03.11, 22:20
                                                    Aaa, uwielbiam ten wywiad.To była taka szczera rozmowa big_grin
                                                  • pigwa123 hahahha ten wywiad jest megaa xD 03.03.11, 10:41
                                                    big_grinbig_grin
                                                    piwo
                                                  • only_exception Re: hahahha ten wywiad jest megaa xD 03.03.11, 14:26
                                                    A teraz chwalcie się ! Ile już zjadłyście pączków ;p suspicious
                                                    Ja właśnie jem 2 xd
                                                  • pigwa123 Peace 03.03.11, 14:49
                                                    Co do pączków to zjadłam 2 brawo nie chce więcej big_grin

A ja miałam pączki z czekoladą big_grin bo mi babcia upiekła xD
                                                  • lovesick Re: Peace 03.03.11, 15:11
                                                    U mnie są tylko pączki z marmoladą , a że marmolady nie lubię nie zjadłam żadnego.
                                                  • only_exception Re: Peace 03.03.11, 15:26
                                                    No a ja lubie marmoladę i jadłam z marmoladą bo tatuś takie kupił tongue_out Ejjj Pigwa narobiłaś mi smaka na pączka z czekoladą, ale jakbym go zjadła to bym chyba zwróciła wszystko co zjadłam przez tydzień ;p
                                                  • pigwa123 Re: Peace 03.03.11, 15:27
                                                    Ja nie lubię ... powidła ..... tongue_out

ej .... Powidło i marmolada to jest to samo ??? xD big_grin
                                                  • haitsu. Re: Peace 03.03.11, 15:28
                                                    A to że dziś mija 25 lat od wydania Master Of Puppets przez Metallikę to nikt nie wie? : c
                                                  • kara4454 Re: Peace 03.03.11, 15:36
                                                    ej ja zadnego pąka nie zjadłam jakoś nie chce mi sie xd
                                                    a my mieliśmy napisać recenzje wybranego filmu i ja napisałam o requiem i jak kolezanka sie mnie spytała o czym napisałam to ja mówie "requiem dla snu'' a ona takie oczy a ja sie jej pytam co oglądałaś to?a ona no to jest zajebiste i jared leto jest zajebisty a ja na to no proste xd
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 03.03.11, 16:38
                                                    idę po drugiego pączka ;p

fajnie, czyli dzisiaj muzyką dnia będzie metallica.
                                                    tez miałam napisać recenzję na angielski i napisałam o "Wyznaniach Gejszy". film może taki sobie ale książka świetna suspicious
                                                  • pigwa123 powie mi ktoś w końcu czy jest różnica między 03.03.11, 16:52
                                                    marmoladą a powidłem xD suspicious
                                                  • klaudusss Re: powie mi ktoś w końcu czy jest różnica między 03.03.11, 16:55
                                                    pigwa z tego co mi się wydaje, to powidła są tylko ze śliwek, a marmolada z jakiś truskawek czy czegoś tam. big_grin
                                                  • lovesick Re: powie mi ktoś w końcu czy jest różnica między 03.03.11, 17:02
                                                    @klaudusss sprawdziłam w wikipedii dobrze ci się wydaje, ale ja tam różnicy między tym , a tym nie widzę .
                                                  • pigwa123 heheh dziękuję ..... w sumie 03.03.11, 17:27
                                                    to ja też nie widzę różnicy brawo
                                                  • klaudusss Re: Peace 03.03.11, 16:53
                                                    ja jadłam tylko jednego, ale zaraz biorę się za pieczenie z moją mamą róż. big_grin
                                                    ale narobiłyście mi smaka na pączki z czekoladą, ale niestety nie ma mojej babci, to pączków nie będzie... sad
                                                  • kara4454 Re: Peace 03.03.11, 17:05
                                                    ja bym chciała pączki i czekoladą ale już i tak gruba jestem...
                                                  • mabmouldheel Re: Peace 03.03.11, 17:27
                                                    eeeeeee taaaaaam. tłusty czwartek w polsce to tak jak święto dziękczynienia w ameryce! bez pączka to jak bez indyka! xDDD
                                                  • pigwa123 dokładnie ... przynajmniej jednego symbloicznie xD 03.03.11, 17:29
                                                  • pigwa123 Re: Peace 03.03.11, 17:31
                                                    ja sie mogę podzielić pączkami ( z czekoladą ) piwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: :) 03.03.11, 17:39
                                                    to ja poprosze ^^
                                                  • mabmouldheel Re: :) 03.03.11, 17:43
                                                    o, o ! ja też chcę!
                                                    ja mam z marmoladą ;/
                                                  • lovesick Re: :) 03.03.11, 17:54
                                                    ja też chcę jednego .wink
                                                  • pigwa123 mabmouldheel ,kara4454 , lovesick 03.03.11, 18:04
                                                    mabmouldheel
                                                    hm .... to ty mi daj z marmoladą a ja ci dam z czekoladą brawo suspicious piwo

kara4454 , lovesick
                                                    a prosze ... rozdaje darmowe pączusie xD piwopiwo
                                                  • lovesick Re: mabmouldheel ,kara4454 , lovesick 03.03.11, 18:07
                                                    dzięki kiss
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo- bez piwa nie ma pączków .
                                                  • klaudusss Re: :) 03.03.11, 18:07
                                                    ja też chcę jednego.! wink piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo no i piwko do tego big_grin piwopiwopiwopiwo
                                                  • klaudusss Re: :) 03.03.11, 18:09
                                                    zaraz będę się mogła z Wami podzielić różami karnawałowymi w zamian za pączusie. tongue_out
                                                  • pigwa123 klaudusss ze mną sie podzielisz !! xD 03.03.11, 18:10
                                                    suspicious
                                                  • pigwa123 Ludzie ja sklep z pączkami ?? xD hahah 03.03.11, 18:09
                                                    klaudusss
                                                    a prosze big_grinbig_grin
                                                    i jeszcze piwo piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo Trzeba opić ten dzień (WTF) xD piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lovesick xd 03.03.11, 18:11
                                                    a ja mogę podzielić się z wami faworkami i pierogami . big_grin
                                                  • gossip_girl_fan :D:D 03.03.11, 18:10
                                                    wow. nie było mi 3 dni i tyle napisałyście ! : **
                                                    a ppodobno jak sie dziś jednego pączka chociaż nie zje na sie pecha cały rok tongue_out

mam pytanie.
                                                    jakiego Jareda wolicie:
                                                    za czasów teraźniejszych (TiW - kolorowe włosy itd... )
                                                    czy cześniejszych (czarne włosy)

• paramorehayley_ Re: :D:D 03.03.11, 18:18
                                                    gossip, co do twojego pytania - obie wersje są..no...takie, że aż brak epitetów big_grin
                                                    jednakże zdecydowanie bardziej podobał mi się w tej jak to ujęłaś 'cześniejszej' big_grin wersji big_grin

a tak na marginesie - bardzo marsowe konwersacje tutaj na KE nastały.. 'marmolada vs. powidła' noo, ciekawe, ciekawe ...

big_grin big_grin big_grin
                                                  • lovesick Re: :D:D 03.03.11, 18:21
                                                    mi również podobają się obie wersje , a gdybym miała wybrać jedną to najlepsza jest fryzura Tomo .

@paramorehayley_ no co tutaj się o poważnych tematach rozmawia big_grin
                                                    piwopiwopiwopiwo
                                                  • paramorehayley_ Re: :D:D 03.03.11, 18:23
                                                    no, ależ oczywiście, oczywiście, że poważne tematy ! wink
                                                  • pigwa123 klaudusss , gossip_girl_fan 03.03.11, 18:23
                                                    klaudusss
                                                    nie chce pierogów ..... miałam dzisiaj tongue_outbig_grin chce to drugie xD

gossip_girl_fan
                                                    a to ze mną nie ma problemu co do pączków big_grin
                                                    .... hm .. co do pytania to raczej wole tego teraźniejszego Jareda . wydaje mi sie bardziej . żywy ?? ( czy to brzmi normalnie ?? ) xD
                                                  • paramorehayley_ @pigwa123 03.03.11, 18:24
                                                    a mi się właśnie wydaje, że wtedy był bardziej żywy big_grin
                                                  • pigwa123 paramorehayley_ 03.03.11, 18:26
                                                    Może i ale ten irokez dodawał mu kolory xD big_grinbig_grinpiwo
                                                  • pigwa123 lovesick , gossip_girl_fan Malutka pomyłka 03.03.11, 18:24
                                                  • lovesick Re: lovesick , gossip_girl_fan Malutka pomyłka 03.03.11, 18:27
                                                    a mi się wydaje , że on ciągle jest żywy .
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

• paramorehayley_ Re: lovesick , gossip_girl_fan Malutka pomyłka 03.03.11, 18:29
                                                    Dobra, ważne, że nie jest MARTWY!
                                                  • pigwa123 Re: lovesick 03.03.11, 18:30
                                                    Gdyby pomyśleć ( zapamiętajciie ja nie myśle .xD) ... To fakt on jest cały czas żywy
                                                    to ....wypijmy za jego ,,żywość ,, brawo
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lovesick Re: lovesick 03.03.11, 18:32
                                                    to pijemy :
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

Już niedługo urodziny Shannona big_grinbig_grin

• pigwa123 heheh ciekawe jak będzie świętował ?? : > 03.03.11, 18:34
                                                  • mabmouldheel Re: heheh ciekawe jak będzie świętował ?? : > 03.03.11, 18:37
                                                    co do pytania o włosy jareda to ja uwielbiam te czarne z czerwonymi końcówkami i te z krakowa xD
                                                    ale tomo w hurricane pobił wszystkich tym nieziemskim Jezusowym lookiem serce
                                                  • pigwa123 Ja sie go boję w tym teledysku xD Oo 03.03.11, 18:43
                                                  • paramorehayley_ Re: lovesick 03.03.11, 18:34
                                                    właśnie!

kto brał udział w SDP?
                                                  • klaudusss Re: lovesick 03.03.11, 18:56
                                                    co do pytania o włosy Jareda, to obie wersje mi się podobają, ale bardziej te za czasów TIW. Uwielbiałam go w tych dłuższych brązowych i w każdym wydaniu marshawka, i tych z hurricane, czyli praktycznie każdych. ;DD
                                                    Dżizesowy Tomo <333
                                                  • marsowy_odlot Re: lovesick 03.03.11, 19:07
                                                    oooo ile postów o.O nie było mnie dwa dnicrying i chyba nie bedzie mnie kolejne 2crying
                                                    a ja dziś mam oponki serowe tongue_out chcecie troche?surprised
                                                    piwkoooo!!!piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo aśnaebaam
                                                    chasiekuwanaebambig_grin
                                                  • morelka227 ;) 03.03.11, 19:07
                                                    Ja tam zjadłam tylko jednego pączka, z marmoladą, która mi wyciekła big_grin A co do Jareda to raczej wolałam go z tymi czarnymi włosami, choć w brązowych też mu fajnie. Mojej BABCI się podoba wygląd Tomo xD piwopiwopiwopiwopiwo
    • itsjustmee . 03.03.11, 19:10
      Jay akurat ma tyle fantastycznych fryzur, że trudno wybrać jedną najlepszą. on je ciągle zmienia, i każda z nich jest całkowicie zwariowana i świetna. a ostatnio (taa, jak dla kogo;p) w niebieskich włosach wyglądał jak smerf. ;3

a Tomcio jest moim mistrzem, nie ważne, czy jest na Jezusa, czy ma grzywkę na pół twarzy jak za czasów FY. serce big_grin jest przenajlepszy. tongue_out z resztą Shannu i Jay też, ale każdy z nich jest inny, i każdy z nich pod różnym względem. c;
      • gossip_girl_fan Re: . 03.03.11, 19:15
        Macie racje.
        macie może jakieś fotki jareda, tomo, shannona z ostatnich dni ? tongue_out
        no może miesiąca
        • klaudusss Re: . 03.03.11, 19:22
          https://webteam30stm.files.wordpress.com/2011/03/tumblr_lheuai0ds71qc5nplo1_500.jpg
          https://webteam30stm.files.wordpress.com/2011/03/tumblr_lhffjd5h9u1qd6fh4o1_500.jpg
          https://webteam30stm.files.wordpress.com/2011/03/tumblr_lhfflqsdv31qd6fh4o1_500.jpg
          https://webteam30stm.files.wordpress.com/2011/03/tumblr_lhfgsevxk11qfxmk9o1_500.jpg
          o ile się nie mylę, to są zdj. z wczoraj. wink)
          • morelka227 Re: . 03.03.11, 19:39
            Tak, te fotki są jednymi z najnowszych wink A Jared znowu inaczej wygląda big_grin Ciekawe co będzie za rok...
            • mabmouldheel Re: . 03.03.11, 19:40
              za rok na pewno będzie wyglądał młodziej xDDDserce
              • morelka227 Re: . 03.03.11, 19:48
                Może jest wampirem?! big_grin Chociaż ja zmierzchu nie lubię big_grin Ale J jako wampir... może nie było by tak źle... Dobra, ja ogólnie dziś nie jestem w normalnym stanie. To przez te pączki big_grin
          • green_alien Re: Znów mnie długo nie było : p 03.03.11, 19:50
            Durna szkoła indifferent
            Ale nadrobiłam wasze jakże ciekawe tematy o marmoladzie wink
            A co do tej parodii :
            Skoro was ciekawość zżera to mogę wam ostatecznie coś tam zdradzić np.: że tego faceta panem Wzorkiem big_grin :
            https://img4.imageshack.us/img4/9959/nobodylusi1.png
            Ogólnie robimy to z IVONĄ, więc efekt końcowy jest najlepszy smile
            Łykniem, bo odwykniem big_grin
            piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
            • kara4454 Re: Znów mnie długo nie było : p 03.03.11, 20:06
              jeju 2 godziny mnie nie było a tu tyle sie działo ^^
              co do Dżeja to sama nie wiem wszystkie fryzury są swietne, ale jak mam wybierać to chyba wole teraźniejsze big_grin
              • mabmouldheel Re: Znów mnie długo nie było : p 03.03.11, 20:14
                wampirkiem jak eric z tró blad xD serce tylko niech j zmieni w wampirki tomo i shannona
              • paramorehayley_ Re: Znów mnie długo nie było : p 03.03.11, 20:17
                aaa tam co za rok, co będzie za TYDZIEŃ?! big_grin

• only_exception Pączusie :pp 03.03.11, 20:18
                www.paczekdlaciebie.pl/110823
                Pączek od Only dla was ;p

No i co do kłaków JJ to wszystkie moim zdaniem są świetne big_grin Te irokezy ( różowy, blond) , te czerwone końcówki. Nawet te Smerfowe włosy też mi się podobały ;p W dodatku jak dopasował sb do nich buty, walizkę i samochód big_grin
                • morelka227 Re: Pączusie :pp 03.03.11, 20:25
                  Dziękujemy za pączka smile big_grin a teraz trzeba popić big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                • kara4454 Re: Pączusie :pp 03.03.11, 20:26
                  dziękuje za pąka ^^
                  trzeba troche piwem popić tongue_out
                  piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                  • paramorehayley_ Re: Pączusie :pp 03.03.11, 20:28
                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

ohh, no jeśli nalegacie ...
                    łobossz, znowu będę miała kaca... big_grin ale to marsokac, więc obleci big_grin
                  • lovesick Re: Pączusie :pp 03.03.11, 20:30
                    Dziękuję kiss
                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

• thekill. Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 20:30
      jeszcze nie było chyba mowy o ich koncercie, przynajmniej w Polsce. ; D
      • klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 20:38
        co się dzisiaj z nami dzieje.... wchodzę tu co chwilę i co chwilę ktoś pisze shock chyba faktycznie tak pączki na nas działają big_grin
        piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
        • lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 20:49
          No kurde , siedze sobie i nagle słysze 'This is war' , okazało się że tata przegląda moją komórke.sciana
          • mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:04
            łaaaał, masz 'this is war' na komórce! łaaaaał xDDD
            ja mam tylko 'the kill' '100 suns' 'the fantasy' 'alibi' i 'ctte'
            • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:25
              100 suns smile uwielbiam !!serce
              tak, pączki na nas działają tak, że piszemy big_grin

z kąd Wy bierzecie takie teraźniejsze zdjęcia jareda & ' spółki ' tongue_out
              • green_alien Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:31
                Ach, pączki smile
                Only - Merci, że jesteś tu big_grin
                No to pijemy!!!
                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
              • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:32
                Ja mam większość piosenek Marsiaków na komórce, ale nie wszystkie :pp
                A co do zdjęć to ja buszuje po różnych stronach, blogach ich oficjalnych str. , twitterach itp. tongue_out
              • klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:33
                ja polecam: jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/ właścicielki bloga odwalają naprawdę kawał dobrej roboty. brawo smile
              • paramorehayley_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:34
                ja mam wsyskie big_grin

ja biorę stąd - www.jared-leto.net/Gallery/index.php
                • klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:38
                  dzisiaj na serio coś się z nami dzieje. big_grin jak pomagałam mamie prasować, to co chwilę się wywalałam. big_grin shock a teraz nie mogę w miejscu usiedzieć tongue_out sciana
            • eurodont Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:29
              mabmouldheel napisał(a):

> łaaaał, masz 'this is war' na komórce! łaaaaał xDDD
              > ja mam tylko 'the kill' '100 suns' 'the fantasy' 'alibi' i 'ctte'

wohoo to ja mma wszystkie płyty 30stm , mcr , led zeppelin i takie pojedyńcze piosenki ; O
              • gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.03.11, 21:37
                dzięki kiss
                ja mam większość 30 STM i MCR na komórce wink
                • paramorehayley_ łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 21:44
                  znalazłam na takim jednym forum prawie 30-to letnie FG shock shock shock

aż z niektórych postów śmiać się chce ... big_grin

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517498&start=0
                  • kara4454 Re: łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 21:47
                    omg jakie cioty -.-
                    • gossip_girl_fan Re: łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 21:56
                      "Jared Leto jest tak SEXXXXXY" (cytat z forum, NIE MÓJ jak by co ! !!!)
                      -,-

devil
                    • morelka227 Re: łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 21:58
                      Ja aż buzie otworzyłam big_grin Nie, no, przesada uncertain Ok, sama jestem jego fanką (no to chyba logiczne skoro słucham 30stm,prawda?) ale jakoś aż tak się nie podniecam... Przynajmniej można sie pośmiać. Może też pączków się najadły big_grin
                      • mabmouldheel Re: łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 22:03
                        oł em dżi. xD ale miały podnietę suspicious
                        FGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFG!devil
                        • klaudusss Re: łobosz, łobosz, łobosz ... ! 03.03.11, 22:19
                          nie no..... kapuje Jared jest przystojny i wql, ale tak się podniecać i to w wieku 30 lat?! 'co to za gatunek mu zyczny?? emo???' scianascianascianascianascianascianascianasciana brak mi słów.... scianaangrysciana
                • legallyblonde Eszelon xDD 03.03.11, 22:24
                  Zapraszam wszystkich fanów Marsów na: thirtysecondstomars.socjum.pl/ Chciałabym, aby nasze marsowe grono się powiększyło wink
                  • pigwa123 :D A wy dalej o pączkach xD i zobaczcie to -.- 04.03.11, 06:14
                    jeszcze to .. -.-
                    co do tej strony z FG devil shock

,,!!!!!!!! JARED !!!!!!!! widziałyście go w filmie GIRL INTERUPTED?!!! JAK NAŚWIETLILI JEGO LEWY POŚLADEK?! RANY! NORMALNIE KOCHAM GO! MAM FANTAZJE Z NIM CO NOC I JEGO NAGIM TORSEM z tego teledysku...? To Yesterday? nie ważne, dostałam ten link od koleżanki i zapamiętałam tylko tą scene! Boże! Skąd się biorą tacy boscy faceci... Syn Apolla! Syn Zeusa! Syn Leonarda Dicaprio w jednym! Wyśle męża po złotą rybkę, żeby mi dali takiego jak JARED!!! NIE ZASNE ZNOWU PRZEZ NIEGO, Z RĘKĄ MIEDZY NOGAMI!
                    CHCE MIEĆ Z NIM DZIECI!
                    musze jeszcze jego adres e-mail i powiedzieć jakim wspaniałym jest mężczyzną!

Boże .... scianasciana brak mi słów normalnie .... masakra jakaś devil to chyba przekracza wszystkie granice . Ludzie .... sciana
                    • rikkki hahahah 04.03.11, 07:24
                      taa i jeszcze nazywają nas gimgó...arami, no super -.- myślałam, że starsze babki są, no nie wiem, jakieś mądrzejsze? uncertain hcociaż może później odbija już ludziom, no nie wiem devil
                      HA! pewnie to jakieś zakamuflowane piątoklasistki lub coś (nie obrażając nikogo oczywiście) bo mi chodzi o te głupie i napalone -.-
                      • jasia_xd Re: hahahah 04.03.11, 12:16
                        wow sporo czasu mnie nie było a postów przybywa coraz więcejbig_grinbig_grin

a co do tych 30 letnich fg to normalnie porażka jak się je czyta uncertain
                        a wiesz rikkki nie zdziwiłabym się jakby to były napalone pięcioklasistki robiące na złość echelonowi xd no ale trzeba sie pogodzić z tym ze istnieją ludzie z ubytkami w mózguuncertainuncertain
                        oj muszę nadrobić picie piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                        • paramorehayley_ @pigwa123 04.03.11, 13:42
                          z tego momentu, który zaprezentowałaś ryłam się z 10 minut big_grin

jezu, ja nie rozumiem, jak można być tak głupim ..

ale ryję się dalej! big_grin no cóż, przepraszam was, ale to jest tak żałosne, że aż śmieszne big_grin

nie mogę się powstrzymać big_grin

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                          • morelka227 Re: @pigwa123 04.03.11, 13:50
                            A mówią, że nastolatki mają niepokolei w głowie na punkcie facetów... Czy mi się wydaję czy one są mężatkami co po niektóre? big_grin Ja przeczytałam pare komentarzy i tez z tego banie miałam...Orgazm przez neta normalnie dostały! No ale są podobno ludzie i taborety.
                          • pigwa123 paramorehayley_ 04.03.11, 14:18
                            ja jak pierwszy raz to zobaczyłam to pomyślałam
                            kurw* co to za bachor pisze .... sciana
                            ale potem zaczęłam sie śmiać z tego sama do siebie ( WTF ?)
                            big_grinbig_grin
                            napijmy sie :
                            piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                            • milenka2822 muszę się upić! 04.03.11, 14:45
                              baba zrobiła nam kartkówke z łaciny, popsztykałam się z przyjaciółką, a chłopaka, dla którego wogóle poszłam do szkoły, dzisiaj nie było!!! uffffpiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                            • only_exception ;O 04.03.11, 14:53
                              mój mózg nie potrafi ogarnąć się po tym co przeczytałam. A tata mówi MI że jestem głupia .. Chyba pokaże mu to... "to forum" i może zmieni swoje zdanie na temat "mojej głupoty".
                              Nie no, chyba ide sie pociąć sierpem jak przystało na dziecko ze wsi .
                              W tym poście nie walne ani jednej emotki.. To będzie taka minuta ciszy...
                              • milenka2822 Re: ;O 04.03.11, 15:00
                                only_exception DZIĘKUJĘkiss za twój post, od razu banan na twarzysmile
                                • pigwa123 widziałam dzisiaj teledysk Marsów na Rebel.TV :D 04.03.11, 15:05
                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                  ale sie chwalę heheeh big_grin
                                • morelka227 Re: ;O 04.03.11, 15:16
                                  ja dokładnie to samo big_grin
                                  • milenka2822 Re: ;O 04.03.11, 15:38
                                    to nie fair! ja nie mam Rebel.tvsad
                                    • morelka227 Re: ;O 04.03.11, 15:48
                                      a mi zabrali MTV sad W ogóle ja mam 200 kanałów nawet więcej, a nie mam co oglądać i musze czekać az w necie się cos pojawi...
                                      • only_exception Re: ;O 04.03.11, 16:10
                                        Hahah dziękuję, że ktoś docenił moją twórczość pod wpływem ( Jak to mówi Dżoana Krupa ) emołszyn :pp
                                        No i ja też nie mam tych kanałów (chyba ). No i ja u sb na TV to tylko raz w życiu widziałam Marsów. Dokładnie mówiąc to była ( AŹ) końcówka CTTE jak Jared odsuwa się od mikrofonu ;pp Zaszalałam normalnie xd
                                        brawo
                                        A no i jeszcze ten wywiad z VIVY, ale to sie nie liczy bo to nie teledysk ;p
                                        • kara4454 Re: ;O 04.03.11, 16:16
                                          ja widziałam tylko reklame TIW i reklame koncertu w polsce
                                          • lovesick Re: ;O 04.03.11, 16:24
                                            Ja widziałam wywiad na Vivie i CTTE w VH1.
                                            • mabmouldheel Re: ;O 04.03.11, 16:26
                                              a ja oglądałam niedawno reklamę jakiegoś filmu iii słyszę "THIIIIIIS IIIIIIIS WAAAAAAAR". zavczęłam krzyczeć i śmiać się a moja kuzynka już ma mnie za psychicznie chorą devil
                                              piwo
                                              • only_exception Re: ;O 04.03.11, 16:35
                                                haha to była reklama Jestem numerem cztery tongue_out
                                                • mabmouldheel Re: ;O 04.03.11, 16:38
                                                  właśnie! xD o, i jeszcze widziałam 2 razy K&Q na 4music bo to było notowanie .. yy.. chyba 20 najbardziej HOT wokalistów zespołów rockowych USA. jared był na 2 miejscu ;^^
                                                  na pierwszym MCRdevil
                                                  • milenka2822 Re: ;O 04.03.11, 16:45
                                                    o kurde, jakby te babki z "tego forum" się o tym dowiedziały to by się chyba posikały...
                                                  • pigwa123 a ja na Rebel oglądałam 2 razy K&Q i 3 hurricane:D 04.03.11, 16:58
                                                    ; radocha ;
                                                    brawo big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • mabmouldheel Re: a ja na Rebel oglądałam 2 razy K&Q i 3 hurric 04.03.11, 17:09
                                                    serce chcę koszulkę marsów !
                                                  • pigwa123 o o o ja też chce :D 04.03.11, 17:10
                                                  • jasia_xd Re: o o o ja też chce :D 04.03.11, 17:35
                                                    jak bym miała taką koszulkę to bym jej wgl nie zdjemowała... no chyba ze do prania big_grin
                                                    a wgl popatrzecie na ten filmik ahahhahahahaha . Umarłam shock
                                                    www.youtube.com/watch?v=aoHuUIUP6hQ
                                                  • mabmouldheel Re: o o o ja też chce :D 04.03.11, 17:38
                                                    omg, najsłodszy jared jakiego widziałam serce jak dziecko xD

a ja bym chyba nawet spała w tej koszulce x\d
                                                    ale nie wiem gdzie mogę kupić ;<
                                                  • jasia_xd Re: o o o ja też chce :D 04.03.11, 17:40
                                                    co do koszulki to trzeba chyba po necie poszperaćbig_grinbig_grin

a w tym filmiku jared ma zarąbisty kocyk czy co to tam różowego tongue_outtongue_out
                                                  • milenka2822 Re: o o o ja też chce :D 04.03.11, 17:48
                                                    jasia_xd właśnie miałam dać link do tego filmikusmile przepraszam, ale zacytuje pokemony: "słiiiiiit" XD
                                                    tu macie koszulki:www.rockmetalshop.pl/search.php?text=30+seconds+to+mars
                                                  • milenka2822 i macie jeszcze opcję tańszą 04.03.11, 17:50
                                                    www.coreshop.pl/index.php?cPath=77_151
                                                  • kara4454 Re: :) 04.03.11, 17:55
                                                    nie mogłam sie powstrzymać i założyłam konto na tym forum i tak im napisałam:

omg...jakie z was cioty -.- aż brak słów
                                                    obrażacie nastolatki które są fankami 30stm mówiąc ze to gó...ary a same piszecie "ojejku jared jest sexy ptrzcie na jego klate umre bez niego"
                                                    hahahahahaha
                                                    zal mi was niedorozwoje
                                                  • pigwa123 hahahaha kara4454 dobrze napisałaś xD 04.03.11, 18:19
                                                  • morelka227 Re: :) 04.03.11, 18:22
                                                    Ten filmik jest the best big_grin Też myślałam nad kupnem marsowej koszulki, ale póki co nie mam kasy z kieszonkowego. Kara4454, no i dobrze im napisałaś, choc nie wiem czy do nich tam dociera cokolwiek innego niż "Jared jest taki sexy i ma śliczne oczka..." Nie, ja tego nie dokończę! big_grin Aż się muszę napić piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: :) 04.03.11, 18:28
                                                    aaaaaa, no fakt, w necie też można kupić xD ale ja dzisiaj mam późny zapłon xddddsciana
                                                  • lovesick Re: :) 04.03.11, 18:36
                                                    Kara4454 - tak dobrze im napisałaś .
                                                    a ja mam taką marsową koszulkę , dostałam na urodziny .
                                                  • kara4454 Re: :) 04.03.11, 18:39
                                                    zazdroszcze ci ja nie mam zadnej i chciałabym mieć sad
                                                  • lovesick kurde,kurde,kurde,kurde 04.03.11, 18:42
                                                    nie moge oddychać.

"W kolejnym MTV World Stage zobaczycie koncerty 30 Seconds To Mars oraz Vampire Weekend. Nie przegapcie - to dziś o północy!!" - było na Facebooku MTV
                                                  • pigwa123 lovesick 04.03.11, 18:43
                                                    Ale masz fajną koszulkę ..... weź sie podziel xD big_grinbrawo
                                                    ja Ci dałam pączka suspiciousbig_grin
                                                  • lovesick Re: lovesick 04.03.11, 18:45
                                                    pigwa123, Kara4455 - kiedy macie urodziny to zafunduję wam z moich specjalnych marsowych funduszy.
                                                  • kara4454 Re: lovesick 04.03.11, 18:46
                                                    taa ja dopiero 8 listopada...
                                                  • lovesick Re: lovesick 04.03.11, 18:48
                                                    to na święta wielkanocne , wcześniej nie mogę bo mam dopiero parę złotych . brawotongue_out
                                                  • kara4454 Re: lovesick 04.03.11, 18:49
                                                    spoko xd
                                                    ej kurde ja sie jakąś godzine temu umówiłam z koleżanką ze u niej nocuje a ona mtv nie ma .....
                                                  • pigwa123 to do sąsiadów xD 04.03.11, 18:53
                                                    big_grintongue_out
                                                  • pigwa123 Osz .... a ja 26 październik -.- rozedrze mnie jak 04.03.11, 18:49
                                                    słyszę kiedy mam urodziny devildevildevil
                                                  • mabmouldheel Re: Osz .... a ja 26 październik -.- rozedrze mni 04.03.11, 18:57
                                                    a ja mam urodziny konkretnie w niedzielę wielkanocną ;<
                                                  • lovesick Re: Osz .... a ja 26 październik -.- rozedrze mni 04.03.11, 19:00
                                                    a kiedy jest wielkanoc ??brawotongue_outtongue_outuncertain
                                                    ja mam urodziny 19 stycznia. smilesuspicious
                                                  • pigwa123 mabmouldheel sie ciesz .... dostaniesz jajo xD 04.03.11, 19:01
                                                  • mabmouldheel Re: mabmouldheel sie ciesz .... dostaniesz jajo x 04.03.11, 19:07
                                                    wielkanoc - 24 kwiecień ;p
                                                    jaaaasneeee. chcę raczej bilet na marsów xD
                                                  • lovesick mabmouldheel 04.03.11, 19:10
                                                    aaa... to już będę pamiętała.
                                                    ... dziś jakaś nie tego jestem to chyba przez to, że biłam się z chłopakami i uderzyłam głową o skałę . uncertain
                                                  • kara4454 Re: mabmouldheel sie ciesz .... dostaniesz jajo x 04.03.11, 19:11
                                                    to na jajku będzie namalowany haha xd
                                                  • morelka227 O! I już mam pomysł na jajka! 04.03.11, 19:17
                                                    big_grin
                                                  • mabmouldheel Re: O! I już mam pomysł na jajka! 04.03.11, 19:21
                                                    jajka z glifami!
                                                    jej, nie wolno się bić devil
                                                  • morelka227 Re: O! I już mam pomysł na jajka! 04.03.11, 19:25
                                                    Ta... Podziele się z Wami jajkiem xD Nowa fundacja
                                                  • lovesick Re: O! I już mam pomysł na jajka! 04.03.11, 19:32
                                                    a ja załatwię kurczaka z irokezem . tongue_out xd
                                                    albo upiekę wielkanocno- marsowe ciastka.
                                                  • pigwa123 lovesick 04.03.11, 19:47
                                                    haha ja ci pomogę piec ciastka ... kupię składniki xD brawo
                                                  • paramorehayley_ ooo, lovesick! 04.03.11, 19:48
                                                    dziękujemy za info z live big_grin
                                                    ______
                                                    a ja mam 20 stycznia, o! big_grin dzień po Tobie .
                                                  • gossip_girl_fan :) 04.03.11, 19:52
                                                    o masakra!
                                                    rozwalacie mnie dziewczyny !
                                                    aż boje się wchodzić na forum, bo co minute tu jest po 100 komentarzy !
                                                    wow.

a ja mam urodziny jutro big_grin ech dostane marsową płyte big_grinserce
                                                  • mabmouldheel Re: :) 04.03.11, 19:54
                                                    stoo laat, stoo laat ! marsowych urodzin!kissserce
                                                  • gossip_girl_fan Re: :) 04.03.11, 19:57
                                                    dziękuję <3
                                                    będą Marsowe kiss ( w miarę możliwości, bo koleżanki ich nie lubią, ale co tam kiss )
                                                  • milenka2822 Re: :) 04.03.11, 20:14
                                                    moja koleżanka też ma jutro urodzinysmile, życzenia będę Ci składać jutro, ale napić się za Twoje zdrowie mozemy już dziśpiwopiwopiwo
                                                    (ja mam 20 września)
                                                  • morelka227 Re: :) 04.03.11, 20:21
                                                    No to sto lat na jutro smile Ja miałam 27 lutego, tez dostałam płytę.
                                                    Ej, wiecie jak przekonać rodziców na koncert? Ja już nie daje rady, choć się nad tym zastanawiają uncertain
                                                  • mabmouldheel Re: :) 04.03.11, 20:24
                                                    mój ojciec nie chce mnie puścić! cry

napijmy się za jutrzejsze urodziny piwo
                                                  • klaudusss Re: :) 04.03.11, 20:27
                                                    100 lat.! Marsowych urodzin.! kisskisskisskisskiss
                                                    ja mam 17 kwietnia i chcę tylko Marsowe prezenty. big_grin
                                                    rozwalacie mnie dziewczyny.... pączki chyba jeszcze działają. big_grinbig_grinbig_grin
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • gossip_girl_fan Dziekuję :* 04.03.11, 20:36
                                                    Dziękuję za życzenia kiss*
                                                    Jesteście wspaniałe <3

piwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: Dziekuję :* 04.03.11, 20:49
                                                    echelon to przecież rodzina. nie ma za co dziękować serce
                                                  • milenka2822 Re: Dziekuję :* 04.03.11, 20:52
                                                    święta prawdaserce
                                                  • jasia_xd Re: Dziekuję :* 04.03.11, 21:02
                                                    Właśnie! Najlepszego! a ja mam urodziny 19 sierpnia w wakacje wiec cieńko no ale szybko zleci suspicious
                                                    Pijemy !!
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • morelka227 Re: Dziekuję :* 04.03.11, 21:05
                                                    No to pijeeemy! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: Dziekuję :* 04.03.11, 21:11
                                                    fuck yeah, w końcu mamy piątek piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • paramorehayley_ @gossip_girl_fan, @lovesick 04.03.11, 21:16
                                                    no to SIOSTRO gossip[...] 100 lat!

a co do lovesick - to wiesz skąd ten live? tzn. jakie miasto, festival czy coś?
                                                  • gossip_girl_fan Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:01
                                                    mabmouldheel napisał(a):

> echelon to przecież rodzina. nie ma za co dziękować serce
                                                    tak, racja ;*

ale i tak wszystkim dziękuje za życzenia kiss
                                                    siostry serce
                                                  • lovesick Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:08
                                                    @gossip - wszystkiego najlepszego .kiss

@paramorehayley_ występ jest z Meksyku z 2010r.
                                                  • kara4454 Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:22
                                                    omg dzis tata przywiózł całą tace pąków z marmoladą xd
                                                    to pijemy za urodzinki ^^
                                                  • lovesick Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:24
                                                    a mi tata przywiózł całą skrzynkę warzyw.
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lovesick Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:27
                                                    a i co do tego koncertu na MTV będzie albo o 00:10 , albo 00:40.
                                                  • kara4454 Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:34
                                                    ja se z chomika ściągne
                                                  • klaudusss Re: Dziekuję :* 04.03.11, 22:56
                                                    ja jestem już taka zmęczona, ale muszę wytrzymać do koncertu wink
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 gossip_girl_fan 05.03.11, 06:11
                                                    ej .. ej ej dzisiaj już sobota big_grin

gossip_girl_fan - Wszystkiego Marsowego !! brawobig_grin

i .... muszę sie napić xD piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • gossip_girl_fan Re: gossip_girl_fan 05.03.11, 09:24
                                                    dzięki pigwa123. ;*
                                                    te urodziny bd marsowe kiss <3
                                                    dzięki wszystkim za życzenia. <3

pigwa już od 6 na nogach surprised ?
                                                  • pigwa123 Re: gossip_girl_fan 05.03.11, 09:45
                                                    a jak ..... spania nie mam ... ja codziennie o 6 wstaje brawobig_grin
                                                    i najlepsze jest to że jestem wyspana tongue_out
                                                  • mabmouldheel Re: gossip_girl_fan 05.03.11, 10:25
                                                    hyhyryhy, a ja upiekłam babeczki ;* jogurtowe, barbie xDDD

chcecie ? serce

najmarsowszych urodzin na świecie ! kwiat
                                                  • kara4454 Re: gossip_girl_fan 05.03.11, 10:26
                                                    wszystkiego najmarsowszego big_grin
                                                    pijemy piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 i ja , ja chce babeczkę :D 05.03.11, 10:43
                                                  • klaudusss Re: i ja , ja chce babeczkę :D 05.03.11, 11:05
                                                    najmarsowszych urodzin.! kiss
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo ja o 6 w wolny dzień nie mogłabym wstać tongue_out dla mnie bólem jest wstać o 9, a co dopiero 6. smirk
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • morelka227 Sto lat!!!! 05.03.11, 11:25
                                                    Dla mnie wstawanie z łóżka zawsze jest ciężkie bez względu na to czy jest 6, 10 czy 12 big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 Oj tam oj tam kto rano wstaje temu Pan Bóg daje xD 05.03.11, 11:33
                                                    ( WTF? ) hahahhahah to przysłowie jest pozytywne ??? big_grin big_grin
                                                  • mabmouldheel Re: Oj tam oj tam kto rano wstaje temu Pan Bóg da 05.03.11, 11:36
                                                    NOOO, raczej pozytywne ;p
                                                    a ja wstałam o 9 xDDD koooszmar ;/cry
                                                  • gossip_girl_fan Re: Oj tam oj tam kto rano wstaje temu Pan Bóg da 05.03.11, 11:44
                                                    też wstałam o 9 bo spać nie mogłam tongue_out
                                                    dzięki jeszcze raz ;*
                                                    piwopiwopiwo

też pieke babeczki dziś big_grin
                                                  • pigwa123 ja o tej godzinie to już śniadanie jadłam xD 05.03.11, 11:49
                                                    shock
                                                  • klaudusss Re: ja o tej godzinie to już śniadanie jadłam xD 05.03.11, 11:54
                                                    ja nawet śniadania jeszcze nie jadłam tongue_out
                                                  • morelka227 Re: ja o tej godzinie to już śniadanie jadłam xD 05.03.11, 12:08
                                                    o której godzinie najpóźniej wstałyście? ja o 14 xD
                                                  • pigwa123 wychodzi na to że tylko ja tu jestem dziwakiem ?? 05.03.11, 12:10
                                                  • mabmouldheel Re: wychodzi na to że tylko ja tu jestem dziwakie 05.03.11, 12:32
                                                    noo, troszku. nasze dziwadło xD serce

ja najpóźniej w ferie około 11 albo 12 xDbrawo
                                                  • paramorehayley_ Re: wychodzi na to że tylko ja tu jestem dziwakie 05.03.11, 12:44
                                                    ja raz w ferie wstałam o 17:30 big_grin

aa, no i gossip, jeszcze raz marsourodzin!

piwopiwopiwo

aha, no i ja idę dziś na imprezę do green_alien smile
                                                  • mabmouldheel Re: wychodzi na to że tylko ja tu jestem dziwakie 05.03.11, 12:52
                                                    łooo, to baw się dobrze i ją pozdrów ;* serce
                                                  • paramorehayley_ Re: wychodzi na to że tylko ja tu jestem dziwakie 05.03.11, 12:58
                                                    ok wink
                                                  • pigwa123 haha tylko ja tu jestem dziwakiem xD ; radocha ; 05.03.11, 13:38
                                                    to .... żadna nowość xD big_grin
                                                    chyba sie napije piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: haha tylko ja tu jestem dziwakiem xD ; radoc 05.03.11, 14:08
                                                  • lovesick Re: haha tylko ja tu jestem dziwakiem xD ; radoc 05.03.11, 14:10
                                                    @pigwa123 - ja też zazwyczaj wcześnie wstaję , więc nie tylko jesteś dziwnasuspicious

przyłączę się do picia:
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
    • miley_cyrus1456 World Stage 05.03.11, 14:17
      Możecie mi powiedzieć czy koncert który wczoraj miał lecieć o północy na MTV Polska był identyczny jak ten co leciał o 22.00 na MTVNHD?
      Mój kochany braciszek pogrzebał w liście nagrywania i tego o północy nie wiedziałam... crying I nie wiem jak surową karę mam mu wymierzyć.... devil
      • klaudusss Re: World Stage 05.03.11, 14:35
        chyba ten sam... ale strasznie go skrócili... były chyba tylko ze 4 piosenki, nie liczyłam, bo byłam za bardzo zmęczona. tongue_out
        • miley_cyrus1456 Re: World Stage 05.03.11, 14:37
          Nom były tylko 4 nie licząc Escape...
          • pigwa123 lovesick hehe mam przyjaciółkę to jesteśmy we dwie 05.03.11, 14:48
            big_grin
            piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
            • morelka227 ;) 05.03.11, 14:55
              W piątek ja z moją koleżanką śpiewamy z całej pety "Bo cały Echelon to jedna rodzina", a ludzie sie na nas patrzą jak na nienormalne big_grin
              • kara4454 Re: ;) 05.03.11, 15:21
                ja nie oglądałam world stage ale jak było to samo to nie trzeba ściągaćsmile
                najpóźniej wstałam o 15.30 później bym wstała gdyby moja mama mnie na obiad nie obódziła
                napije sie z wami big_grin
                piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                • milenka2822 Re: ;) 05.03.11, 16:11
                  Wszystkiego najmarsowszego gossipprezentsercepiwo
                  • only_exception Re: ;) 05.03.11, 16:26
                    Pigwa .. Co było w tych twoich pączkach ? xd Chyba jakieś dopalacze, bo takiego kopa macie, że jak tu tylko wchodze to po 200 nowych postów tu jest xdd
                    No i 100 lat gossip serce
                    piwopiwo
                    • pigwa123 only_exception ja możesz hahhahah xD była tylko .. 05.03.11, 17:02
                      czekolaaaada xD big_grin
                      i tylko ona big_grin
                      co ja poradzę że czekoladowe pączki działają na wszystkich suspicious cool
                      • love_rock gossip_girl_fan 05.03.11, 17:59
                        Sto Lat! Wszystkiego co najmarsowsze! big_grin Trzeba to opić wink piwopiwopiwo Tak symbolicznie big_grin
                        Ja urodziny miałam w środę i ubolewam nad moją starością xD
                        • kara4454 Re: :) 05.03.11, 20:30
                          nie ubolewaj nie jestes taka stara xd
                          • lovesick Re: :) 05.03.11, 21:05
                            pigwa... - chyba twoje magiczne pączki przestały działać , bo strasznie tu cicho.indifferent
                            • kara4454 Re: :) 05.03.11, 21:42
                              też tak sądze ...
                              • klaudusss Re: :) 05.03.11, 21:48
                                pigwa, szybko częstuj nas nowymi pączkami.! wink
                                • paramorehayley_ Re: :) 05.03.11, 21:52
                                  pączków nie mam, ale mogę wam dla odmiany zarzucić pizzę big_grin
                                • mabmouldheel Re: :) 05.03.11, 21:54
                                  okej, byłam dzisiaj na filmie 'sala samobójców'. najlepszy polski film ever...

serce
                                  • paramorehayley_ Re: :) 05.03.11, 22:01
                                    taaak? ja miałam się wybrać, ale jakoś nie wyszło. ale jeszcze mam w planach ...
                                    • kara4454 Re: :) 05.03.11, 22:06
                                      ja poprosze pizze big_grin
                                      ja też chce to obejrzeć tylko ściągnąć musze
                                      • paramorehayley_ kara4454 + link 05.03.11, 22:09
                                        kara4454 - rzucam! łap! big_grin

no i link - jaredleto.com/thisiswhoireallyam/2011/03/05/perogis/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+jaredleto%2FNPnx+%28This+Is+Who+I+Really+Am%29&utm_content=Twitter big_grin big_grin big_grin

• lovesick Re: :) 05.03.11, 22:07
                                      ja chciałam iść , ale w najbliższym kinie nie puszczają , kurde najfajniejszych filmów tam nie ma , miałam iść na Mr.Nobody w styczniu i nie szło . angry

piwopiwo
                                      • morelka227 Re: :) 05.03.11, 22:14
                                        Też chcę iść na salę samobójców, ale u mnie jest tylko Cinema 3D uncertain Chociaz ja i tak zawsze na necie oglądam
                                        • paramorehayley_ aaa, przypomniało mi się! 05.03.11, 22:30
                                          dziś na imprezie u green gadałam sobie coś pod nosem, za chwilę słyszę za sobą alfabet ... a b c d e f g ... a ja 'co kurde?! FG?!'

NO BO ZOBACZCIE - a b c d e FG h i j k ...
                                          • mabmouldheel Re: aaa, przypomniało mi się! 05.03.11, 22:41
                                            jej, fgfgfgfgfgfgfgfffgfgffgfggfgfgfgfgfgfggfgffgfgffgfgfgffgfgfgffgffgfgfgfgfgfggfgfgfgfg
                                            xDDD
                                            ale co do tego filmu to naprawdę 'ryje psychikę' i warto obejrzeć serce
                                            • paramorehayley_ : D 05.03.11, 23:40
                                              'the kill' w dość wysokich tonach ... - www.youtube.com/watch?v=9GZ1e0CG0k4&feature=related big_grin
                                              • green_alien Re: : D 05.03.11, 23:52
                                                Hahah! Niezłe wink
                                                Ja już po imprezie, ale za ten syf to zabiję Ciebie i resztę szanownych koleżanek paramorehayley_ !! Dla informacji napiszę, że na podłodze było morze papieru toaletowego pomieszane w kawałkami kartek, serpentyn, długopisami, ciuchami, kawałkami balonów, jedzeniem etc.
                                                • paramorehayley_ Re: : D 06.03.11, 00:12
                                                  no co?! papier toaletowy rlz.! big_grin
                                                  czeeepiasz się ; o

zapomniałaś o butelkach po winie marki 'wino' ... big_grin

nie, no żart .. big_grin

• pigwa123 Oj tam oj tam pączki sie skńczyły a tak w ogółe to 06.03.11, 07:13
                                                    one tylko raz dają takiego kopa suspiciouscool
                                                    hehehe mam magiczne pączki xD

o o o ja też chce iść na sale samobójców ale jestem chora devil
                                                    może w następnym tygodniu sie uda big_grinbig_grin
                                                  • song Uwaga, uwaga! 06.03.11, 08:13
                                                    Wznoszę toast za echelon ! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

• mabmouldheel Re: Uwaga, uwaga! 06.03.11, 09:47
                                                    to ja też xD piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • pigwa123 I ja :D 06.03.11, 09:53
                                                  • only_exception Pigwa :D 06.03.11, 10:36
                                                    No to jak pączki dają tylko jednorazowego kopa to może masz coś tam jeszcze o "magicznych " właściwościach:pp
                                                    Nie no ja też chce iść do kina na sale samobójców big_grin Jak oglądałam zwiastun to mi się już bardzo podobał big_grin
                                                    No i Alivin wymiata, troszkę piszczy, ale nie przeszkadza mi to tak bardzo big_grinbig_grin
                                                    Troche podjeżdżało mi to wiewiórkami z Totalnego Kataklizmu, ale i tak ich lubie xd
                                                  • pigwa123 może , może hie hie hie :D Ale poczekajcie !! .. 06.03.11, 10:54
                                                    będą święta to rozdam jajka brawosuspicious
    • alicecullen2130 Za Echleon 06.03.11, 11:12
      • alicecullen2130 Czy ktoś z was jedzie na koncert Marsów w Hamburgu 06.03.11, 11:14
        ;p
        • pigwa123 daleko mam :( 06.03.11, 11:24
          • kara4454 Re: daleko mam :( 06.03.11, 11:34
            paramorehayley_ dzięki za pierogi pyszne były ^^
            ja nie jade sad
            • only_exception haha 06.03.11, 11:36
              nie no do świąt jest za daleko big_grin We wtorek jest dzień kobiet to mam nadzieje, ze wymyślisz jakiś magiczny prezent z magicznymi właściwościami :pp
              A co do koncertu to niestety nie..
              piwopiwo
              • klaudusss Re: haha 06.03.11, 12:01
                myśl, myśl nad jakimś 'magicznym' prezentem. tongue_out
                Za Echelon!!! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                • pigwa123 ej !!! xD 06.03.11, 12:50
                  A co ja facet że mam wam fundować prezenty na dzień kobiet ?? big_grin
                  ..... jasne jeszcze czego hahahaha tongue_out
                  nie jestem firmą rozdawaj za darmo xD
                  to wy pomyślcie o prezencie dla mniesuspicious .... za te pączki z dopalaczem xD cool
                  • mabmouldheel Re: ej !!! xD 06.03.11, 13:09
                    to ja dam ci moją urodzinową pisankę z glifami. niech marsowa moc będzie z wami xD

niestety nie jadę i w moim przypadku w grę wchodzą tylko koncerty:
                    a) w polsce
                    b) w angliii
                    c) w irlandiii
                    cry
                    • green_alien Re: ej !!! xD 06.03.11, 13:16
                      Ja muszę czekać na koncert w Polsce, a i cudem będzie, jak rodzice mnie puszczą. Hahaha! Puszczą big_grin Sorry, mam z tym problem. Zapominam, że "puszczać" i "przelecieć" mają kilka znaczeń. Nie będę gorsza, też wzniosę toast : Za wszystkie zajebiste piosenki naszych chłopaków !!! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                      • lovesick Re: ej !!! xD 06.03.11, 13:38
                        ja też nie jade na koncert , może rodzice by mnie puścili , gdybym miała z kim jechać .

I przyłączam się do wznoszenia toastu:
                      • paramorehayley_ Re: ej !!! xD 06.03.11, 13:38
                        u mnie w grę wchodzi polska (najlepiej warszawa) i uk (londyn)
                        no i czekam. choć w anglii raczej w jakieś ferie, czy wakacje, bo tak w roku szkolnym trudno by było się wyrwać ...
                      • morelka227 ja chcę jechać... ;) 06.03.11, 13:40
                        Co do koncertu to jest szansa że ja pojadę.
                        i też wznoszę toast za Echelon, Marsów i wszystko co z tym związane piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                        • mabmouldheel Re: ja chcę jechać... ;) 06.03.11, 13:51
                          ja w londynie jestem około ... 4 razy w roku, więc akurat z koncertem jest o tyle dobrze, że moge leciec w każdej chwili nawet sama. ale oczywiście w polsce chciałabym najbardziej boooo 'pierogis' rlz serce

za echelon piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                          • pigwa123 :) 06.03.11, 15:27
                            • morelka227 Re: :) 06.03.11, 17:09
                              Jeej, a co tu taka cisza?! Sama pić nie będę big_grin piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                            • gossip_girl_fan Re: :) 06.03.11, 17:09
                              ja niestety nie jade sad
                              • pigwa123 oj tam oj tam :D 06.03.11, 17:13
                                • mabmouldheel Re: oj tam oj tam :D 06.03.11, 17:27
                                  jak myślicie, ile komentarzy może zmieścić się w takim temacie? xDserce

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                  • pigwa123 nie mam poęcia ale zapewne duużo 06.03.11, 17:52
                                    big_grinbrawo
                                    • lovesick Re: nie mam poęcia ale zapewne duużo 06.03.11, 17:58
                                      nie pamiętam dokładnie ale coś ok . 2500.

a kto zakłada Kotkowy Echelon #2?
                                      • kara4454 Re: :) 06.03.11, 18:20
                                        ja moze pojade na koncert w polsce bo mam już pozwolenie ale pod warunkiem ze moja siostra ze mną pojedzie a ona nie mówi ze tak bo jak jednak nie będzie mogła to zeby nie było...
                                        ale są duze szanse big_grin
                                        pijemy!piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                        • only_exception Re: :) 06.03.11, 18:31
                                          No to musimy już wyznaczyć osobę, która założy 2 kotkowy wątek, bo jak w tym przekroczymy dozwoloną liczbę postów to nie wiem co może się stac xd piwo
                                          • kara4454 Re: :) 06.03.11, 18:32
                                            jeszcze można napisać 40 postów ^^
                                            • mabmouldheel ;o 06.03.11, 18:40
                                              39 ! o.O
                                              serce
                                              zdrowie ;p
                                              piwopiwopiwo
                                              • song 38 postów .... 06.03.11, 18:46
                                                • lovesick 37. 06.03.11, 18:50
                                                  Coraz mniej postów.
                                                  To która robi ??
                                                • kara4454 Re: 38 postów .... 06.03.11, 18:50
                                                  37 tongue_out
                                                  • lovesick 35 06.03.11, 18:54
                                                  • morelka227 Re: 34 06.03.11, 18:58
                                                    Jak chcecie to ja mogę założyć... Albo ktoś kto napisze ostatni post
                                                  • kara4454 Re: 35 06.03.11, 18:59
                                                    34
                                                  • lovesick 32 06.03.11, 19:16
                                                  • gossip_girl_fan PROŚBA ;* 06.03.11, 19:23
                                                    mam prośbę. jak już skończy się ten wątek to możecie mi wysłać wiadomość z linkiem do nowego tongue_out bo pewnie nie znajdę tongue_out
                                                  • lovesick Re: PROŚBA ;* 06.03.11, 19:25
                                                    gossip - jak go wtedy tylko znajde to ci wyśle.
                                                  • klaudusss 30 06.03.11, 19:25
                                                    Mi jak coś też wyślijcie, bo na pewno nie znajdę. big_grin
                                                    Pijemy!!!
                                                  • lovesick 28 06.03.11, 19:39
                                                  • mabmouldheel Re: 28 06.03.11, 19:45
                                                    okej, ostatnia zakłada ;d
                                                    obym tylko znalazła! serce
                                                    piwo
                                                  • song 29 06.03.11, 19:41
                                                    Pijmy zatem piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • song Znaczy 27.. a raczej 28? Sama nie wiem 06.03.11, 19:42
                                                    Ale pijemy piwo
                                                  • lovesick Re: Znaczy 27.. a raczej 28? Sama nie wiem 06.03.11, 19:46
                                                    Ja już zgubiłam się w liczeniu zaraz zaraz oblicze ile jeszcze na kalkulatorze.
                                                  • mabmouldheel Re: Znaczy 27.. a raczej 28? Sama nie wiem 06.03.11, 19:47
                                                    23 ?
                                                  • klaudusss 26? 06.03.11, 19:47
                                                    pijemy, pijemy dziewczyny.!
                                                    tempo, tempo.!
                                                    piwopiwopiwo:pipiwowo:piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lovesick Re: 26? 06.03.11, 19:50
                                                    21 ??
                                                  • klaudusss Re: 06.03.11, 19:53
                                                    co wy na to, żebyśmy w urodziny Shannona urządziły marsokonferencję.? wink
                                                    trzeba będzie porządnie wypić za Jego zdrowie!!! big_grin
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • song Re: 06.03.11, 19:53
                                                    zatem pijmy już dziś piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lovesick Re: 06.03.11, 20:06

i znowu będę miała marsokaca. tongue_out
                                                  • morelka227 Re: 06.03.11, 20:06
                                                  • lovesick 16 06.03.11, 20:09
                                                  • klaudusss Re: 16 06.03.11, 20:19
                                                    przeżyjemy wink chyba..... big_grin
                                                    ale taka okazja się często nie trafia. tongue_out
                                                    piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • kara4454 Re: 16 06.03.11, 20:22
                                                    jeszcze 14 postów smile
                                                    mi pasuje pomysł z marsokonferencją ^^
                                                  • lovesick Re: 16 06.03.11, 20:24
                                                    Urodziny chłopaków są w sumie tylko trzy razy do roku.
                                                    I jutro znowu szkoła sad
                                                  • only_exception Ej ludzie bo nie wyrabiam z tym liczniem xd 06.03.11, 20:35
                                                    No to kto założy, bo mi to obojętne tongue_out
                                                  • kara4454 Re: Ej ludzie bo nie wyrabiam z tym liczniem xd 06.03.11, 20:36
                                                    zostawcie ostatni post wolny to ktoś założy nowy wątek i da tu link ^^
                                                  • lovesick 11 06.03.11, 20:37
                                                  • lovesick 9 06.03.11, 20:38
                                                  • kara4454 Re: 8 06.03.11, 20:57
                                                  • klaudusss 7 06.03.11, 21:11
                                                    ale jestem podekscytowana big_grin
                                                    piwopiwopiwo
                                                  • morelka227 Re: 6 06.03.11, 21:23
                                                    a gdzie chcecie robić tą konferencję, że się zapytam? tongue_out na GG? big_grin
                                                  • klaudusss 5 06.03.11, 21:32
                                                    tak, na gg wink
                                                    za Świętą Trójcę! tongue_out
                                                    piwopiwopiwo
                                                  • mabmouldheel Re: 6 06.03.11, 21:35
                                                    55555555555555555555555

ghads\FKLGJh\y;hjgs;af;shhhhhhhb
                                                    tak wam powiem. bałam się, że już tu nie napiszę ! xD
                                                    to mów ostatni wpis tutaj. łał!
                                                    tak się tym jaram !!!!!
                                                    ostatni toast piwo serce kiss
                                                    ej, rozpłaczę się zaraz !! hahahaah! xD
                                                  • gossip_girl_fan :D:D (chyba 4 ) 06.03.11, 21:42
                                                    no więc nie ważne kto założy następny temat.
                                                    tylko nazwijmy go tak samo tylko z 2 na końcu big_grin tongue_out

megasuper! tyle wpisów serce
                                                    piwopiwopiwopiwo
                                                  • morelka227 Eeee... któryś tam :D 06.03.11, 21:45
                                                    A nie macie nic przeciwko żebym się dołączyła na GG jak coś?

Za ostatni post! Nie sądziłam, że dożyję takiego momentu xD
                                                  • klaudusss 3 06.03.11, 21:43
                                                    kurde.... na serio, aż mi się łezka w oku zakręciła. crying wink
                                                    ostatni toast..... piwopiwopiwo
                                                    serceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka