pluszak 21.08.10, 21:09 Chciałabym się was zapytać czy znacie jakieś książki fantasty?? Ale nie te najnowsze jakie się ukazały ale jakieś inne fajne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.a.masen Książki ;) 21.08.10, 21:21 - Dziewiąty Mag,<br /> - Trylogia czarnego maga (Gildia Magów, Nowicjuszka, Wielki Mistrz)<br /> - Trylogia dary anioła ( Miasto Kości, Miasto Popiołów, Miasto Szkła)<br /> - Intruz,<br /> - Trylogia dziedzictwo (Eragon, Najstarszy, Brisingr)<br /> - Cykl nieśmiertelni (Ever, Błękitna godzina, kolejne części w przygotowaniu ;p)<br /> - Szeptem<br /> Mam nadzieję, że pomogłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Pomużcie!! To dla mnie ważne!! 21.08.10, 22:44 Darren Shan.. jeśli o taką książkę Ci chodzi.. ;] . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Pomużcie!! To dla mnie ważne!! 29.08.10, 03:01 Takich to ja nie czytam xd Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Najlepiej słownik ortograficzny. Gorąco polecam! 29.08.10, 16:33 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Najlepiej słownik ortograficzny. Gorąco polec 29.08.10, 17:12 mój kolega czyta Kroniki Spiderwick. Odpowiedz Link Zgłoś