ladyy13 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:26 7) Co miałaś ostatnio do picia ? Odp.wode 18) Czy masz opalenizne? Odp.Minimalną na brzuszku ;d 24) Lubisz ostre przyprawy? Odp.Tak 30) Jaki masz dzwonek w tel? Odp.Natalia Lesz Radioactive Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:29 1. w domu. 2. niee xd 3. tak, kwiatek taki do zdjęcia i małe karteczki xd 4. haa, no jasne ;d 5. niee 6. no nie ;p 7. herbata albo nie... woda. 8. zupkę, 9. żebym pamiętała, ale chyba tak samo w domu ;p 10. koleżanka mojej mamy ;d 11. troszeczkę... 12. skończyć siedzieć przy kompie i zacząć czytać streszczenie 'Zemsty' to tak bez podstawowych czynności. 13. chyba koleżanka, ale mógłby być to tez kolega ;3 14. na razie nic, chyba wolę się nie rozczarować. 15. mam, sweet rose, ale chyba już bardzo nie czuć, 16. niestety tak. 17. nie mam przyjaciela, ale moja przyjaciółka jest pewnie teraz w domu. 18. już nie. 19. Lady Pank - Kryzysowa Narzeczona. xD 20. nie. 21. jeszcze nie miałam takiej szansy. ;D 22. nie, ale moje siostry tak. 23. chyba coś w stylu ' o której jedziemy do szkoły?' 24. tak! 25. wczoraj. 26. nie. 27. częściowe zachmurzenie ok. 17' C 28. to zależy najczęściej ok. 6.00 ; / 29. nie pamiętam nawet... xd 30. taki song z reklamy. 31. tak. 32. 2 siostry, 33. laptop. 34. odpowiedź w pytaniu 12. 35. nie pamiętam nawet. 36. eska rock, antyradio czasem roxy. 37. kebaba. 38. zielony, nie lubię ich. 39. taa, to smutne, ale spałam. ;p 40. nie, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:44 1. w domu 2. może jka byłam mała ? 3. tak . 4.taak . 5. niie 6. no cóż , jest mi gorąco . ale ogólnie od soboty jestem chora i możliwe że mam gorączkę ... zaraz pójdę zmierzyć temperature . 7. nestea 8. spagetti ;PP 9. w domu . 10. babcia 11. nie 12. oglądnę M jak miłość i Szymona potem idę lulu ;DD 13. yyy ... 14. szczerze to chciałabym wiedzieć czy będę szczęśliwa . 15. nie 16. tak. 17. w domu . 18. trochę . 19. odgłosu przychodzącej wiadomości na gadu 20. aniołki - figurki 21. jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji 22. taak ;pp 23. " zadzwoń do mnie - mam mało kasy na koncie " coś w tym stylu . 24. nie 25. wczoraj 26. nie 27. ciemno jak w dupie ok. 10*C 28. w weekendy o 10,11 zależy w dni robocze o 6.50 . chociaż teraz do sql nie chodzę bo jestem chora to wstaję o której chcę . 29. "Pewnego razu w Rzymie" 30. Shakira- Loca 31. tak . 32. brata jednego 33. komp . 34. spaaać ! 35. wczoraj , z bólu brzucha . 36. RMF MAXXX 37. hamburger 38. piwny / zielony 39. spałam ? 40. tak kota - Perełkę , psa -Reksia i żółwia - Stefana Odpowiedz Link Zgłoś
suede 40 przypadkowych pytań. 15.11.10, 20:31 1) w domu, przed komputerem, 2) yyyyy, nieeee?, 3) kurde, fioletowego ;c 4) mam, 5) byłam, ale tak tylko zobaczyć co jest, bo za duże kolejki i wszystko z ograniczeniami ;c 6) noooo i to strasznie, wuja straszny ogień robi, 7) herbata multiwitaminkowa, 8) obiadek, emm...ziemniaczki z sosem. 9) nie pamiętam, 10) o ja, muszę powiedzieć, że nie pamiętam, 11) taaak, i to bardzo. bardzo tęsknię. 12) telewizja, rozpakowanie torby, i spakowanie torby haha, 13) nie wiem, chyba Marta, 14) czy będzie NA SERIO koniec świata, 15) podróby Brunno Marinni czy jak to się tam pisze, 16) tak, 17) łooo, w miejscowościach obok, 18) nieee, 19) Katy Perry - Firework 20) nieeee, oprócz metek (znaczy się tych zawieszek gdzie jest cena itp. ) z różnych ubrań 21) nigdy w życiu ;p, 22) HAHAHA, nie, ale spróbuję za chwilę xD, 23) 'Zamknijcie się wreszcie i przestańcie wysyłać te sms-y!!' - do Orange 24) TAAAAK ;3, 25) wczoraj, 26) nie jestem ani biedna, ani bogata, w sam raz jak dla mnie, 27) ciepło jest, ale ciemno ;c, 28) weekendy 8-9-10 (czasem dłużej), a normalnie to 7. 29) o kurcze, nie pamiętam, 30) w LG jakiś zwykły, a w Nokii chyba Katy Perry (nie pamiętam, dawno nie korzystałam), 31) tak, 32) jedną siostrę, 33) mam to i to, ale teraz korzystam z laptopa, 34) to co napisałam, co później, 35) dzisiaj?, 36) Eska i KotekFm, 37) kocham wszystko - to i to ;3, 38) zielony, 39) spałam? ;D, 40) mam, dwa ciciki (koty) kocham odpowiadać na te pytania, proszę, więcej takich wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: 40 przypadkowych pytań. 15.11.10, 21:47 1) W samochodzie taty, wracałam z treningu. 2) Eeee.nie. 3) Niestety. 4) Nie. 5) Nie. 6) Nie. 7) Herbata z cytryną. 8) Serek Danon Biszkoptowy, z 5 minut temu ;d 9) W domu. Robiłam lekcje. 10) Koleżanki z naprzeciwka. 11) Ja wiem? 12) Zropbienie chemii i położenie się spać. usypiam już przed kompem... 13) Od razu zaznaczam : NIE MAM Facebook'a. Denerwuje mnie ta mania na niego. Wszyscy non stop na nim siedżą. Na nk rzadko wchodzę, więc nie pamietam. 14) Hym....Czy kiedykolwiek spotkam chłopaka, którzy dobrze mnie zrozmie? 15) Jestem spsikana dezodorantem Adidasa. Zielonym. 16) W sierpniu. W przychodni sportowej. 17) Nie mam. 18) Taaaa. Jestem brązowa. Taką mam karnację. 19) Szumu komputera? 20) Minerały. 21) Eeee...raczej nigdy. A nie! jak miałam chyba 8 lat i pojechaliśmy ze szkołą muzyczną na jakiś występ to zgubiłam się i policjanci pomagali mi znaleźć grupę 22) Nie. 23) jaką farbę mam przynieść na plastykę. 24) Nie bardzo. 25) Z dwie godziny temu. Po treningu. 26) Ja wiem? Chyba nie. 27) Jest ciemno, ale nie pada, więc się cieszę. 28) 6.... Jutro mam na 7.30 29) a wiesz, że nie pamiętam? 30) Simple Plan - Your Love Is A Lie 31) Dwa razy we Włoszech i raz w Szkocji. No i Czechy i Słowacja oczywiście. 32) Tylko siostrzyczkę. Młodszą. 33) Komputer, ale za dobre wyniki w nauce na gwiazdkę moge dostać laptopa 34) chemię? 35) z tydzien temu. 36) RMF MAXXX 37) Lubie i to i to. 38) Brąz. 39) Spałam. Miałam na 7.30. I tak wstałam nieprzytomna. 40) Rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:33 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? -Hmm... Nauka. Jutro mam sprawdzian a nie sądzę żeby ściągi mi starczyły. 30) Jaki masz dzwonek w tel? -Eminem "Not Afraid" 38) Jaki jest Twój kolor oczu? -Niebiesko-zielony. Zależy od pogody. 40) Czy masz zwierzęta? -Tak, mam. fajny pomysł... akurat dla zabicia nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:35 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. prawdopodobne 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? ee woda z kranu? 8) Co ostatnio jadłaś? tosty+kisiel cytrynowy 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w domu, hyh 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? dziewczyna brata. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? telewizor, książka. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie mam kont na tego typu stronach. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? czy mam po co żyć 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Make Me Smile, Avon 16) Byłaś w tym roku u lekarza? ortodontka się liczy? 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? nie istnieje. 18) Czy masz opalenizne? nie, jestem blada jak sufit. 19) Czego teraz słuchasz? Florence & The Machine 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? lol, nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? "jesteśmy w Żarkach", hahah 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dziś rano 26) Czy jesteś bogata? zależy. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? w miarę ciepło. 28) O której godzinie budzisz się rano? 6:00 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Pierwsza Miłość". w sumie to serial, nie film 30) Jaki masz dzwonek w tel? coś Taylor Momsen, nie pamiętam 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nooooo 32) Ile masz rodzeństwa? trójkę. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komputer st. 34) Co planujesz dziś robić? ee, telewizor, książka, spać. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? w piątek? 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie słucham 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? nic z tych rzeczy 38) Jaki jest Twój kolor oczu? podobno zielone, chociaż trochę żółtawe. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? próbowałam zasnąć 40) Czy masz zwierzęta? w pewnym sensie tak omG, naprawdę musi mi się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:40 1) na SKS-ie 2) nie ale moi koledzy tak xd 3) tak bluzka 4) tak 5) nie 6) juz nie 7) herbata 8) kromkę 9) prawdopodobnie prze kompem xd 10) jakieś koleżanki brata xd 11) mozna tak to ująć 12) spać ! 13)który ? chyba kto xd koleżanka xd 14)czy uda mi się iść do dobrego liceum xd 15) nie pamiętam nazwy nie chce mi sie sprawdzac 16) chyba nie 17) w domu 18) juz nie 19) niczego 20)nie 21) nigdy 22) tak 23) nie pamietam 24) nawet 25) wczoraj wieczorem xd 26) nie 27) ładna 28) 6.30 29) śluby panieńskie 30) attention 31)tak w Anglii 32) przyrodniego 4 33) Komputer stacjonarny 34) spac 35) kilka dni temu 36) RMF FM 37)hamburgera 38) niebieski 39) spałam 40) tak psa z ADHD xdd fajne te pytania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:47 1. Tam gdzie teraz... 2. No chyba tak... 3. Taak... 4. Niom... 5. Nie.... 6. Nie... 7. Nestea lemon 8. Kinder Bueno 9. Uczyłam się... Chyba... 10. Nie pamiętam.... Chyba wujek... 11. W sumie tak troszke... 12. Robic to co teraz... No może potem się troche poucze... 13. Nie rozumiem pytania... Chodzi o kto??? czy który??? 14. Jaki bedzie stan mojego konta... 15. Obecnie nie... 16. Taak... 17. W domciu... 18. Jak zawsze... 19. Niczego... 20. Taak... Kubki... Mam 152... 21. Nigdy... 22. Zawsze... 23. Spx... 24. No oczywiście... 25. Wczoraj... 26. Nie... Ale juz niedługo... 27. ZŁA!!!!! 28. O 6:30... 29. Shrek TRZECI... 30. Nie pamiętam... 31. Nooo i to nie raz... 32. Dwoje... 33. Stacjonarny... Ale chce laptopa... 34. NIC... 35. Wczoraj??? 36. Roxy... 37. hamburgera... 38. Brrrrązowy... 39. Szłam spać... 40. Mam... :serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 20:50 Gdyby były zadawane takie prace domowe, kochałabym odrabiać je! 1.Gdzie byłeś 3 godziny temu? Odp: W domu ;d 2.Czy kiedykolwiek zjadłaś kredkę?. Odp: Jeszcze nie... ;ddd 3. Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Odp: Nie widzę... Za daleko ;d Nie, nic takiego słitaśśśnego nie ma... 4. Czy masz na sobie skarpetki? Odp: Tak! Takie biało-zielone... 5. Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Tak! Wczoraj "Żółwik Sammy..." (dzieciństwo nigdy się nie skończy!) 6. Czy jest Ci gorąco? Odp: Ani gorąco ani zimno 7. Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Odp: Mleko! I love it! 8. Co ostatnio jadłaś? Odp: Chipsy! 9. Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Nie pamiętam... Skleroza! 10. Kim był ostatni gość w Twoim domu? Nie pamiętam... 11. Czy tęsknisz za kimś teraz? Tak... Na pewno! 12. Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Odp: Grać na kompie! 13. Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. > portalach? Odp: Nie wiem... 14. Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Odp: Większość, ale nie wszystko... Lubię niespodzianki! ;d 15. Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Odp: Tak... Mój pot ;ddd 16. Byłaś w tym roku u lekarza? Odp: Bardzo możliwe... 17. Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Odp: W domu 18. Czy masz opaleniznę? Odp: Ta z wakacji jeszcze się trzyma, ale ogółem to jest białasem! 19. Czego teraz słuchasz? Odp: Hold my Hand- MJ and Akon 20. Czy kolekcjonujesz coś? Odp: Przedmioty związane z Michaelem Jacksonem 21. Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Odp: Never! 22. Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Odp: A żeby to raz... :ddd 23. Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Odp: Nie piszę SMS'ów... Mam mało czasu na takie coś 24. Lubisz ostre przyprawy? Odp: Zależy... 25. Kiedy ostatni raz wzięłaś prysznic? Odp: Wczoraj wieczorem UWAGA! Dzisiaj powtórka tego wielkiego wydarzenia! 26. Czy jesteś bogata? Odp: Jestem bogata... Mam kochającą rodzinę i dobrych przyjaciół! Dla mnie to jest prawdziwe bogactwo! 27. Jaka jest u Ciebie pogoda? Odp: Ładna ;d 28. O której godzinie budzisz się rano? Odp: 6:40 29. Jaki film ostatnio widziałaś? Odp: "Żółwik Sammy..." 30. Jaki masz dzwonek w tel? Odp. Wanna Be Startin' Somethin'- Michael Jackson 31. Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Odp: Ukraina 32. Ile masz rodzeństwa? Odp: Czwórkę 33. Komputer stacjonarny czy laptop? Odp: Komp 34. Co planujesz dziś robić? Odp. Pójść spać ;d 35. Kiedy ostatni raz płakałeś? Odp: Wczoraj... Znaczy to były tylko łzy kręcące się w oku... 36. Jakie jest twoje ulubione radio? Odp: 100% Michael Jackson Open.fm 37. Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Odp: Hamburgera 38. Jaki jest Twój kolor oczu? Odp: Zielono-szary 39. Co robiłeś o 24:00 w nocy? Odp: Spałam 40. Czy masz zwierzęta? Odp: Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia310798 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 21:08 1)W pokoju starszej siorki. Jak zwykle mnie wyrzuciła. 2)Raczej nie... chociaż może kiedyś w przedszkolu. 3)Tak. Mój błyszczyk, wacik bawełniany, opakowanie po gumie do żucia i kilka innych rzeczy. 4) Tak, mam. Ziiiimno mi. 5)Nie,ale jutro się wybieram. 6)Wręcz przeciwnie. 7)Woda mineralna. Ogólnie piję tylko wodę. 8)Sałatkę grecką, którą właśnie jem. 9)W domu. Byłam chora. 10)Moja BFF. 11)Moja przyjaciółka (nie ta co wcześniej), bo nie widziałyśmy się 8 miechów! 12)Oglądanie TV. Dokładniej Szymon Majewski Show. 13)Nie mam NK, ani Facebook'a. Szkoda mi na to czasu. Są ciekawsze rzeczy do roboty. 14)NIC! Przyszłośc ma byc dla nas niespodzianką. Nie wierzę w żadne wróżby. 15)Tak. DKNY Be Delicious Fresh Blossom. 16)Tak. W zeszłym tygodniu. 17)BFF nr.1 - 5 ulic dalej, nr. 2 - dwie ulice dalej, nr.3 - 22 km. ode mnie. 18)Nie. Jestem blada. Nienawidzę się opalac. 19)Unstoppable - Ryan Bandong. 20)Obecnie nic. 21)Nigdy nie byłam. 22)Nie piję herbaty. 23)Pytałam się mojego przyjaciela jak mu się układa z jego nową dziewczyną. 24)Kocham! 25)Dziś rano. 26)Niczego mi nie brakuje (prócz mojej BFF), ale aż bogata nie jestem. 27)Jest dośc ciepło jak na polską jesień. 28)6:00 rano. 29)"Ja wam pokażę!" Oglądałam razem z siorką wczoraj. 30)Jakiś zwykły tzn. z telefonu. 31)Tak. Głównie jeżdżę do rodziny w Kanadzie, Irlandii i we Włoszech. 32)Mam tylko starszą siostrę. 33)Zdecydowanie laptop! 34)Wziąc prysznic i pójśc spac. 35)Dziś. Wzruszyła mnie piosenka MJ "You Are Not Alone". Zawsze tak mam. 36)RMF FM i Radio Kolor. 37)Kebaba. 38)Trudno opisac. Dośc unikalny. 39)Spałam. 40)Mam ukochanego psa. Mickey. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 21:23 1. zapewne w moim pokoju 2. nie 3. moje skarpetki :d 4. różowe skarpetki 5. niestety nie 6. może troszkę 7. herbata 8. naleśniki z serem (: 9. w domu 10. koleżanka mojej siostry 11. TAK, bardzo! 12. zamierzam dokończyć czytanie książki S. Kinga "Chudszy" 13. kolega na twitterze 14. chciałabym wiedzieć, czy znajdę tą jedyną, prawdziwą miłość 15. Cacharel Amor Amor <3 16. tak 17. myślę, że nie mam najlepszego przyjaciela, jak dla mnie to za duże określenie 18. nie, mam raczej bladą cerę 19. 30 Seconds To Mars - Stronger (UWIELBIAM!) ale mi bije serducho jak to słucham *.* 20. nie 21. nigdy 22. tak i nałykałam się fusów 23. to zbyt osobiste ^^ 24. tak, ale z umiarem 25. wczoraj 26. nie, aczkolwiek niczego mi nie brakuje 27. jest ciemno, bo jest NOC 28. oj różnie, różnie 29. Basil (ach ten brytyjski akcent Jareda) 30. Pierre Van Dormael - Mr. Nobody 31. nie, ale w grudniu jadę do Niemiec 32. dwójkę 33. laptop choć mam komputer (: 34. patrz punkt 12 35. wczoraj, kiedy czytałam "Misery" - S. Kinga (btw. zakochałam się w jego twórczości); popłakałam się w momencie, gdy psychopatyczna Anne dokonuje amputacji nogi na głównym bohaterze, Paul'u (do którego bardzo się przywiązałam i poczułam ogromną sympatię), kiedy jest on całkowicie świadomy tego co się dzieje (tylko jeden cholerny zastrzyk przeciwbólowy!) 36. nie słucham radia 37. żadna z tych potraw, ponieważ nie jem mięsa 38. mix niebieskiego, zielonego i szarego z przeważaniem niebieskiego 39. spałam? 40. tak, psa i chomika <3 Zabiłaś moją nudę! Wielbię cię (: Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e ;] 15.11.10, 21:39 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W domku. ;] 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie zjadłam, ale pogryzłam. ;d 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Jeszcze nie. ;d 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Wczoraj. ;d 6) Czy jest Ci gorąco? Troszkę. ;D 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Sok z granatu. ;d 8) Co ostatnio jadłaś? Zapiekankę warzywną. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W domu? 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Moja babcia. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Tak. :c 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Szymon Majewski Show. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Nie wiem. ;d 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic, żyję chwilą. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Dzisiaj. ;/ 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? W domu. 18) Czy masz opalenizne? Jeszcze trochę. 19) Czego teraz słuchasz? Telewizji. ;d 20) Czy kolekcjonujesz cos? Lakiery do paznokci. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Nigdy. ;d 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Jasne. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? " Dziękuję. " 24) Lubisz ostre przyprawy? Czasami. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Przed chwilą. 26) Czy jesteś bogata? Yy? 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Ciemno, chłodno. ;d 28) O której godzinie budzisz się rano? 7:00. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? " Sztuka zrywania ". 30) Jaki masz dzwonek w tel? Rihanna - Only Girl. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Nie. ;c 32) Ile masz rodzeństwa? Braciaka. ;d 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Oba. 34) Co planujesz dziś robić? Iść spać. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? W sobotę. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Gra, Hit, Eska. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Kebab. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Niebieskie ze złotą otoczką. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Zapewne spałam. 40) Czy masz zwierzęta? Nie. ;c Peace. and . Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 21:37 1. w pokoju 2. nie 3. tak 4. nie 5. tak 6. nie 7. cola 8. bułkę 9. w łóżku xD 10. sąsiadka 11. taaaak 12. fizyka ; * <3 13. ? 14. czy wyjdę za mąż XDD 15. nie 16. tak 17. w domu 18. nie 19. Linkin Park - Crawling 20. lakiery do paznokci XDDD 21. nigdy 22.tak xDDDD 23. jestem 24.tak 25. 20 min temu 26. ... 27. normalna ? 28. 4:30 29. Zanim odejdą wody 30. nie mam 31. tak 32. 2 33. stacjonarny 34. uczyć się 35. wczoraj 36. radio zet 37. hamburgera 38. niebieski 39. spałam 40. tak Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Yes, HARD :D 15.11.10, 21:39 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - W parku 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - Nie. Byłam w miarę normalnym dzieckiem... 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - Mój pokój <3 4) Czy masz na sobie skarpetki? - Nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - Nie 6) Czy jest Ci gorąco? - Przeciwnie. Zimno! 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? - Coca Cola 8) Co ostatnio jadłaś? - Kolację? Tosty 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - Chyba też w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - Sąsiadka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - Aaa, za pewnym chłopakiem <3 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - Pójście do łóżka 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? - Yyy Sandra, na Nk 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - Wszystko! 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - Nie mam, czuć tylko dezodorant (Nivea, Angel Star) 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - Tak, nawet w szpitalu... 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - Kilka ulic dalej 18) Czy masz opalenizne? - Lekką, na twarzy 19) Czego teraz słuchasz? - Katy Perry 20) Czy kolekcjonujesz cos? - Nic 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? - Przez policję nie, przez straż rok temu 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - Może kilka razy... 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - ''Dobranoc'' 24) Lubisz ostre przyprawy? - Ostre, ale niezbyt ostre 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? - Wczoraj 26) Czy jesteś bogata? - Prędzej rodzice... 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? - Ponura! 28) O której godzinie budzisz się rano? - 7.00, 7.30 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - Hmmm, chyba Wiewiórki2 30) Jaki masz dzwonek w tel? - ''Magic'' Seleny Gomez 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? - W Austrii, Chorwacji i Egipcie 32) Ile masz rodzeństwa? - ZERO. Chyba, że liczyć psa 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - Mam stacjonarny, ale wolę laptopy <3 34) Co planujesz dziś robić? - Oglądnąć jakiś serial i pójść spać 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - Ze szczęścia dzisiaj, z żalu miesiąc temu, na pogrzebie 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - Stacja? RMF fm 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - Kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - Niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - Oglądałam TV 40) Czy masz zwierzęta? - Psa <3 Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 21:40 Na dodatkowym angielskim nie tak nom niestety nie.. dawno nie byłam w kinie ostatnio nie za bardzo cola nie wiem czy sie zaliczy: cukierek ale że w poniedziałek ?? jak tak to w domu nikt tak hmm.. zaraz sie pakuje , myje sie , i spać chyba coś w tym stylu Moja przyjaciółka wszystko nie tak i to chyba nie raz! sporo razy ale w sensie że jak to gdzie ?? gdzie mieszka czy co ?? tak Katy Perry - Teenage Dream nie nie byłam ani razu tak czekaj zadzwonie ( do przyjaciółki ) zależy jakie wczoraj to chyba oczywiste ? średnio ani nie za mocno bogata ani nie za biedna ( ale pytanie jest wyjątkowo irytujące i żałosne bo tak w ogóle w sumie to co cie to obchodzi ? 6:3O nie pamiętam Ashley Tisdale - It's Alright It`s Ok Tak wiele razy ostatnio w tym roku w trzech. wymienie : Dania , Niemcy , Egipt jedno ( starszą siostre ) ale że co mam ? jeden stacjonarny i dwa laptopy było to pytanie powtarzasz się nie pamiętam radio maryja wiesz ( buhahahhaha) nie no żart żadne i to i to niebieski kiedy ?? tak pieska Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 21:57 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - nieeu xd 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - nie . xd 4) Czy masz na sobie skarpetki? - nie . xd 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - nie . ^^ 6) Czy jest Ci gorąco? - takk . xd 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? -herbata 8) Co ostatnio jadłaś? - ciachoo . xd 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - n 'wiem . xd 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - wujek 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - nie . ; ) 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - żadnych planów bo sqll 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? - Gaabbi . 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - nie chce wiedzieć nic . ^^ 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - nie . 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - w domu chyba xd 18) Czy masz opalenizne? - myśle że tak 19) Czego teraz słuchasz? - niczego chwilowo . xd 20) Czy kolekcjonujesz cos? - kapsle od tymbarka 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? - nigdy . xd 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - nie pamietam ^^ 24) Lubisz ostre przyprawy? - tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? - 1 h temu . xd 26) Czy jesteś bogata? - yy, nie biedna i nie bogata . xd 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? - spoko . 28) O której godzinie budzisz się rano? - 6:30 , do sql ogólnie to około 9/ 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - Charlie St Cloud 30) Jaki masz dzwonek w tel? - Your Drug is my drug - Kesha 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? - tak . 32) Ile masz rodzeństwa? 0 ; ) 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - laptop 34) Co planujesz dziś robić? - spać . XD 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - z 2-3 tygodnie temu .. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - rmf , eska 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - hamburger 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - brąz 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - spałam . XD 40) Czy masz zwierzęta? tak , psa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinusia Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 22:03 1) Chodziłam po osiedlu z przyjaciółmi. 2)Nie. 3)Nie. 4)Tak. 5)Nie. 6)Nie. 7)Kawa ;D 8)Paluszki miętowe. 9)W domu. 10)Koleżanka mamy. 11)Tak, bardzo. 12)Poczytam jakąś książkę. 13)Przyjaciółka. 14)Chciałabym wiedzieć kiedy znów dostanę kopa w dupe od życia, i kiedy znów będę musiala się pożegnać. 15)Tak, mgiełkę. 16)Tak. 17)U siebie w domu 18)Nie. 19)Linkin Park- Leave Out All The Rest. 20)Tak. 21)Ponad miesiąc temu. 22)Nie. 23),,Pamiętaj jutro 18:30 pod sklepem, tęsknie ;***" 24)Troszkę. 25)Dzisiaj rano. 26)Dla mnie pieniądze w życiu nie są najważniejesze. Nie narzekam na brak ich. 27)Pada deszcz 28)6:30 29)Piła 3D ;D 30)Metalica 31)Nie. 32)3=brat, brat, siostra 33)Stacjonarny 34)Poczytam jakąś książke 35)Dziś 36)Esca Rock 37)Kebab 38)Niebieski 39)Spałam ;D 40)Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza klik. 15.11.10, 22:19 1. w domu, 2. nie, ale było blisko D:, 3. tak, słuchawki, 4. tak, 5. nie, 6. nie, 7. 3Cytryny ^^ 8. ciasteczka z marmoladą. <3 9. leżałam w domu, 10. mój brat, 11. owszem, 12. obijanie zadka. 13. moja przyjaciółka, 14. najlepiej nic, 15. tak - Sephora - jeżynowe :3 16. tak, 17. 600 km ode mnie, 18. nie, 19. escape the fate - gorgeous nightmare, 20. nie, 21. nigdy? o.o 22. yes, 23. "<3 :c" 24. tak, 25. rano, 26. nie, 27. jest noc? D: 28. 6.00, 29. "Death Note - Notatnik Śmierci" 30. Muzyczka z Mario c: 31. tak. 32. dwójkę - brata i siostrę. 33. stacjonarny. 34. obijać zadek, no. 35. dzisiaj. 36. nie posiadam owego c: 37. hamburgera. 38. brązowy. 39. rozmawiałam na Skypie. 40. tak, psa. omfg >_> Odpowiedz Link Zgłoś
pegi_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 22:29 Odpowiadam na te pyt. tylko dlatego,że mi się choolernie nudzi. 1. w domu 2. -.- 3 tfu! nie 4. no 5. nie 6. nie? 7. herbata 8. monte 9. pewnie to samo 10. kolega 11. tak 12. kucie? 13. kumpela 14. nic 15. adidas jakiś tam 16. często, gęsto 17. geez.. 18. bardzo delikatną 19. Kings of Leon 20. raczej nie 21. -.- 22. geez #2 23. -.- 24. noo 25. jakieś 45 min temu 26. geez #3 27. w miarę dobra 28. 6.40 29. Dzieci kukurydzy 30. Sex on fire 31. tak 32. 1 33. pc 34. głównie zamierzam spać -.- 35. dawno 36. eska rock 37. - 38. brąz 39. kuźwa, co za pytanie.. 40. tak Zaczynam wątpić w ludzkość... Odpowiedz Link Zgłoś
hanela. Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 22:34 1.w domu 2.nie 3.tak 4.nie 5.nie 6.tak 7.cola 8.czekolade 9.w warszawie 10.wujek 11.tak bardzo. 12.czytanie książki 13.kolega 14.nic bedzie co ma być 15.nie 16.nie 17.w domu 18.tak 19.jesteś blisko mnie..<3 20.nie 21.pół roku temu. 22.nie 23."Kocham Cię ; **" 24.tak 25.przed chwilą. 26.tak srednio 27.srednio ciepło 28.7.00 29.chole 30.escape me. 31.tak 12 razy. 32.siostre jedna 33.laptop 34.czytać ksiązke 35.nie pamietam 36.laptop 37.kebab 38.czarne 39.sluchalam muzyki 40.oczywiscie dwa psy i konika Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 22:44 1. ogladalam TV 2. eee,, nie haha 3. tak, mój piórnik ;d 4. mam 5. tak, byłam 6. nie 7. sok caprio truskawkowy 8. nutelle 9. nie pamietam 10. yy ,, nawet szczerze mówiąc nie pamietam 11. nie 12. włączyć tv, wejść pod kołdrę i zasnąc 13. TAK 14. Kim zostanę, jak bede wygladac i z kim będę zwiazana 15.mam, ale raczej sie juz zmyly podczas kąpieli - Beyonce "Heat: 16.raczej tak 17. nie wiem ;D w domu haha 18.teraz? NIE 19. Rihanna Only girl 20. kolekcjonowałam kamienie z wielu miejsc na świecie 21. nigdy mnie policja nie zatrzymala 22. mrożoną ;D hah 23. "i takk co tam? " 24. z umiarem tak 25. prysznic rzadko, wolę wanne! 26. no coments! 27. kilkanaście stopni ale i tak dupowa pogoda ;p ;D 28. 7 coś : 29. zanim odejdą wody - (w kinie) 30. nie wiem ;D 31. TAAK, NIE RAZ 32. jedną siostree 33. i ten i ten ;D 34. spaććć 35. dziś 36. RMF i eska 37. hmm hamburger tylko w Mc donaldsie ;D 38. niebieski, morskiii ;D 39. pisałam smsy ;d 40. dwa psyy : sznaucer miniatutowy i west highland white terrier UFFF wreszcie koniec ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 22:49 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - Przed telewizorem. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - Nie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - Tak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? - Tak. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - Nie. 6) Czy jest Ci gorąco? - Nie. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? - Trzy cytryny. 8) Co ostatnio jadłaś? - Kanapki. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - Przed kompem. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - Kuzynka, ciocia i 2 kuzynów. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - Tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - Komp. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? -Koleżanka. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - Nic. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - Tak " Florida coctail " 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - Nie. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - U siebie przy kompie, wiem bo gadamy. 18) Czy masz opalenizne? - Trochę. 19) Czego teraz słuchasz? - What's In It For Me - Amy Diamond ( stare ale jare ) 20) Czy kolekcjonujesz cos? - Tak. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Nigdy. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - Tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - cyt. : OK Będę pamiętała. Do zobaczenia ;- 24) Lubisz ostre przyprawy? - Tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś prysznic? - Wczoraj. (dzisiaj jeszcze się nie myłam ) 26) Czy jesteś bogata? - Przeciętnie. 27) Jaka jest u Ciebie pogoda? - Słońce grzeje, jest gorąco. 28) O której godzinie budzisz się rano? - O 7. 00 budzi mnie mama po czym oczy mi się zamykają i wstaję 20 po 7. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - Nie pamiętam tytułu. 30) Jaki masz dzwonek w tel? - Loft - Majorca. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?- Tak. 32) Ile masz rodzeństwa? - Jedna sis. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - Stacjonarny. 34) Co planujesz dziś robić? - Spać. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - Wczoraj w nocy. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - RMF FM. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - Kebab. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - Piwny. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - Jestem na necie, albo leżę w łóżku. 40) Czy masz zwierzęta? - Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 23:12 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? piórnik z coversa 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? tak , nawet 2 razy 6) Czy jest Ci gorąco? tak 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda 8) Co ostatnio jadłaś?kanapkę i tabletkę na katar 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? a cholera wie 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? 11) Czy tesknisz za kimś teraz? chyba tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? przeczytać lekturę 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. przyjaciółka portalach? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? puma animaql 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu 18) Czy masz opalenizne? nie 19) Czego teraz słuchasz? 90210 - WOP (How I know) Glorious Steinems, Adrianna & Gia 20) Czy kolekcjonujesz cos? Duużo : ciuchy , kosmetyki , kolczyki , ksiażki , torebki , przypinki 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? bardzo często , uwielbiamy z bratem słomki 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? ,, wstałam o 5.00 i zdążyłam ,,- do kolegi 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? rano 26) Czy jesteś bogata? nie uważam , żeby to było potrzebne ludziom z neta 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? jesienne 28) O której godzinie budzisz się rano? jutro 6.00 29) Jaki film ostatnio widziałaś? The social network 30) Jaki masz dzwonek w tel? Dr.House intro 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Bardzo duzo razy . Uwielbiam podróże i poznawać nowe kultury 32) Ile masz rodzeństwa? 1 brata 33) Komputer stacjonarny czy laptop? stacjonarny 34) Co planujesz dziś robić? czytać lekturę , sciagnać muzę na kompa i poprzerabiać zdjecia 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? dzisiaj 36) Jakie jest twoje ulubione radio? eska rock 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebab 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieskie 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? wychodziłam z kina 40) Czy masz zwierzęta? żółwia i brata Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 15.11.10, 23:21 Odp. 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu jakiś film oglądałam. ;d 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie zdarzyło mi się. (: 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? stos ubrań na krześle. ;D lubię różowy. ;< 4) Czy masz na sobie skarpetki? teraz nie. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie ,jestem chora ,ale zamierzam iść z kumpelą jak tylko wyzdrowieję ;D 6) Czy jest Ci gorąco? Odpowiednio. ale lubię jak jest mi gorąco. ;> 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? herbata. 8) Co ostatnio jadłaś? kanapkę. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? chyba też w domu. ;> 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? nie pamiętam. ;O 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak. ;> ale to tajemnica. ;* 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? pójdę za nie długo spać. ^^ 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie wiem koleżanka. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? z kim będę. <3 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie mam. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? byłam w piątek. ;D 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? oj nie wiem w domu może. ^^ 18) Czy masz opalenizne? o tak. często chodzę na solarium albo używam samoopalaczy. 19) Czego teraz słuchasz? nowej płyty Rihanny. ;* 20) Czy kolekcjonujesz cos? różowe rzeczy. ;d 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? ostatnio jak byłam na blałce z kumplami. -.- 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak ,ale była zimna. ;> 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? do przyjaciółki ,że sie spotkamy w czwartek czy coś takiego. 24) Lubisz ostre przyprawy? taaak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wolę kąpiele w wannie. 26) Czy jesteś bogata? nie ,raczej nie. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? jest ciepło ,ale nie mogę sie doczekać zimy. 28) O której godzinie budzisz się rano? jak idę do szkoły to ok. 7.00 jak nie to ok. 11 29) Jaki film ostatnio widziałaś? coś leciało na Polsacie. 30) Jaki masz dzwonek w tel? zwykły z nokii. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie, ale marzę o podróży do Norwegii. 32) Ile masz rodzeństwa? Brata. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Wolę laptop ,ale mam tylko komputer. 34) Co planujesz dziś robić? już 23.20 . ;< 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? wczoraj. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie mam. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Kebaba. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebiesko-szare. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? czytałam coś. 40) Czy masz zwierzęta? chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutowa No !; D 15.11.10, 23:48 ło . 1. szłam do domu 2.chyba 3.taa pokój . 4.oj mam 5.nie 6.tak troche 7.mleko 8.płatki z mlekiem 9.w łóżku 10.ciocia 11.za babcią 12.położenie się spać 13.e ? 14.jakie będe miała zawód . 15.nie 16.y chyba tak 17.w domu 18.średnio 19.głośniki mi buczą 20.raczej nie 21.nigdy 22.no ba ! 23.wejć na gg 24.zależy gdzie 25.mam wanne ; p 26.raczej nie 27.e ? 28.6:50 29.jakiś horror o dziewczynce 30.WES - ALANE <ala nie wali mu pały > 31.no 32.2 33.komp ale chciałabym mieć laptopa 34.iść spać 35.hm . niedawno może 30 min temu . 36. rmf maxx , zet 37. ani to ani tamto . ; p 38.niebieski 39.chyba spałam 40.no ba ! łuu . Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 16.11.10, 08:00 1. W łóżku, spałam jeszcze xD 2. Chyba nie ;P 3. Tak. Dywan i moje spodnie od piżamy 4. Tak 5. Nie 6. Trochę 7. Herbata z miodem i cytryną ;P 8. Batonik "Pawełek" 9. Pewnie w szkole 10. Nie pamiętam Może dostawca pizzy xD 11. Tak trochę 12. Pewnie będe czytać książke, siedzieć na kompie lub się uczyć. To zależy od tego czy jutro będe szła do szkoły 13. Nie rozumiem pytania ;/ Tam chyba powinno być "kto" zamiast "który". Jak tak to moja koleżanka Julka mi napisałam komentarz na Facebooku. Ale nie wiem czy o to chodziło w tym pytaniu ;P 14. Czy będe miała kochającego męża, dzieci, jaką będe miała pracę, czy będe szczęśliwa, bogata Jest wiele rzeczy które chciałabym wiedzieć ;P 15. Nie mam 16. Napewno xD I to nie raz ;P 17. Pewnie w szkole 18. Tak. Na plecach i trochę jeszcze na rękach i nogach 19. Rihanna & Eminem - Love the way you lie 20. Jak byłam mała kolekcjonowałam karteczki z Witcha, a teraz to chyba tylko błyszczyki xD 21. Nigdy ;P 22. Tak 23. "Ok. Dzięki :]" xD 24. Tak ;> 25. Wczoraj wieczorem 26. Raczej nie, ale pięniedzy mi nie brakuje 27. Jest ciemno, pochmurno i chyba pada deszcz. Brr... okropnie, mówiąc jednym słowem ! xD 28. To zależy Czasami o 7, 8 a czasami nawet o 4 xD Nie żartuje! ;D Wiem, dziwna jestem ;P 29. Chyba "Miłość i inne nieszczęścia " 30. Billionaire ;] 31. Tak. Byłam 2 razy na wakacjach w Turcji 32. Nie mam ;D 33. Laptop oczywiście 34. Raczej leżeć, bo jestem chora. Ale może pouczę się trochę do niemca, poczytam i pooglądam sobie "Ranczo" xD 35. Nie pamiętam. Ale pewnie niedawno 36. RMFFM i Złote Przeboje albo Planeta xD 37. Nie wiem ;/ Chyba nic z tego ;/ 38. Niebieski 39. Spałam xD 40. Tak, mam psa yorka Melę i rybki xD Uff.... dałam radę Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 16.11.10, 15:05 1) w szkole . 2) nie wiem xd chyba nie ;d 3) tak 4) tak 5) nie 6) nie 7) nie wiem xd 8) jabłko 9) no.. pewnie w domu xd 10) nie wiem ;d 11) nie 12) siedzieć w domu i oglądać film xd 13) ee ? 14) raczej nic ;d 15) nie xd 16) pewnie że tak xd 17) pewnie w domu ;d 18) jakąś tam jeszcze mam xd 19) Love the way you lie 20) nie 21) nie byłam wgl xd 22) pewnie ;d 23) nie chce mi się sprawdzać ;p 24) to zależy jak bardzo ostre xd teraz się zauważyłam że tylko 4 trzeba wybrać xd ale nie bd już mazać ;d Odpowiedz Link Zgłoś