Dodaj do ulubionych

Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;(

23.08.10, 08:09
Wielu ludzi wierzy, że istnieje przyjaźń damsko-męska. Też w to wierzyłam dopóki sama
doznałam szoku. Miałam wspaniałego przyjaciela. Mówiliśmy sobie prawie o wszystkim,
śmialiśmy się, wygłupialiśmy się i robiliśmy kawały innym osobom-do czasu. Ta piękna
przyjaźń trwała około: 3 tyg. Po tych trzech tygodniach dowiedziałam się, że mój
przyjaciel powiedział dwóm osobom, że się we mnie zakochał. Sama nie wiedziałam czy w
to wierzyć czy nie skoro on sam nic mi nie powiedział. W kościele gdy na mnie popatrzył i
uśmiechnął się aż latały mi motylki w brzuchu. Nie interesowałam się nim jako idealny
model chłopaka, bo miałam już innego na oku. Sama nie wiem co o tym sądzić, bo nie
chce stracić tej przyjaźni przez zwykłą plotkę chłopaka, który się we mnie kocha od
drugiej klasy, bo to mogła być podpucha. A co Wy zrobiłybyście w mojej sytuacji?;>
Pozdrawiam Was! ;*
Obserwuj wątek
    • thebestfriend Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 23.08.10, 08:17
      hmm ... czekałabym najpierw, żeby twój przyjaciel wyznał ci, że się w tobie
      zakochał.
      Jakby już to wyznał, to upewniłabym się czy nic do niego nie czuje, bo może
      jednak coś do niego czujesz ? suspicious
    • niemlaskaj Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 23.08.10, 08:17
      hm. wiesz, całkiem możliwe. kiedyś prowadziłam dyskusje z kilkoma osobami na temat takiej
      przyjaźni. i pomyśl logicznie. jest twoim przyjacielem- wszystko o Tobie wie. może też go to
      skłoniło do tego, że jesteś z Nim szczera i to Mu się w Tobie podoba ! ; ). musisz pomyśleć,
      czy chcesz chłopaka czy przyjaciela. kiss
    • angie2 Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 23.08.10, 08:23
      Postaraj się o tym zapomnieć. Może z czasem sprawa się wyjaśni.
    • patrish Miałam troche podobnie ale... 23.08.10, 08:23
      najpierw się dowiedziałam że to wujek mojej koleżanki(ma 15 lat a ona 16) no to ok.czasami z nim gadałam.wtedy moja koleżanka powiedizała mi że ja się jemu podobam.ale jakby to powiedzieć mi on nie ale nie powiedizałam tego.Wtedy przyjaciółmi jeszcze nie byliśmy.No i tak jakoś samo z siebie się to stało że jemu podoba się inna dziewczyna a my jesteśmy przyjaciółmi...big_grin
    • ta_co_kocha_go Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 23.08.10, 09:01
      Chyba wolałabym żeby był moim przyjacielem wink
      • decode .. 23.08.10, 09:37
        porozmawiaj z nim szczerze, skoro uważasz go za przyjaciela, to mu to powiedz
        c:
    • caroline.001 Trzy tygodnie to... 23.08.10, 09:31
      trochę za mało, żeby stwierdzić czy to była przyjaźń... Ja mam przyjaciela osiem miesięcy i mogę na nim polegać, ufać, a nie robić z nim kawały itp- bo na tym nie polega przyjaźń. Może on po prostu był Twoim dobrym kumplem?
      • caroline.001 Niewiem. 23.08.10, 09:45
        I niewiem co mogłabym zrobić w Twojej sytuacji. Wiem, wiem, to trudne zastanawiać się nad takim wyborem, ale zawsze możecie być kolegami/ przyjaciółmi również i w miłości. Życzę szczęścia ;* !
    • korcia37 Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 23.08.10, 09:40
      Poczekaj aż on zrobi pierwszy krok , i ja na twoim miejscu zgodziłabym się na chodzenie ,
      bo jeśli teraz sie dogadujecie jako przyjaciele to jako para też będzie sie wam łatwo gadać .
      Wiem to z własnego przypadku i mimo tego że ja i ten chłopak zerwaliśmy nadal jesteśmy
      bliskimi przyjaciółmi i świetnie sie dogadujemy .
    • czarownica_xd Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 24.08.10, 00:52
      ja już nie wierze w przyjaźń damsko - męską . od roku.
      nie kochałam go, ani on mnie . tylko że związał się z dziewczyną która była
      cholernie zazdrosna. no i koniec.
    • selenka_love jak się zapyta o chodzenie, mów "tak! kocham cię" 24.08.10, 01:04
      Ale takie na serio! Udawaj z początku niedostępnom, a jak się zapyta to wal jak
      w dym "Alee, ee... taki seryjny związek?", a jak on że nomm to "Pewnie! Tak,
      tak, po stokroć tak mój ukochany!". Puźniej będziecie megaszczęsliwcami! >> sala <<
      • ta_co_kocha_go Re: .;p 24.08.10, 07:55
        No tak. Teraz mam mętlik w głowie. Sama nie wiem czy coś do niego czuje czy nie, bo
        mam już innego chłopaka na oku, ale z czasem zobaczymytongue_out Dziękuje Wam z odp i
        proszę i więcej! wink
        • wyobraznia Re: .;p 24.08.10, 09:33
          3 tygonie ... to wspaniała przyjaźń . smile proszę Cię. ; P
          znam się z chłopakami po 7 lat i to można nazwać przyjaźnią, a nie 3 tygodnie . ; >
    • katsuumi_17 Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 24.08.10, 10:41
      według mnie przyjaźń damsko- męska zawsze prędzej czy później przerodzi się w uczucie.
      Chćby z jednej ze stron.
    • marszalinka Moja trwa rok 24.08.10, 10:51
      I ma sie db tongue_out
    • anja_ Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 24.08.10, 11:01
      nie wierzę. Za każdym razem któraś ze stron się zabuja.
      • kate__ Re: Przyjaźń między chłopakiem, a dziewczyną. ;( 24.08.10, 14:35
        Ja ma baaaaardzo dobrego przyjaciela. jest ode mnie pół roku młodszy. Znamy się praktycznie od urodzenia. Ja bym się w nim nie mogła zakochac zresztą on we mnie też nie. Często mi się zwierza jaka dziewczyna mu się podoba, dlatego wątpię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka