Dodaj do ulubionych

Idole, których dzisiaj się wstydzimy.

• malala Ja do dziś słucham starego Ich troje 23.08.10, 21:12
    • chochlik. Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:12
      yyy high school musical , gosia andrzejewicz. wink
    • kardolina Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:14
      jonas brothers.
    • timestealer nikogo się nie wstydzę 23.08.10, 21:15
    • klaudi073 Ich troje..xD 23.08.10, 21:15
    • legallyblonde Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:15
      Justin Bieber, Feel . xDD
    • zozool15lol Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:18
      Kiedyś uwielbiałam Ich Troje, Tatu, Gosię Andrzejewicz, Virgin...........

Teraz uważam, że wszyscy stoczyli się na same dno ;/
    • czarnaplyta tak jak większość ich troje. 23.08.10, 21:20
    • kasiuunia_11 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:22
      Jak byłam mała też uwielbiałam Ich Troje, Gosię Andrzejewicz i Blog 27 xDD

• 90210fans. Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:22
      Yyy.. ich troje.. to poprostu miałam bzika na ich punkcie, znałam każdą piosenkę.. big_grin Miley
      Cyrus jako Hanne Montane.
    • jonas_lover Są takie, oj, są. xD 23.08.10, 21:24
      Ich Troje - lubiłam ich, kiedy miałam 6 lat. Wina mojej mamy i mojej cioci, które uwielbiały
      Michała Wiśniewskiego i cały zespół. Ale przy rozpadzie, kiedy odeszła Justyna, przestały
      ich lubić i ogólnie wtedy jakoś tak o nich ucichło.
      Zac Efron i Vanessa Hudgens - czasy drugiej-trzeciej części HSM, miałam wtedy 10-11 lat.
      Na szczęście mam to już za sobą.
      Hannah Montana - nie Miley Cyrus, tylko Hannah Montana. Nie wiem, jak ja mogłam lubić,
      ba kochać!, pseudopioseneczki typu Best of both worlds. Byłam wtedy w piątej klasie.
      Justin Bieber - ok, wiem, niezbyt fajne. Miałam na niego fazę przez trzy-cztery miesiące. Na
      szczęście to już za mną. Uff. -.-'
    • sonnie Feel,Zac Efron 23.08.10, 21:26
      Ich troje nigdy nie lubiłam ale jak byłam młodsza to ubóstwiałam feel i zaca
      efrona ;// Byli dla mnie wszystkim-teraz są niczym big_grin
      • yellow.lady Re: Feel,Zac Efron 23.08.10, 21:28
        To chyba niemożliwe że, jak sama określiłaś, kiedyś byli wszystkim, a teraz są niczym.
        Jeśli rzeczywiście byli wszystkim - z pewnością odrobina sympatii by została. Jeśli nie,
        widocznie nie byli dla ciebie aż tak ważni. <3
    • destiny__ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:26
      jak miałam 6 lat lubiłam ich troje i t.a.t.u trochę później Gosie Andrzejewicz i
      blog 27 teraz się raczej nie wstydzę tego ale sie z mojego dawnego kiepskiego
      gustu muzycznego wink
    • kontrastowa Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:30
      jak byyłam mała )poniżejj 10 lat ( to Dodee . ; /
      oo fuujj .
      • meva_ Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:32
        o zgrozo.!
        Doda, jonaski, ich troje, feel.
        • jessicakaulitz Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:41
          Ja tam nie wstydzę się tego co słuchałam. Zanim zaszło mnie na TH, słuchałam The Rasmus.
          Nie widzę w tym nic głupiego, więc raczej nie będę się tego wstydzić. Ale już dawno znalazłam
          swoich idoli, których kocham do dziś. TH, to artyści bez których ciężko byłoby mi już
          normalnie żyć, cieszę się i jestem dumna z tego, że jestem ich fanką.
    • koralina94 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:35
      I ja również słuchałam Ich Troje, ale kiedyś to był całkiem inny zespół. Chyba nie mam
      takiego ulubieńca, którego musiałabym się wstydzićtongue_out
    • mroweczka_xxx Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:40
      ja też lubiałam Ich Troję, to był taki szaaaał big_grin i czasem jak mi szajba odbije
      to i tak śpiewam ich piosenki bo są fajne big_grin

"zadzwoniłem w środku lata, choć minęły już dwa lata, ty nadal nie odzywasz się.
      dziś ten list ci napisałem, lato zbliża się, więc chciałem, powtórzyć się tobie
      jeszcze raz. to co wtedy. zawsze z tobą chciałbym być! przez całe lato! zawsze z
      tobą chciałbym byc! tylko we dwoje! zawsze z tobą chciałbym być! kochaj mnie za
      to! zawsze z tobą chciałbym być! / grupa ich troje" big_grinbig_grin
    • selena_gomez13 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:42
      ja z kolęzanką miałyśmu świra na punkcie biebera na początku jego kariery teraz
      wstyt mi że słuchałam tego małaolata nawet szkołe zawaliłyśmy ale jakoś się
      wybrnęło teraz jak go widzę to mu wąsiki dorysowywuje
      shockshock
    • ania56255 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:44
      Ja lubiłam ich troje, tych no jak im tam oo O-zone..;p haha!big_grin
      A teraaz lubię Biebera!tongue_outbig_grin
    • calaam Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:46
      o tak jak miałam 5 lat to kochałam się w Michale Wiśniewskim a poźniej zaczęłam
      słuchać ( o zgrozo) piosenek Gosi Andrzejewicz i Dody sciana
    • topgirl Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:46
      mam 17 lat i nie wstydze się żadnej gwiazdy, zespołu czy też filmu, jaki kochałam w
      przeszłości. Jest tego naprawde sporo m.in Ich Troje, disco polo- którego słucham do
      dzisiaj i swietnie się przy nim bawię, jak i filmów tj: High School Musical, Zmierzch- na
      którego punkcie mam bzika( kocham sagę książek, jak i filmy) Harry Potter. Osobiście
      uważam, że moda idzie naprzód. Wszystkie nowości, gwiazdy, style muzyczne, czy kino się
      zmienia. Jedni uważaja coś za bóstwo, inni zaś tego nienawidza, to zależy od gustu. Pewnie
      połowa wypowiadających się na tym forum, za około pięć lat znienawidzi to, co dzisiaj jest
      na topie. Ale takie jest życie. Jedni lubią coś cały czas, inni po porostu podążają za
      obecnymi trendami. Ja lubie wszystko i przyznaję się do tego otwarciesmirk pozdrawiam
      wszystkichsmile
    • kotek.bieberka Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:47
      Bimber...
    • alexis69 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:47
      Tokio hotel o,o Fuj sciana Wstyd sie przyznać xD. 4 lata temu byłam ich wielką
      fanką -.-
    • patka0426 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:51
      ja kochałam ich troje moze teraz jak by mieli jakis fajny hit to by ich znowu
      polubiłam
    • dusial8 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:52
      Ich troje miałam 4 czy 5 lat o taak to były czasy. Razem z tatą słuchałam Lady
      Pank i disco w polu big_grin nie powiem bo disco zostało mi dotychczas i od czasu do
      czasu słucham ;P Byłam też wielką fanką Mandaryny czego wstydzę się jak cholera
      confused Lubiłam strasznie Britney Spears a najbardziej piosenkę lucky i ops i did it
      again smile Uwielbiałam strasznie Justina Timberlak'a- z resztą uwielbiam go do tej
      pory smile
    • kotkowa_ewa Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:55
      ich troje, us5 ; D
      • good_enough Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 22:01
        jak miałam z 5-6 lat to znałam na pamięć piosenki Stachurskiego. Skakałam po
        łóżku z grzebieniem/szczotką i śpiewałam razem z magnetofonem ^^ a drugi idol
        to Blog27. Jak miałam gdzieś 8 lat to się zaczęło.totalny bzik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka