martuniaaaaa 23.08.10, 17:07 Słuchacie electro ? Ja poprostu wielbie. Moi the best to : Chromeo Junesex Skinny Patrini A wy Co polecacie ? Czy wątek był ? Nie wiem i nie przypominam sobie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ <3. 24.08.10, 22:16 dżejni kosia. dżejni uważa, że elektronika jej dała wiele. i nie odda nigdy w życiu. a zaczynałam od jakiś klaxonsów, hadouken!, justice. słodziutko. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Electro ! 24.08.10, 22:24 nie moje klimaty c; chociaż kiedyś na pewno trochę słuchałam. może nawet coś z tego lubię. konkretów sobie teraz nie przypomnę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Electro ! 25.08.10, 15:10 Słuchamy electro. Lubimy electro. Ale nie wszystko, co na rynku jest obklejone etykietką 'elektronika'. I też nie w dużej dawce. Taka najlepsza wersja electro mi się wydaje, to taki electro dream pop-rock. I rzadko się spotykam z tego typu piosenkami. Ale jeśli już się taka znajdzie, taka rozmarzona, ale z drugiej strony zdecydowana, z sosem elektronicznym, szczyptą klasycznego rocka i łyżeczką takiego muzycznego humoru, to jeśli dochodzi do tego jeszcze inspirujący tekst i taki tajemniczy, a zarazem ciepły wokal, to łoboziu, piosenka życia. <3 Wracając jednak do elektroniki: zaczynałam od Trójki, gdzie, jak wiadomo, jest dość dużo elektroniki. I od zawsze takie brzmienia mi się podobały. W czwartej klasie koleżanka pokazała mi La Roux - byłam zachwycona. Electro jest śliczne. Chyba, że przedawkowane. Wtedy nie potrafię go słuchać. Jakie powtarzanie się, jak beznadziejnie napisane to wszystko, wiem. Ale chodzi o prosty przekaz: TBO lubi electro. Odpowiedz Link Zgłoś