Dodaj do ulubionych

Fundacja Mam Marzenie

24.08.10, 15:15
Mam mały problem ... Jestem chora na białaczkę i mogę wybrać sobie jedno
marzenie. Minęło kilka miesięcy a ja nic ... Czy mogę was poprosić o pomoc ?
Tylko pamiętajcie że nie może być za drogie a jeżeli to wycieczka to tylko
gdzieś w Europie. Z góry dzięki ^^
Obserwuj wątek
    • kodziak Re: Fundacja Mam Marzenie 24.08.10, 15:41
      Hej ! Ja proszę tylko o jakieś pomysły na marzenie ^^
      • collins . 24.08.10, 23:13
        na początku życzę Ci tylko powrotu do zdrowia. cudownie będzie jeśli wygrasz
        walkę z chorobę i będziesz wiodłam szczęśliwe, zdrowie życie.

ja chciałabym zwiedzić Francję. tyle cudownych zabytków i oczywiście Disneyland.
    • linda Re: Fundacja Mam Marzenie 24.08.10, 16:33
      ooj przyykro mi sad tak bym chciala ci pomoc ale nie umiem bo ja nie mam marzen !! jedyne moje marzenie to wyksztalcic sie i miec w zyciu duzo przyjaciol smile dla mnie to becenne
      • xooxoo ;) 24.08.10, 17:19
        ale to ma być Twoje marzenie. !
        popatrz w głąb serca i pomyśl co jest dla Ciebie ważne. Co chciałabyś zobaczyć,
        zrobić.
        Ja ...ja tylko chciałam Ci powiedzieć, byś się trzymała. Mam nadzieję, że
        przejdziesz tę chorobę i wyjdziesz z tego. smile
        • katsuumi_17 Re: ;) 24.08.10, 17:24
          Szczerze życzę ci powrotu do zdrowia! I miałaś szczęście, że trafiłaś na tę fundację. Co do
          marzenia- oczywiście powinno być Twoje i to Ty powinnaś je wymyśleć, bo Tobie powinno
          sprawić radość, ale gdybym to ja była na Twoim miejscu, to wybrałabym jakąś wycieczkę
          do fajnego europejskiego parku rozrywki (w Holandii podobno jest dużo fajnych). Mnie by
          sprawiło radość, bo uwielbiam takie rzeczy, natomiast nie wiem, jak by mogło być u
          Ciebie smile
          • kodziak Re: ;) 25.08.10, 08:57
            Dziękuje ** Nawet tyle mi troszkę pomogło ... Ja ogółem czuję się dobrze,
            skończyłam całą chemioterapie. Teraz jestem na leczeniu podtrzymującym. Możecie
            wejść na stronkę www.mammarzenie.org/dzieci/ a tam zobaczycie naszych
            marzycieli ** Tamta stronka też mi pomoże wybrać XD
            • majullo Re: ;) 25.08.10, 21:57
              Zycze Ci powrotu do zdrowia i ciesze sie ze czujesz sie dobrze.Moze wyjazd do jakiejs
              europejskiej stolicy?Widziałam,ze bylas w Lodynie wiec to raczej nie.Paryż jest świetny!!
              Albo Rzym!kissChyba ze lubisz parki rozrywki to polecam Legoland w Danii lub Windsorze
              po Londynem.Lub Disneyland pod Paryzem
              To twoje marzenie wiec wybieraj!!!To tylko moje propozycjecoolPozdrawiam
    • bananowaa Re: Fundacja Mam Marzenie 25.08.10, 09:16
      pomysl i chciej to na czym ci zalezy i co chcesz miec.
      Bardzo Ci wspułczuje słoneczko . serce
    • koteczekdagus Re: Fundacja Mam Marzenie 25.08.10, 09:21
      wycieczka do Włoch wink
      • aniulkaa Re: Fundacja Mam Marzenie 25.08.10, 09:28
        Przede wszystkim życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Napewno z tego wyjdziesz.
        A co do marzenia do ja bardzo bym chciała pojechać do Francji.
        Ale to Twoje marzenie.
        Napewno będzie świetne ;**
        • meva_ Re: Fundacja Mam Marzenie 25.08.10, 10:13
          życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. to marznie powinno być twoje, aczkolwiek
          gdybym ja mogła sobie coś wybrać pewnie chciałabym pojechać do jakiegoś
          wielkiego parku rozrywki. jeśli cię to nie kręci to może, jakaś wycieczka po
          zabytkach np. we Włoszech.
          trzymaj się serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka