hektor18 Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:40 ja miałam w pierwszej klasie puls życia 1 a w drugiej puls życia 2 Odpowiedz Link Zgłoś
charming. Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:42 Ja mam Puls Życia 1 I idę do I gim Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Biologia Puls życia 26.08.10, 21:43 ja mam chyba 1 : d ale jak Ci karzą 2 to kupuj 2 : d Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` hymm. 26.08.10, 21:43 to moze kup w roku szkolnym, jak już bedzie wiadomo.. bo ja nie wiem !> Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:45 ja w1 gimnazjum miałam 'Puls życia 1' Może idziesz trudniejszym programem? Odpowiedz Link Zgłoś
tipa Pomyłka ! 26.08.10, 21:45 ja idę do 2 kl . gim . i miałam napisane " puls życia 1 " tylko, że ja jedynkę przerabiałam w 1 klasie . x d i musiałam kupić ' puls życia 2 . ' Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 26.08.10, 21:50 ` w pierwszym semestrze miałam jedynkę, a w drugim dwójkę, w drugiej kasie dalej przerabiamy dwójkę. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:50 Ja miałam puls życia 1 w 1 gim. A ja bym ci radziła nie kupywać na razie tej książki... jak będziesz w szkole to sie dowiesz na 100% jaka ma być... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:51 boo zmieniła się podstawa. i mi się wydaje, że materiał według starej podstawy w tych nowych książek układa się tak: dwójka, jedynka, trójka. przynajmniej z tego, co ja się jakoś dowiedziałam, ale mogę się mylić. jeśli to prawda, to może nauczyciel sądzi, że w starej podstawie program był lepiej poustawiany, i dlatego najpierw wziął dwójkę. lol, zrozum mnie kotkolwiek, to będę pod wrażeniem. ale mogę się mylić, to tylko moje przypuszczenia, i nie muszą się pokrywać z prawdą. a najlepiej czekaj do września i wyjaśnij sprawę w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:54 nie, mylę się. wygoglowałam to sobie, i jest identycznie, jak ja mam ze starą podstawą. czyli nawet gdyby nauczyciel chciał najpierw brać dwójkę, to to nielogiczne z mojego punktu widzenia. czekasz na wrzesień. nie ma wyjścia. dopytać u źródła się trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:56 U mnie nauczycielka w poprzednim roku załatwiła to tak: w programie mieliśmy 1 lekcję tygodniowo, ale w planie były dwie, więc program Pulsu 1 ząłtwiliśmy znacznie wczesniej. Mniej więcej w połowie roku pani kazała zakupić część drugą, którą będziemy kontynuować teraz, w klasie 2, gdzie zamiast programowych 2 lekcji tygodniowo będziemy mieli 1. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:58 tak w niektorych szkolach jest. najpierw kupujemy dwojke zeby przerobic najpierw ten material. Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:58 Ja ide do pierwszej gim. i mam pierwszą część ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
malakaprysna Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 21:59 Skoro y nie wiesz jaką książkę wybrać to my na pewno ci nie pomożemy. Powinnaś mieć spis książek albo coś. Najlepiej popytaj swoich koleżanek jaką książkę wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Bio 26.08.10, 22:02 a my przerabialiśmy jedynke prawie całe dwa lata a dwójkę zaczęliśmy pod koniec i chyba 3 klase też będziemy robić 2, bo nas uczy pijak. i oczywiście ona ma nadzieję, że 3 też zrobimy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:04 ja na twoim miejscu bym się jeszcze wstrzymała z kupnem, zorientujesz się w szkole. w sumie, to już za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:07 tak nieraz tak jest ! spoko nie przejmu sie Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:07 ja kupilam dla 1 klasy, tak mialam w wykazie ksiazek. ale kazda szkola ma inaczej, wiec nie wiem jak jest u was Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:09 Ja teraz też ide do 1 klasy i mam Puls życia 1 . Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:10 Poczekaj na pierwszą lekcję biologii i wtedy się dowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:13 Ja tez miałam w 1 klasie puls życia 2 bo pani najpierw chciała zrealizować tematy do drugiej klasy dopiero w 2 klasie gim miałam pierwszą cześć . Wiec jak ci pisze ze masz kupić 'puls życia 2' to masz tak kupić . Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:15 tez miałam tą ksiażke... w pierwszej klasie miałam pierwsza czesc, ale w drugiej miałam juz 3 bo tam niby są łatwiejsze tematy. teraz bede miała druga . Odpowiedz Link Zgłoś
ninka113 Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:16 ja mam tak samo bilogia puls zycia 2 l gim. widocznie program sie ltwiej realizuje Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Biologia Puls życia 26.08.10, 22:17 ja nie wiem bo ide dopiero do tej głupiej szóstej klasy, ale na stronie gimnazjum siódemki do którego ja bede chodzić to pisze: "Puls życia" gimnazjum klasa I - podręcznik + cwiczenia pod red. Jefimow Małgorzata, Sęktas Marian (wyd. Nowa Era) Ja już chce iść do gimnajzum !!!!! PS.Skopiowałam ze strony gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re:tutututututtutututututu !!!! 26.08.10, 22:18 ja miałam coś takiego, że miałam 1 częśc a potem 2 . a nie wiem jak u ciebie . idz zapytaj sie kolezanek czy cos . albo poczekaj i zapytaj baby na poczatku roku jaką masz kupic Odpowiedz Link Zgłoś