emila22 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 29.08.10, 18:43 1. Harry Potter (wszystkie części) 2. Dużo takich...ale niech będzie - "Desiree czyli czas próby" 3. yyy..nie wiem..może "Mały książę" 4. zależy... i to i to lubię. 5. niech będzie "Ania z Zielonego Wzgórza" Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 29.08.10, 18:51 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? wciasz ja kocham i ps kocham cie 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? do mojich ulubionych 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? mojich ulubionych 4. Co wolisz : film czy książkę ? czasem to czasem to, choc jak sie ksiaszke z filmem poownuje to lepsza ksiaszka 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? wyznania zakupocholiczki Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.krecik Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 29.08.10, 18:56 1. Zaćmienie 2. Zaćmienie 3. Księżyc w Nowiu 4. książkę. lepsze opisy tworzymy w wyobraźni 5. Przed Świtem i Księżyc w Nowiu `tak, tak wiem. jestem głupią fanka Zmierzchu...haloo.!? tak jak co 3 z was. xD Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 29.08.10, 19:00 1. Harry Potter 2. Dużo takich ;d 3. Oskar i Pani Róża 4. Książke 5. Miasto Kości Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ hm 29.08.10, 19:02 na prawie wszystkie pytania nie jestem w stanie znaleźć jednej odpowiedzi. a co do 4, to.. i książki i filmy mają coś w sobię ; ) ale jeżeli mam wybrać film na podstawie książki czy książka, to prawie zawsze wybiorę książkę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 29.08.10, 19:09 1. opium w rosole 2. nie mam takiej. 3. obrona szaleństwa 4. zależy. 5. zmrok Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 01.09.10, 20:04 1. My, dzieci z dworca Zoo 2. My, dzieci z dworca Zoo 3. niewiem 4. Zależy. 5. niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 01.09.10, 20:10 1"Puszka" 2 nie ma takiej 3 "Dzieci Z Bullerbyn" 4 Film 5 "Kacperiada" Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 01.09.10, 20:23 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? 4. Co wolisz : film czy książkę ? 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? 1 . kilka . ;D - książki cobena . wszystkie . - chemia śmierci - zapisane w kościach - szepty zmarłych . - intruz . - saga ' zmierzch ' . - dzieci z bullerbyn . XD - hp . 2 . księżyc w nowiu , intruz . i nie pamiętam , szczerze mówiąc . 3 . kilka , zdecydowanie . 4 . książkę , wiadomo . 5 . dużo książek mnie bawi . ; D śmieję się z byle czego . Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: . 01.09.10, 20:34 1. Twoją ulubioną książką jest... ? Saga Domu Nocy. 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? Chłopcy z placu broni :p 3. Książka, która zmieniła Twoje poglądy na świat to... ? chyba nie było takowej 4. Co wolisz: film czy książkę ? i to i to 5. Która książka rozbawiła Cię do łez ? chyba "Koszmarny Karolek" XD Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 01.09.10, 20:40 Babcia my i gangsterzy XD Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka11 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 01.09.10, 20:42 1. "Naznaczona" 2. "Zdradzona" i "Miasto Kości" 3. "Wywiad z wampirem" 4. Książkę 5. "Stara baśń: <--- Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 02.09.10, 14:41 1. Harry Potter ( cała seria ) 2. żadna ; - p 3. żadna ; - p 4. film 5. żadna ; - p Odpowiedz Link Zgłoś
2kicia7 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 18:41 1. Cała saga Zmierzch 2.Księżyc w nowiu 3.Zmierzch 4.Obydwa lubię tak samo 5.Przed świtem Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 18:50 ostatnia piosenka ostatnia piosenka chyba... ostatnia piosenka książkę nie wiem, nie śmieję się zwykle przy książkach, albo w ogóle takich nie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 18:52 1.Filip Bryła, Spowiedź narkomana 2.Kamienie na szaniec 3.patrz punkt 1 4.zależy, ale chyba film... 5.nie ma takiej. no ale przy pamiętniku księżniczki trochę się śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 18:54 1. Nie mam ulubionej 2. Sherlock Holmes, Ostatnia Piosenka 3. Nie mam takiej, a jeśli już to chyba Ostatnia Piosenka 4. To zależy jak dobra jest ekranizacja 5. Żadna. Nie płaczę, gdy się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 19:00 1. Nie mam swojej ulubionej 2. Przy Pies z koleją, czy coś takiego, płakałam jak cholera... 3. zadna xdd 4.Film 5. dzieci z Bullerbyn Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 03.09.10, 19:04 1. Piękne Istoty 2. Ostatnia piosenka 3. Chyba także Piękne Istoty [choć ogólnie książek nie przeczytałam za dużo] 4. ciężko powiedzieć, filmy uwielbiam [ciekawe] lecz w książkach jest więcej opisane, prawda nie zawsze jest to interesujące ale i jedno i drugie lubię tak samo. 5. Saga zmierzch przed świtem [czytałam to dawno ale nieźle się uśmiałam] Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. książki. 03.09.10, 19:06 1. oj, dużo mam ulubionych, m.in. 'szeptem', trylogia 'dary anioła', seria 'wampiry z morganville, 'pamiętniki wampirów', 'mała księżniczka' (zawsze mi się podobała ta książka c: ) 2. 'mała księżniczka', 'nostalgia anioła'. 3. po równo, ale film musi być dobry. 4. 'klan nieśmiertelnych', przegenialne! c: Odpowiedz Link Zgłoś
nikki15 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 00:44 *Przed switem *Ostatnia piosenka *Ostatnia piosenka, Harry potter 7 lol *Ksiazke *Przed switem trudne pytania bo fajne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 01:17 1. "Zbrodnia i kara" F. Dostojewskiego 2. Jeszcze się nie zdarzyło. 3. "Mała apokalipsa" T. Konwickiego i "Buszujący w zbożu" J. D. Salingera 4. Zdecydowanie książkę. 5."Kot w stanie czystym" T. Pratchetta Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 01:46 1 . Saga Zmierzch ogólnie . 2 . Pies , który jeździł koleją , czy jakoś tak , ale to dawno było . 3 . Nie wiem czy jest taka . 4 . Zdecydowanie film . 5 . Nie wiem jaka , wgl mało czytam . Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 06:07 Naznaczona Drugie życie Bree tenner nie ma takiej Książkę Wampir z przypadku naprawde dobre ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hayley910 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 22:07 anne_sprout napisał(a): > 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? > 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? > 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? > 4. Co wolisz : film czy książkę ? > 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? > > Miłego odpowiadania na te krótkie pytania. > Być może podobny wątek już był, dlatego.. z góry przepraszam 1. cała saga zmierzch to moje ulubione książki 2. nie ma takiej Xd 3. nie wiem . każda coś zmieniała 4. zdecydowanie książkę 5. nie wiem . jeszcze nie czytałam książek-komedii . nie było okazji , ale mam na celowniku książkę ''zmrok" XD Odpowiedz Link Zgłoś
k2x Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 22:11 1. Saga Zmierzch 2. To samo co w 1 odp. 3. BRAK 4. Wolę książkę ponieważ więcej szczegółów jest w niej odpisanych . 5. Hmm .. Nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 22:16 1. wszystkie! 2. Zdradzona, HP i Insygnia śmierci 3. nie ma takiej 4. książkę! 5. Babcia, my i gangsterzy Odpowiedz Link Zgłoś
anne_sprout Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 22:33 dzięęki, za wszystkie wasze odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś