Dodaj do ulubionych

złe obcięcie

26.08.10, 22:25
scaredbyłam u fryzjera no i niestety, kiedyś miałam krótkie włosy i było ok, ale teraz są
zcięte zbyt krótkosciana iii potrzebuję pomocy nie mam grzywki a moich "kudełków" nie
da się związać w kitkę dobrze wiem ze nie wygladam pięknie i moze podpowiedzcie jak
mogę czesać włosyuncertain jeśli mam podługowatą twarz krótko do końca brody włosy w
krorych nie wyglądam ślicznie Helpcry
Obserwuj wątek
    • scarlet Re: złe obcięcie 28.08.10, 14:01
      Ja też tak miałam, jak się nie miałam grzywki można używałam opaski i fajnie to
      wyglądało tongue_outtongue_out ale to było dawno i nie mam fotek uncertain
      • koniczynka Re: złe obcięcie 28.08.10, 14:06
        Może sprobuj sobie założyć opaskę, albo jakieś spinki powpinać. Poszukaj w
        Internecie może coś znajdziesz. I nie załamuj się tak, włosy odrosną, a Ty może
        wcale nie wyglądasz tak źle smile
        • martuniaaaaa Re: złe obcięcie 28.08.10, 14:12
          może daj zdjęcia i to ędie ci łatwej pomóc. em..
          • ave. tu. ;] 28.08.10, 14:24
            no właśnie. dodaj jakieś zdjęcie. będzie nam łatwiej. jakieś spinki i opaski
            również się przydadzą. ;] pewnie chciałaś trochę zmienić swój image co. ? ;p ja
            też tak prawie co roku robię, ale już kilka razy miałam taką sytuację jak ta
            twoja, dlatego chodzę do fryzjera pod koniec lipca. wtedy już do września odrosną smile
            • anja_ Re: tu. ;] 28.08.10, 14:44
              Wepnij kokardę. niebieską czy fioletową. Zobaczysz, że ślicznie będziesz wyglądać. a jaki kolor włosów masz?
              • fun Re: tu. ;] 28.08.10, 14:47
                moze da sie dwie kiteczki ?
                • cukiereczek555 Re: tu. ;] 28.08.10, 16:43
                  da się dwia ale wyglądam w nich troszkę dziecinnie
              • cukiereczek555 Re: tu. ;] 28.08.10, 16:42
                kolor włosów to taki bardzo ciemny bląd już nawet troszkę w brąz wchodzący
    • werka197 Re: złe obcięcie 28.08.10, 16:46
      w Swiecie Kobiet mozesz znalesc uczesania dla krotkich wlosow . I w innych babskich
      czasopismach tez ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka