27.08.10, 16:31
Hejka ; D

Mam do was pytanie : co sądzicie o internetowych czatach? Korzystacie ? Uważacie że to
bezpieczne ? A może któraś z was znalazła tam przyjaciółke albo chłopaka ? Myślicie , że to
dobry pomysł nawiązywać znajomości przez internet ? wypowiadajcie się ....

przepraszam jeśli wątek już był . wiecie co robić .

bum66
Obserwuj wątek
    • bum66 . 27.08.10, 16:48
    • devilisch wejdź 27.08.10, 16:55
      wiesz w internecie, i na tzw. CZATACH są nie tylko ludzie, którzy chcą się z tobą się
      zaprzyjaźnić, pogadać i wogóle, ale także są również ci którzy mają zupełnie inne zamiary,
      wszędzie jest zło,
      pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialnośc, bo nigdy nie wiesz kto siedzi przy
      drugim komputerze...
      smile
      pozdro.
    • nutria Re: Czat 27.08.10, 16:56
      Oj mam jedną przygodę z czatem. Umówiłam się z kumpelami, że pogadamy na czacie. No i
      poznałam jednego gościa - fajny, mily, idealny... Wszystko co mi napisał konsultowałam z
      kumpelą na gg. A następnego dnia w szkole dowiedziałam, że tym perfekcyjnym chłopakiem
      była moja przyjaciółka. Miałyśmy niezły zaciesz.smirk
    • bum66 Re: Czat 27.08.10, 17:13
      ktoś jeszcze ?
      • cuukierkova Re: Czat 27.08.10, 17:18
        nie czatuję , bo nigdy nie wiadomo kto moze byc po drugiej stronie .;*
      • bum66 . 30.08.10, 12:44
    • mileymiley yhh.. 27.08.10, 17:19
      Weszłam na czat kilka razy. Ale nic ciekawego tam nie znalazlam. A po za tym
      wolę normalne znajomości a nie takie przez internet. tongue_out
    • koralina94 Re: Czat 27.08.10, 17:27
      Kiedyś ciągle siedziałam na jakimś czacie i nic się nie działo. Można trafić na jakiegoś świra, ale
      czasami zdarzają się nawet wartościowe osoby.
      • bum66 . 27.08.10, 21:23
    • martucha.12 Kocham internet za wszystkich poznanych tu ludzi<3 27.08.10, 21:28
    • anne_sprout Re: Czat 27.08.10, 23:32
      Hmm.. wchodzenie na czaty i tego typu rzeczy to nie dla mnie. xd wiadomo, nie wszyscy
      są źli.. ale ja jakoś nie jestem do tego przekonana. ;d
      • bum66 . 28.08.10, 13:13
      • alyson96 Re: Czat 28.08.10, 22:14
        na czat wchodzę kiedy chce się z kogoś pośmiać i wgl.

Kiedyś przez gg poznałam fajną dziewczynę i do dziś jesteśmy przyjaciółkami . ; >
    • jessicaniunnia Re: Czat 28.08.10, 22:11
      ja znalazlam kiedys fajnego chlopaka ; ]
      znamy sie juz z pol roku i nadal utrzymujemy kontakt ; ]
      czasem nawet dzwonimy do siebie ; ]
    • pauuli Czat 28.08.10, 22:13
      nie lubię czatów.
    • szatynka Ymm.. 29.08.10, 12:08
      Tylko na ten kici i kiedyś z kumplem musiałam porozmawiać na wideo, a że cudowne
      gg mi się cięło to założył jakiś tam pokój żeby pogadać (ale to jedno takie
      zdarzenie) i oczywiście kiedy był czat z Julią Kamińską, nie mogłam odpuścić i
      się zalogowałam (też pojedynczy przypadek).

Nie wchodzę na czaty. Na ten kici coraz mniej, a to ze względu na to, że mnie to
      nie ciągnie. Mam gg, mam znajomych, mam inne portale, zaufanych ludzi i mi czat
      do szczęścia nie jest potrzebny.

Moja mama tyle razy dawała mi wykład o tym co dzieje się w internecie, że sama
      stałam się jako tako ukryta, żeby ktoś wiedział coś, ale nie na tyle by coś
      złego zrobić. Taki dystans trzeba określić jeśli już zrozumiesz na czym to
      polega śmiało można rozmawiać. Bo wszystko jest dla ludzi - ale bezpieczne tylko
      i wyłącznie dla tych co myślą. c;
    • katsuumi_17 Re: Czat 29.08.10, 12:58
      W ogóle nie bywam na czatach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka