paulinka80223 27.08.10, 18:39 wiem że ten wątek jest trochę dziwny i wgl ale mnie to ciekawi haha No więc tak mam do was 2 pytania 1. Czy jesteście popularne w swojej szkole ?A jeżeli tak to dlaczego ? 2. Co robicie aby być bardziej popularnym na kotku? Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty_emo Re: popularność. 27.08.10, 18:59 1. Nie, nie jestem popularna w szkole. A jeśli już to ludzie mnie nie znają z imienia tylko z tego, że pracuje w sklepiku szkolnym i wołają na mnie sklepikowa . 2. Nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: popularność. 27.08.10, 19:23 1. Nie byłam popularna w szkole. Bo po co? 2. Nic. Po prostu tu sobie siedzę i pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: popularność. 27.08.10, 19:47 ludzie mnie znają, ale nie jestem popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.jb Tuuu .!!!! 08.09.10, 16:58 w sql popuralna to raczej jestem , bo w każdej klasie jakoś mnie znają z dwóch rzeczy , 1. jestem naj. w sporcie swoim roczniku 2. chodze na piłke ręczną ., a na kotku nic . Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ Re: popularność. 27.08.10, 19:55 1. Raczej znają, ale nie jestem popularna 2. Chyba nic... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: popularność. 27.08.10, 20:09 1. nie jestem popularna w swojej szkole. 2. nic nie robię ? Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: popularność. 27.08.10, 23:13 tulipanowa_ napisał(a): > 1. Raczej znają, ale nie jestem popularna > > 2. Chyba nic... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: popularność. 27.08.10, 20:34 1. może i byłam w podstawówce, ale w gimnazjum raczej nie będę. 2. Popularnym? ehh, nic. wystarczy mi, że jestem 'najaktywniejszą kotką' hahahaha. no wypowiadam się, poznaję inne użytkowniczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: popularność. 03.09.10, 21:15 mnie tez znaja ale nie jestem zbyt popularna .. mam dwie dziewczyny w klasie ktore caluja sie ze wszystkimi pala pija i mysla ze sa fajne nie zalezy mi na popularnosci bo chce zeby ludzie mnie lubile taka jaka jestem x d Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: popularność. 27.08.10, 20:35 Nię chcę się chwalić, ale myślę że jestem dość popularną osobą w szkole. Hym dlaczego to nie wiem. Nie jestem szarą myszką, występuje na apelach .. .. Wątek jest całkiem spoko, hehe mnie też to ciekawi ! Co do popularności na kotku, to się zbytnio nie staram ! Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 27.08.10, 20:40 1.Dosyć tak.Znana jako głupia,zakochana w [wstaw imię] Olka. 2.Udzielem się,choć nie specjalnie zależy mi na tym żeby być tu popularną. Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: popularność. 27.08.10, 20:40 w podstawówce ludzie mnie znali, ale nie byłam popularna. ostatni rok pracowałam w sklepiku szkolnym, więc jakieś kilka miesięcy byłam dość znana. teraz w gim nie chcę się wychylać. na kotku... może mi same powiedzcie? raczej nie x3 Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: popularność. 27.08.10, 20:41 1. tak, nie wiem. 2. nie jestem popularna na kotku o_o Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 27.08.10, 20:41 głupi temat ... kosz . 1. nie jestem popularna w szkole . 2. a co niby mam robić . ? nic nie robię (?) -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nati123 tutaj. ! <3 27.08.10, 20:44 1. Jestem popularna. Ale nie wiem dlaczego. Po prostu zagaduje do ludzi. 2. Nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: tutaj. ! <3 27.08.10, 20:49 1. jestem bo jestem i już nie wiem czemu . 2. nic nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: popularność. 27.08.10, 20:48 1. nie mam pojęcia. :] 2. nie zależy mi na popularności na kocie, więc nic nie robię ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: popularność. 27.08.10, 20:51 1. tak, nie wiem. po prostu znam odpowiednich ludzi, jestem wredna, po prostu popularnym trzeba się urodzic. 2 nic, bo nie zależy mi, żeby być popularną na portalu gdzie średni poziom inteligencji dorównuje 8 - latkom. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ popularność. 27.08.10, 20:58 widzę, że ktoś chce tu zaistnieć, ale za bardzo nie wie, od czego ma zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: popularność. 27.08.10, 21:17 1. jestem. swoją drogą, to żaden zaszczyt być w mojej szkole 'znaną', bo tu się każdy zna z każdym. jestem przewodniczącą klasy, dość mocno udzielam się w gazetce szkolnej, zdarza mi się wygrywac konkursy, nawet czasem 'juroruje'. i w miarę dobrze się uczę, poza tym sobie czasem nagrabię wyglądem. 2. chyba bardziej popularnym ode mnie się być nie da *skromność* / ironia, pozdro dla frutelli. więc, pisze sobie artykuły o muzyce, moderuje sobie forum (w sierpniu nie), wdaję się w pyskówki z innymi użytkowniczkami i pełnię rolę powszechnego powodu zirytowania tych własnie. poza tym niby mam własne zdanie, i wypowiadam się jak pani od polskiego. i mam ładniutkie avatarki. <3 pozdrowienia, nie bierzcie wszystkiego na poważnie. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: popularność. 27.08.10, 21:22 1. nie. <3 2. nic, bycie tłem jest fajne. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: popularność. 27.08.10, 21:40 1.W podstawowce byłam , nie wiem jak bedzie w gimnazjum c; 2.Nie staram się być 'popularna' . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: popularność. 27.08.10, 23:07 w mojej szkole nie ma czegoś takiego jak popularność nic nie robię . nie jestem i nie chce być popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: popularność. 27.08.10, 23:21 raczej mnie znają ale popularna nie jestem (zależy w jakim znaczeniu tego słowa), może dlatego że pracowałm w sklepiku i zawsze mnie wyczytują na apelach i wgl. inne bzdety nie wiem, chyba nic Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: popularność. 27.08.10, 23:21 Nie uważam się za osobę popularną w szkole. Nawet mi to nie przyszło do głowy. ;o Niektórzy uważają inaczej i mnie tym rozśmieszają. Najgorsze są dziewczynki z pierwszych gimnazjum pragnące za wszelką cenę zaprzyjaźnić się ze starszymi osobami (w tym ze mną) bo myślą ,że dzięki temu się polansują. ;o słabe. A na kotku piszę bo lubię ,nie chce nawet być tu popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik ooo, to ja się rozpiszę XD 27.08.10, 23:28 a więc : 1. Nie jestem popularna w szkole. Mieszkam w dość małym mieście, gdzie praktycznie wszyscy się wzajemnie znają, albo kojarzą. Nie ma u nas takiego czegoś jak "popularne osoby w szkole". Każdy jest równy, a przynajmniej się stara. Oczywiście są osoby, które na siłę chcą być zauważane, robią wokół siebie zamieszanie, ale nie żeby coś więcej, po tygodniu każdy o tym zapomina. ;d XD 2. Nie jestem popularna na kotku, a tym bardziej nie staram się być. Piszę to, co myślę, co czasami może wywołać jakieś kontrowersje, po czym niektórzy wyzywają mnie, ale staram się jakoś specjalnie nie wyróżniać. XD Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: popularność. 28.08.10, 00:34 ohh jestem bardzo popularna w szkole, zważywszy na to, że idę teraz do pierwszej lo.;p Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: popularność. 28.08.10, 00:37 1. Jestem popularna. Sama nie wiem dlaczego. Wszyscy się ze mną kumplują. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: popularność. 28.08.10, 00:38 2. nie staram się na kotku być bardziej popularna Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: popularność. 28.08.10, 00:48 1 jestem. jakoś specjalnie nie zależy mi na tym by być kół i słit osobą, którą wszyscy znają, a do każdej fotki na nk podlizują się i piszą `ślicznie, ojć. kosiam cię. ;*;*`to takie.. smutne. C: zawsze byłam przewodniczącą klasy, teraz przypadło być przewodniczącą samorządu szkolnego. 2 nic nie robię, po co mam być znana w wirtualnym świecie? mam realych przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: popularność. 28.08.10, 00:42 jestem srednio popularna, jakos mi na tym nie zalezy. a na kotku to nie bo po co !? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: popularność. 28.08.10, 10:54 Nigdy nie byłam i nie będę "popularna" w szkole. Rzecz jest w charakterze, którego ja nie posiadam. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja tutaj. 28.08.10, 11:02 1. byłam w podstawówce, nie wiem jak będzie w gimnazjum. 2. yyyy... a po co mam być tu popularna? Jestem tu dla rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: popularność. 28.08.10, 11:03 1. ludzie mnie znają, ale popularna nie jestem i dobrze mi z tym. 2. nic nie robię. wypowiadam tylko swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia1207 Re: popularność. 28.08.10, 11:06 1. raczej jestem popularna , ponieważ wszędzie jest mnie pełno i wszystkich rozśmieszam do łez. Nie ma osoby ,która by mnie nie znała xdd 2. Wypowiadam się na forum , zapraszam znajomych , dodaję zdjęcia i komentuje artykuły ;D Odpowiedz Link Zgłoś