Dodaj do ulubionych

Problem . ;)

29.08.10, 11:58
pewien chłopak , yh , sie zakochał we mnie , ale pił i palił , a ja tego nie cierpie ..
i któregoś dnia był pijany i do mnie pisał różne głupoty , typu ' natalka chciałbym cie
przytulić , pocałować , ale nei wiem czy ty chcesz ' itd . no i ja mu napisałam , że nie
chce , bo nie cierpie jak pije .. i on na durgi dzien mnie przepraszał i wog . i
powiedział , że dla mnie nie bd pić , i potem opowiadał mi , co sie ostatnio stało w
jego życiu .. no i bosze , uwierzcie , on ma przerąbane . . że mi sie szkoda go zrobiło
i jak zapytał sie mnie o chodznie , to sie zgodziłam , no .. z litości . i sie znim tam
spotkałam przedwczoraj .. a wczoraj o 21,oo .. przyszedł po mnie i chciał zebym
wyszła na dwór , a ciemno jak w dupie . ; / no i ja powiedziałam ze nie moge . a on
mnie przytulił i zapytał sie czy go pocałuje a ja powiedziałam ze nie , i z za ściany
wyszli jego koledzy .; / , i sie ze mną zapoznwali .. ; / . no i on nie przytulił mnie ani
nic , nawet by po mnie nie przyszedł , jakby nie był pijany . a spierdział papierosami ,
tak że hej . gr . eh , no i napisałam mu takie coś na gg. :

talkaa . ; )
23:23:50
tomek , to nasze chodzenie nie ma sensu , to koniec , koniec nas .. najlepiej
zapomnij . żegnaj .kiss
` talkaa . ; )
23:39:24
ale nie chce cie stracić , bo cie bardzo lubie .. więc możemy zostać przyjaciółmi ?

yh , wiem , że głupia jestem .
no ale ja go serio lubie .. i nie chce go stracić , ale nie jestem jeszcze gotowa , żeby
z nim być ..

co o tym kociaki sądzicie ? . cry
Obserwuj wątek
    • cuukierkova Re: Problem . ;) 29.08.10, 12:12
      jest tam ktoś? . cry
    • katsuumi_17 Re: Problem . ;) 29.08.10, 12:29
      Z litości to nie ma co. A co odpisał?
      • cuukierkova Re: Problem . ;) 29.08.10, 12:56
        jeszcze nic ..
        • nusska Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:04
          jak cos odpowie to napisz ;p
          najlepiej byłoby sie spotkać i pogadać o tym spokojnie i SAMI! Bez jego kolegów.
          Powiedz mu co myślisz. ; ))
      • sweet94 Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:13
        katsuumi_17 napisał(a):

> Z litości to nie ma co. A co odpisał?
    • ania040995 Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:07
      hmm. trudni mi się wypowiedzieć smile Ale sądze ze zostanie przyjaciółmi to narazie
      najlepsze wyjscie , a potem może się zmieni big_grin Mam podobny problem chlopak który
      mi się podoba pali i pije , a tak to mój ideał <3
    • cuukierkova Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:09
      a tak wog . to teraaaz mam ochote napisać do niego że go kocham , ale wtedy wyjde
      na idiotke .; (
      • nusska Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:13
        cuukierkova napisał(a):

> a tak wog . to teraaaz mam ochote napisać do niego że go kocham , ale wtedy wyj
        > de
        > na idiotke .; (
    • thecure_ Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:11
      zostańcie na razie przyjaciółmi, zobacz czy się zmieni. ;d
    • avril993 Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:19
      Sądzę tak jak większość, że powinniście zostać przyjaciółmi na razie. A on jest starszy od
      ciebie?
    • cuukierkova Re: Problem . ;) 29.08.10, 13:23
      sad .
    • lalula005 zerwałaś przez gg? 29.08.10, 17:09
      Wydaje mi się, że jeszcze nie dojrzałaś do związku. Zerwałaś z nim bo śmierdział (?) papierosami, a później miałaś ochotę mu napisać, że go kochasz? Cos mi tu nie gra.

Jeśli to było z litości to daj mu czas na oswojenie się, że między wami nic nie ma i nie będzie. Dopiero później myślcie o przyjaźni.
      • cuukierkova Re: zerwałaś przez gg? 29.08.10, 22:26
        lalula005 napisał(a):

> Wydaje mi się, że jeszcze nie dojrzałaś do związku. Zerwałaś z nim bo śmierdzia
        > ł (?) papierosami, a później miałaś ochotę mu napisać, że go kochasz? Cos mi tu
        > nie gra.
        >
        > Jeśli to było z litości to daj mu czas na oswojenie się, że między wami nic nie
        > ma i nie będzie. Dopiero później myślcie o przyjaźni.

nie , nie zerwałam z nim , że śmierdział papierosami , ale dlatego , że złamał
        obietnice .. obiecał , że dla mnie nie będzie pił , a był pijany jak po mnie przyszedł .
    • ania2005 Re: Problem . ;) 29.08.10, 22:33
      Kochana , według mnie dobrze postąpiłaś . Nie możesz się przecież do czegoś
      zmuszać , tym bardziej , że nie dotrzymał słowa i jednak palił .. Powodzenia wink
    • pingwin Re: Problem . ;) 29.08.10, 22:35
      Że powinnaś porozmawiać z nim w cztery oczy a nie przez gg czy smsy. Musisz
      powiedzieć mu, że podjęłaś decyzję pochopnie i że nie jesteś w stanie z nim być
      przez jego nałogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka