free_ Re: Boję się ... 29.08.10, 14:29 równie dobrze możesz jutro wpaść pod samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
boshe Boję się ... 29.08.10, 14:30 myśl pozytywnie, nie przejmuj się tamtymi, którzy Cię nie lubią. Też tak miałam, jednak olewałam ich i odpuścili. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nowahaydenka Re: Boję się ... 29.08.10, 14:32 Nie przejmój się. Będzie git. A jakby coś zawsze możesz zgłosić się do szkolnego psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Boję się ... 29.08.10, 14:33 Za dużo o tym wszystkim myślisz więc dlatego Ci to się śni. Ja też idę do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Boję się ... 29.08.10, 14:35 mordka do góry ! będzie jakoś dobrze. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Boję się ... 29.08.10, 14:39 Na myśl o środzie boli mnie brzuch. Nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer ; )) 29.08.10, 14:46 Nie ma się czego bać.! Jeżeli będą coś do ciebie mieli to ich olej, ale myśle że raczej dadzą ci spokój. Mogą cię tylko straszyć, ale nie daj się. Pokaż że się nie boisz bo inaczej nie dadzą ci spokoju. P.S. Myśl pozytywnie. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek Re: Boję się ... 29.08.10, 14:58 Cześć też idę do 1 gimnazjum też się trochę boję zmiany szkoły a to jest 30 km od mojej dawnej szkoły z jednej strony się ciesze a z drugiej chcę zostać ale przecież do odważnych świat należy Odpowiedz Link Zgłoś
cllaudia Re: Boję się ... 29.08.10, 15:47 ale macie problem!!! ciagle ten sam watek!! co zjedza cie w tej szkole?? no dajcie spokoj............. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx nie znasz tam nikogo? 29.08.10, 15:51 jeśli nie to 1 września zagadaj do jakiejś dziewczyny/ chłopaka, którzy bedą wydawać ci się mili. i przede wszystkim luz. Odpowiedz Link Zgłoś
vondy Re: nie znasz tam nikogo? 29.08.10, 15:56 ja też idę do 1 gim...nie boję się choć nie idę z ludźmi z podstawówki...będzie ok... dasz rade...nie ma się czego bać... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Boję się ... 29.08.10, 15:57 O jezuu, masz problem... Jedyne czego możesz sie bać<ja sie tego nie boje>, to kocenia... Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Boję się ... 29.08.10, 16:00 ja też tak miałam ale w końcu mi przeszło i zaczęło mi sie tam podobać Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Boję się ... 29.08.10, 16:07 Nie przejmuj się tak Gimnazjum to naprawdę nic złego A w depresję, nie tak łatwo popaść, i nie nakręcaj się tak! Myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze Grunt to nastawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Boję się ... 29.08.10, 16:17 Ja też się bałam, ale gim. jest okeej . ; ) To chyba tylko ty masz .. Gim. każdy przeżywa inaczej . A gnębienia u mnie nie ma .. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug hm. 29.08.10, 16:21 też się bałam, nikogo nie znałam. nikogo. ale jest ok, teraz moim strachem to egzamin. jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
domia006 @ann132 29.08.10, 16:21 To zależy do jakiego idziesz gimnazjum. Jak szłam rok temu też się bałam, bo u mnie w szkole kocą (piszą ci kot markerem na całym ciele), ale mnie nie skocili. A ja jestem w tym lepszym...!!! NIE BÓJ SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Boję się ... 29.08.10, 16:28 Nie ma czym się przejmować! Na pewno nie będzie tak źle. Jak szłam do 1 gimnazjum to nawet przez myśl mi nie przeszło żeby się czegoś bać. Nawet się cieszyłam z nowego miejsca, klasy, nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Bez przesady... 29.08.10, 16:41 Depresja to za duże słowo w tym przypadku, moim zdaniem. Koszmary to jeszcze nie depresja. Czujesz się jakbyś miała depresje? Każdy ma chwile załamania. Trzeba odreagować. Każdy się czegoś boi. Idę do 3 gim i również martwią mnie nieprzyjemności. Kto miałby cię gnębić? Chyba za dużo filmów i seriali się naoglądałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Boję się ... 29.08.10, 16:43 Ja się nie bałam, bo szłam z kol do jednej klasy a i tak byłam przez pierwszy semestr gnębiona. (wiem nie pocieszyłam Cię napewno) Trzymam kciuki abyś nie była gnębiona Napewno wszystko bd ok Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady :) ! 29.08.10, 17:17 Nie ma czego się bać, głowa do góry! Na pewno znajdziesz sobie wspaniałe i życzliwe koleżanki, i wszystko się ułoży. Pomyśl, że inne osoby pewnie martwią się tak samo jak Ty, a w gruncie rzeczy nie ma czego. Naprawdę. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vindictive__ Re: Boję się ... 29.08.10, 17:19 Nie trzeba od razu myśleć o najgorszym... Tak samo jak ty strasznie się bałam.. myśl o tym ze zobaczę zupełnie obcych dla mnie ludzi mnie przerażała. A teraz mam tam super przyjaciół którzy w pełni mnie akceptują.... Odpowiedz Link Zgłoś