coker Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 11.02.11, 12:17 - Green Day (hmm.. chyba 13..) - My Chemical Romance (4) - 30 Seconds To Mars (2) - Nirvana (1) - Jonas Brothers (2 - kiedyś ich lubiłam) - Feel (1 - TO jest siara) Odpowiedz Link Zgłoś
szpillla Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 12.02.11, 14:12 ja słucham różnej musyki, mówią o mnie, ze jestem zbuntowana Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 12.02.11, 14:15 pf ja mam dwie płyty Britney i są moimi ulubionymi... siara to mieć płytę Biebera, Gomez, Lovato i innych Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna96 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.06.11, 18:43 Paramore, The Beatles, Guns n'Roses, Fergie, Nelly Furtado, The Pretty Reckless, Miley Cyrus(taa, to dopiero siara), Chylińska, Nirvana, No Doubt. Odpowiedz Link Zgłoś
malfojka Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.06.11, 19:03 Apocalyptica, Fall Out Boy, Blur, Another World, Metallica, Nirvana, Lexington Bridge, Linkin Park... Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.06.11, 19:56 Metalliki,Nirvany,Black Sabbath i The Rasmus a mój tata ma Led Zeppelin,AC/DC,Black sabbath,The Beatles itd. ja tez jestem jej współwłaścicielką Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.06.11, 19:59 Ja mam płyte Britney Spears ( prezent od chrzestnej, bo jak byłam w przedszkolu to uwielbiałam Britney), 2 płyty Arki Noego ( też z czasów przedszkola) i Within Temptation -The Unforgiving. Dosć niedawno ją kupiłam. Teraz czekam na conajmniej trzy płyty które musze kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana . 18.06.11, 21:55 Metalliki (9) Nirvany (2) Queen (4) My Chem (2) Ac/dc (3) Bon jovi (2) Florence + the machine (1) Placebo (1) SOAD (1) HIM (1) Paramore (1) Green day (2) Guns n'roses (1) Skunk Anansie (2) Hurts (1) R.E.M.(1) Rod Stewart (2) The Cranberries (2) 30stm (1) MJ (2) i wiele więcej I jeszcze jedna w drodze, wygrałam w konkursie na rebel tv,niestety nie wiem, kogo Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 19.06.11, 23:06 the last shadow puppets, kings of leon, arctic monkeys, lily allen, out of tune, radiohead, pj harvey, the cure, kasabian, john lennon, nirvana, arcade fire, klaxons, mgmt, calvin harris, crystal castles, myslovitz, kumka olik, queen, the doors, [ink floyd. i wiele innych, których nie słucham c; Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex plum. 20.06.11, 00:13 3 płyty Guns N Roses The Doors HIM Ozzy Osbourne Alice in Chains Slash Hole Billy Idol Eminem 2 płyty Rihanny etc etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: plum. 20.06.11, 09:07 Ja mam koncert Linkin Park "Road To Revolution", a niedługi kupuje "Hybrid Theory" - Zbiorę wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 20.06.11, 09:34 justina biebera tokio hotel rbd michael jackson i Eminem Odpowiedz Link Zgłoś
kaarroolliinnaa Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:17 hannah montana (kiedyś ) enrique iglesias(nowa) rihanna (good girl gone bad) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 20.06.11, 09:38 The Cranberries, Metallica (a to nawet stare kasety ! ) , Nirvana, My Chemical Romance, Tatu, Kombi . I pewnie jeszcze jakieś są . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 20.06.11, 11:51 ja od nickelback Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 20.06.11, 16:22 Mam dużo płyt np. z czasów HSM i brrr ... Dody Ale słucham tylko tych Green Day i Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ w sumie 65 płyt 22.06.11, 23:12 tylko niektóre : Nirvana 2 płyty Mason 1 The Doors system OF A down (wszystkie) Pink Floyd Metallica Siekiera Hey Slipknot Katatonia Motorhead The White Stripes (wszystkie) Iron Maiden Placebo Strachy na Lachy Offspring Korn The Killers Radiohead Red Hot Chili Peppers 4 Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate uee, wszyscy lubią się chwalić :D 23.06.11, 00:03 Avril Lavigne - Let Go Avril - Under My Skin Avril - The Best Damn Thing Avril - Goodbye Lullaby CD+DVD Avril - What the Hell (singiel radiowy, z FC, nie sprzedawany w sklepach) Avril - Smile (również singiel z FC) Avril - My World CD+DVD Avril - Essential Mixes. czy jakoś tak, kiedyś jakoś wygrałam xD Paramore - Riot! Paramore - Brand New Eyes 30 Seconds To Mars - A beautiful Lie Ewa Farna - Ewakuacja Top Kids 11 xD (moja pierwsza płyta) Camp Rock 2 xDDDDDDDDDDD (wygrana z kotka, za piosenkę) wiem, że to nie jakaś wielka kolekcja, ale ja mam dopiero 12 lat! xD no i mam jeszcze Avril Live in Toronto i Live In Seoul, ale to DVD z koncertów, więc tego raczej liczyć nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 23.06.11, 13:01 hm.. trochę tego jest . Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 13.07.11, 17:26 Tokio Hotel-Zimmer483,Humanoid twilight,new moon,eclipse Nightwish-Highest Hopes The pretty reckless- light me up Apocalyptica Rammstein-Libe ist fur alle da.mutter Marlin Manson(nie pamiętam nazwy) Muse-the resistance,black holes and revelations,harp Paramore-brand new eyes Adam Lambert-For your entertaiment Avril Lavigne-Let Go Jonas Brothers-Jonas Brothers , a little bit longer Top Kids Elvis Presley-hit collection Shellerini_PDG gawrosz Słoń- chore melodie.demonologia i pare składanek ;D wiem dużo i ciągle przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
30sekunddomarsa Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 13.07.11, 22:50 x2 30 seconds to mars Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:04 mam sporo oryginalnych, ale ta którą ciągle słucham to sale el sol Shakiry Odpowiedz Link Zgłoś
olcia5 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:15 średnio po 2 każdego artysty jakiego mam w ulubionych na profilu nie chce mi się przepisywać , oprócz glee Odpowiedz Link Zgłoś
emotix Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:17 Linkin Park,My Chemical Romance,The Rasmus oraz Lauriego Odpowiedz Link Zgłoś
kokox3 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:18 Miley Cyrus,Dulce Maria,RBD jeszcze jakieś stare mam w domu : blog27,doda Odpowiedz Link Zgłoś
caribaa Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:19 Tokio Hotel -.- Sprzed kilku lat. Miley Cyrus (Breakout), bo kiedyś byłam jej wielką fanką, ale jakoś mi przeszło. Shakira (Sale el Sol) akurat z tej płyty bardzo się cieszę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kokox3 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:20 i jeszcze zapomniałam o płytce Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:20 OMG.. Jonasów ( wstyd już chyba) Seleny i Miley ( tu chyba to samo) Blog 27 , LENA , Aerosmith , StraGuardMuffin x2 , Eminem , Mrozu , Ewa Farna , Afromental , Honey , Marcelina , Me Myself and I , Beyonce i teraz Lemoniada Gada ... Odpowiedz Link Zgłoś