paulinkakc Re: Sklepy;* 19.09.10, 14:19 raczej te takie oryginalne sklepy ... czasem pójdę pooglądać co jest na rynku, ale rzadko tam kupuję ... ostatnio byłam na rynku chyba w tamtym roku ... ja raczej takie sklepy H&M, Modo, House, albo galerie ... wolę markowe ciuszki ... ;d;d A tak na marginesie to są osoby, które pomimo tego, że ubierają się w lumpach nie przyznają się do tego ... także wiesz ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu. 19.09.10, 14:24 nigdy bym nie kupiła czegoś na rynku ;/ `... bo jakoś tak juz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Sklepy;* 19.09.10, 14:28 H&M, Zara, Bershka, River Island, C&A. KappAhl, Adidas, ale lumpkesyy mi nie przeszkadzaja . Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Zara, H&M, House, Reserved, C&A, New Yorker <3 19.09.10, 14:28 chyba wymieniłam wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Zara, H&M, House, Reserved, C&A, New Yorker & 19.09.10, 14:33 W mojej miekscowości nie ma H & M , ani zary . Jest crop , ale ubrania są dla mnie za wielkie czasem kupią sobie jakieś japonki w croppiie . W reseverdzie kupię coś jak wpadnie mi coś do oka W centrum w diversie , reporterze . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Sklepy;* 19.09.10, 14:30 nie ..., raczej bazar rynek ale w lumpeksach to nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Sklepy;* 19.09.10, 14:37 najczęsiciej H&M, C&A, New Yorker . a w Zarze sukienki na wesela i różne okolicznośći . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Bum cyk cyk 19.09.10, 14:46 Zara , H&M , Dorothy Perkins. To moje ukochane, ale wszystko mam ze szmateksów. I jestem super zadowolona bo mam swoje kochane firmy za małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 19.09.10, 14:55 jak wpadnie mi coś w oko i mogę sobie na to pozwolić, to kupuję wszędzie. niezależnie czy w lumpie czy w Housie czy jeszcze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Sklepy;* 19.09.10, 14:54 to zależy co wpadnie mi w oko ale raczej h&M itp. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Sklepy;* 20.09.10, 22:29 Nie ubieram się w lumpeksach ani w firmowych sklepach . Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Sklepy;* 21.09.10, 17:51 różnie. choć prawie cała moja szafa jest w h and mach, zarach, bershkach : D Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ ?-,- 21.09.10, 18:09 A byłabym gorsza gdybym ubierała się na bazarze?... Dlaczego zakładacie takie durne wątki, wytłumacz mi?. Może kogoś nie stac na firmowe ciuchy, i nie ma innego wyjcia- musi kupowac na rynku, lumpeksie? Ja osobiście nie mam nic do tego, że ktoś nie ubiera się firmowo. Sama czasem chodzę na bazar, i mogę znaleśc tam super ciuchy, nie drogo, i żyje. Więc zastanów się następnym razem jak zakładasz taki bezsensowny wątek, bo i tak większośc będzie się chcwalic w jakich to one superboskich firmowych sklepach kupują. Bez urazy. MOJE ZDANIE... Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Ani jedno, ani drugie. 21.09.10, 18:12 Tak pomiędzy, czyli -> zwyczajne sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Sklepy;* 21.09.10, 18:27 Zazwyczaj kupuję w hali targowej (dobrej jakości rzeczy, za średnie pieniądze i nie mam tego 3/4 miasta , ale zdarza mi się zrobić zakupy w lumpeksie (czasem naprawdę można znaleźć wspaniałe rzeczy). Za to buty w większości mam z Converse. Odpowiedz Link Zgłoś
kostkowanamaksa Ekhem 21.09.10, 19:36 Nie jestem zbytnio bogata, ja kupuje ubrania albo c&a,h&m, to secret, troll i takietam albo zara ( to zadkosc ) a najczęściej na wyprzedarzach, zdarza też sie na targu. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Sklepy;* 22.09.10, 10:59 Ubieram się w markowych sklepach, ale zdarza mi się chodzić po butikach i lumpeksach. Odpowiedz Link Zgłoś
undecided Re: Sklepy;* 22.09.10, 20:59 tylko i wyłącznie sklepy firmowe - h&m , zara , bershka , new look , primark , cubus . to sklepy , do których zaglądam i kupuję najczęściej . Odpowiedz Link Zgłoś