bananowedrzewo 31.08.10, 19:00 Ogladalyście Szał ciał w polskiej wersji.. co o niej uwazacie. Wolicie Polska czy Amerykanska wersje... Ja osobisscie uwazam ze ta amerykanska wersja lepsza...xdd A wy co sadziciee ?? Piszcie Kociaki :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka96 Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 19:02 nie widziała, a jastem ciekawa bo nawet w ogole ten program jest żałosny.... nie ma jakiegoś filmiku w necie....??? Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 19:02 zdecydowanie amerykańska wersja. Ta nasza polska jest jakaś dziwna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. żadna wersja. 31.08.10, 19:06 ale jeśli już to amerykańska, bo to usiłowanie prowadzenia programu w takim samym stylu jak w ameryce jest po prostu żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 19:05 według mnie nasza wersja taka sztuczna jakas jest. dziewczyny nie potrafia tak zaszalec jak w ameryce. A według tego co mowia na mtv to jutro powinnien byc odcinek na stronce mtv. a moze juz jest. Nie wiem. Może sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
kleksowa Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 19:09 Obie są do bani. To serial przedstawiający puste dziewczyny myślące tylko o swoim wyglądzie. Ja nie mogłabym powiedzieć swojej przyjaciółce, że mężczyznom za szybą podobam się bardziej i że ona ma iść na ostatnie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 nie kreci mnie ogladanie lasek w bikini.... 31.08.10, 19:52 a tak oza tym to przed programem leci że nie letnim nie wolne tego oglądac.... Odpowiedz Link Zgłoś
azsdcfg Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 19:53 Nie widziałam Polskiej . xd Ale sądze że Amerykańska lepsza napewno by była. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 20:39 Nie oglądałam jeszcze polskiej wersji . Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 20:46 nie oglądałam. ale mogę się założyć, że amerykańska wersja jest sto razy lepsza. bo np. moja własna gwiazda pl to jeden wielki koszmar. w ogóle nie mam pojęcia po co robią te polskie wersje programów mtv. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 20:48 zdecydowanie amerykańska. jak napisała katsumi, ta polska jest sztywna. dziewczyny, wogóle nie mają siły przepychu i chyba są mniej głupiutkie od amerykńskich. a prowadząca, to jakiś koszmar. zdecydowanie, amerykańska, wogóle uwielbiam szał ciał : D Odpowiedz Link Zgłoś
mysza11 Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 20:49 Polska wersja... Bez komentarza. Przynajmniej według mnie. Zdecydowanie wolę amerykańską Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` nie oglądam ponieważ.. 31.08.10, 21:01 nie interesuje się kobietami !. haha a wgl to zazwyczaj są tam same dziwki !. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 21:03 jeszcze nie widziałam polskiej wersji c; Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Szał Ciał Pl 31.08.10, 23:23 jeszcze nie oglądałam polskiej wersji ale nawet lubie amerykańską Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Szał Ciał Pl 01.09.10, 07:14 Nie wiem nie oglądałam pl ale amerykanie zawsze mają lepsze <3 Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Szał Ciał Pl 01.09.10, 07:18 nie ogladalam polskiej wersji ale chetnie bym ogladnela Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Szał Ciał Pl 01.09.10, 07:59 nie jest najgorsza ale też nie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Szał Ciał Pl 01.09.10, 08:37 wszystko co nie jest polskie jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 śmieszniejsza :P:P 01.09.10, 10:15 ta babka w amerykańskiej jest lepsza i czasem nawet umie ich potyrać coś tam zawsze się dzieje ta nasza to tylko ładna a no ale jak narazie oglądałąm tylko jeden odcinek zobaczymy jak będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś