kitty_ 31.08.10, 20:45 Metallica - Nothing Else Matters. Co o tym sądzicie? Ogólnie o tekście? Mnie się osobiście bardzo podoba całość. Przede wszystkim podoba mi się muzyka. uczę się właśnie zagrać to na gitarze. pozdroelojoł! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarjarox555 Re: odświeżam. 31.08.10, 21:07 Prawdopodobnie najpiękniejszy utwór jaki w życiu słyszałam. Poruszający, zarówno w warstwie muzycznej, jak i tekstowej. Kiedy grali to na Sonisphere popłakałam się jak małe dziecko. Zresztą nie tylko ja . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: odświeżam. 01.09.10, 16:58 bez kitu , uwielbiam całościowo ta piosenkę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: odświeżam. 19.10.10, 19:45 Nie znam piosenki Metallicy która była by kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: Metallica . 01.09.10, 17:21 Ulubiony kawałek kindermetali, hue hue. W sumie od niego się wszystko zaczęło. Jak byłam mała tatuś mi go puszczał do kołyski. Piękna piosenka, piękny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Metallica <3 01.09.10, 17:30 Ta piosenka jest świetna, genialna wręcz. Niestety przez pewnego chłopaka mam do niej pewna odrazę do niej. Eh.. Mimo wszystko są genialni. To była moja pierwsza piosenka której on mnie nauczył;/ nasza piosenka ;/ Ale nie wazne. Metallica rulez ;d ! Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 MetallicA \m/ 17.10.10, 17:08 uważam,że jest to zdecydowanie jedna z najpiękniejszych metalowych/rockowych ballad. zresztą nie ma co się dziwić jeżeli wykonawcą jest MetallicA ;] głos James'a jest tak głęboki i szczery że trudno nie kochać tej piosenki,do tego solo gitarowe-również jedno z najpiękniejszych i wpadających w ucho aczkolwiek moim góru jest Kirk Hammett,uwielbiam jego solówki Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Metallica . 01.09.10, 17:35 tekst tej piosenki i melodia są wspaniałe, jedyna piosenka nad którą się wzruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Metallica . 01.09.10, 17:39 ta piosenka jest jedną z tych wyjątkowych. ma swój sens i swoje przesłanie, a do tego dochodzi profesjonalna muzyka. utwór jest niewątpliwie wielki, tak jak ci, którzy go napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Metallica . 01.09.10, 17:45 Co tu dużo gadać. Jeden z najpiękniejszych kawałków jaki w życiu słyszałam. Ten tekst jest taki głęboki, strasznie mnie porusza. I jeszcze to gitarowe wejście pod koniec... Po prostu muzyczne cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Metallica . 01.09.10, 19:27 zgadzam się z wami wszystkim, pod każdym względem. cudo. dziękuję za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Metallica . 01.09.10, 19:41 Ogólnie to moja pierwsza piosenka Metallici , od niej wszystko się zaczęło P.S. Posłuchaj sobie Tu. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Metallica . 01.09.10, 19:44 jest świetna. mogłabym jej słuchać godzinami : * Odpowiedz Link Zgłoś
metalhead \m/ 17.10.10, 19:30 zdecydowanie uważam że Nothing Else Matters to najbardziej poruszająca mnie Rockowa/metalowa ballada ;] i co najważniejsze należy do tych piosenek które nigdy mi sie nie znudza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Metallica . 19.10.10, 19:40 Z tej piosenki Metallica jest kojarzona. A szkoda. Co do utworu to jest świetny. Piękne słowa i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Kocham Nothing Else Matters :),ale... 19.10.10, 19:46 nie jestem fanką Metalliki.To piękna piosenka opowiadająca o tym; że jak ktoś cię krytykuje to nie licz się z tym i idź do przodu,niech : nic innego się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day .. 19.10.10, 19:55 uwielbiam tą ich ballade też chciałam się jej nauczyć...grasz ją na akordach? Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: .. 19.10.10, 20:03 Jedyna ich piosenka, którą lubię. Tfu, kocham. Właściwie to pokazała mi ją mama i bardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
buuum Re: Metallica . 19.10.10, 20:01 Nie słyszałam za dużo piosenek Metallici, mimo że ich lubie, ale ta piosenka jest genialna. Podoba mi się bardzo (i mojemu zacnemu tacie także xD w sumie to on mi ją pokazał i dzięki Ci za to wielkie ) ). Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Metallica . 19.10.10, 20:07 zawsze przed zaśnięciem tego słucham ! to jedna z moich ulubionych piosenek Metallici. Odpowiedz Link Zgłoś