mileyoxox Re: pieprzyk. 05.09.10, 21:23 ja mam piprza na nosie , i on mnie strasznie denerwuje , bo jak kicham to tego piprzyka ruszam i mnie wtedy boli ! i jak już przestanie być ciepło ide do lekarza z typ . ! Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: pieprzyk. 05.09.10, 21:28 cóż, radziłabym się skontaktować ze specjalista. osobiście nie miałam styczności z usuwaniem pieprzyka, jednak mam jednego na piersi i obawiam się, że może z niego kiedyś zrobić się coś... no niefajnego. ale postanowiłam, że jak będę pierwszy raz u ginekologa to zapytam się o to. <; Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: pieprzyk. 06.09.10, 19:20 hej dziękuję za odpowiedzi byłam u dermatologa z tym pieprzykiem i powiedział, że można go usunąc zabieg będę miała w grudniu ; ) a przy okazji usunie mi na kolanie, bo też jest dośc duży a nawet większy od tego na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: pieprzyk. 07.09.10, 17:31 nie radze, bo pozniej masz do konca zycia blizne i to wyglada jeszcze gorzej niz ten nieszczesny pieprzyk Odpowiedz Link Zgłoś
rikki nie usuwałam, ale... 07.09.10, 21:42 mojej mamie sam zniknął... xD może Tobie, po jakimś czasie też zniknie nie przejmuj się nim i spróbuj z nim żyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: pieprzyk. 08.09.10, 16:28 Najlepiej zrobisz jak spytasz specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom ja usuwałam. 12.09.10, 12:21 co prawda była to brodawka i w dosyć dziwnym miejscu. nie było jakoś maksymalnie komfortowo, bo założyli mi szew na zgięciu nogi i nie mogłam zbyt wiele chodzić, ale minęły 3 miesiące, wszystko się zagoiło, a ja żyję. Odpowiedz Link Zgłoś