maitsa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:08 nie mam całego planu, zmieniło się tylko dwóch nauczycieli, tak to za bardzo jeszcze nie wiem, od pn może nam się jeszcze plan zmienić, jeśli chodzi o w-f to mam tylko z dziewczynami z klasy, mam nadzieję, że nie będę miała raz 5 raz 8 lekcji, tylko 6-7 Idę do 3g Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:08 U nas ksiądz odszedł, więc jestem prze szczęśliwa . Pan nie jest zły, nauczyciele jak to nauczyciele. Ogólnie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:09 *plan. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:16 Jestem w 3 gim. Pllan mi odpowiada i to bardzo, bo jest mniej lekcji niż w tamtym roku (tylko raz w tygodniu mamy 7 lekcji. Poza tym raz 5 i reszta 6). Do tego doszła technika i informatyka przez co mamy tylko jedną chemię i jedną fizykę w tygodniu. A nauczyciele.. nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa c; . 01.09.10, 16:14 `Ła i tak masz mało. Ja też idę do 3 gim ma mam codziennie 8 . Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Nic mi nie odpowiada ;D Szczegolnie.. 01.09.10, 16:54 Nie odpowiada mi nauczyciel od Matematyki i to ze w Piotek mam az 7 lekcji ): Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:56 może być, ale czwartki będę najgorsze - 7:10 do 16 coś ... masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:57 a nauczycieli jeszcze nie znam oprócz wychowawcy, ale wszystko pomalutku (; Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:58 Oł yes,na razie yes. Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:05 ja mam lekcje w piątek do 17:00 -.- Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:14 Nie wiem jaki mam plan, pani dała tylko na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowa. Mi bardzo ;d 01.09.10, 17:19 Kocham moj nowy plan mam jeden dzien na 10 a koncze o 13 .<br /> Tylko 3 godziny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: ;d 01.09.10, 17:26 tylko jeden czy dwa nauczyciele mi nie pasują ; ^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley To masz lepiej odemnie. 01.09.10, 17:31 Masz lepiej niz ja.. Jestem w 1 gim a mam: W pon. 8 lekcji. W wt. sr. czw. 7 a w pt. 5 A ty masz o 1 lekcję mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:32 emm , ja mam plan tylko na jutro , - nie narzekam na niego : p nie powiem mógłby być lepszy - lekcji mam 7 . co do nauczycieli - nauczycielka historii odeszła i będzie z nauczycielem za którym nie przepadam ; / niby miałam mieć innego wychowawce ale jak nic nie mówią to pewnie będzie ten sam . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:32 nie wiem, jaki dokładnie jset mój plan, bo ktoś zerwał z tablicy ogłoszeń, a nasza wychowawczyni ich nam nie dała, ale jutrzejszy dzień jest w miarę dobry - na 9.50, matma, chemia, wf, lw. nie wiem czy w takiej kolejności, whatever. wiem też, że pon.-śr. mam po siedem lekcji i trzeci dzień jest koszmarny, 2xinfa, 2xwf i jeszcze coś dwa razy + matma. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:33 mnie nawet pasuje. codziennie kończę przed 15. we wtorek zaczynam o 9, a tak to cały tydzień na 8. plan jest ok, chociaż w zeszłym roku był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:37 Nie odpowiada mi to za bardzo.Codziennie mam 8 lekcji.Autobus wprawdzie jest od razu,ale odwozi jeszcze inne miejscowości,więc zamiast być w domu około 15:30,będę o 17:00.Tak narzekałam na gimnazjum,a nie wiadomo,co teraz będzie w liceum Mam tylko nadzieję,że szybko przywyknę do nowej szkoły i panującej tam atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:39 Idę do nowej szkoły ale planu nie mam bo do piątku mam lekcje z wychowawcą od 9 do 13.30. Moja wychowawczyni jest niby fajna i wgl ale wygląda naprawdę strasznie. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:40 ja jeszcze ni znam planu ale pewnie będzie głupi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lockk Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:41 mam tą samą nauczycielke w sensie wychowawce co w poprzedniej klasie tych samych ludzi tą samą klase nudaaaa .. wszystko takie monotonne a w pon-7 wt.-7 śr.6 czw.-7 jako jedyni w szkole pi.-5 porażka Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 nom.. 01.09.10, 17:48 plan bardzo mi odpowiada, jest zdecydowanie lepszy niz w zeszlym roku. fajnie, ze wiekszosc lekcji jestesmy podzieleni na grupy i fajnie ze dziewczyny maja wf oddzielnie od boyów szkoda tylko ze nasza pani od polaka poszla na zwolnienie, byla super Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko lekcie spoko tylko... 01.09.10, 18:13 niektórzy nauczyciele sie zmienili i jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
smileheart Re: wychowawca mi... 01.09.10, 18:20 pasuje. Nie pasuje mi nauczyciel od fizyki i nauczycielka od polskiego. Ogólnie jest dobrze. Całego planu lekcji nie mam bo nauczycielce "niechciało się podawać całego". W piątek będe miała plan lekcji. Ale u nas oczywiście się zmini plan lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 20:03 no ja ide do 1 gimnazjum . szkoła ta sama, ale nauczyciele inni . jutro sie okaże czy fajni , nie . xd plan mi pasuje tak średnio . caly czas na 8.00 i kończymy caly czas o 13.30 . oprócz wtorku = 14.25 Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 02.09.10, 15:53 w poniedziałek i wtorek mam 6 lekcji w srode 8 a w czwartek i piątek 7 mnie to nie odpowiada ani troche. nie chce miec wiecej przedmiotów . nie mam poza tym szafki prawdopodobnie gdy tylko tam wchodze to chce do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 02.09.10, 16:04 czterech nauczycieli się zmieniło , czy na lepsze ? się okaże . plan taki sobie bo np. dzień po dniu mamy histę , rosyjski i są jeszcze takie głupie przypadki a i na 7:30 też nie najlepiej ale przynajmiej wcześniej kończymy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
grace_ Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 04.09.10, 18:47 o nie w życiu. Mam w poniedziałek i w czwartek 9 lekcji, we wtorek i w środę 8 czy tam 7, a dopiero w piątek mam 5. A nauczycielka od anglika i religii mnie dobija. Odpowiedz Link Zgłoś
qinna Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 05.09.10, 00:03 Ja mam codz. 7 lekcji w czwartek 8.Plan mi nie podoba się.Nowi nauczyciele przyszli niestety wredni na wszystkich i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś