Dodaj do ulubionych

Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam?

• maitsa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:08
      nie mam całego planu, zmieniło się tylko dwóch nauczycieli, tak to za bardzo jeszcze nie wiem,
      od pn może nam się jeszcze plan zmienić, jeśli chodzi o w-f to mam tylko z dziewczynami z
      klasy, mam nadzieję, że nie będę miała raz 5 raz 8 lekcji, tylko 6-7

Idę do 3g
    • frutella_xd Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:08
      U nas ksiądz odszedł, więc jestem prze szczęśliwa big_grin. Pan nie jest zły, nauczyciele jak to nauczyciele. Ogólnie nie narzekam.
      • frutella_xd Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:09
        *plan.
        • andzia95 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:16
          Jestem w 3 gim. Pllan mi odpowiada i to bardzo, bo jest mniej lekcji niż w
          tamtym roku (tylko raz w tygodniu mamy 7 lekcji. Poza tym raz 5 i reszta 6). Do
          tego doszła technika i informatyka przez co mamy tylko jedną chemię i jedną
          fizykę w tygodniu. serce A nauczyciele.. nic się nie zmieniło. tongue_out
    • koralowa c; . 01.09.10, 16:14
      `Ła i tak masz mało. Ja też idę do 3 gim ma mam codziennie 8 .
    • werka197 Nic mi nie odpowiada ;D Szczegolnie.. 01.09.10, 16:54
      Nie odpowiada mi nauczyciel od Matematyki i to ze w Piotek mam az 7 lekcji ):
    • cameron Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:56
      może być, ale czwartki będę najgorsze - 7:10 do 16 coś ... masakra.
      • cameron Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:57
        a nauczycieli jeszcze nie znam oprócz wychowawcy, ale wszystko pomalutku (;
    • kaila127 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 16:58
      Oł yes,na razie yes.cool
    • desires. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:05
      ja mam lekcje w piątek do 17:00 -.-
    • whiplash. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:14
      Nie wiem jaki mam plan, pani dała tylko na jutro.
    • bieberowa. Mi bardzo ;d 01.09.10, 17:19
      Kocham moj nowy plan mam jeden dzien na 10 a koncze o 13 .<br />
      Tylko 3 godziny ;D
      • geniaaa Re: ;d 01.09.10, 17:26
        tylko jeden czy dwa nauczyciele mi nie pasują ; ^
    • mileymiley To masz lepiej odemnie. 01.09.10, 17:31
      Masz lepiej niz ja..
      Jestem w 1 gim a mam:
      W pon. 8 lekcji.
      W wt. sr. czw. 7
      a w pt. 5
      A ty masz o 1 lekcję mniej.. tongue_out
    • alexis960 Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:32
      emm , ja mam plan tylko na jutro , - nie narzekam na niego : p nie powiem mógłby
      być lepszy - lekcji mam 7 .
      co do nauczycieli - nauczycielka historii odeszła i będzie z nauczycielem za
      którym nie przepadam ; /
      niby miałam mieć innego wychowawce ale jak nic nie mówią to pewnie będzie ten sam .
    • jo. Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:32
      nie wiem, jaki dokładnie jset mój plan, bo ktoś zerwał z tablicy ogłoszeń, a nasza
      wychowawczyni ich nam nie dała, ale jutrzejszy dzień jest w miarę dobry - na 9.50, matma,
      chemia, wf, lw. nie wiem czy w takiej kolejności, whatever. wiem też, że pon.-śr. mam po
      siedem lekcji i trzeci dzień jest koszmarny, 2xinfa, 2xwf i jeszcze coś dwa razy + matma.
    • rosalie Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:33
      mnie nawet pasuje. codziennie kończę przed 15. we wtorek zaczynam o 9, a tak to cały
      tydzień na 8. plan jest ok, chociaż w zeszłym roku był lepszy.
    • devaney Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:37
      Nie odpowiada mi to za bardzo.Codziennie mam 8 lekcji.Autobus wprawdzie jest od
      razu,ale odwozi jeszcze inne miejscowości,więc zamiast być w domu około 15:30,będę o
      17:00.Tak narzekałam na gimnazjum,a nie wiadomo,co teraz będzie w liceumuncertain Mam tylko
      nadzieję,że szybko przywyknę do nowej szkoły i panującej tam atmosfery.
    • wikuuusss Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:39
      Idę do nowej szkoły ale planu nie mam bo do piątku mam lekcje z wychowawcą od 9
      do 13.30. Moja wychowawczyni jest niby fajna i wgl ale wygląda naprawdę
      strasznie. Strach się bać.
    • honeey Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:40
      ja jeszcze ni znam planu ale pewnie będzie głupi ;/
    • lockk Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 17:41
      mam tą samą nauczycielke w sensie wychowawce co w poprzedniej klasie tych samych
      ludzi tą samą klase nudaaaa .. wszystko takie monotonne a w pon-7 wt.-7 śr.6
      czw.-7 jako jedyni w szkole pi.-5 porażka
    • malinka25 nom.. 01.09.10, 17:48
      plan bardzo mi odpowiada, jest zdecydowanie lepszy niz w zeszlym roku.big_grin
      fajnie, ze wiekszosc lekcji jestesmy podzieleni na grupy i fajnie ze
      dziewczyny maja wf oddzielnie od boyów smile szkoda tylko ze nasza pani od polaka
      poszla na zwolnienie, byla super uncertain
    • biedroneczko lekcie spoko tylko... 01.09.10, 18:13
      niektórzy nauczyciele sie zmienili i jest do dupy crying
      • smileheart Re: wychowawca mi... 01.09.10, 18:20
        pasuje. Nie pasuje mi nauczyciel od fizyki i nauczycielka od polskiego. Ogólnie jest dobrze.
        Całego planu lekcji nie mam bo nauczycielce "niechciało się podawać całego". W piątek
        będe miała plan lekcji. Ale u nas oczywiście się zmini plan lekcji.
    • kontrastowa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 01.09.10, 20:03
      no ja ide do 1 gimnazjum
      . szkoła ta sama, ale nauczyciele inni . jutro sie okaże czy fajni , nie . xd
      plan mi pasuje tak średnio . caly czas na 8.00 i kończymy caly czas o 13.30 . oprócz wtorku
      = 14.25
    • emma_vanessa Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 02.09.10, 15:53
      w poniedziałek i wtorek mam 6 lekcji w srode 8 uncertain a w czwartek i piątek 7indifferent mnie to nie
      odpowiada ani troche. nie chce miec wiecej przedmiotów . nie mam poza tym szafki
      prawdopodobnie sad gdy tylko tam wchodze to chce do domu.
      • molinka Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 02.09.10, 16:04
        czterech nauczycieli się zmieniło , czy na lepsze ? się okaże .
        plan taki sobie bo np. dzień po dniu mamy histę , rosyjski i są jeszcze takie
        głupie przypadki a i na 7:30 też nie najlepiej ale przynajmiej wcześniej
        kończymy ; D
    • grace_ Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 04.09.10, 18:47
      o nie w życiu.
      Mam w poniedziałek i w czwartek 9 lekcji, we wtorek i w środę 8 czy tam 7, a
      dopiero w piątek mam 5.
      A nauczycielka od anglika i religii mnie dobija.
    • qinna Re: Nowy plan lekji, nauczyciele - odpowiada wam? 05.09.10, 00:03
      Ja mam codz. 7 lekcji w czwartek 8.Plan mi nie podoba się.Nowi nauczyciele
      przyszli niestety wredni na wszystkich i wszystko. confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka