kaila127 02.09.10, 18:38 gwiazdą.No,a więc lubicie meksykańskie telcie?Wasza ulubiona?Wasza najmniej ulubiona?I to samo z gwiazdą.Może jak mi się będzie chciało to zrobię głosowanie. Moja najulubieńsz meksykańska telcia to Mi pecado! A najmniej to z tych co oglądałam jak narazie Morze miłości.Naj ulubiona gwiazda,to oczywiście moja May Perroni:- *:- *!!A najmniej nie mam,chociaż nie,to chyba będzie ta co gra w Morzu miłości tą całą Coral,jak wiecie jak się nazywa to napiszcie.Nie lubię jej bo ma taki sztuczny wygląd,a postacie które gra to zawsze takie wredne cizie.:-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaila127 Zanim napiszecie to jeszcze jedno... 02.09.10, 18:43 bez wyzwisk.Nie lubisz meksykańskich telenowel nie wchodź i nie odpisuj.Nic tym nie zyskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Zanim napiszecie to jeszcze jedno... 03.09.10, 13:39 Ludzie!!!Nie mam co liczyć,poza swoim głosem!! Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ ;D 03.09.10, 13:48 moja najulubieńsza to 'Zbuntowani' i 'Nie igraj z aniołem' i 'Mi Pecado' najmniejulubieńszych nie mam, oglądam raczej tylko te w których jest Mai Perroni, becouse ją uwielbiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 13:53 ja lubię nie igraj z aniołem ii uwielbiam kocham zbuntowanych Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 13:54 a z aktorów lubię mayte Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 13:53 Nie oglądam . ! xD . Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:05 Ktoś jeszcze może?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:13 moja kol ma swira na punkcie tej maite peroni czy ja to sie pisze..lubie tez nie igraj z aniołem i zbuntowani.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:18 Pisze się Perroni!Możesz powtóżyć kumpeli,że ma dobry gust? Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:13 Zbuntowanych kocham xD No a ulubiona aktorka to właśnie Dulce maria i Ahani Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:13 hmm nie tyle co meksykańskie ale argentyńskie też lubię ;d Nie igraj z aniołem, Zbuntowani, Jesteś moim życiem, Zbuntowany anioł, Sidła miłości czy jakoś tak xD i to chyba te najlepsze <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:18 jeszcze niedawno powiedzielabym, ze Rebelde jest najlepsze, ale jak obejzalam Mi Pecado... a teraz ogladam jeszcze Cuidado con en Angel i Mar de Amor a naj aktorka to oczywiscie Mai i Dulce Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:17 Najlepsze ? Mój Grzech i Nie Igraj z Aniołem; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:21 ehh... wczesniej widzialam jeszcze Marine, Cene Marzen, prawo pozadania, gorzka zemsta, sidla milosci, i moja pierwsza telenowela to Mala Ksiezniczka Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:20 heheheheh zbuntowany anioł ;D i taka jedna hmm nie pamiętam nazwy ale ja wszystkie takie "dziwne" telenowele od dziecka oglądam i przynajmniej umiem mówić (z deka ) po hiszp. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:24 Jak byłam mała, oglądałam wszystkie od Esmeradly do Brzyduli itp. Tylko, że to nie były tylko meksykańskie, ale w ogóle południowoamerykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl meksyk < 33 03.09.10, 14:29 moje ulubione meksykańskie telcie to : Mi pecado , Cuidado con el angel , Rebelde . moje ulubione gwiazdy to : Maite Perroni , Anahi , Alfonso Herrera ,Dulce Maria , Christopher Uckermann ,William Levy < 333 . Ogólnie lubię większość którzy grają dobrych i fajnych ;dd . a nie mam najmniej lubianych telci ; ) pzdr < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 14:31 REBELDE to moja najukochańsza telcie, a zaraz po niej Nie igraj z Aniołem. Gwiazdy - Dulce Maria, Anahi, Maite, Christopher Uckermann, Alfonso Cherrera i Christian Chavez Odpowiedz Link Zgłoś
maitsa Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 15:00 Rebelde - Zbuntowani Ulubiona gwiazda Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 15:04 no ja uwielbiam ;D oglądałam już strasznie dużo najlepsza to " Nie igraj z Aniołem " " Zbuntowani " ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 15:10 REBELDE, tylko to oglądałam , a i jeszcze kiedyś oglądałam Marina No i kocham Dulce Marie i Christiana Chaveza no i RBD ;** buziaki-dusssia Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Wątek poświęcony meksykańskim telenowelom i.. 03.09.10, 15:19 Lubie ;D Moje ulubione to; Zbuntoowani, Nie igraj z aniołem i Mój grzech Moja ulubioni aktorzy to Maite Perroni () Anahi,Dulce Maria,Alfonso Herrera,Christoper Uckerman,Christian Chavez i inni Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka nie dobrze mi od tych emotek. " :* " 03.09.10, 15:29 poza tym nie oglądam tego typu seriali. rzadko oglądam jakieś seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
angel11 Re:Tu!!!! 03.09.10, 15:37 Aktorka która gra Coral to Ninel Conde.A moja ulubiona telenowela to zbuntowani!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Zbutnowani !! 03.09.10, 15:43 kocham ten serial :d jest swietny. a reszty nie oglądam i nie mam zamiaru na razie Odpowiedz Link Zgłoś