coldprincess Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.11.10, 14:56 łoo jej. jest coraz gorzej. to jak porównywać gwiazdki disneya z Michaelem Jacksonem. Dla mnie wybór jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.11.10, 18:53 Hmmm... Sądze, że zmierzch jest "modny". A Ttianic to legenda. Osobiście wole Titianic, ale nie jestem jakąś fanką, poprostu bardzo pooba mi się ten film. Zmierzch też lubie , ale jenak wole Titianc. Chyba nie ma takiej osoby któraby nie oglądałaby Titianica. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.11.10, 18:53 ogłupiałyście, że porównujecie titanica ze zmierzchem? boże, titanic był prawdziwy. może historia rose z jackiem nie była prawdziwa, ale była realistyczna, a zmierzch? boże, przecież normalny człowiek wie, że wampiry nie istnieją i że taka wielka, niebezpieczna miłość wampira z normalną dziewczyną nie jest prawdziwa. jeżeli chodzi o pytanie to pewnie zmierzch pokonał Titanica, ale to tylko dlatego, że nastolatki w dwudziestym pierwszym wieku przecież nie będą oglądać takich 'staroci' jak Titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.11.10, 19:02 Jak można porównywać Zmierzch do Titanica? Oczywiste, że Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Sądzę, że... 02.11.10, 19:10 ... Titanic to jest klasyka. A Zmierzch? Szał chwili. Z rok, dwa po "Przed świtem" nikt już nie będzie tak bardzo pamiętał o tej sadze. Nie chcę tu obrazić fanów - każdy ma swoje gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Zmierzch/Titanic ?! 04.11.10, 07:39 jak można w ogóle porównywać zmierzch i titanic? oczywiście, że titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 11:25 ja lubię i zmierzch i titanica Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 13:02 oczywiście że TITANIC! zmierzch to gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary anty fani zmierzchu łączmy się Zmierzch! 02.01.11, 13:29 Titanic to już classic Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary anty fani zmierzchu łączmy się ! 02.01.11, 13:32 sorry za zmierzch 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 ;) 02.01.11, 13:45 Titanic zdecydowanie xd Zmierzch czytałam i był nawet ciekawy, ale filmy są nudne jak flaki z olejem. Nie wiem czym się tu zachwycać. Wolę Titanica Odpowiedz Link Zgłoś
amela -.- 02.01.11, 13:49 JAK TY / WY MOŻESZ / MOŻECIE PORÓWNYWAĆ ZMIERZCH Z TITANICIEM ?! to chore . to tak samo jakbyście porównali zaca efrona z michaelem jacksonem . ych . zmierzch nigdy nie pobije titanica , chociaż lubię tę sagę (: . ale legenda to legenda -.- Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 13:48 Jak można porównywać to i to?! Zmierzch jest moim zdaniem mało orginalny i przy czytaniu książek z tej serii nic mnie szczególnie nie zachwyciło . Film jest dobry , dobrzy grają w nim aktorzy , ale fabuła jest nudna bo dotyczy wanpirów .... Titanic ma orginalną fabułę i lepszą obsadę . Takie moje zdanie i nie chce obrazić fanek Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Czyś ty zwriowała?! 02.01.11, 13:59 Ok, lubię ZMIERZCH, ale NIGDY PRZENIGDY NIE POBIJE TITANICA!!! TITANIC powstał w '96 a ma duuuużo lepsze efekty, wystarczy spojrzeć na Edwarda skaczącego po drzewach albo na polanie błyszczącego się jak kotu jajca (jak to mówi mama mojej przyjaciółki) i zaczynamy płakać ze śmiechu.Porównywanie takiego ŚWIATOWEGO HITU z amatorską produkcją kierowaną głownie do nastolatek jest grzechem. TITANIC zdobywał Oscary, będzie w 3D i należy do prawdziwej klasyki a ZMIERZCH... Cóż można o nim powiedzieć stawiając go obok jednego z czołowych filmów wszechczasów? Kocham TITANICA, zawsze na nim płaczę niezależnie od tego czy jestem śpiąca, nietrzeźwa itp. Zmierzch też lubię, ale nie ma w ogóle porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia TU 02.01.11, 15:34 Ej dobra ok po pierwsze nie zwariowałam a po drugie zobacz ze mimo to że titanic jest extra filmem i go kocham i zdobył tyle nagród historia miłosci Rose i Jacka też nie jest prawdziwa jak i Belli i Edwarda mi szczególnie chodziło o wątek miłosny a nie wampiry czy jakis statek Odpowiedz Link Zgłoś
adusia97 Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 15:29 Ja wolę Zmierzch.Tak naprawdę nigdy nie lubiłam Tytanica i nie rozumiem dlaczego niektórzy go lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: eee... Że co przepraszam?? 02.01.11, 15:53 jakiś przereklamowany zmierch porównujesz w Titanikiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
friendly145 Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 15:55 Zmierzch jest fantastyczny aleTytanica nic nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 17:09 O nie! To się nigdy nie stanie! Titanic był jest i będzie fenomenem, a "Zmierzch" jest kiczem, które ma mniejsze grono fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
dont_forget Titanic !! 02.01.11, 17:16 Titanic - to nie jest film ... to jest arcydzieło. chociaż Zmierzch też lubię, ale przy Titanicu blednieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka O.O , bożee..! 02.01.11, 17:16 Co to za porównanie -.- ?! Oczywiście, że Titanic! Zmierzch jest idiotyczną bajeczką... : xx Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 17:17 Oczywiście, że Titanic jest lepszy, każdy wie o czym to jest, każdy zna tą produkcję. A zmierzch - jest znany, ale w większości przez nastolatki. Nie ma co porównywać, bo zmierzch przy Titanicu to po prostu kolejny, zwykły film... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 17:22 Idiotyczne porównanie. Oczywiscie, że Titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob ?? 02.01.11, 17:28 Lubię oba filmy, ale sądzę, że Titanic miał większą oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Re: Zmierzch/Titanic ?! 02.01.11, 17:29 Zmierzch Nie widzę nic w Titanicu Odpowiedz Link Zgłoś