02.09.10, 22:38
Cześć. Śniło mi się dzisiaj , że szłam ulica i za rekę złapała mnie jakaś cyganka , ja
chciałam się jej wyrwać , nie chciałam żeby mi wróżyła ale ona trzymała mnie za rękę i
patrzała mi w oczy i powiedziała "najpierw przyśni Ci się koszmar , a później wszyscy
zginiecie w wypadku" cały dzień ten sen nie dawał mi spokoju i teraz weszłam na sennik i
przeczytałam takie coś odnośnie snu z cyganem\cyganką :
jeżeli przepowie ci przyszłość nieodpłatnie, z sympatii: zapamiętaj dokładnie treść
wróżby, gdyż chodzi tu o sen „proroczy”

W moim śnie zrobiła to nieodpłatnie ale raczej ni z sympatii.. Nie wiem co mam teraz
myśleś. Trochę się boję.. Jednak nie jestem do końca pewna czy wierzyć w te sny...
Pamiętam też że 10 kwietnia śniła mi się wojna. że ja i przyjaciółka ukrywałyśmy sie przed
wojskiem rosyjskim i francuskim.. A rano się obudziłam i dowiedziałam się o tych
wydarzeniach w Smoleńsku.. sprawdziłam ten sen w senniku i było napisane że jeśli
wydarzenia w kraju temu sprzyjają to może to być sen proroczy.
Co myślicie o takiej symbolice snów ? Czy naprawdę powinnam przejmować się cyganką z
mojego dzisiejszego snu ? sad
w sobotę jadę autokarem z Gdańska do torunia i trochę się obawiam.. Jeśli potraficie to
uspokójcie mnie jakoś. . sad
Obserwuj wątek
    • werka197 Re: mój sen 02.09.10, 22:41
      Prosze Cie nie przejmuj sie bzdurami smile Uwiez mi nic sie nie stanie ... ;* Mam nadzieje ze
      ten nocy bedziesz miala dobre sny <3
      • angela3376 Re: mój sen 04.09.10, 13:16
        Sny to twoja wyobraźnia!! A nie coś proroczego. Więc sie opanujuncertain
    • collage Re: mój sen 02.09.10, 22:41
      naprawdę nie wiem co sądzić o snach. moje sny są czasem tak realistyczne, więc
      na pewno coś w nich jest. jeżeli nie czujesz się na siłach i obawiasz się
      podróży, po prostu nie jedź. to rozsądna decyzja, prawda?
    • oliiviia ee tam. 02.09.10, 22:46
      jak by to była prawda to już dawno bym nie żyła. nie myśl o tym i baw się dobrze ;p
      • team_jonas Re: ee tam. 02.09.10, 22:50
        Dzięki. troche mi ulżyło. :] dobranoc wszystkim ;*
      • ewelka4 ... 02.09.10, 22:51
        ja bym sie nie przejmowala smile
    • princess132 Re: mój sen 02.09.10, 22:54
      ja bym się chyba bała jechać, serio.
      • thebestfriend Re: mój sen 03.09.10, 14:26
        hmm ... ja najlepiej to tego dnia uważałabym na siebie naprawdę pożądnie ..
        ale to może być zwykły sen ; ) wiesz , trzymam kciuki i napisz później czy coś
        się wydarzyło ;d
        • olgx Re: mój sen 03.09.10, 15:01
          nie mart się, to tylko ssen.
    • trufla Re: mój sen 03.09.10, 18:56
      To zwykły zbieg okoliczności - sny na ogół się nie sprawdzają więc nie ma się czym
      przejmować...
    • karusek1997 Wow ! 03.09.10, 19:26
      Wow ! smile

Wiesz ,ze te sny mogą być naprawdę prawdziwe .

Ja nie kłamię . Na twoim miejscu bym powiedziała rodzicom ,rodzeństwu. Wszystkim
      swoim najbliższym.
      Mi się sny sprawdzają sad:
      • team_jonas Re: Wow ! 03.09.10, 20:28
        Nie mam rodzeństwa , ale rodziom powiedziałam.. A w ogóle dzisiaj w szkole coś
        dyskutowaliśmy o snach i facet od biologii powiedział że sny nie mają
        funkcji 'przepowiedni' , bo za sny to w gruncie rzeczy nasza podświadomość która w taki
        sposób przygotowuje nas do zdarzeń których nie doświadczyliśmy , w razie gdybyśmy ich
        kiedyś doświadczyli to żebyśmy nie padli na zawał jak np. spotkamy kosmitów jak to się
        śniło mojej koleżance tylko dzięki tym naszym snom (?) nie wiem jak to się pisze , w
        każdym badź razie dzięki nim jesteśmy przygotowani na takie mało prawdopodobne
        sytuacje , żebyśmy umieli się zachować. Więc to mnie trochę uspokoiło , a mój jutrzejrzy
        wyjazd to torunia którego się bałm został odwołany bo zachorowałam i leżę z gorczką.
        Może to i lepiej.
        Pozdrawiam.
    • sweet94 Re: mój sen 04.09.10, 13:21
      w takiej sytuacji też bym się z denka przestraszyła. ale ii tam. nic się nie
      stanie.
    • kajkox . 04.09.10, 13:23
      yyy. omg.

nie chcę cię straszyć.dlatego nie napiszę tutaj co o tym myślę.. ;|sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka