Dodaj do ulubionych

Dzień Chłopaka.- Prezenty

03.09.10, 14:46
Nie wiedziałam gdzie to dodać wiec niech tutaj zostanie.

Jak wiecie 30 września jest dzień chłopaka
z koleżankami zastanawiamy się co im kupić.
mamy ok. 30zl na prezent dla 5 chłopaków ;]
Macie jakieś pomysły??
wypowiadajcie się...

Sorry jeśli był już taki temat, ale nie chciało mi się szukać.

Obserwuj wątek
    • nick_jonas_jb Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 14:53
      Ok... To będzie ok 6 zł na chłopaka...
      Może jakieś kubki z imionami ?

Jak nie pomogłam to sorki... ;//
      • kokoss. Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 14:58
        też mam ten problem
        w tamtym roku kupiliśmy śliniaki , desery gerberki i różowe łyżeczki
    • angie2 Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 14:58
      nie
    • malgosiaa :))) 03.09.10, 15:20
      Hmmm a może sztanga dla prawdziwego mężczyzny? big_grin

www.takapaka.pl/Produkt/281/sztanga_prawdziwego_mezczyzny
      • olgx Re: :))) 03.09.10, 15:28
        przeciez to kosztuje ponad 40 zł.

I sama sie zastanawiam co kupic.
      • majson Re: :))) 03.09.10, 15:29
        coś śmiesznego kupcie... jakieś kajdanki z futerkiem czy coś..
        • zakochanaa. Re: :))) 03.09.10, 15:32
          big_grin ja w tamtym roku im kupiłam z kumpelami różowe skarpetki z napisem sexy xD
    • slonkox jest taki dzień? 03.09.10, 15:33
    • happens Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 17:31
      jak jednemu chłopakowi i jak go kochasz to gitara albo coś co lubi, a jak tak zwyczajnie
      chłopakom to kup im coś co każdego interesuje jaki mały drobiażdżek, taki co nikt by inny
      nie mógł mu dać, coś ręcznego lub kupionego. Musisz sama na to wpaść bo to prezent od
      ciebie. :b
    • lady_cat Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 17:38
      haha. u mnie było podobnie w tamtym roku. i kupiłysmy im takie prezenty, ze och ach .
      ale nie warto . bo oni tego nie zrobili .
      i w tym roku kupujemy tylko czekolade .
    • anty_sweet Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 17:39
      dzień chłopaka mam w DUPIE !!!
      angry
    • kaila127 Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 17:43
      No nie wiem.Idźcie do sklepu i policzcie!tongue_out 30zł:5=6zł Tyle pieniędzy na każdego
      chłopaka.Teoretycznie mogłybyście kupić im wszystkim jedną,jakąś super gierkę,ale lepiej
      nie bo się będą kłócić.Dezodoranty,szampony,małe portfeliki,czekoladki(tylko to mi
      przychodzi do głowy)confused
      Możecie u mnie kupić takiego emontionka dla każdego z nich:prezentTylko 2zł każdy!!
      Super okazja.Hehehe,haha(lol)!!!!!!!!!!suspicious
      • charming. . 03.09.10, 17:46
        A ja uważam, że 'prezenty' typu różowe kajdanki, smoczki, śliniaczki to tylko
        bezsensowne wydanie pieniędzy. Oni i tak tego nie będą używać ! . Nie jest to
        nikomu potrzebne, ale jeśli nie macie na co wydać kasy, to 'róbta co chceta' ;dd
      • kaila127 Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 03.09.10, 17:46
        A tak wogóle to większość chłopaków nie zasługuje na prezenty!!!!Głupi dzień.tongue_out
    • trufla Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 04.09.10, 13:34
      W tamtym roku kupowałyśmy chłopakom takie fajne lizaki. Możesz też pomyślić o czymś
      odjechanym jak np. wałki do ciasta...
      • anja_ Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 04.09.10, 16:50
        W tamtymroku (szósta klasa) chłopcom kupiłyśmy dezodoranty męskie oczywiście. Rok
        wcześniej takie małe piłeczki w kiosku za kilka złotych. Widziałam takie miniaturki
        deskorolekw kiosku - moim zdaniem nawet jeżeli nie interesują się skejtowaniem x dd to
        prezent wydaje mi się w porządku. Jakieś małe samochody także w kiosku, np, jakieś BMW
        czy Malucha : -)
    • arbuzooowa Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 04.09.10, 17:30
      to zależy do której klasy chodzicie bo jak do gim..to błagam was nie kupujcie kubków z
      imionami nie ma głupszego pomysłu..w tamtym roki czyli w 2 gim dziewczyny z mojej klasy
      kupiły kubki i chłopaki dali nam dokładnie to samo na dzień kobiet a wiadomo kto by chciał
      dostac kubek...dlatego w tym roku ja i moje kumpele będziemy kupowac i na pewno kupimy
      coś śmiesznego jakieś smoczki i różne takie duperele ;p będzie zabawnie i chłopaki bardziej się
      ucieszą niż z kubka
    • qinna Re: Dzień Chłopaka.- Prezenty 05.09.10, 00:08
      Jak zwykle na dzień chłopaka jak zwykle trzeba im będzie dać coś wypasionego
      jakby zrobili na prawdę coś wielkiego ... a na dzień kobiet [ostatnim razem]
      oczywiście nic nie dostałam razem ze wszystkimi dziewczynami nawet życzeń confused .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka