pinkax3 06.09.10, 15:11 Nie wiem czy było takie forum . ! Ale mam pytanko . ; ) Czy fajna jest książka " Intruz" .? ; D . Bo mam zamiar ją przeczytać .! ALe najpierw chce poznać waszą opinie . . Więc...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
life Re: Itnruz 06.09.10, 15:23 Zaczęłam czytać ale przestałam w połowie, bo nic się nie dzieje, w kółko i to samo. Po prostu NUDDYYY!! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Itnruz 06.09.10, 15:27 Mi się nawet podobała-napewno lepsza od Zmierzchu. Niewiele wymagająca, lekka, łatwa i dosyć przyjemna. Można przeczytać, ale nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. To zależy! 06.09.10, 16:00 Na początku książka wydawała się meganudna, ale nie poddałam się i czytałam dalej. Było warto! To po prostu zależy od gustu - dla mnie książka była świetna Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Intruz. 06.09.10, 20:06 Mi książka bardzo się podobała. Nie porównam jej do Zmierzchu bo jest kompletnie o czym innym mimo że tej samej autorki. Ale jeśli chodzi o styl pisania i język Intruz jest znacznie lepszy. Polecam gorąco, książkę szybko się czyta no i wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: Itnruz 06.09.10, 21:48 ogulnie ksiązka nawet nawet ale mnie ciute znużyła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Tu! 06.09.10, 21:49 Czytałam tą książkę w czasie wakacji i na prawdę, tak mnie wciągnęła że nie mogłam przestać a potem na koniec się prawie poryczałam że to już koniec książki xPP Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś