mejbelajn. Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:30 Ahahahaha! Nie usiedzę zaraz na tym krześle xD. Ale, ale. Jeśli serio są takie dziewczyny z takimi problemami to naprawdę.. współczucia. Booże drogi. Co się an tym świecie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaaaa Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 12.09.10, 18:47 o matko!!! JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ CO TO JEST WACUŚ?! 11 lat... ciekawe czy ich rodzice wiedzą jakie one mają zmartwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:39 ' Chodzę już z moich chłopakiem od dwóch tygodni. Kilka dni temu ustalił ze mną termin naszego pierwszego razu. To już za dwa tygodnie. Ale jest coś jeszcze: powiedział, że mamy TO robić z jego przyjacielem! Jestem bardzo podniecona...dwóch chłopców. Jeden z przodu drugi z tyłu, ale ja jestem dziewicą! Mam błonę i muszę się z nią jakoś uporać. Bo przecież nie powiem chłopakom, którzy już to kiedyś robili, że jestem dziewicą!!! Ale postanowiłam to załatwić z moją przyjaciółką i kolegą. Postanowili mi pomóc. Wypożyczyliśmy kilka książek z biblioteki i, gdy moi rodzice wyjechali na dwa dni do Ustronia, przyszli do mojego domu. Przeczytaliśmy, że podczas pierwszego razu chłopak może załatwić sprawę swoim językiem. Nie chciałam by mój kumpel to robił!!! Miała zrobić to moja przyjaciółka. Położyłam się na łóżku i rozszerzyłam nogi i Ania wsadziła język.... Czułam taką przyjemność... Ale Ania wstała i powiedziała, że nie potrafi. Wsadziłam kawałek lodu do pochwy i zawołałam kumpla. Zdziwił się i po co ten lód, ale robił to. I nagle...! NIE MÓGŁ ODKLEIĆ JĘZYKA! W głupiej pozie zastygliśmy. Moja przyjaciółka zadzwoniła na pogotowie... Nie będę opisywać co się działo. Ale odmroziła mi się troszkę... Mam TAM całe sine. I co teraz?!!! Już za niecały tydzień...co teraz? ' to wymiata. jest tu ukazana największa głupota, jaka tylko może być. smiać się, czy płakać ? Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:41 o matko... rzeczywiscie to musialo byc z dawnych lat, bo teraz wszyscy bardziej znaja sie na tych rzeczach, ale nie wiem ktore najbardziej mnie tu rozwalilo. Te dziewczyny jakby byly z jakiejs innej planety normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
julisia72 Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:42 nuskadee napisał(a): > www.teksty.jeja.pl/429,bravo-girl-problemy-nastolatek.html > Nie wiem czy śmiać się czy płakać.. śmiej się płacząc ja tak zrobiłam.. o błagam Problemy nastolatek XX wieku.. a co oni wtedy mieli?! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:42 Mi się wydaje , że to FAKE. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:44 masakra ! jakieś nawiedzone .... Odpowiedz Link Zgłoś
mejsii Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:45 x D nie wieeem. x p ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:46 No właśnie , śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 17:52 kużwa ... no normalnie spadłam z krzesła ... ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
martusia1998 Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 18:04 matko ta 11 latka jakaś głupia jest Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 18:05 Wolę pozostawić to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaaa Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 18:07 Ok....Ale ludzie maja problemy.Ale 11 lat...Haha te ostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Buahah .! 08.09.10, 18:30 Dzisiaj non stop się śmieje.Teraz wiem ,że jeszcze jutro będę się śmiać.! Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee alice.. tak wiem pomyliłam sę z wiekiem ale nie mu 08.09.10, 19:31 sicie mi tego wszyscy wytykać non stop będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
madzia9696 Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 19:35 Omg. Zaraz zkonam ;p Co im teraz do głów przychodzi...;/ I ta 11-nasto latka o jejku zaraz mnie szlak trafi xd Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 19:37 Oo . ja nie ogarniam takich dziewczyn : o Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Problemy nastolatek XX wieku.. 08.09.10, 19:39 to ostatni jest najlepsze aż nie che mi się w to wierzyć masz więcej linków do takich jak tak to podaj .bo nie ma co niezłe jaja; OO Odpowiedz Link Zgłoś