Dodaj do ulubionych

celulit.... pomocyy !??

06.09.10, 20:53
hej ! wiecie moze jak zwalczyc celulit ...wiecie gdziee ?? w te wakacje bylam w Niemczech i nic tam nie znalam, mama chodzila do pracy wiec ja sie nudzilam. Calymi dniami przesiadywalam na kompie ( na kotku ) xd i ciagle jadlam slodycze, zreszta wszystko co bylo i teraz zauwazylam ze mam powazny problem, co robiic ?? wykonuje cwiczenia te takie co sie podnosi do gory nogi , ale to malo .Prosze was o pomoc i z gory dziekuje kiss
Obserwuj wątek
    • anne05 Re: celulit.... pomocyy !?? 06.09.10, 20:58
      Z tego co czytałam z gazet, celulit bierze się od środka, w związku z czym ćwiczenia
      nic ci nie dadzą. Spróbuj zdrowiej się odżywiać (choć rzecz jasna też ćwiczyć), zbilansować
      sobie dietę i nie obżerać się słodyczami. Nie wiem czy to pomoże, ale warto spróbować.
    • free_ Re: celulit.... pomocyy !?? 06.09.10, 21:01
      honey, nie sądzę, że to celulit, gdyż celulit to zbędna tkanka tłuszczowa, czyli takie żółte
      blee. i mają to na ogół strasze kobiety. ale okej, mówisz, że to celulit to spoczi. no więc
      wpisz na jutube , ćwiczenia na nogi , albo ,jak zwalczyć celulit , i jedziesz :3 możesz też
      dodatkowo kupić sobie piling : P
    • wild.child Re: celulit.... pomocyy !?? 06.09.10, 21:03
      kup sobie w drogerii balsam na cellulit ..xdd efektu nie zauważysz po 5 dniach lecz przy
      regularnym stosowaniu to za jakies 3-4 tygodnie .;d a po tym się dużoooo ruszaj ! mi
      pomogło ;dsmile
    • katsuumi_17 Re: celulit.... pomocyy !?? 06.09.10, 21:12
      Dużo ruchu- pływaj, biegaj, chodź. Oprócz tego używaj kremu z firmy Eveline smile jest kilka
      na cellulit, podobno sa bardzo skuteczne, sama mam jeden.
    • linda odświeżam:) 06.09.10, 21:13
    • linda Re: celulit.... pomocyy !?? 06.09.10, 21:14
      dzieki napewno sprobuje wink
    • nicoole Niestety nie wiem jak Ci pomóc, bo sama nie mam... 06.09.10, 21:35
      takiego problemu
    • renooo17 Skuteczna rada: 07.09.10, 11:59
      Same ćwiczenia raczej nic nie dadzą. Musiała być chyba ćwiczyć cały czas xD
      Sama kiedyś walczyłam z cellulitem jednak zabrakło mi systematyczności. Oto
      kilka rad:
      1. Oczywiście ćwiczenia. Rusz się z fotela i ruszaj się jak najwięcej.
      2. Krem na cellulit. Ja polecam Eveline Slim extreme 3D. Na cellulit.
      3. Zrezygnuj ze słodyczy i tłustych potraw! Cellulit to tkanka tłuszczowa tylko
      zbita pod skórą. Słyszałam też że powinno ograniczyć się spożycie soli.
      4. NIGDY nie bierz gorących kąpieli. Musisz polubić chłodne prysznice. Ciepła
      woda też sprzyja cellulitowi. Najlepsze będą naprzemienne prysznice. Raz
      odkręcasz cieplejszą wodę a raz zimniejszą.
      5. No i oczywiście masaże. Możesz masować skórę pod prysznicem i w trakcie
      nakładania kremu. Najlepiej rano i wieczorem.

To wszystko wykonywane systematycznie i sumiennie powinno wystarczyć by twój
      cellulit zniknął smile W internecie jest też dużo stron o tym. Wystarczy w google
      wpisać "cellulit".
    • werka197 Re: celulit.... pomocyy !?? 07.09.10, 12:12
      Plywaj duzo =) Wgl duzo sie ruszaj . I rob rowniez masaze antycelulitowe wink Jesli masz
      celulit à la Beyonce to go nie usuwaj !
    • lovelena Tu! 07.09.10, 17:21
      odbilo ci? w wieku 14 lat nie ma sie celulitu! w 18 to rozumiem, albo gdybys byla strasznie
      gruba. za duzo siedzialas przed komputerem...
      • geniaaa Re: . 12.09.10, 21:42
        może ten 'rolletic' czy coś takiego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka