hoffath Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 04.10.10, 21:33 1. Natalia. 2. 5.11.1996r. 3. linkin park, muse 4. fioletowy, czarny... 5. NIE! ;P 6. nirvana - smells like teen spirit. 7. heartland (wszystkie części) 8. nirvana, green day, kings of leon, 30stm, tokio hotel (proszę nie krytykować) i jeszcze kilka innych. 9. kotek, nk, swiatkoni.pl itd. 10. simsy! ;P 11. nk.pl, kotek.pl, swiatkoni.pl, tekstowo.pl, i jeszcze dużo innych. 12. raczej nie. 13. rock, 14. weterynarz 15.justyna... ojca nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 04.10.10, 22:28 1.Jak masz na imię? Paulina 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 21.12.199 wstawcie se sami : ) 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: one republic 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? żółty 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? oh nie 6.Twoja ulubiona piosenka to... nie zastanawiałam się nad tym 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? nie wiem 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to... ? 9.Ulubione portale internetowe... nk i kot . 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? nitforspid . 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? nk 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? nie 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? pop 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? nie mam pojęcia . 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Katarzyna i Władysław Odpowiedz Link Zgłoś
alusia_99 Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 05.10.10, 17:00 1.Alicja 2.29.07.1997 3.One Republic,Muse 4.zielony,niebieski 5.nieee.! 6.Paramore-Ignorance 7.N.K. Kleinbaum ,,Stowarzyszenie umarłych poetów" 8.The Pretty Reckless 9.nk.facebook,kotek,wywiader,omegle 10.Icy Tower 11.wszystkich wymienionych w pkt.9 12.nie 13.rock.niekiedy pop 14.nauczycielką j. angielskiego 15.Halina end Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 05.10.10, 19:42 1. Paulina 2. 28 sierpnia 1997 rok 3. One Republic, Muse 4. Czerwony 5. Tak xD Ale bardzo szybko mi przeszło 6. Teenage dream 7. Hania Humorek xD Kocham to xD 8. Nie wiem... 9. Kotek i Komixxy 10. Nie mam takiej 11. Kotek, Demoty itd. 12. Tak 13. Pop i Rock 14. Piosenkarką 15. Iwonka i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 05.10.10, 19:50 1. ładnie. 2. lato. 3. Linkin Park, MUSE. 4. granatowy. 5. w życiu. 6. Dżem - Wżyciu piękne są tylko chwile. 7. Ostatnia Piosenka. 8. Dżem. 9. kotek.pl 10. The Sims. 11. nk.pl 12. nie. 13. hip - hop, rock, blues. 14. nie wiem. 15. mama i tata. Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 05.10.10, 22:15 1. Angelika. 2. 12 stycznia 1998. 3. Muse, Linkin Park. 4. Czarny. 5. Tak. 6. 30stm - Kings and Queens. 7. Zmierzch. 8. 30 Seconds To Mars. 9. Nk, Stardoll.com, kotek.pl, pudelek.pl. 10. The Sims 3. 11. Nk, kotek.pl, facebook, twitter i inne. 12. Nie. 13. Rock. 14. Fotografem. 15. Dorota, Krzysztof. Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 08.10.10, 21:36 1. Marta 2. 4. 05. 1994 3. MUSE 4. szary *.* 5. niee .-. 6. heartless- the fray (& naive- the kooks) 7. Candy 8. Myslovitz 9. facebook 10. nie gram xd 11. facebook, nk (i kotek xd) 12. nie .-. 13. różny. słucham praktycznie wszystkiego. od lady gagi przez eminema do coldplay 14. psycholog/ tłumacz 15. nie ważne xd Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero ziuuuum czekoladaaa 13.10.10, 14:12 1.Jak masz na imię? Pati 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 30 grudzień 1995 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE.: Linkin Park, MUSE 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? nie. wręcz przeciwnie: znienawidziłam zmierzch przez to 6.Twoja ulubiona piosenka to...: The Outsider - A perfect circle 7.Jaka jest twoja ulubiona książka?: Chłopak czy dziewczyna 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to...: Bring Me the horizon 9.Ulubione portale internetowe...: facebook, lastfm 10.Twoja ulubiona gra komputerowa?: nie lubie gier 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto?: nk, facebook 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy?: chyba nie 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej?: punk 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? dziennikarką 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Małgorzata i Jan Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 hmmm.... 13.10.10, 14:13 1.Klaudia 2. 16.02.1994 r. (udaję że się w czerwcu urodziłam xD ) 3. Linkin Park 4.Czarny, czerwony, biały 5. Nigdy ! 6. Tokio Hotel - World Behind My Wall ;* i Tokio Hotel- In die nacht ;* 7. "Zmrok", "Upadli" ,"Szeptem" 8. Tokio Hotel i Bon Jovi 9. nk, komixxy, demotywatory, mistrzowie.org, facebook, kotek 10. Nie gram w gry komputerowe -.- 11. Prawie każdym xD 12.Nie 13. Rock 14. Aktorkę (mam smykałkę) lub tancerką 15. Ernest i Iwona xD żalowe Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:23 1. Kasia 2. 24.10 3. Linkin Park, One republic 4. Czarny 5. Na początku.. choć nadal lubie książkę.; P 6. Aktualnie.. Gavin DeGraw - In love with a girl 7. Chyba Dary Anioła. 8. YM@6 9. flog.pl 10. Resident Evil 5.. lubie się trochę powyżywać na zombie ; )) 11. Facebook. 12. Neee. 13. Rock 14. Architekt.. Architekt wnętrz 15. Karolina i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 13.10.10, 14:34 .Jak masz na imię? Martyna 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 18 marca 3.Wybierz dwa z 4 zespołów - muzyka Linkin Park , osobowość Jonasy 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? róż lekki, niebieski, czarny i taki ciemny krem 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? nie. 6.Twoja ulubiona piosenka to... nie wiem , teraz słucjam Madonna ' Papa don't prech' 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? Hmm... HP, Dary Anioła, praktycznie każda seria Meg Cabot 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to... na dzień dzisiejszy ? Arcade Fire 9.Ulubione portale internetowe... kotek, oceanup, fbl, fanowskie, pudelek 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? nie gra, ale kiedyś sims. 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? kotek i jakieś tam 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? nie. 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? rock 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? mieć dobrze opłacalną pracę , dzięki której będę mogła fajnie spędzać czas i rozwijać sie 15.Jak mają na imie twoi rodzice? A jakoś tam Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:44 1.Jak masz na imię?- Aleksandra 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia?- 14.06.1995 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE.- Linkin Park, Jonas Brothers 4.Jaki jest twój ulubiony kolor?- morski, niebieski, żółty, pomarańczowy 5.Uległaś 'Zmierzchomani'?- przeczytałam książki, oglądałam filmy, ale zmierzchomanii nie uległam ;p 6.Twoja ulubiona piosenka to... - hmm... The All- American Renects- move along 7.Jaka jest twoja ulubiona książka?- ''Marina'' Carlosa Ruiza Zafona 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to...- 3 doors down 9.Ulubione portale internetowe...- reprezentacja.net 10.Twoja ulubiona gra komputerowa?- nie gram w gry komputerowe O.o 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto?- yyy... kotek.pl xD 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy?- nie 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej?- wszystkie odmiany rocka oraz metal (nie mylić z heavy metalem!) 14.Kim chciałała byś być w przyszłości?- pisarką 15.Jak mają na imie twoi rodzice?- Anita i Wojciech PS A po co Ci imiona rodziców??? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:44 1. Aśka 2. 07.10.1994 3. Muse i Linkin Park, ale głównie Muse ^^ 4. niebieski 5. nie 6. The Kill - 30 Seconds To Mars 7. "Buszujący w zbożu" J. D. Salinger i książki Agathy Christie 8. 30 Seconds To Mars <3 9. demotywatory xd 10. nie gram w gry komputerowe 11. nk'a, twitter, facebook 12. nie 13. rock 14. psychologiem lub lekarzem 15. Ewa i Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
bella060 Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:47 .Julka .11.09.2000 .One republic, Jonas Brothers .niebieski .nie .A year without rain .- .no niestety musze wybrać JONAS BROTHERS .nk.pl , kotek.pl .sims 2 .nk.pl - .pop . i czasem rock. .piosenkarką ale... .Ewa i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:50 > 1.Jak masz na imię?Justyna(bleee....) > 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia?25 sierpnia 1996 > 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE.Muse Linkink Park > 4.Jaki jest twój ulubiony kolor?Czerwony > 5.Uległaś 'Zmierzchomani'?nie > 6.Twoja ulubiona piosenka to...Anarchy in U.K-sex pistols > 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? harry potter > 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to...30stm/mcr > 9.Ulubione portale internetowe...playtube.pl kreskowka.pl > 10.Twoja ulubiona gra komputerowa?the sims(wszystkie) > 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto?nie mam > 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy?nie > 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej?rock,alternativ,alternativ rock,indie rock,indie,punk rock > 14.Kim chciałała byś być w przyszłości?Don't know... > 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Zbigniew i Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine16 Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:56 Natalia. 18.05.96 Linkin Park, MUSE. Fioletowy. Tak.;] The fine frezny Almost Lovers Szkoła dla blondynek. Metric Fb, Demotywatory, Kotek Nie gram Fc. Nk. Kotek Nie Rock aktorką Marta, Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 14:57 1. Delfina 2.29 lipiec 1996 o ile pamiętam to poniedzaiłek 4:40pare 3. One Republic i Jonas Brothers 4.to zależy od nastroju ale najczęściej fioletowy,niebieski lub zielony 5.nie!!!!!! to chyba najgorsze co mogłoby przydarzyć mi się w życiu 6.Cooler than me - Mike Posner i Loca - Shakiry 7.seria książek Holly Black "Kroniki Spiderwick" 8....chyba nie ma takiego 9.nk, kotek i tyle 10. nie cierpie gier komputerowych !! 11.nk i tutaj ;] 12.nie 13.pop i czasami rock 14.reżyserką 15. Teresa i Robert Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 15:00 1.Jak masz na imię? Ewa. 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 10.01.1998 r. 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE. MUSE i Linkin Park, chociaż oba lubię tak bardzobardzo średnio. 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? Kobaltowy. 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? Nie. 6.Twoja ulubiona piosenka to... Nie potrafię wybrać jednej. 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? Nie potrafię wybrać jednej. [2] 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to... Nie potrafię wybrać jednego. [3] 9.Ulubione portale internetowe... Jej, nie wiem, Facebook? 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? Rzadko gram w gry. Saper, haha. 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? Facebook. 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? Parę osób mi mówiło, że jestem indie, ale to chyba przez okulary i ogólnie ubiór, oraz aparat, który noszę ze sobą dosłownie wszędzie. Może też gust muzyczny. Ale ogólnie nie czuję się jakaś bardzo indie, albo się na taką nie kreuję. 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? Indie, rock/pop/electro, nie wiem. 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? Reżyserką/operatorką filmową/scenarzystką, od biedy pisarką albo nauczycielką (hahaha, wieeem, niskie ambicje, ale fascynuje mnie praca nauczyciela.) 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Nie wiem, do czego potrzebna jest ta informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 13.10.10, 22:04 1.Olga.Rodzice mnie skrzywdzili. 2.18.06.1996. 3.Linkin Park,MUSE. 4.Czarny,czerwony,biały. 5.Tak. 6.System Of A Down - Aerials. 7.Hera,moja miłość. 8.Muse,Metallica,System Of A Down,The Dead Weather,Slayer i wiele innych. 9.FaceBook,NK,Kotek,Demotywatory. 10.Pasjans. xD 11.Na wielu. 12.Trudno powiedzieć. 13.Wszystkie odmiany rocka i metalu. 14.Archeologiem,dekoratorką wnętrz lub pisarką. 15.Kasia i Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 22:11 Ooo lubię na coś takiego odpowiadać ;D 1.Aleksandra . 2.1 grudzień 1996 r. 3.JB i One Republic 4.Czarny 5.Nie i nigdy nie ulegnę -.- 6.Hmm... dużo ich jest ;D . 7.Nie mam ale na wakacjach czytałam książkę z cyklu ,,Darren Shan'' spodobało mi się . 8.Nie mam . 9.Nasza Klasa , Kotek , Facebook ? 10.Hmmm... The Sims ? Sama nie jestem pewna... nie gram w gry komputerowe ;] 11.Łoo.... więc: nk , kotek , facebook , myspace , stardoll , odlotek , twitter, poczta onet , chomikuj , po szkole , bravo , mistrzowie , komixyy ... chyba tyle ;D na większość wgl.nie przesiaduje , mam bo mam i już . xd 12.Yyy.. 13.Dance , House... 14.Najchętniej to aktorką lub tancerką . ;D moja pasja.. 15. Ewa i Artur kto kim chyba nie muszę tłumaczyć xd . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 22:25 1.Kamila 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 26.03.1997 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE. Linkin Park , One Republic. 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? czerwony,fioletowy. 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? nie. *6.Twoja ulubiona piosenka to... ataxia - another.l linkin park - across the line. sabaton - coat of arms. 7.Harry Potter , Lśnienie ,Zielona Mila. 8Linkin Park ,Sabaton , Ataxia. 9.demotywatory,komixxy,mistrzowie,facebook,formspring,last.fm 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? gta san andreas i simsy. 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? facebook, nk, kotek,last.fm, zapytaj , formspring. 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? nie. 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? rock, metal,psycho rap. 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? policjantem. 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Jola i Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_coke Jam i moje odp ^^ 13.10.10, 22:20 1.Martyna 2.21 maj 1997 3.One republic 4.Czarny <33 5.NIE 6.Papa Roach - Last Resort 7.Mmm... Heri Potta? xd 8.Within Temptation 9.Em.. Nie mam? 10. Syberia 11.kotek 12.Nie 13.METAL <33 14.Architektem... lub PIOSENKARKĄ! (to takie dalekie marzenie.. =,=) 15.Klaudia..., ale że biologiczny ojciec?? Biol. Przemek, a nie biol.... FELIKS ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
just_me_ Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 22:35 1.Jak masz na imię? Ładnie ;] > 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? dzień.miesiąc.rok > 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, > 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? fiolet > 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? nie > 6.Twoja ulubiona piosenka to... Dancing in the Moonlight > 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? Poczwarka > 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to...Green Day > 9.Ulubione portale internetowe...brak > 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? jw > 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? nk fb grono fotka > 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? mojej > 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? Indie Rock > 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? Aktorką > 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 29.10.10, 15:00 kasia 27 styczeń 1995 r. nie umiem wybrać fioletowy, czarny, szary nie e nie mam też nie mam nie umiem wybrać. każdego dnia mam inny kotek, last.fm, tuba, weheartit nie gram w gry komputerowe na wielu wielu nie e, chyba, ze w żartach indie, indie rock, rock, alternative, electro, new rave i wiele wiele innych fotografem, albo kimś innym ala i jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 13.10.10, 22:54 1. Magda 2. 5 marzec 1997 3. One Republic, MUSE 4. czarny 5. Taaaaak ! <3 6. nie mam ulubionej. 7. Zmierzch 8. Paramore 9. kotek.pl, demotywatory.pl, nk.pl, facebook.com 10. nie mam ulubionej 11. kotek.pl, nk.pl, facebook.com 12. nie 13. ROCK 14. prawnikiem, pisać scenariusze do filmów, aktorka. 15. Agnieszka i Edward <3 ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Błąd w tytule . 13.10.10, 22:56 Sorrki,że się wcinam , ale w tytule powinno byc raczej pytanie oo charakter,niż o osobowość . Osobowość jest u ludzi czymś rzadkim, to coś co sprawia,że sie wyróżniają spośród calej grupy,są inni itp.: a charakter,to charakter Wiem,że ciężko to odróżnić,ale nie mogłam sobie darować tego wtrącenia > 1.Jak masz na imię? Ewa > 2.Jaka jest twoja pełna data urodzenia? 17.07.93 > 3.Wybierz dwa z 4 zespołów: Linkin Park, One republic, Jonas Brothers, MUSE. > 4.Jaki jest twój ulubiony kolor? Biały > 5.Uległaś 'Zmierzchomani'? Nie przepadam za tą sagą > 6.Twoja ulubiona piosenka to... różne i dużo xD > 7.Jaka jest twoja ulubiona książka? Wizje w mroku > 8.(Bez wybierania jak przy numerze 3): Twój ulubiony zespół to... Queen,the beatels > 9.Ulubione portale internetowe... Kotek , youtube > 10.Twoja ulubiona gra komputerowa? Sims > 11.Na jakim portalu społecznościowym masz konto? Tu i nk xD > 12.Najeżysz do jakiejś subkultury lub grupy? nie > 13.Jaki gatunek muzyczny podoba Ci się najbardziej? Pop,Rock,Pop-rock > 14.Kim chciałała byś być w przyszłości? Neurologiem i kardiologiem > 15.Jak mają na imie twoi rodzice? Anita i Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
katyk . 14.10.10, 11:22 1.Katarzyna. 2.31.08.1996 3.Nie lubię żadnego z nich 4.Czarny i turkusowy. 5.Nie. 6.Za dużo ich. 7.Biblia tysiąclecia. 8.Placebo, Alice Cooper, Devil Doll, Beatles. 9.dArt, yt, fejs. 10.Nie gram. 11.Fejsbóg. 12.Nie, ale interesuję się różnymi odmianami subkultury gotyckiej, m.in. gothabilly i psychobilly. 13.Rock, art rock, muzyka poważna. 14.Pisarką, poetką, eseistką, ilustratorką, tłumaczem, krytykiem literackim, programistą. (tak, dużo tego, wiem) 15.Dorota i Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Pytania o osobowość :)-Wejdź :P 14.10.10, 12:55 1. Daria 2. 15.10.1996 - jutro urodziny! 3. Linkin Park, One Republic, 4. Różowy, i prawie każdy lubie ;D 5. NIEE 6. Nie mam ulubionej, ale jedną z nich jest u2 "one" 7. Hmm,, nie lubie ksiazek 8. U2, One republic 9. kotek, google, facebook, nk, teksty.org haha 10. simsy ;D juz nie gram zbytnio 11. kotek, nk, facebook i jakies by sie znalazly 12. yyy, nie 13. Pop, Rock, Hip-Hop 14. Adwokatem, dziennikarką, sama nie wiem 15. jakoś ;D nikomu to nie jest do szczescia potrzebne ;D Odpowiedz Link Zgłoś