silve 08.09.10, 18:14 Na jutro mam napisać baśń o tym jak powstała mowa...Zupełnie nie mam pomysłu.... może wy znacie coś?? ale nie piszcie mi całego opowiadania tylko o czym może być Z góry dzięki Pozdrawiam Silve Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werka197 Re: Tu <3 08.09.10, 18:34 Cos jak "tupot malych stop" ale naodwrow . Np. Kiedys wszyscy tanczyli i .. Byl taki jeden odludek ktory wydobywal z siebie cos dziwnego . Byla to powiem mowa , spiew . Jego "rasa" (nie wiem ludzie czy co tam napiszesz) to slyszala ale nie wiedziala jak na to zareagowac . Jesli nie widzialas bajki Tupot malych stop" To poszukaj w necie skrocenia bajki . <3 Mam nadzieje ze chociaz troche Ci sie przydalam . ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Nie Nie Nie 08.09.10, 18:38 Ok mam inny pomysl . Cos w stylu "Kiedys istnial tylko jezyk migowy . Pewnien chlopak zakochal sie w (...) i chcial jej to powiedziec'po migowemuxP) Ale stalo sie cos strasznego .. Mial wypadek i zostal sparalizowany . Godzinami siedzial sam i myslal o dziewczynie <3 . Pewnego razu odkryl cos niesamowitego . MOWE ;D Dzieki temu mogl dziewczynie powiedziec co do niej czuje . itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: j.polski!! Help!! 08.09.10, 18:35 nie wiem czy bd to baśń ale ja bym napisała o kolesiu co z przyszłości do prahistorii przyjechał (wiadomo wehikułem czasu xD )no i wehikuł się zepsuło musiał zostać tam nauczył ludzi mówić i zmarł xD haha nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś