Dodaj do ulubionych

Pociełam się.. ;/

• sweet94 Re: Pociełam się.. ;/ 11.09.10, 16:58
      proponuję pedagoga szkolnego i poproś go o dyskrecję. a jak kto się będzie
      dopytywał to sama wiesz co masz powiedziećwink
    • crit dokładnie . 11.09.10, 17:03
      to tylko stereotyp wink .
      a co do Twojego cięcia się - przemyśl całą tą sytuację , lub porozmawiaj z
      przyjaciółmi smile. To oni znają Cię najlepiej i będą wiedzieli jak Ci pomóc : *
    • nika_i_tom Re: Pociełam się.. ;/ 11.09.10, 17:08
      nuskadee napisał(a):

> Jestem przerażona!! Dzisiejszy dzień był jak co dzień nic ciekawego. Szkoła
      > nauka nudy przyszła do mnie na chwilkę kuzynka i kiedy wyszła ja sięgnęłam po
      > piórnik wyciągnęłam nożyczki i zaczęłam przejeżdżać po nadgarstku... Boże!
      > Nigdy bym nie powiedziała że stać mnie na zrobienie czegoś takiego.. Żeby
      > okaleczyć samą siebie.., U mnie w domu nie jest dobrze matka mówi że mnie
      > nienawidzi tata "kocham Cię masz tu 20 zł ja już lecę" starsza siostra
      > satanistka młodsza istny kabel. Przyzwyczaiłam się chociaż było ciężko .. A
      > teraz coś takiego.. Nawet nie mam konkretnego powodu dla którego to zrobiłam!
      > To było jak w jakimś transie!! I kiedy zobaczyłam krew zamiast przestać
      > poczułam ulgę tak jakby coś mnie wcześniej bolało. Ja już wariuje!! Nie jestem
      > emo gotką ani nic z tych rzeczy. Z resztą to tylko stereotyp że wszystkie emo
      > się tną.. Boże pomóżcie mi bo nie wiem co robić! scianasciana

Anka , czy cie pogieło ?! jeszcze dostaniesz zakażenia i wgl .sad
      • nuskadee Nika nie ma cię na GG ;( I nie mam się komu wyżali 11.09.10, 17:10
        ć crying
        • nika_i_tom Re: Nika nie ma cię na GG ;( I nie mam się komu w 11.09.10, 17:20
          nuskadee napisał(a):

> ć crying

to poczekaj kochanie , zaraz wejde ..
    • jb.0la TUU. :) 11.09.10, 17:29
      nie tnij sie wiecej!! na seerio nie rob tak nigdy wiecej nawet jak bedzie ci zle wtedy sobie
      posluchaj jakas muzyke ale sie tnij!!! pewnie zostaja blizny i w ogole to jest bardzo zle tak
      robic. uncertain wyzalsie komus. przyjaciolce albo cos... smile tylko sie nigdy nie tnij... crying twoi idole na
      pewno by tak nie zrobili tak poza tymtongue_out a w ogole to cznu mama cie nienawidzi?? smile zycze
      szczesciaa. smile
      • nuskadee jb.Ola 11.09.10, 17:39
        Moja matka.. ma coś poprzestawiane ciągle mnie wyzywa ..
        • nuskadee Bez powodu 11.09.10, 17:40
          • milkaa_ Re: Bez powodu 11.09.10, 17:52
            smutne też mam taką sytuacje z mamąsciana ale mam gdzies co do mnie mówi big_grin
            nie możesz sie ciąć !rób cokolwiek byle sie nie tnij !wypłacz się ,pogadaj z kimś albo wyżyj
            sie (np. na poduszce ) pamietaj cokolwiek sie stanie cięcie to poprostu poddanie się !!
    • caterina97 Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 15:59
      idź do pedagoga szkolnego i opowiedz mu o wszystkim .
    • sandra6565 Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 16:08
      psycholog a jeśli on nie pomoże to znajdź sobie coś ciekawego do roboty to może
      zapomnisz o nożyczkach
    • anne05 Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 16:11
      Całkiem poważna rada - idź do psychologa. Rozmowa z nim może ci pomóc.
      • molinka Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 16:13
        ojej .
    • anielica54 Przecież nożyczkami nie da sie pociać. 12.09.10, 16:14
      • sweet94 Re: Przecież nożyczkami nie da sie pociać. 12.09.10, 16:19
        to jakim cudem ja sobie palca skaleczyłam? daj że spokój!
        • anielica54 Re: Przecież nożyczkami nie da sie pociać. 15.09.10, 20:54
          Boże, nożyczki są tępione aż tak bardzo nie cięły. Ludzie...
    • whiplash. Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 16:18
      chwalisz się czy żalisz?
      • nuskadee whiplash chwalę się wiesz!! 12.09.10, 16:26
        Jestem z tego kur.wa dumna! Jak macie pisać jakieś głupie rzeczy to lepiej nie
        piszcie NIC
    • nuskadee Sorry nie pocięłam a zadrapałam do krwi 12.09.10, 16:21
    • linka14 Y? Aha? 12.09.10, 16:23
      No weź jak mogłaś coś takiego zrobić.. Z resztą sama o tym piszesz.. Moim
      zdaniem to nie był żaden trans... tylko wariujesz! No normalny człowiek by
      takiej rzeczy nie zrobił! Oczywiste!
    • kiyoko13 słuchaj... 12.09.10, 16:40
      Mi zdarza się robić tak jak ty i czuje to samo.Nie jestem emo,ale tak nie kiedy
      wychodziconfused
      Ja jak wiem,czuje że tego dnia może coś takiego się stać,słucham Mcr czy
      podobnego zespołu bo mi to pomaga.Każdy powinien znaleźć na to metodę.
      • myoshi . 12.09.10, 16:45
        ja mam takie motto:

zamiast pieprzyć komuś życie porozmawiaj z psychologiem.

nie chcę być złośliwa, ale to jest jedyne wyjście. to powinno Ci pomóc.
    • pauliska1212 Re: Pociełam się.. ;/ 12.09.10, 16:44
      y, nożyczkami się pocięłaś ?
      ej dziwne trochę to jest. : >
      wtf, nożyczkami...

em po prostu jak będziesz miała ochotę zrobić to się czymś szybko zajmij, byleby
      zapomnieć .
    • mileymandy Emm... 12.09.10, 16:52
      ...Na serio zupełnie bez powodu?Przecież nie wystarczy przejechać nożyczkami po
      nadgarstku,trzeba to zrobić mocno i nałożyć silny naciskindifferent.Z twojego opisu
      wygląda,że pocięłaś się z nudów,a to jest za przeproszeniem,chore.Pójdź może do
      psychologa albo porozmawiaj z jakąś przyjaciółką i jeszcze ważniejsze,już nigdy
      tego nie rób!Jeżeli nożyczkami natrafisz na żyłę i ją przetniesz wykrwawisz się
      na śmierć!!!Serio!
      A tak na marginesie:Emo(nie wszyscy,ale większość)się tną,to prawda.Jednak goci
      nie.Sama byłam kiedyś gotką i nigdy się nie pocięłam.Boże,jakie stereotypy teraz
      krążąshock
      • miley_vanesska_ Re: Emm... 12.09.10, 22:20
        Ja se palec przecielam...
        Bo niewytrzymalam..
        Zaczynam powoli ;P
    • klaudynka24 Re: Pociełam się.. ;/ 15.09.10, 21:02
      najlepszym rozwiazaniem byloby udanie sie do psychologa. nie musi to byc psycholog szkolny, ktory cie zna. idz do innej szkoly i porozmawiaj z nim. najlepiej jest sie otwrorzyc przed nieznajoma osoba, bo nie wiadomo czy jeszcze kiedykolwiek ja spokasz
    • czekoladowagirl Re: Dam ci radę!!!!!!!! 15.09.10, 21:17
      Kurde, może to dla tego że twoja sytuacja z rodzicami nie jest najlepsza i nie
      świadomie.......no jakby to powiedzieć....coś ci podpowiadało że masz to zrobić.
      A te nożyczki gdzieś schowaj, żeby cię nie kusiło. No ty nie chcesz tego robić
      ale coś ci mówi że masz to zrobić. Pewnie dla tego że z rodzicami ci się nie
      układa. Na początek staraj się więcej gadać z tatą(bo chyba z nim masz lepsze
      relacje). A jak on nie ma czasu to może pogadajcie przy śniadaniu itp; Na
      początek o takich zwykłych sprawach. Co tam w szkole itp.
      Na początku to nie musicie tak dużo gadać. Wystarczy krótka rozmowa o czym
      kolwiek i tak coraz więcej rozmawiajcie. A ja ci bym radziła pomówić o tym z
      najlepszą przyjaciółką i pójść do pedagoga szkolnego. I schowaj te nożyczki i
      cyrkiel i takie tam też schowaj! Mam nadzieje że choć troszkę ci pomogłam.indifferent
    • ozzy Przestan wypisywac bzdury - za duzo juz kłamstw 16.09.10, 13:54
      • nuskadee ozzy.... szkoda mi takich ludzi 18.09.10, 16:24
    • glamour Re: Pociełam się.. ;/ 18.09.10, 15:59
      oj na pewno nie rób tego (nie tnij się!!!) może i masz rację boli cię to że masz z mamą takie
      kontakty (rozmawiaj z nią mów śmieszne historie ze szkoły) z siostrą pogadaj.
    • kcjb Re: Pociełam się.. ;/ 18.09.10, 23:59
      haha xD dobre, to może taki wiek xD
      • kontrastowa Re: Pociełam się.. ;/ 19.09.10, 11:52
        do pedagoda , psychologa . na pewno jest w szkoole .
    • kingomania Re: Pociełam się.. ;/ 22.09.10, 21:34
      Musisz mieć kogoś do wyżalenia sie ktoś kto cie zrozumie =.= ja też chciałam sie
      pociąć ale zawsze gadam z moją kumpelą o tym i lżej mi na sercu .
    • vaniney Re: Pociełam się.. ;/ 23.09.10, 22:08
      gadka z psychologiem,ale na pewno nie z pedagogiem szkolnym!chyba,że chcesz żeby gadała
      o tobie cała szkoła i żeby nauczyciele patrzyli na ciebie jak na jakąś inną.
    • paula28 Re: Pociełam się.. ;/ 25.09.10, 12:35
      Posłuchaj mnie to co sobie zrobiłaś musiało być czymś wywołane i ja już wiem co.
      Po tym jak nam opowiedziałaś swoją historię i sytuację w domu stwierdziłam ,że
      ty po prostu źle się czujesz , Jesteś niedoceniana u boku swojej rodziny ,nie
      masz na nikim oparcia wiec powinnaś porozmawiać z swoją rodzinką i opowiedzieć
      im to samo . Może wtedy się do siebie zbliżycie i może tak naprawdę matka mówi
      ,że cię nie kocha ,ale tak naprawdę tam w środku na pewno coś do ciebie czuje.
      Ojca powinnaś poprosić żeby poświęcał ci więcej czasu. Z siostrami więcej
      rozmawiać, zaprzyjaźnić się z nimi. To moje rady dla ciebie . Zrobisz jak uważasz.
    • riki1246 Wiesz kochanie .. 28.09.10, 19:24
      Ale naprawdę nie musisz nam się zwierzać z twoich spraw prywatnych..
      Nas to nie obchodzi smileuncertainuncertainconfused
      Mamy swoje sprawy.. uncertainuncertainbig_grinbig_grintongue_outtongue_outtongue_out
      • nuskadee emm zrobiłam to pod wpływem impulsu 29.09.10, 18:23
        • nuskadee Nie wypowiadajcie się już na ten temat 29.09.10, 18:24
    • kaila127 Re: Pociełam się.. ;/ 29.09.10, 18:25
      Żartujesz nie?A uważałam cię za jedną z fajniejszych osób na kotku.sad
    • mroweczka_xxx Re: Pociełam się.. ;/ 29.09.10, 18:39
      Słuchaj, skoro masz taką sytuację w domu to wmawiaj sobie, że ty tak nie chcesz
      i bądź sobą ! Dlaczego ty masz się ciąć za głupotę twojej rodziny? Wytrzymaj
      jakoś te cztery lata, idź na studia i olej ich wszystkich dookoła tak, jak oni
      to robią. I nie tnij się! ! !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka