jumipl 13.09.10, 17:55 Hej! Kupicie nową płytę? Jesteście fankami Linkin Park? Linkin Park to moim zdaniem jeden z najlepszych zespołów. I co sądzicie o singlu "The Catalyst" ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jb.0la ja nie jestem fanka ale muza mi sie podoba klik 13.09.10, 18:01 a co do piosenki jest zaaajeeeee.! Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:03 raczej nie kupię, chociaż bardzo lubię. singiel the catalyst? jest świetny, ale chyba jednak wolałam, starych Linkinów.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:07 Tak, Ja też, ale tamte czasy nie wrócą a ta muza chociaż trochę inna też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:12 jestem fanką LP, ale starego LP! Ten nowy jest przesadzony. Można powiedzieć, że nowe piosenki są nagrane coś na styl techniawek. A The Catalyst jest chyba jedyną normalną piosenką z tej płyty. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
wanna_know Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:17 Lubię LP, ale nie wiem czy kupić ta płytę ... Sie zobaczy ______ www.kotek.pl/forum/02,3006,116443145,116443145,Chlopak_o_co_chodzi_WAZNE _POMOCY.html <-- Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka uwielbiam linkin parka, ale wole tamtego 13.09.10, 18:19 the catalyst, no nie powiem, że nie fajna, ale też nie powiem że jest fajna. Zdecydownie wole poprzednie LP Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Nie. 13.09.10, 18:19 Jako wieloletnia fanka LP, powiem ci, że ta płyta bardzo mnie zawiodła. Muzyka na niej nie jest już starym, dobrym Linkin Park. Kojarzy mi się z komercyjnym techno i to naprawdę mi się nie podoba. Najlepsza była Meteora. Jak na ten zespół, to jest jakaś tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:25 Raczej nie kupię. Nie podoba mi się muzyka, jaka teraz tworzą. To już nie jest stary, dobry Linkin Park, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 18:38 Zdecydowanie nie. Słyszałam ze trzy kawałki z tego krążka i strasznie mi się nie podoba, co LP ze sobą zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
kaley033 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 13.09.10, 19:43 Uwielbiam Linkin Park ale nie słuchałam całej płyty więc jeszcze nie komentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream MAM! :D 14.09.10, 14:32 Kupiłam dziś. CD+DVD. Jestem przy 5 utworze i kocham go. When They Come For Me <3 I miło widzieć Czesława naszego, w książeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: MAM! :D 14.09.10, 14:37 Oj tak ten jego wersja THE CATALYST jest świetna. Miło słyszeć że nasz świdnicki nauczyciel od angielskiego zrobił taką karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 14:42 Kocham '' The Catalyst '' < 3 Kupię nową płytę, ale dopiero w niedzielę ; < Jestem wielką fanką LP ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 14:45 nie jestem ich fanką, ale muzyka mi się podoba. szczególnie ta nowa piosenka wpadła mi w ucho. zdaje się, że "the catalyst" c: Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 15:19 Lubię ich , ale fanką nie jestem i płyty nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 15:59 masz racje to jeden z najlepszych zespolow rockowych ....sa zajebiscii a singiel jest nawet nawet jakos najmniej mi sie podoba z ich wszystkich piosenek , a plyty nie bd kupowala przynajmniej jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 16:06 kocham LP ;d jasne że podoba mi się ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 14.09.10, 16:10 piosenka jest fajna . ; ) zespół też ogólnie lubie , więc nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ yh. Dopiero w listopadzie najprędzej... :/ 14.09.10, 16:20 Nie mogłam się doczekac... Obiecałam sobie że kupię płytę zaraz po premierze, a tu: nie dosyc, że moje oszczędności wyparowały, to jeszcze w żadnym sklepie nie ma tej płyty... fuck,fuck, fuck, fuck, fuck, fuck... Ale może do mojego ulubionego sklepu przywiozą... Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ yh. Dopiero w listopadzie najprędzej... :/ 14.09.10, 16:20 Nie mogłam się doczekac... Obiecałam sobie że kupię płytę zaraz po premierze, a tu: nie dosyc, że moje oszczędności wyparowały, to jeszcze w żadnym sklepie nie ma tej płyty... fuck,fuck, fuck, fuck, fuck, fuck... Ale może do mojego ulubionego sklepu przywiozą... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka1136 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 18:42 nie kupie płyty ale ją ściągnę a co do catalyst to świetna piosenka troche nie w ich stylu ale mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:01 Chcę Linkin Park zza czasów In The End Odpowiedz Link Zgłoś
gns Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:04 nie przypadlo mi do gustu nowe lp.-.- stare <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:07 Ściągnęłam sobie "The Catalyst" na iPoda i widziałam teledysk. Sporo tego słucham, rewelacyjny singiel! Nie wiem, czy kupię płytę, zależy, czy inne single przypadną mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś