klarix1 14.09.10, 22:22 Może ktoś słyszał? Może ktoś widział teledysk? Muszę przyznać, iż dopiero dziś znalazłam tą piosenkę szperając na youtube. Piosenka sama w sobie nie jest jakaś nadzwyczajna ale teledysk dodaje temu wszystkiemu magii. Bardzo mi się podoba. zobaczcie <3 : www.youtube.com/watch?v=GVYesEpMr84&ob=av2e , $.= klarix1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rose_alie Re: :) 14.09.10, 22:39 Biedny kolo...xD Teledysk i piosenka są nawet spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kelly Clarkson - Never Again. ; 3 14.09.10, 22:59 Kiedyś słuchałam Kelly, teraz wolę inną muzykę. To było gdzieś 3 lata temu jak słuchałam rocka z mojego początku słuchania muzyki. Miałam jeszcze nie wyrobiony gust muzyczny. Ale piosenka jest całkiem fajna jedna z moich ulubionych od Kelly Clarkson. (: Odpowiedz Link Zgłoś
scaria Re: Kelly Clarkson - Never Again. ; 3 14.09.10, 23:35 Ogólnie uwielbiam Kelly , a ta piosenka była jedną z pierwszych w jej wykonaniu , które usłyszałam . ; ) Teledysk mi się bardzo podoba , jest taki klimatyczny <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Kelly Clarkson - Never Again. ; 3 15.09.10, 09:57 Znam od premiery Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Kelly Clarkson - Never Again. ; 3 15.09.10, 17:28 widzę same pozytywne opinie. To dobrze, to dobrze. <3333. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Kelly Clarkson - Never Again. ; 3 18.09.10, 22:41 aa slyszalam ja kieeedys podoba mi sie ogolnie to lubie piosenki kelly clarkson! Odpowiedz Link Zgłoś