musska 15.09.10, 16:29 za czym tesknicie w swieta co lubicie robic swieta wasza ulubiona potrawa czy lubicie dostawac prezenty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igusiaaa Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 15.09.10, 17:03 lubię przedświąteczny okres. zakupy, gotowanie, kupowanie prezentów. fajny czas. potem zima mnie dobija. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Lato jeszcze trwa, a wy już o Świętach. 15.09.10, 19:50 Dajta spokój, przez takie przedwczesne przygotowania cała magia Świąt się zatraca. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:02 Ja nie umiem się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:06 Ja bo są ferie i jest wolneeeeee. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:10 nie rozumiem po co ten temat skoro dopiero wakacje sie wam skończyły Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 17.09.10, 15:46 ja nie mogę się doczekać bo w święta dostanę coś o czym marzę czyli lustrzankę Odpowiedz Link Zgłoś
marli1993 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 21:55 ja xD bardzo lubię święta Bożego Narodzenia ;] są takie ciepłe, rodzinne, magiczne ;> w dodatku 27 grudnia mam urodziny ;D prezenty się też dostaje ;p a ogólnie to uwielbiam zimę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 21:59 ja bym już chciała święta kocham ubierać choinkę i słuchać kolęd, a w wigilię zawsze z tatą i siostrą chodzę na pasterkę . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 22:04 KObieto! Ja tu na wakacje już czekam ! Ale Boże Narodzenie rzecz miła. Zawsze jest dużo dobrego żarcia, spędzasz czas z rodziną. Prezenty. No ba! Kto nie lubi ich dostawać? Prezenty prezentami, ale rzadko widzę się z babcią. Automatycznie nie wie,co mi kupić, więc dostaję od niej kasę. A najlepsze ze Świąt? NIE MA SZKOŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 20.09.10, 17:59 Odliczam czas do świąt... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 21.09.10, 08:29 uwielbiam śpiewać kolędy, pakować i rozpakowywać prezenty, jeść i w ogóle. : D barsz z uszkami i karp smażony. naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.09.10, 17:54 haha, jeszcze trochę jest do świąt, wiecie? :q chociaż chciałabym już święta. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 16:03 Narazie nie tęsknię za świętami. Dopiero co lato się skończyło! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 JA. ja już się nie mogę doczekać :D 22.09.10, 16:10 już odliczam dni! heh uwielbiam święta, urodziłam się 25 grudnia! Moja ulubiona potrawa to krajanki Uwielbiam dostawać prezenty, dawać też oczywiście kocham ten czas kiedy cała rodzina zjeżdża się, i jesteśmy wszyscy razem Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 18:55 Ja też tęsknię za świętami. Ale jeszcze tylko 3 miesiące <33. Wrzesień ku mojej radości się już kończy, później październik i listopad. Jak już zacznie się grudzień to będzie z górki, a 6 są mikołajki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko jaa tęsknie, bo ... 22.09.10, 19:03 ja uwielbiam łamać się opłatkiem ( czy jakoś tam ) z moimi naj, w szkole .. i z Panem od Matmy ^_^.. haha no i lubie też te swieta bo jest wolne od szkoły ;p** Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:05 w swieta tesknie za niczym , nooo moze za hoinka w swieta lubie marzyc o tym az wreszcie sie skoncza chyba karp z ziemniaczkami , barszcz z uszkami z miesem i najlepszee .....slodycze nie lubie prezentow , glupio sie czuje dostajac jee ( wiem glupia jestem ) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:07 a poza tym moglas powstrzyac sie z tym watkiem do swiat ... jest jesien dopiero a ty juz o swietaach , wiesz ile bedzie takich watkow o swietach w grudniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:15 Ja pamiętam że jak byłam młodsza to moja siostra mówiła że jak leci reklama Coca-coli [taka z motywem świątecznym]to już zaczynją się święta xD. Odpowiedz Link Zgłoś
linda jenny @ 22.09.10, 20:19 hahah no ja tez tak myslalam i wsumie to tylko ta reklame uwielbiam z tego calego szumu swiatecznegoo.....I w sumie to zawsze jak widzialm reklame to odrazu O o juz swieetaa xD Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:12 Ja nie mogę się doczekać Po prostu uwielbiam świąteczną atmosferę! Odpowiedz Link Zgłoś
ktokolwiek Re: kocham Święta ! 22.09.10, 20:19 Ubieranie choinki , ten miły czas spędzony razem , prezenty i wgl. wszystko <33. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:18 Z reguły nie lubię świąt, ponieważ nie są takie jak kiedyś. ale może nawet lubię ubierać choinkę i kluski z makiem. Chyba każdy lubi dostawać prezenty :d Mi taką samą przyjemność sprawia dawanie jak i dostawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:18 jakoś specjalnie mi się nie śpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:21 ja za tym, że nareszcie jest taki rodiznny klimat tak przytulnie ;] a co najważniejsze - nareszcie luz od budy ! ! ! 22 dni nauki a ja mam już jej po dziurki z nosie ! ! ! ja normalnie uwielbiam jak przyjeżdżam do babć, cała rodzina się zjeżdża i zasiadamy przy jednym stole ;D moją ulubioną potrawą jest opłatek i ryba ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock . 23.09.10, 16:18 czy nie mogę się doczekać? czego? kłótni przy stole, gadania o sejmie przy stole, przyjazdu nie lubianej przeze mnie rodziny, wrzasku krzyku, rygoru, sprzątania, słuchania gadaniny "w tym roku choinki i prezentów nie będzie", oglądania setny raz tych samych dupereli, udawania grzecznej dziewczynki, słuchania "jesteś za duża na prezenty, dlatego kupiłam tylko twojemy bratu ciotecznemu bo on jest mały!" , ohydnych potraw na wigilię,zagłuszania mnie gdy śpiewam kolendy ?? bo tak właśnie wyglądają święta w moim domu . Odpowiedz Link Zgłoś
musska Re: . 13.10.10, 16:26 ann_rock napisał(a): > czy nie mogę się doczekać? czego? kłótni przy stole, gadania o sejmie przy stol > e, przyjazdu nie lubianej przeze mnie rodziny, wrzasku krzyku, rygoru, sprząta > nia, słuchania gadaniny "w tym roku choinki i prezentów nie będzie", oglądania > setny raz tych samych dupereli, udawania grzecznej dziewc > zynki, słuchania "jesteś za duża na prezenty, dlatego kupiłam tylko tw > ojemy bratu ciotecznemu bo on jest mały!" , ohydnych potraw na wigilię,za > głuszania mnie gdy śpiewam kolendy ?? > bo tak właśnie wyglądają święta w moim domu . to przykre Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 27.09.10, 18:55 Ja chcę już święta. W czasie świąt jest cała rodzina w komplecie i jest taka atmosfera. Jest krótko mówiąc magicznie te wszystkie zapachy wydobywające się z kuchni. Uwielbiam kroić rzeczy na sałatkę Lubię jak wtedy pada śnieg. Potrawy nie mam ulubionej. Lubię dostawać i dawać prezenty tak samo. Jeszcze nigdy nie byłam na Pasterce więc może w tym roku pójdę z moim bratem. Uwielbiam piosenki świąteczne, najbardziej to Cascada- last christmas, Mariah Carey- all i want for christmas is you Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 27.09.10, 21:05 jeszcze prawie 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 13.10.10, 22:26 Jaaaaa ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś