Dodaj do ulubionych

kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ;)

15.09.10, 16:29
za czym tesknicie w swieta smile
co lubicie robic swieta smile
wasza ulubiona potrawasmile
czy lubicie dostawac prezenty smile
Obserwuj wątek
    • igusiaaa Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 15.09.10, 17:03
      lubię przedświąteczny okres. zakupy, gotowanie, kupowanie prezentów. fajny
      czas. potem zima mnie dobija.
    • katsuumi_17 Lato jeszcze trwa, a wy już o Świętach. 15.09.10, 19:50
      Dajta spokój, przez takie przedwczesne przygotowania cała magia Świąt się zatraca.
    • chocolatex Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:02
      Ja nie umiem się doczekać!
    • seneka4 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:06
      Ja bo są ferie i jest wolneeeeee. *-*
    • renooo17 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 16.09.10, 20:10
      nie rozumiem po co ten temat skoro dopiero wakacje sie wam skończyły uncertain
      • angel1117 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 17.09.10, 15:46
        ja nie mogę się doczekać bo w święta dostanę coś o czym marzę czyli lustrzankę tongue_out
        • marli1993 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 21:55
          ja xD
          bardzo lubię święta Bożego Narodzenia ;] są takie ciepłe, rodzinne, magiczne ;>
          w dodatku 27 grudnia mam urodziny ;D prezenty się też dostaje ;p a ogólnie to uwielbiam zimę ; )
          • kari116 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 21:59
            ja bym już chciała święta smile kocham ubierać choinkę i słuchać kolęd, a w wigilię
            zawsze z tatą i siostrą chodzę na pasterkę .
    • hilary_fanka Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 19.09.10, 22:04
      KObieto! Ja tu na wakacje już czekam ! cool
      Ale Boże Narodzenie rzecz miła. Zawsze jest dużo dobrego żarcia, spędzasz czas z rodziną.
      Prezenty. No ba! Kto nie lubi ich dostawać? Prezenty prezentami, ale rzadko widzę się z
      babcią. Automatycznie nie wie,co mi kupić, więc dostaję od niej kasę. A najlepsze ze Świąt?
      NIE MA SZKOŁY! serceserceserce
    • trufla Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 20.09.10, 17:59
      Odliczam czas do świąt...
      • nikt. Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 21.09.10, 08:29
        uwielbiam śpiewać kolędy, pakować i rozpakowywać prezenty, jeść i w ogóle. : D
        barsz z uszkami i karp smażony.
        naturalnie. santa

santachoinkaprezent
        • mweezy . 21.09.10, 17:54
          haha, jeszcze trochę jest do świąt, wiecie? :q

chociaż chciałabym już święta. santa
    • frutella_xd Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 16:03
      Narazie nie tęsknię za świętami. Dopiero co lato się skończyło!
      • armantino. noo. 22.09.10, 16:05
    • malinka25 JA. ja już się nie mogę doczekać :D 22.09.10, 16:10
      już odliczam dni! big_grin heh
      uwielbiam święta, urodziłam się 25 grudnia! big_grin
      Moja ulubiona potrawa to krajanki smile
      Uwielbiam dostawać prezenty, dawać też oczywiście big_grin
      kocham ten czas kiedy cała rodzina zjeżdża się, i jesteśmy wszyscy razem big_grin
    • amethysa Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 18:55
      Ja też tęsknię za świętami. Ale jeszcze tylko 3 miesiące <33. Wrzesień ku mojej
      radości się już kończy, później październik i listopad. Jak już zacznie się
      grudzień to będzie z górki, a 6 są mikołajki. ;D
    • biedroneczko jaa tęsknie, bo ... 22.09.10, 19:03
      ja uwielbiam łamać się opłatkiem ( czy jakoś tam ) z moimi naj, w szkole big_grinbig_grin..
      i z Panem od Matmy ^_^.. haha

no i lubie też te swieta bo jest wolne od szkoły ;p**
    • linda Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:05
      w swieta tesknie za niczym , nooo moze za hoinka
      w swieta lubie marzyc o tym az wreszcie sie skoncza
      chyba karp z ziemniaczkami , barszcz z uszkami z miesem i najlepszee .....slodycze
      nie lubie prezentow , glupio sie czuje dostajac jee ( wiem glupia jestem )
      • linda Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:07
        a poza tym moglas powstrzyac sie z tym watkiem do swiat ... jest jesien dopiero a ty juz o swietaach , wiesz ile bedzie takich watkow o swietach w grudniu ?
        • jenny. Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 19:15
          Ja pamiętam że jak byłam młodsza to moja siostra mówiła że jak leci reklama Coca-coli
          [taka z motywem świątecznym]to już zaczynją się święta xD.
          • linda jenny @ 22.09.10, 20:19
            hahah no ja tez tak myslalam i wsumie to tylko ta reklame uwielbiam z tego calego szumu swiatecznegoo.....I w sumie to zawsze jak widzialm reklame to odrazu O o juz swieetaa shockshock xD
    • klama_kcmil Ja.! 22.09.10, 19:41
      Och, jak ja kocham ten świąteczny klimat serce
    • laura.pl Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:12
      Ja nie mogę się doczekać smile
      Po prostu uwielbiam świąteczną atmosferę!
      • ktokolwiek Re: kocham Święta ! 22.09.10, 20:19
        Ubieranie choinki , ten miły czas spędzony razem , prezenty i wgl. wszystko
        <33.
    • anja_ Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:18
      Z reguły nie lubię świąt, ponieważ nie są takie jak kiedyś. ale może nawet lubię ubierać choinkę i kluski z makiem. Chyba każdy lubi dostawać prezenty :d Mi taką samą przyjemność sprawia dawanie jak i dostawanie.
    • drama_queen Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:18
      jakoś specjalnie mi się nie śpieszy.
    • mroweczka_xxx Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 22.09.10, 20:21
      ja za tym, że nareszcie jest taki rodiznny klimat tak przytulnie ;] a co
      najważniejsze - nareszcie luz od budy ! ! ! 22 dni nauki a ja mam już jej po
      dziurki z nosie ! ! !
      ja normalnie uwielbiam jak przyjeżdżam do babć, cała rodzina się zjeżdża i
      zasiadamy przy jednym stole ;D moją ulubioną potrawą jest opłatek i ryba ;D
    • ann_rock . 23.09.10, 16:18
      czy nie mogę się doczekać? czego? kłótni przy stole, gadania o sejmie przy stole, przyjazdu nie lubianej przeze mnie rodziny, wrzasku krzyku, rygoru, sprzątania, słuchania gadaniny "w tym roku choinki i prezentów nie będzie", oglądania setny raz tych samych dupereli, udawania grzecznej dziewczynki, słuchania "jesteś za duża na prezenty, dlatego kupiłam tylko twojemy bratu ciotecznemu bo on jest mały!" , ohydnych potraw na wigilię,zagłuszania mnie gdy śpiewam kolendy ??
      bo tak właśnie wyglądają święta w moim domu . scianacrying
      • musska Re: . 13.10.10, 16:26
        ann_rock napisał(a):

> czy nie mogę się doczekać? czego? kłótni przy stole, gadania o sejmie przy stol
        > e, przyjazdu nie lubianej przeze mnie rodziny, wrzasku krzyku, rygoru, sprząta
        > nia, słuchania gadaniny "w tym roku choinki i prezentów nie będzie", oglądania
        > setny raz tych samych dupereli, udawania grzecznej dziewc
        > zynki, słuchania "jesteś za duża na prezenty, dlatego kupiłam tylko tw
        > ojemy bratu ciotecznemu bo on jest mały!" , ohydnych potraw na wigilię,za
        > głuszania mnie gdy śpiewam kolendy ??
        > bo tak właśnie wyglądają święta w moim domu . scianacrying
        to przykre uncertain
    • ichliebetom Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 27.09.10, 18:55
      Ja chcę już święta. W czasie świąt jest cała rodzina w komplecie i jest taka
      atmosfera. Jest krótko mówiąc magiczniesmile te wszystkie zapachy wydobywające się
      z kuchni. Uwielbiam kroić rzeczy na sałatkę smile Lubię jak wtedy pada śnieg.
      Potrawy nie mam ulubionejsmile. Lubię dostawać i dawać prezenty tak samosmile. Jeszcze
      nigdy nie byłam na Pasterce więc może w tym roku pójdę z moim bratem. Uwielbiam
      piosenki świąteczne, najbardziej to Cascada- last christmas, Mariah Carey- all i
      want for christmas is you smile
    • andzia95 Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 27.09.10, 21:05
      jeszcze prawie 3 miesiące serce
    • temptation Re: kto nie moze doczekac sie bozego narodzenia ; 13.10.10, 22:26
      Jaaaaa ! ;D
    • czarownica_xd JA ! 15.10.10, 17:09
      co raz bliżej święta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka