wampirzycaxd 17.09.10, 17:23 Hej laski mam pytanko czy podacie mi swoje prawdziwe imionka? Pytam z ciekawości jakby co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice087 _______ 17.09.10, 17:54 [/i]kolega mnie nazywał łola a na przerwie pow. ze od dzisiaj będę 'olka' : p[/i] kocham swoje imię, może dlatego, ze Szwedzi nazywają mnie Alexis c ; Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ;) 17.09.10, 18:25 Gabriela skróty:Gabi, Gabrysia,Gabrycha (najczęściej płeć przeciwna w szkole xd),Gaba,Gabu,Gabulec lubię swoje imię bo np. ksiądz; 'czy ty tutaj obecna Gabrielo chcesz tra la la.... za męża Roberta (pattinsona oczywiście) G: Tak, chcę Ksiądz; czy ty tutaj obecny Robercie (pattinsonie) chcesz... tra la la za żonę Gabrielę? R; Tak, chcę okej rozmarzyłam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Podacie? 17.09.10, 18:44 imię pierwsze: natalcia imię drugie: joanna imię trzecie, nieoficjalne, którego nigdy nie będzie, jednak używane: nadzieja tak by to było. Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Podacie? 17.09.10, 18:53 Otóż, otóż, przyodziana w białą bluzeczkę, czarną spódniczkę oraz buciki na obcasie - uroczyście ogłaszam, iż mam na imię Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś