Dodaj do ulubionych

Czujecie się samotni bez chłopaka czy..

19.09.10, 17:07
Czy lubicie niezależność?Mi na razie chłopak nie jest potrzebny do szczęścia.A
jak tam u was wink ??
Obserwuj wątek
    • lady_cat Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:18
      czasem jest mi smutno, ze go nie mam. a czasem jestem heppi i wgl, bo jestem ' wolna ' .
      sama nie wiem .
      • zaczarowanaaaa Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 18:46
        brakuje mi drugiej polowki, ale na razie jej nie znalazlam..
        • alis155 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:37
          niee...nie potrzebuje do szczęścia chłopaka ; )smirk
          • misia_xd .... 21.09.10, 20:21
            tak mi jest brakuje chłopaka sad
            ale dobrze że mam super przyjaciółki xd
            • tynq Re: .... 21.09.10, 20:31
              niezaleznosc!
            • natalia13 Mhm... 21.09.10, 22:53
              Jak patrze na kolezanki ktore juz kogos maja to im zazdroszcze. Mialam juz dwoch
              chlopakow. Mam 16 lat i mysle ze przyjaciel (chlopak-przyjaciel) mi wystarczy a poza tym
              na razie powinnam sie zajac nauka a pozniej miloscia..serce
              • hektor24 no fakt pierw.. 22.09.10, 17:06
                Akurat mi się aktualnie podoba młodszy chłopak .więc trudno mi powiedzieć , ale sam fakt
                pierwsza nauka później będzie czas na miłość .....
            • mileyka7897 .... 02.04.11, 19:34
              Ja czuje ze potrzebuje kogoś takiego i właśnie poznałam superowego gościa tylko tak piszemy ze sobą na gg całymi dniami albo esy cały czas wymieniamy;p ale nie wiem czy on zainteresowany mną w ten sposób żeby mnie poprosić o chodzeniecrying
        • skejcioch Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:50
          ogólnie to chciałabym miec chłopaka, szczególnie teraz jak taki jeden baardzo mi
          się podoba. ale sama ze sobą czuję się dobrze big_grin
          • pinklady95 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:36
            mi smutno z powodu braku chłopaka sad nie ma się do kogo przytulic i wgl...sad a czasami mi
            dobrze bo nie musze się nikomu tłumaczyc z tego co robię, gdzie idę i wgl...big_grin
          • magdusia1 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 21:19
            TROSZKĘ MI BRAKUJE MOJEGO KOCHANEGO MISIA ... sad OGÓLNIE JESTEM SZCZĘŚLIWA JAKO SINGELKA ALE JAK KTOŚ SIĘ NAPATOCZY TO NIE ODMOWIE ... smile HEH ... wink
        • niewiarygodna95 Nie potrzebuje chłopaka ;) 22.09.10, 14:00
          Jest mi dobrze, tak jak jest wink
        • kinia28 czy czuje się samotna bez chłopaka? może... 22.09.10, 15:13
          czasem jest mi troche smutno, ale bez chłopaka przecież da się żyć!wink przyjaciele na razie
          mi wystarczają.piwo
      • va12n Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:27
        sama dokładnie nie wiem, różnie to bywa... jednak częściej chciałabym mieć kogoś u boku
        kto bedzie prz tb smile
        • kociak1 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:09
          Chciałabym miec chłopaka wink Samej nie jest mi źle no ale z kimś było by lepiej smile
          • busa18 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:12
            Chciałabym mieć chłopaka.! No ale skoro go nie mam to jeszcze poczekam smile
          • theszprycha Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:17
            ciągle czekam ...serce
            • diamondbodyyy Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 22.09.10, 17:39
              TakZ jednej strony chciałabym mieć ale z drugiej i tak nie miałabym na niego czasu smile
        • natusiamileyfun Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:36
          ja chciałabym mieć chłopaka ale narazie nie mamconfused.
          chociaż mam na oku jakiegoś fajnegowinkwink
        • beejberowa Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 21:00
          Tak , chociaż lubię być singlem , i jestem młoda .
          to sądzę , że niezależnie w jakim wieku , warto jest mieć kogoś kto by Cię przytulił . ; )
          brakuje , brakuje . wink
          bardzo często , szczegulnie jak nie mam sie komu pozwierzać , albo coś w tym stylu . : x
          • kapsell Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 29.12.10, 15:01
            teraz mam chłopaka i świetnie sie między nami układa . ale lubie też być singielką.wtedy możesz szaleć i zarywać do innych !! xd
          • gazowa Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 30.12.10, 13:33
            jestem samowystarczalna smile nie potrzebny mi koleś bo i bez tego znam swoją wartość i czuję się dobrze. Nie muszę się nikomu tłumaczyć co robie, gdzie idę. To ta silniejsza strona mojej osobowości . Natomiast ta 'słabsza ja' chciałaby mieć się do kogo przytulić i czuć się kochana ...
        • unrealizable__ of course . . 22.09.10, 15:31
          znaczy wiesz . mam pełną swobodę podrywania kogo chcę .
          jestem z tego powodu bardzo happy

lubię być niezależna , może dlatego .
          • bieberkax33 ymm.. masz 12 lat, to chyba oczywiste, ze 30.12.10, 16:34
            chlopak jak na razie do szczescia nie jest Ci potrzebny.. tongue_out
            • kamusia99 kiedys czułąm sie niezależna .... 02.04.11, 08:47
              niestety teraz brksauje mi kogoś bliskeigo przez długi czas cieszlam sie zciem ale samotnosc zaczeła mi doskwierac,,,, choc mam 12 alt cvhciała bym meic przyjaciela-chłopaka nie konicznie chyłopaka
        • koloorowa. Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.04.11, 21:06
          mi też nie, chociaż czasem jest inaczej..
      • martynusia96 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:28
        Ja nigdy nie miałam chłopaka (nie myslcie sobie, że jestem jakimś dzieciakiem - mam 14 lat)
        i brakuje mi troche kogoś takiego ... Fajnie byłoby sie tak do kogoś przytulić, pochodzić za
        rękę ... sad(
      • shuteye ... 22.09.10, 08:01
        Jestem szczęśliwa ze nie mam chłopaka, ale czasami zdarza mi się pozazdrościć
        innym ale w nielicznych sytuacjach wink
      • marlencia Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 22.09.10, 16:05
        No, czasami tak, ale trzeba jakoś przeżyć. może niedługo znajdzie się jakiś książę na białym koniu xD ;D serce
      • megakrytyk taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :D 22.09.10, 16:31
      • vanessahudgens_ singieelka ;DD 22.09.10, 16:58
        dopki nie miałam tego swego pierwszego powaznego chłopaka to tak czułam sie
        bardzo samotnie, czułam sie gorsza...ze dlaczego ja nie mam tego chlopaka. co
        ze mną jest nie tak...ale teraz...jak jestej juz po takim powazniejszym zwiazku smile

to stwierdzam ze chłopak to jest bardzo duzo problemów. wakacje okej, bo masz
        duzo czasu. ale np moj zwiazek posypał sie miedzy innymi przez to ze tydzien
        mnie w miescie nie było...troche bez sensu. potem strasznie sie to przezywa.
        ale uwazam ze w rok szkolny nie warto sobie głowy zawrac problemami z
        chłopakiemm... ;] lepiej miec wielu fajnych kumpli do posmiania sie
        przyjaciołki. a wakacje sobie go posuzkaac ;p

i czuje sie bardzo dobrze jako singielka smile
        chociaz przyznaje...czasem mam chwile słabości. ale nie dlategoo ze nie mam
        chłopaka, tylko ze go straciłam. raczej.
    • domina_wampi_xd Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:20
      Ja nie mam chłopaka i nie szukam go na siłę, radzę sobie sama i jakoś nie czuję
      się samotna ; ) Choć uważam, że ktoś taki jest ważny w normalnym życiu ; )
      • looveangel Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 20.09.10, 21:46
        mam chłopaka, bardzo Go kocham i cholernie za Nim tęsknię bo mieszkamy w różnych
        częściach Polski ; ((
        ja nad morzem, On w Warszawie ...
        nie mogę się doczekać, aż przyjedzie do mnie. będę mogła się do Kogoś w końcu przytulić.
        a tak na razie zostaje poduszka albo ogromny pluszowy miś, którego mam od dzieciństwa.
        szczerze mówiąc zrobiłabym dla Niego wszystko.
        pewnie pomyślicie, że 'tak o' sobie to mówię, ale tak nie jest.
        mówię to co czuję.
        • myslicielka123 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 18:15
          aktualnie nie mam;P żeby kogoś sobie znależc muszegdzieś sie dalej ruszyć bo tam gdzie nie
          mieszkam są same frajerytongue_outa jak mam chłopaka to jest mi dobrze a jak nie mam to jeszcze
          lepiejtongue_out
      • promi12 :( 21.09.10, 18:31
        TAAAAAAK...sad B. często no ale trudno trzeba z tym jakoś żyć...serce
      • uchiha Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:21
        Nie mam chłopaka, nie szukam chłopaka, dobrze mi bez chłopaka;p
      • xsala Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:01
        hmm no przydała by się ta druga połówka wink niby samemu też ok ale jednak brakuje tego
        kogoś uncertain
        • filofunek Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 20:08
          mi czasem tak, chcociaż mam wieeeelu kumplów, jeden z nich mi sie BARDDZO podoba,
          ale to juz inna para kaloszy. xd winktongue_outbig_grin
    • x.pati.x Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:24
      nie mam chłopaka, ale chciałabym mieć kogoś ważnego.
      • jenny. Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 20.09.10, 21:45
        narazie nie potrzebuje nikogo do szcześćia chociaż..

Tekst linka
    • selenka89 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:25
      Nie mam chłopaka i na razie nie bede go potrzebowała.. U nas w szkole same pedał..
    • mweezy . 19.09.10, 17:25
      powiem szczerze, że chłopak byłby dla mnie pewnym ograniczeniem, dodatkowym
      problemem do całej sterty tych, których już mam, ale czasami stwierdzam, że
      gdyby się już jakiś znalazł, to nie byłoby tak źle. :d
      • agapi Re: . 21.11.10, 18:25
        Jakie ograniczenie? Jeśli jest się w kimś zakochany, to nie czujecie się uwięzione. Ja tam bym chciała mieć chłopaka, ale mieć z nim taki prawdziwy związek, a nie jak w dzisiejszych czasach jest. Nieważne kogo, byle kogoś mieć ;/.
        • mweezy Re: . 01.04.11, 23:04
          Tak, tak. Ograniczenie. Miłość i wierność jednej osobie to swego rodzaju zniewolenie. Myślisz o tej osobie, trudno jest ci się skupić na czymś innym, martwisz się o swój związek zaniedbując czasami inne sprawy... Ale niestety nic się nie poradzi na to uczucie, można tylko spróbować łagodzić to jakoś, ale trzeba silnej woli. Poza tym przychodzi czas, kiedy potrzebuje się takiej ukochanej osoby. Nie mówię tu oczywiście o chodzeniu z kimś na pokaz, bo tak robią tylko żałośni pozerzy.
    • nieosiagalnaxd Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:27
      bywa tak, że jestem szczęśliwa, że nie mam chłopaka. ale czasami wręcz
      przeciwnie. ; )

nie szukam kogoś na siłę. nie potrzebny mi chłopak na pokaz, chcę żeby mnie
      kochał i szanował.
      • ninka_ Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.09.10, 19:38
        Zgadzam się z 'nieosiagalnaxd' . Mam dokładnie tak samo ;] smirk
    • szukajmnie Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:28
      Pff nie myśle jeszcze o chłopakach ^^
    • phyy Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:28
      samotność mi odpowiada, ale nie byłabym zła gdyby zjawił się kolejny chłopak ; )
      co u mnie ? strasznie, szkoła mnie dobija. A u Ciebie ? smile
    • miley_cliqua Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:32
      ja też nie mam chłopaka
      i teżź mówie że go nie potrzebuje
      ale czy czasem sobie tego nie wmawiam ?
      • misiaczek29 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 18:41
        co raz częściej czuje że jak bym miała chłopaka to byłoby mi 100 razy łatwiej...sad
    • violet_ Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:33
      mi jest potrzebny bardzo.
    • marcepanka13 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:34
      Nie przeszkadza mi jego brak, ale nie powiem , że nie mam momentów w, których
      zazdroszczę innym , o to by był kłamstwo.
    • trufla Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 17:34
      Na razie nie potrzebuję chłopaka i nie chcę go mieć w najbliższej przyszłości...
    • nelly_ hm 19.09.10, 17:38
      ja na razie nie mam chłopaka i szczerze mówiąc nie chce mieć, ten wiek jest
      po to by się wyszaleć a nie być na kogoś zachcianki. ; d
      nie mam chłopaka i dobrze mi z tym. XD
    • alexis69 To trochę dziwne, ale .. 19.09.10, 18:09
      mam chłopaka, a mimo to czuję się samotna.
      Hmm ..
      Może to dlatego, że nie jest to jakaś " wielka miłość " , tylko po prostu go lubię..
      Chciałabym mieć chłopaka, którego bym kochała, tak mocno .. miałam już takiego,
      no ale niestety mnie zostawił.
      Dlaczego kochamy ludzi którzy nas olewają, a olewamy tych którzy nas kochają?
      Dlaczego to wszystko jest takie trudne? sciana
    • cyrusmiley Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 18:14
      Hmm szczerze-to czuję się samotna bez chłopaka dopiero przez pewnien czas...
      Ale miłość w końcu przyjdzie sama ;d
      warzni są dla mnie rodzina i przyjaciele bez nich moje życie nie miało by żadnego
      sensuu ;**
    • bellacullenx oczywiście że nie! 19.09.10, 18:21
      samotna czułabym się bez przyjaciół, znajomych!
      lubię niezależność... życie trzeba przeżywać a nie uzależniać się od jednej osoby.
    • renooo17 Nie mogę żyć bez chłopaka :) 19.09.10, 18:22
      Za bardzo się przyzwyczaiłam że mam do kogo się przytulić i mam na kim polegać smile
      Poza tym mam też o kogo sie troszczyć big_grin
    • meggi_13 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 18:28
      nie mam chłopaka i nie zamierzam mieć przynajmniej póki bd miała około 15 lat...
      jak dziewczyny mnie w klasie pytają czy JUŻ się całowałam to mi się słabo robi
      -.- nie no ludzie chłopaka jak się ma 13 lat o_O
      • anja_ @meggi_13 22.09.10, 15:07
        A co w tym dziwnego, że trzynastolatka ma chłopaka i się z nim całowała? Wyznaczasz sobie granicę, że w wieku 15 lat będziesz mieć chłopaka c'nie? a jak poznasz kogoś za rok to co powiesz mu 'zadzwoń jak będę mieć 15 lat'. moim zdaniem trzynaście lat to dobry wiek ta zauroczenia i małe miłoście.
    • biedroneczko ` tuu. 19.09.10, 18:31
      mam chłopaka.. ale nie jest tak, ze nie opuszczam go na krok..
    • madziola98 yyyyyyyyyyyyyyy 19.09.10, 18:51
      Ja mam chłopaka i to wspaniałe uczucie. kwiat
    • lulalolu Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 18:58
      ja nie mam chlopaka i sie ciesze
    • mentalnyintruz paradoks 19.09.10, 19:08
      mi chłopak do szczęście nie jest potrzebny. cenię sobie niezależność. jednakże
      to rwa do pewnego czasu. w końcu zaczyna mi brakować tej jedynej bliskości.
    • unborn_ Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 19.09.10, 20:30
      Chwilami czuję się samotna, ale tylko chwilami. wink
    • butelka128 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 20.09.10, 21:32
      nigdy jeszcze nie mialam chlopaka, wiec nie wiem jak to jest ;DD
      ale na codzien nie czuję się z tego powodu źle. tylko troche mi sie robi tak smutno jak
      widzę całujące się pary ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka