Dodaj do ulubionych

Czujecie się samotni bez chłopaka czy..

• frydka ja niestety czułam się samotna, 31.03.11, 22:12
      Nie ukrywam, moja mama jest poważnie chora, tata ciągle wkurzony.Ogółem rodzina się wali.Nie wytrzymywałam już, wiedziałam, że on się we mnie buja, a on wiedział, że ja tez o nim myślę.Szczerze? Czasami zachowujemy się jak para, ale częściej jak przyjaciele.Ja mu pomagam w nauce, mogę z nim pogadać na każdy temat.Spędzamy każdą przerwę razem.Cała moja klasa Go lubi <3
      Mi on był potrzebny.Jeszcze z miesiąc temu,dwa miesiące i jeszcze wcześniej prosił mnie o to żebym chodziła z nim za rękę.Wstydziłam się.Ostatnio u mnie w domu nie najlepiej,mama gorzej się czuje, tata wielki nerw.A ja?Jak jego widzę mam ochotę się na niego rzucić, bo chcę żeby ktoś mnie wreszcie przytulił.Dzisiaj ... sama poprosiłam Go aby wracać ze szkoły za rękę ... było mi miło.

Ogółem, potrzebuje faceta, bo potrzebuję miłości i ciepła, którego u mnie w domu jest coraz mniej.
    • morelka227 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 31.03.11, 22:37
      Ja nie chcę chodzic na siłę. Jak kogoś szczególnego poznam to będę się pewnie czuła bez niego samotna... suspicious Ale póki co nie m nikogo takiego więc nie odczuwam żadnego braku.
    • pulii_ . 01.04.11, 21:00
      nie czuję się osamotniona.
    • yorkie Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.04.11, 21:08
      Tak, czuję się bardzo samotna.
      Szczególnie dlatego, że "kandydat" widzi mnie w szkole codziennie...
    • iamvegas Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.04.11, 22:41
      samej nie było mi źle, w zasadzie zawsze jakoś tak męczyłam się w związkach. a teraz...teraz wreszcie mam chłopaka, który jest dla mnie wzywaniem i jest naprawdę fajnie.
      • martynus10 x 01.04.11, 22:50
        jak na razie nie chcę u siebie żadnych związków radzieckich piwo
    • desire Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.04.11, 23:26
      coraz częściej mam ochotę się do kogoś porządnie przytulić a sama mama mi już nie wystarcza.. wink
      • witka Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.04.11, 23:34
        Tak nie jest mi na razie do niczego potrzebny. choć czasem rzeczywiście czuję że chce się do kogoś przytulić !
    • bull_ Niezależność. 02.04.11, 01:04
      Nie moja pora, przekonałam się kilka razy.Póki co, wolę być wolna i cieszyć się życiem.
    • cyniczna Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 02.04.11, 09:35
      kurde ja czuje się cholernie samotna, ja chce chłopaka ;< ale z moim szczęściem to może za 10 lat go znajdę .. crying
    • k_laudii Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 02.04.11, 18:23
      Fajniej mi jest samej big_grin
      Czasami chce się mieć chłopaka ale to rzadkość i po dłuższej chwili już nie chce .

Chłopak najlepszy jest jako przyjaciel - jak na razie piwo
    • honest_ NO. 02.04.11, 19:34
      potrzebny, do przytulenia, pocieszenia, do.. posiadania kogoś, komu ufasz, kochasz no i ogólnie. nie jestem z tego powodu smutna, że jestem sama, mam przyjaciół, którzy mnie przytulają, pocieszają, ale.. to nie to samo.
    • ksiezycowaa Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 03.04.11, 13:04
      U mnie jest różnie. uncertain
      Raz bym chciała a innym razem nie.indifferent
      Ale u mnie w szkole i tak nie ma nikogo interesującego smile
    • bad_alex ; 3 04.04.11, 14:29
      mam 16 lat, dużo związków za sobą i mi chłopak nie jest potrzebny.
      jeżeli już, to wolę poflirtować, całować się ale bez żadnych zaangażowań.. ale jak na razie to jestem w szczęśliwym związku ; ))
    • karoola.006 nie potrzebuję chłopaka . ;p ;d 04.04.11, 14:47
    • sylwek11 mi też nie.xd 04.04.11, 15:04
    • sylwia714 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 04.04.11, 15:11
      Lubię czuć się niezależna i wolna. Mój najdłuższy związek przetrwał około 2 dni.
      • gola. ._. 04.04.11, 15:22
        mój związek nie zdążył się nawet rozpocząć choć było blisko, nie rozpaczałam z tego powodu, ponieważ chłopak nie jest mi potrzebny do szczęścia, jeszcze przyjdzie na niego czas. c:
    • estera102 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 04.04.11, 15:41
      uważam że to głupie że dużo dziewczyn w wieku około 15 lat mówi że ceni sobie niezależność . nastolatki przecież i tak chyba nie całują się po kątach z wszystkimi chłopakami a jak mają chłopaka to tak trudno im go nie zdradzać . ja chciałabym mieć chłopaka i nie uważam że by mnie ograniczał . zrezygnowanie z grania w butelkę czy takiego typu rzeczy to nie jest wielkie poświęcenie a ja kiedyś się umówiłam z moim byłym że możemy się całować z innymi na butelce - raz się żyje ważna jest zabawa smile
    • deedee ^_^ 06.04.11, 13:08
      czasami ni brakuje bo nie mam się do kogo przytulić ; )
    • annie0310 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 10.04.11, 09:23
      Mi też nie.smile
    • nick_jonas_jb Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 10.04.11, 09:47
      Nie jest mi na razie potrzebny ;P
    • antikowa Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.04.11, 20:38
      nie mam chłopaka, mam dziewczynę, i czuję się... średnio. Wolałabym być i tak sama. Nie potrafię zrozumieć siebie, ale niezależność jest czymś najodpowiedniejszym. : pieprzona natura podrywacza :
    • paulusia098 . 01.06.11, 22:37
      czasem jest mi źle samej , ale staram się tego nie przeżywać , mam wspaniałych przyjaciół i oni podnoszą mnie na duchu ; )
    • love.rock.girl Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 01.06.11, 23:17
      Mnie jest fajnie bez chłopaka. Czasami oczywiście myślę, że fajnie byłoby mieć kogoś takiego, ale dochodzę do wniosku, że chyba jeszcze nie jestem na to gotowa, a na krótkie przygody nie mam ochoty.
    • rikkki hmmmmh 02.06.11, 07:19
      zależy też od chłopaka, jaki by był tongue_out tak to chyba nie, ale wiadomo, że są tacy, z którymi bym (chyba) chciała być tongue_out
    • meredith. Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 03.06.11, 17:31
      miło by było kogoś mieć, ale bez chłopaka też daję sobie radę. bo na pewno nie mam zamiaru biegać za chłopakami, tak jak to robią niektóre dziewczyny.
    • stranger17 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 03.06.11, 17:41
      Nie jest mi potrzebny do szczęścia.. Jasne, mogę mieć, ale jak nie mam to nie przejmuję się tym..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka