leee Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:15 11.Lubie Cię,to wystarczy.? Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul tu fajne odpowiedzi 20.09.10, 20:15 mało to nie dużo logik nomm Co to za pani? damskie normalll jajko. A dinozaury to spadły za nieba?? xDD nie leci, tylko idzie po pierwsze cóż to jedyna osoba którą znam<bo napisałaś> xD Manekin, serio< a GDZIE KOŃ???> <LOL> Mleko? Jaaa co to jest? też zagadkę dałaś dodatkowo żygam, a to samo idzie drugą stroną Hmmm zależy<lol> (taaak) Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee To że zwalają z nóg to tylko przenośnia tak samo z 20.09.10, 20:16 tym "lubieniem" mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
collins Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:19 1. chyba mało, albo nie! wiem, niewiele. tak, tak idealnie. :d 2. tak, oczywiście, ma różową torebkę. tylko za jakie cudy świata widziałam dziś chłopczyka paradującego po empiku z różową torebką i krzyczącego jestem tinky, omg? 3. przeszłabym obojętnie. chociaż nergal jest całkiem przystojny. 4. dziś? białe z fioletowymi paskami. 5. jajo. 6. chyba ok? 7. ze swoim synem. 8. jest taka fascynująca i ma słitaśne paznokcie. -.- 9. od krowy? 10. wstaję i wycieram się. przechodzę obojętnie i myślę czemu akurat on? 11. nie znam - ale taaaaaaaaaaak. :d Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:21 1. niewiele 2. sama nie wiem ;D nie widziałam tej bajki;P 3. To poszłabym w inną stronę 4. normalne <?> 5. obydwa się wykluczają;P 6. w porządku 7. Kto to jest? 8. Cóż, gorzej być nie może z nią. 9. Od krowy (?) 10. Wymiotuję ;D 11. nie znam Cię pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:23 1. Ile to jest "mało"?- mniej niż dużo 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem?- Tak 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to:- uciekłabym do domu 4. Jakie nosisz gacie ? - takie fajne 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura?- jajko 6.Jak leci? - ok dobrze 7.Z kim będzie Brooke Forester ?- nie mam zielonego pojęcia 8. Co myślisz o J.Rutowicz?- yyyyy.....nic bo jak zaczynam o niej myslec to rzygać mi sie chce 9. Skąd pochodzi mleko?- od krowy 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz?- kur.wa mowie mu zeby spie...ł z mojego domu zbok jeden 11. Lubisz mnie? ;P- oczywiście że tak Odpowiedz Link Zgłoś
ungly_alex775 HeHe 20.09.10, 20:23 mało jest wtedy gdy jest czegoś mało Hmm.... warto poruszać ten temat! Oj, to gwiazda? dobrze że nosze jajko pomyśl!! normal ? o kim? od krowy na dodatek wychodzi drugą stroną yesssssss Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:23 1. Mało 2. tak 3. przeszłabym obojętnie obok 4. normalne 5. pojęcie nie mam! 6. W porządku :p 7. z Richem! <lol2> 8. Nie obchodzi mnie ona 9. Od krowy? 10. Hahaha! Bym pier.dolęła go w łeb tym, co miałabym pod ręką. 11. Jasne c: Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:24 1. Mniej niż "dużo" 2. Nie 3. Zrobiłabym zdjęcie 4. Normalne, serio 5. Jajko 6. Dobrze, dziękuję 7. Ostatecznie? Eee... nie będzie miała partnera na stałe 8. Że jest żałosna 9. Od krowy 10. O rany, nie mam pojęcia! 11. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
ave. Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:26 1. Mało ;D 2. Niee. ;] 3. Nico. ;dd. 4. ładne, a ty. ? ;> 5. Kura 6. Dobdże 7. Z bratem żony jej syna 8. żal 9. Od krówki :] 10. Gówno 11. No ;D Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:28 1. to jest np. 1/3 czekolady zamiast dwoch 2. niee, przeciez on nie istnieje xD 3. przyjrzalabym sie dokladnie na jej nogi , makijarz i wlosy 4. normalne 5. kura nie wieeem 6. w tym momencie zajebiscie ale jutro juz nie bedzie tak jak w tym momencie xD 7. nie wiem co to albo kto to haha ale bedzie z krasnalami 8. nic nie mysle , mysle ze ma fajna piosenke Baby Girl 9. z penisa xD nieee no z krowyy 10.haha ze smiechu wypycham stolec na dol...sram dalej 11.jaasne ze luubiee proszęę Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:28 1.niewiele 2. j.e.b.i.e. mnie to nie wnikam w jego zycie seksualne!! 3.poprosiłam bym o zdjecie i autogaf 4.czerwone stringi 5. kogut 6.szybko 7.jest to postac z mody na sukces (sie oglada sie wie) 8.nic nie mysle o nie mysleniu 9.od krowy 10.sram dalej ale na niego! 11.nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. ahahahahaha. 20.09.10, 20:29 1. Ile to jest "mało"? Tyle co zawsze. 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem? Jasne . 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to: Poszłabym dalej . 4. Jakie nosisz gacie ? Mądre pytanie oczekuje mądrej odpowiedzi : CZEŚĆ. 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura? JAJO albo KURA. <3 6.Jak leci? CZEŚĆ. 7.Z kim będzie Brooke Forester ? z moim kolegą . 8. Co myślisz o J.Rutowicz? Piękna dziwka. Okej . Jest brzydka. Ale to już nie moja wina. 9. Skąd pochodzi mleko? Z pudełka. 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz? Dodatkowo rzygam . 11. Lubisz mnie? Jestem zua. Więc nie. Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Re: ahahahahaha. 20.09.10, 20:42 > 1. Ile to jest "mało"? tyle ile mam kieszonkowego > 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem? nie aelż skąd... > 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to: Zpytałabym się czy moge autograf dla mojego " uwielbiającego" ją tatusia > 4. Jakie nosisz gacie ? w paski > 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura? Kogut > 7.Z kim będzie Brooke Forester ?nie znam > 8. Co myślisz o J.Rutowicz? jednorożec Barbie > 9. Skąd pochodzi mleko? > 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz? Pytam go czy może wyjść i poczekać chwile przed dzwiami potem wychodze i daje mu w twarz i pytam się czy on wogóle mnie zna > 11. Lubisz mnie?yyyy nie znam cie Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:30 1.Mniej niż dużo 2.Nie...chyba nie oglądam tego 3.Nicccc ! 4.Kolorowe 5.Nie wiem 6.A ok xDD 7.Nie wiem .. nie znam jej ! 8.Jest głupia i pusta ! 9.Od krówki 10.eh..Fajnie by było 11.Nie znam cie ! 10. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la odp. ;p hah super xdd 20.09.10, 20:32 1.eee. ;p niewiele.??? xp hehe 2.nom. raczej. torebke nosi ;pp hah 3.w ryja jeej.!!!! ;ppp nie no w dupie bym ja daleko miala. 4.czarne rurki najczesciej ;pp 5.o lol nie wieem. xd 6.wysoko. hah 7.haha omg... 8.delikatnie mowiac lesbaa. (sory za wyrazanie sie xpp) 9.od mućkii. ;ppp 10.chyba se zygne zaraz na tym sraczuu. xdd 11.alez,oczywiscie. normalnie umarlabym bez cb.!!!;pp haha heh nie no. bardzoo ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
julka_ Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:33 1.trochę 2.tak! hehe.. 3.wow!! 4.ładne ;p 5.kura! 6.prosto! 7.za trudne pytanie!! 8.to samo co o dodzie :p 9.od krowy !! 10.piszczę aaa...!!! 11.może ;p Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:35 1. Niewiele, odrobinę, trochę, niezbyt dużo, o : > 2. Njeeee, to niemożliwe! :C 3. Przeszłabym zwyczajnie obok niej, nie zwracając specjalnej uwagi. Możliwe, że nie rozpoznałabym jej. 4. Prawdopodobnie normalne. 5. Hipopotam. Nie wiem ^^ 6. Prosto, choć trochę zbacza z kursu. Ha! 7. Z synem brata swojego męża, który okaże się ojcem jej córki i bratem syna. 8. Że zazdroszczę jej jednorożca! 9. Od mućki, of course. 10. Pytam się, co, do diabła, robi w mojej łazience. A następnie wywalam go stamtąd na zbity pysk. 11. Nie znam Cię, ale raczej tak ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna co sie stało ?! 20.09.10, 20:35 1. dużo 2. nie, ja uważam,że jest pedofilem 3. ee kto to jest Doda ? 4. super seksi haha 5. Maciek z Klanu. 6. dupnie 7. 8. super ziom ! 9. 10. zapraszam go do wspólnego srania haha 11. nie Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: co sie stało ?! 20.09.10, 20:43 1. Ile to jest "mało"? że czegoś nie jest dużo. ^^ 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem? tak. xd 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to: poprosiłabym o autograf, czemu nie. ale w pierwszej chwili pewnie pomyślałabym 'o kurna, ale plastik'. 4. Jakie nosisz gacie ? <lol> jeśli masz na myśli majtki to 100 % cotton, często w paseczki no i oczywiście Made in China. d; 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura? jajko, bo przed kurami były gady, które składały jajka. ^^ 6.Jak leci? szybko. 7.Z kim będzie Brooke Forester ? z Twoją starą. 8. Co myślisz o J.Rutowicz? nic, nie obchodzi mnie to dziwadło. 9. Skąd pochodzi mleko? z Biedronki. 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz? rzucam mu stolcem w twarz. <; 11. Lubisz mnie? ;P jeśli to Ty wymyślałaś pytania, to tak lubię Cię, masz... bujną wyobraźnię. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox huhu . tuu. ;dd. 20.09.10, 20:41 trochę mniej niż dużo. ;d taaak , jest. c; zrobiłabym sobie z nią fotke^^ . dżinsy, rurki ;d. kura. ;p [jajka Bóg nie stworzył.] dobrze dzieki ;d. ale nie latam^^ . co ja wróżka ? .^ myślę, żę iż gdyż ponieważ .. lubi konie . od krówki ,lub kózki ;d. do tego puszczam pawia .. xd skądżę znowu . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:41 1. Ile to jest "mało"? Wystarczająco dużo 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem? Idiota ukradł mi torebkę 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to: Przeszłabym obok? 4. Jakie nosisz gacie ? <lol> Stringi 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura? Co za różnica? 6.Jak leci? wink Źle, chłopak mnie olewa 7.Z kim będzie Brooke Forester ? Z każdym po kolei 8. Co myślisz o J.Rutowicz? A co mam myśleć? 9. Skąd pochodzi mleko? Od krowy 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz? Kończę "robotę" i wskakuje mu do łóżka 11. Lubisz mnie? ;P Bardziej niż czekolade Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ XDD 20.09.10, 20:46 1. mało to mało! XDD 2. yes : D 3. poprosiła bym o autograf a potem sprzedała na allegro : d 4. S. XD 5. i to i to xd 6. świetnie : D 7. że co? 8. o, masakra! 9. od krowy, kozy lub z cycka : D XD 10. wybucham śmiechem i mówię: " nie jestem lesbijką" 11. hm, hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:50 1. Tyle, że się nie nacieszysz ;] 2. Skąd że ;D 3. Pewnie, że poszłabym z nią pogadać ;D 4. bokserki ;D 5. kogut ;D 6. szybko ;D 7. who? 8. No coment ! ;D 9. od krowy ;] 10. sram na niego ;D 11. kocham ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wercia01105 Masz odpowiedzi ;p 20.09.10, 20:55 1. Mało to jest 'nie dużo' 2.Nie, on/a w jakiejś-tam wersji był/a dziewczynką. To nie jego/jej wina że nieudolni polscy tłumacze zrobili z niej/niego chłopca , nie ? 3.Poszła bym dalej ? 4.Baaardzo ładne 5.Każdy wierzący mówi że kura, reszta że jajko. Ja do dziś nie wiem 6.Wprost cuudnie 7. Nie oglądam tego taśmowca, ale jak znam życie, to z własny bratem/ojcem 8.Debilka do potęgi 'entej' , nic dodać, nic ująć 9.Z krowich wymion xdd 10. Sram dalej, mam go gdzieś 11.Nie wiem, nie znam cię ... Papa xd Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 20.09.10, 21:01 1. mało :p 2. oczywiście, że nie. a tak w ogólę to ma ktoś jego numer telefonu bo muszę zadzwonić w sprawie torebki ? 3. znając mnie, poprosiłabym ja o autograf, a później mówiła jak bardzo jej nienawidzę. 4. normalnie nienormalnie. kalesony. 5. jajko (: 6. nie leci. 7. z dżo dżonasem. 8. że miała do mnie przyjść i mi zrobić tipsy :c 9. cytuję mojego brata - '' z cycka ''. 10. dostaję zatwardzenia z emocji. :d 11. no jaasne, ja wszystkich kocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:57 > 1. Ile to jest "mało"? - na pewno nie "dużo" ;DD > 2. Czy Twoim zdaniem Tinky z Teletubisiów jest gejem? - taaaaak. > 3. Gdybyś zobaczyła na ulicy Dodę to: - bym dala jej w morde > 4. Jakie nosisz gacie ? <lol> - biale w kropeczki ;DD > 5. Co bylo pierwsze jajko czy kura? - "koło nie ma początku" > 6.Jak leci? - dobrze > 7.Z kim będzie Brooke Forester ? - mam to gdziesz > 8. Co myślisz o J.Rutowicz? - ze kocha swojego konia ;D > 9. Skąd pochodzi mleko? - od krowy > 10. Srasz, a tu nagle J.Bieber mówi ze Cie kocha co robisz? - uciekam xDD > 11. Lubisz mnie? ;P - chyba taak. bo widać ze bierzesz narkotyki ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Kilka zwalających z nóg pytań :D 20.09.10, 20:58 1. niewiele ; p 2. neee bo wiele facetów nosi ostatnio torebki xD 3. poprosiłabym o autograf i fotke ; ) 4. nie noszę gaci tylko stringi ;p 5. kogut 6. przed sb ;p 7.a kto to.? 8. pustka laska która myślała że zostanie gwiazdą przez jakieś reality show,damn Oo 9. z krowy ;p 10. cóż za wyczucie czasu ;x 11. nie wypowiadam sie na temat nieznajomych ; ) Odpowiedz Link Zgłoś