miki_jackson 21.09.10, 20:24 Jak w temacie-co czujecie, gdy dostajecie kartkę ze sprawdzianem? Stresujecie się, czy podchodzicie do tego spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel_ Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 20:36 zależy czy nauczyciel układa trudne sprawdziany , czy się nauczyłam. ale z reguły trochę stresu zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 21:13 zależy z czego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 21:25 to zależy od przedmiotu i od tego czy się nauczyłam xd ale zazwyczaj nie jestem jakoś za bardzo zestresowana ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sweetie_ a ja... 21.09.10, 21:31 mam wszystko gdzieś (: mam już w tym roku 3 jedynki ;d ale poza tym to mam 5 dlatego zdaję. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 21:32 Normalnie. A jak mam się czuć? Czasem się stresuję, ale to przed takimi większymi sprawdzianami np. rocznymi czy egzaminami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 21:35 Zwykle spokojnie, ale zależy z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 21.09.10, 22:43 ja tam jestem panikara zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
aqatka Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:03 hehe, ja podobnie ;] ale jeszcze gorzej jak ma oddać już sprawdzone, to tylko powtarzam "będę miała pałę" w kółko i w kółko i znowu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 22.09.10, 09:54 hmm raczej stresik mały jest (oprócz sprawdzianu z angola ) ale nie daję tego po sobie poznać Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:18 Jak mam odpowiadac ustnie, to się stresuję, ale tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:30 Wolę pisać, niż odpowiadać ustnie. Sprawdziany kiedyś bardzo mnie stresował, teraz mam do tego podejście Co ma być, to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:34 modlę się żeby nie mieć 1 albo 2 jak jest 3 to nie jest źle XD ważne żeby jakoś skończyć tę szkołe nie ? # D Odpowiedz Link Zgłoś
paula03 Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:41 Ja zazwyczaj strasznie się stresuję i o wszystkim zapominam A potem niestety pała ze sprawdzianu! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:44 podchodze , do tego spokojnie. lol c; Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Kul.! ;D 22.09.10, 15:48 Uwielbiam sprawdziany.! Czuję takie miłe poddenerwowanie. Ogólnie jest kul. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maitsa Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 15:49 ja 100 razy wole pisać niż odpowiadać ustnie, więc nie jest tak źle, ale lekki stresik zawsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? jA... 22.09.10, 15:51 stresuje sie lekko przed sprawdzianem (ale to jest taki motywujący stres ) , a gdy już dostaje kartke, to tylko sie skupiam, żeby jak najlepiej napisać i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Raczej się nie stresuję. 22.09.10, 15:51 Chociaż czasami tak, ale to wtedy kiedy czegoś nie umiem albo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Raczej się nie stresuję. 22.09.10, 15:54 zależy z czego, bo np. z matmy tak, a angielskiego nie Odpowiedz Link Zgłoś
diamondbodyyy Re: Raczej się nie stresuję. 22.09.10, 19:04 Ja sie odrazu stresuje i robie sie czerwona na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat hmm . 22.09.10, 16:00 na początku stresuję się , ale kiedy już dostanę kartkę i zobaczę zadania i je potrafię , to się uspokajam. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 19:08 zależy, czy wcześniej sie przygotowałam do tego sprawdzianu, jeśli tak, to jestem spokojna, a jeśli nie, to boje się zobaczyć co to za ocena. c: Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Zależy... 22.09.10, 19:10 Zależy jak przedmiot, nauczyciel i czy coś umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:06 Bardzo chciałabym być wtedy spokojna,ale zawsze strasznie martwię się,czy wszystko umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:08 tak sie stresuje ze nie moge oddychaac Odpowiedz Link Zgłoś
ktokolwiek Re: ! 22.09.10, 20:13 zależy... częściej się denerwuję np 10 min. przed sprawdzianem a potem to już jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:20 Zależy jak się przygotowałam Zazwyczaj jest odrobinka mobilizującej adrenaliny przecież to nie koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:21 mam ochotę ją podrzeć i nigdy więcej jej nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:22 nigdy się nad tym nie zastanawiałam. dzisiaj miałam dwa sprawdziany i kompletnie nie pamiętam jak się czułam.. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Jak się czujesz na sprawdzianie? 22.09.10, 20:25 Na początek zapominam swojego imienia i nazwiska. Zawsze tak mam : p Ale później sobie przypominam i wszytko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa to zależy. 22.09.10, 20:26 To zależy czy się nauczę czy nie, no i z jakiego przedmiotu. Sama jest humanistką, więc jest mi trudniej w przedmiotach ścisłych. Matematyka to dla mnie taka wielka chodząca porażka, nawet jak się wykuję jak nie wiem co, a dostaje sprawdzian to ręce mi się trzęsą i wszystkiego zapominam, wmawiam sobie, ze to jest trudne, że nie dam rady, brak mi dopingu od samej siebie, serio. I potem, przez to zamiast piątki jest trója ;x .Haha, piątki o czym ja wgl. piszę. Piątki to ja dostawałam w podstawówce, gimnazjum to już wyższa półka. Nie pamiętam, aby, przez całe gimnazjum dostała jakąś piątkę z prazy klasowej. No może z kartkówki się jakaś zdarzyła, ale to chyba w pierwszej klasie gimnazjum.Z matmy zawsze tróje zawsze, chyba, że zdarzy się cud i dostanę czwórkę. Za to na sprawdzian z j.polskiego, albo historii jestem kompletnie wyluzowana. Piszę, mam taką wenę. Nie wiem skąd ona się bierze, i zazwyczaj, na sprawdziany z przedmiotów humanistycznych, naprawdę mało się uczę, a dostaję cztery, pięć, a czasem, nawet sześć. Po prostu mój umysł jest bardziej sprawny humanistycznie i na to już nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś