zlababa 23.09.10, 19:42 Czy ktoś kocha tutaj bmth jak ja? 8 października nowa płyta, wie ktoś czy można już ją skądś ściagnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ravenhatred Re: Czy ktoś...? 23.10.10, 23:57 Czy masz na myśli Bring Me The Horizon? Jeśli tak, to niestety, nie należę do fanów tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka4 hmm... 24.10.10, 00:03 Bring Me The Horizon niestety nie wiem... moze z wrzuty sprobuj? Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;] 24.10.10, 00:29 jaa słucham ! a płyte sobie w empiku kupie jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy ktoś...? 29.10.10, 13:51 Kiedyś byłam fanką. (: Teraz słucham zupełnie innej muzyki ,nawet nie wiedziałam o tym ,że ma wyjść nowa płyta. ;d spróbuj na bearshare . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy ktoś...? 29.10.10, 13:52 no ja. bmth to taka wielka miłość była, nową płytę już trochę słuchałam, nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Czy ktoś...? 29.10.10, 14:17 ja ich kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam < 33333 Oli. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
julciak nie znam, ale.. 29.10.10, 14:47 Pirate Bay, zhakuj se i tyle, ale wysiłek.. Jak masz Torenta to na Torencie i siup. Jeśli znasz tytuł to będzie banalnie to sciagac. Sorry, że tok dziwnie piszę, ale na południu to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Czy ktoś...? 29.10.10, 15:13 coś czuję, że od wakacji lekko zaniedbałam Pana Olivera i resztę. być może przeszła mi tzw. "miłość" na tle owego zespołu, jednak nadal lubię ich posłuchać, nawet bardzo. mimo to, wiem, że nie darzę ich już tym samym uczuciem, co dawniej. nie zmienia to faktu, iż nadal są na mojej liście ulubionych zespołów, co prawda nie na szczycie, ale zawsze znajdzie się dla nich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś