x.pati.x 24.09.10, 15:21 cześć, Kociaki. pomożecie? no więc, mojej przyjaciółce podoba się jeden chłopak. ale nie chce, żeby ktoś się dowiedział. więc prosiła mnie, abym wymyśliła jakiś.. przydomek(?), coś czego będziemy mogły używać w zwykłej rozmowie. bo cały czas mówienie: `ON`, albo `ten chłopak` jest.. głupie. a ja nie mam pomysłów, więc proszę Was. dawajcie swoje propozycje a, dodam, że ten chłopak ma na imię Piotrek. jak coś się nie podoba, to kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycjamusic Re: help 24.09.10, 15:31 moze mr.p ? albo inicjaly jego imienia i nazwiska , no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mintgum Re: help 24.09.10, 15:33 Hmm... może być np. pan P. Ja z koleżanką na Sebastiana mówimy Pan S. , Super S. , twój/ mój Samiec albo SMYC ( bo kiedyś ciągle mówił Sojowe Mleko Czekoladowe ; q ) Takie przydomki najczęściej przychodzą w najmniej spodziewanym momencie. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
majson ... 24.09.10, 15:39 Ja z przyjaciółką robimy tak ze np. był taki co ciągle nosił pomarańczową bluzę to nazwałyśmy go pomarańczek inny gdy go pierwszy raz zobaczyłyśmy miał taką białą mięciutką bluzę to misiek(bo jak misio taka biała), inny zgrywał takiego kozaka to maczo, inny od włosów blondi, jeszcze inny gdy go pierwszy raz zobaczyłyśmy to śpiewał więc muzyk go nazwałyśmy, inny poczęstował nas Dumlem więc dumel itd.... oczywiście we wszystkich się nie kochałyśmy... zresztą długa historia Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer .. ;P 24.09.10, 16:10 Ja tak jak twoja koleżanka nie chciałam żeby ktoś się dowiedział że jakiś chłopak mi się podoba i tak samo wymyślałam z koleżankami jakieś przydomki.. Ale szczerze to jest cholernie głupie. <sorki> Bo przecież ile jest tak jak w tym przypadku Piotrków? Jestem pewna że bardzo dużo.. Dla tego dla mnie to nie ma sensu.. A nawet jeżeli ktoś się domyśli że to o niego chodzi można mu wcisnąć kit że to nie o niego chodzi... Aktualnie też bardzo podoba mi się jeden chłopak i normalnie wymawiam jego imie w rozmowach.. Nawet kiedy stoi gdzieś blisko.. P.S. Sorki jeżeli uraziłam albo coś ale to jest tylko moje zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: help 24.09.10, 15:51 ona nie chce zmieniać imienia. chce jakieś oryginalne przezwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
linda my z kolezanka mamy ten sam problem ;) 24.09.10, 15:54 i wymyslilysmy mysza troche slabe , ale myslimy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: help 24.09.10, 15:56 Hahaha a my z przyjaciółką cały czas mówimy ON ablo WIESZ KTO Wiem to głupie, już powinnyśmy mu znalezc jakąś ksywke xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 miałam to samo, już mamy xd 24.09.10, 15:59 hahah jest 3 chłopaków i wymyślilysmy że bd na nich mówić pierwszy : ciacho001 ciacho,002 ciacho 003 , hahaha, sprawdza się, żadna się nie myli, a przy tym ile śmiechuu polecam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: help 24.09.10, 16:00 Wymyślcie coś same ; pp Ja z koleżanką na dwóch chłopaków mówimy 'kartka' i 'piłka' xD I jeszcze nikt się nie skapnął xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 a my na takiego jednego mówimy bułka 24.09.10, 16:04 i sie sprawdza , nikt sie nie kapnął, ale on jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
ksania Re: a my na takiego jednego mówimy bułka 24.09.10, 16:49 ja z koleżanką mówię albo 3.6.0 < numer jego szafki>, albo grzyba lub ciasteczko-wy potwór Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: help 24.09.10, 16:21 Pepe?Krótkie i nikt nie wpadnie na pomysł o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: help 24.09.10, 16:37 ja chłopaka, który mi się podobał przezywałam Uś, od Bartuś. możecie go nazywać jakoś podobnie, albo tak żeby się wiązało to jakoś z jego cechą lub jakąś charakterystyczną rzeczą. powodzenia! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Help , I need somebody . 24.09.10, 16:53 Myślałam , że chodzi Ci o to a nie jakie durne pytanka , sama se wymyśl , filozofia . Ludzie to mają problemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: help 24.09.10, 21:12 może pierwsza litera imienia? też tak robiłyśmy z przyjaciółką, P. 'ej, co tam z P. ? ' etc. Odpowiedz Link Zgłoś