dzaha 26.09.10, 19:51 tak jak w tytule opowiadajcie o najlepszych psikusach ,wpadkach numerach. <jak był wątek to przepraszam ;P> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzaha Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 19:55 sorry za pomyłkę w tekście Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia14 Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 19:59 U nas na zielonej szkole chłopacy zalali cały korytarz. Nauczyciele opiekunowie później całą noc sprzątali. Odpowiedz Link Zgłoś
dzaha Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:04 karolcia14 napisał(a): > U nas na zielonej szkole chłopacy zalali cały korytarz. Nauczyciele opiekunowie > później całą noc sprzątali. wow to co oni robili ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 najlepsze sytuacje w pokojach na zielonej szkole 26.09.10, 20:25 więc jak byliśmy na zielonej szkole to wieczorem o 21 <żal> mieliśmy spac i nie mogliśmy wcale wychodzic z pokoju bo panie nas obserwowały no ale myśmy chodzili do chłobców <dziewczyny były na 1 piętrze a chłopcy na 2> no i ja z koleżankami <jak pani zaspała> szliśmy skrótami no i gadaliśmy z nimi było bardzo póżno więc zasnelismy w ich pokoju a rano pani nas wołała że mamy wstac o 7 i nas widziała jak na nas krzyczała a to nie wszystko już jechalismy do domu i ja z waliską nie umiałam zejśc z schodów więc żuciłam na kolegę tą torbę Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:06 rozwalili szybę i nie mogliśmy mieć zielonej nocki ( i tak się odbyła ; > ) . em, em przylepiłam koleżance podpaskę na plecy i tak poszła do cioci tylko o ile dobrze pamiętam zatrzymałam ją w połowie drogi x DD chłopak z innego bloku wchodził do nas przez balkon, mhm. czekajta co tam się jeszcze działo . byłam na 3 i zbytnio nie pamiętam bo już to trochę dawno było : )) Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_ Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:33 ee, cioci? to co wy na nauczycieli mówicie "ciocia"? jej, ile ty masz lat ? bo wnioskując po tych żartach to chyba nie za duzo... xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:00 dziewczyny się bały zielonej nocy i się popłakały xD albo jak wchodzi dziewczyna do pokoju i mów :"ale ciacho na dole" a ja :"a dobre ? XDD" dobre też było jak dziewczyny zrobiły sobie makijaż na oślep a tu chłopaki wchodzą xD fajne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:08 taa, opowiedziałam wszystkim taką '' straszną '' historie ( Krwawiący obraz ) i potem chłopaki spali po dwóch w łóżkach, sikali w gacie, bali się wejść do pokoju xD ja jestem zawsze taka talentka na wycieczkach, że nikt przeze mnie nie śpi ; P Albo graliśmy w butelke i musiał mnie taki Adrian pocałować x D z języczkiem ; P i jak już prawie się całowaliśmy, nasza wychowawczyni weszła ( byliśmy w dwie klasy ; p ) Mądre zabawy dzieci w 3 klasie ; P Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Tu!! 26.09.10, 20:02 Ja miałam najlepszą zieloną szkołę w życiu Były balkony i było tak :mój,innych,opiekunów,innych dzieciaków,nauczycieli.I ci co byli obok mnie próbowali dożycić do tych co mieli pokój między dorosłymi i nauczycielami.I spórbowali dożcić butelką I wpadła na balkon rodziców opiekunów XD I była afera.Skakaliśmy jeszcze z parapetu ma łóżka A podróż autokarem lepsza niż wycieczka Ktoś przeklnął a pani połknęła gumę I wgl. był mega polew cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:04 jak ja była z klasą, wchodzę do pokoju z dwiema kumpelami i jedna z nich chcę otworzyć okno, atu okno wylatuje..heh Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 o mam przypomniałam sb najlepsza XD 26.09.10, 20:15 straszznnaaa noc ! wszyscy leżałyśmy sb w pokoju, i moja kol. poszła spr czy zamknełyśmy drzwi - ok byly zamkniete. pozniej weszedl do nas pan od wf ( nie wiadomo jak bo drzwi byly zamkniete) i powiedzial, ze w kazdej chwili moze do nas wejsc zebysmy uwazaly WTF gosciu ?! XD no ok my tam lansik, lansik. pozniej patrzymy i nie ma nigdzie klucza od pokoju *.* tak się jarałyśmy ze strachu że moją kol. złapała astma i się zaczęła dusić ( xD ) no i zadzwoniłyśmy po panią ok. 2 w nocy =.= wydarła na nas się jaakk.. i przyszła z wfistą a ten bezczelnie se podrzucał kluczyki , mhm XD i wgl on na mnie, ze ja moze wzielam kluczyk bo jestem do tego zdolna haha . tsa, tsa . no i jak wyszli moja kol. poszla zamknac drzwi i spr a tam klucz w drzwiach . !!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa ! straszne nie ? XD haah Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 mam ! xd 26.09.10, 20:15 straszznnaaa noc ! wszyscy leżałyśmy sb w pokoju, i moja kol. poszła spr czy zamknełyśmy drzwi - ok byly zamkniete. pozniej weszedl do nas pan od wf ( nie wiadomo jak bo drzwi byly zamkniete) i powiedzial, ze w kazdej chwili moze do nas wejsc zebysmy uwazaly WTF gosciu ?! XD no ok my tam lansik, lansik. pozniej patrzymy i nie ma nigdzie klucza od pokoju *.* tak się jarałyśmy ze strachu że moją kol. złapała astma i się zaczęła dusić ( xD ) no i zadzwoniłyśmy po panią ok. 2 w nocy =.= wydarła na nas się jaakk.. i przyszła z wfistą a ten bezczelnie se podrzucał kluczyki , mhm XD i wgl on na mnie, ze ja moze wzielam kluczyk bo jestem do tego zdolna haha . tsa, tsa . no i jak wyszli moja kol. poszla zamknac drzwi i spr a tam klucz w drzwiach . !!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa ! straszne nie ? XD haah Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 ej jeszcze jedno xdd 26.09.10, 20:25 opowiedziałyśmy sb to teraz z przyjaciółką i się boimy haha a jeszcze jedna sytuacja pan mnie budził żebym wstawała na śniadanie a ja go z buta w twarz bo mi się nie chciało wstawać HAAHAHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:06 atak pierdzenia jednej z współlokatorek. chłopak się zesrał. dziewczyna leżała sobie na łóżeczku, przypomniało jej się, żeby iść do kibla i przed drzwiami naszego pokoju się zesikała. a pani potem się darła "jakby co to sok jabłkowy!" policja przyjechała, bo jakieś dzieciaki z tego miasteczka,w którym mieszkaliśmy rzucali nam kamieniami w okna i wchodzili przez okna do naszych pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
2kicia7 Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:13 moja koleżanka weszła do sklepu i mówi tak "poproszę mleczko w tubce" a pani sklepowa w śmiech "ale to sklep z pamiątkami" Odpowiedz Link Zgłoś
2kicia7 Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:15 30 jade na wycieczke to jeszcze napiszę coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:11 zielona noc <3 kocham smarować ludzi pastą do zębów, nakładać buty z zawiązanymi już sznurówkami. : D Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:12 U nas mieliśmy takie glutki i przylepiałyśmy je po ścianie, a potem zostały plamy, musieli malowac pokój . u mojej kolezanki było to samo, tylko ona miałą jedną plamę w swoim pokoju . Wzięła pastę do zębów i szczoteczkę i zaczęła czyścić. Plama była jeszcze gorsza. Z resztą gdy wyjeżdżałyśmy przez pomyłkę zapakowała klucz do walizki od swojego pokoju, musiała potem go odesłać. Albo wieczorami graliśmy z chłopakami w flirta, późnymi wieczormai, po ciszy nocnej no, a panie tego zabraniały. i chłopaki chowali się pod łóżka, gdy tylko obcykali, ze ktoś idzie. Pani raz zabrała mi komórkę i przy oddawaniu powiedziała : ''fajnie się rozmawiało z Twoją mamą'' Odpowiedz Link Zgłoś
2kicia7 Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:17 u mnie z tymi glutami to też było Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:26 tez mialam takie glutki xd tzn zwierzaki jaszczurki czy cos ;p i one sie przylepialy do sciany i zostawaly slady i pani nas nastraszyla ze bedziemy musialmy placic , a male jeszcze wtedy bylysmy , gdzies w 4 , 5 klasie chyba ;p i jakis facet co pracowal tam nam je zabral zebysmy juz nie brudzily i mial oddac przed wyjazdem i ich nie oddal .. ; ( xd a tak to juz nie pamietam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
2kicia7 Re: jeden chłopak na wewelu rozpuścił śmierdzibąb 26.09.10, 20:25 jeszcze miałyśmy balona nalałyśmy do niego wody i biegałyśmy po korytażu z tym balonem dałyśmy chłopakom a on akurat się rozwalił i oni później sprzątali Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont :P 26.09.10, 20:22 haha najlepsze było jak koleżanka przyszła do chłopaków a Paweł (kolega) powiedział "nie wejdziesz bo jesteś za bardzo ubrana" XD bo wtedy oni chcieli grać w rozbieranego pokera a tam pan do nas wchodzi i towarzystwo płoszy ;P albo jak wszyscy w na jednym łóżku spaliśmy 14 osób z chłopakami mwahahahaha ! hmm może jak żaluzja sie rozwaliła to ją do śmietnika wrzuciliśmy a pan że chłopacy muszą ją wyciągnąć i zawiesić albo klucz od pokoju sie zgubił i przez całą noc szukaliśmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_szatan Piętrowe łóżko. 26.09.10, 20:30 Rozpie...ło się i patrzę jak moja przyjaciółka leży na mnie z deskami hahaha. W końcu spaliśmy na podłodze bo ona wyjścia nie miała, wziąć za mnie łóżka to niee no to spałam z nią na podłodze żeby smutno się jej nie zrobiło. Pierdolłam się o umywalkę bo nie potrafią się kąpać i wytrzeć podłogi auć. Telewizor przez balkon wyleciał xDD Tyle tego było ! Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy Fajny wątek nieźle się uśmiałam ale mój wymiata :P 26.09.10, 20:30 a u mnie to było dużo tego haha my mieliśmy okno przy wejściu do tego hostelu więc widzieliśmy wszystko kto wchodzi i wychodzi i wszyscy widzieli nas bo nie było firanek dlatego że moja kol niestety się zaczepiła i się urwała firanka haha. jak nie było tych firanek to ja i 4 koleżanki z mojego pokoju poszłyśmy już na zbiórke byli już prawie wszyscy i tak staliśmy i czekaliśmy na reszte pod tym naszym oknem a moja 1 kol tam się przebierała jeszcze i wszyscy zobaczyli ją w samych gaciach i staniku niezły polew był z tego. albo jak siedziałyśmy przed tym oknem po nocach to jacyś boscy hiszpanie (piłkarze jacyś ok. 20 l.) przyjjechali i my im machamy pokazujemy nasze numery a oni sie z nas śmieją mieli też pokoje obok nas (a na przeciwko nas był kibel) i jak sie w nocy upijali to mylili nasz pokój z kiblem i paru do nas weszło i my się gapiliśmy a oni se tańczą i śpiewają haha. jeszcze. mój kolega oblał se jaja gorącą zupką chińską i latał po całym hostelu z gaciami mokrymi haha duuuużo tego było wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy i jeszcze ... 26.09.10, 20:35 ja i 3 moje kol. leżałyśmy z 4 chłopakami na łóżkach połączonych i se historie straszne opowiadamy po ciemku . i wchodzie taka moja kumpela i mówi : sprawdzam tylko czy wszyscy ma....i nie dokończyła bo zrobiła - i uciekła hhaahaha . i pod łóżkiem znaleźliśmy precelki i kondomy haahaha,hmm. jeszcze no łóżko pękło podemną i kumpelą. moja kumpela w nocy żygła i do sufitu dosięgnęły te jej żygi. a mój kumpel wziął w nocy się zesikał i tyle tego było że się nie da zliczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Najlepsze zytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:34 jeden mój kolega przyszedł do mnie i do moich koleżanek do pokoju a po chwili pukanie. kolega wskakuje do mojego łóżka bo my bałyśmy się że to nauczycielka. a to mój mój drugi kolega a oni się tak umówili. ale na tej wycieczce było dużo fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
squash . 26.09.10, 20:37 zawsze było coś fajnego. np. w podstawówce wychowawczyni zabrała nam w nocy telefony, bo gadałyśmy z chłopakami. Następnej nocy przyszli do nas do pokoju ze śpiworami, rozłożyli się na podłodze. Graliśmy w pokera, przegadaliśmy większość nocy. Później każdy zasnął tak jak siedział. Efekt końcowy - 8 osób płci mieszanej śpiących razem na podłodze. Mina wychowawczyni - katechetki po wejściu rano do pokoju - bezcenna. :d Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Najlepsze sytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:39 Razem z koleżankami jesteśmy w pokoju. Jest dobrze po pierwszej w nocy dlatego mamy zamiar kłaść się spać. Zamykamy drzwi do pokoju na klucz. Wstajemy nad ranem, a całe drzwi od naszego pokoju są umazane w paście do zębów. Dziewczyny z pokoju obok są całe brudne, mają wąsy z pasty, pasemka na włosach - bo nie zamknęły drzwi, wkradli się chłopcy i taka historia. To było trzy lata temu więc cud, że jeszcze pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
dzaha Re: Najlepsze sytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 20:47 A tak w ogóle pytam bo mam niebawem zieloną szkołę i planujemy z przyjaciółkami coś co przejdzie do histori ;PPP haha Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: Najlepsze sytuacje w pokojach na zielonej szk 26.09.10, 21:04 Różne takie. Np. było ognisko i wgl. ale mieliśmy tez różnego rodzaju ciastka tam. i kolega podłożył kumpeli na jej kawałku drzewa taką kremówkę, a ona usiadła i bum.. Albo kiedyś była bitwa na korytarzu na balonu z wodą i trzeba to było sprzątać, w nocy a jeden kumpel udał, że się pośliznął na tej wodzie, a w kieszeni miał ketchup i go wylał i było jeszcze więcej do sprzątania. ale słabo mu to wyszło bo tylko 2 osoby, myślały, że coś mu się stało na serio. Nie pamiętam już.. ale ostatnie to na kolonii w tym roku jak w nocy wychodziłyśmy z kumpelami i przez balkon (na 1 piętrze) i koledzy nas tak wystraszyli, bo ogółem byli na dworze, cały czas, a jak zauważyli, że wyszłyśmy, przyczaili się za krzakami i jak szłyśmy, to takie BUU. A zaczęłyśmy się drzeć, że wszyscy obozowicze się zlecieli w pidżamach . Haha. Miło się wspomina. Może wam się to nie wydawać śmieszne, ale trzeba było to przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś