nikki17 30.09.10, 11:13 W bloku czy w domie jednorodzinnym? jA W DOMQ I NA NIC BYM TEGO NIE ZAMIENIŁA;! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozyczkaa Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 11:18 w domu jedno rodzinnym ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 21.11.10, 20:13 niestety w duzym domu z ogrodem 6 pokoiami 3 łaienkami 2 kuchniami salonem i jadalnia Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 02.10.10, 20:54 W ogromnym domu, w którym zmieszczą się spokojnie 3 rodziny.... Jest za duży.... Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 15:51 w domu jednorodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 30.09.10, 15:57 emm mieszkam w ziemiance latem w szałasie z liści itp Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 15:58 duży dom wielorodzinny (duży, bo 18 rodzin). Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 16:04 dom jednorodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Blok i fajnie jest, booo... 30.09.10, 16:05 jestem próżna, leniwa i wgl jakaś wadliwa, bo bym miała za daleko do miasta. W sensie, ze wszystko daleko jakoś, a tak mam bliziutko, a w razie powodzi mnie nie zaleje xD. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki17 Re: a co? chcesz mnie odwiedzić czy ze mną zamies 30.09.10, 19:32 Po prostu chcę wiedzieć jak to jest mieszkać pod mostem<<tyyyyy>>...co za głupie pytanie...Nigdy nie chciałaś wiedzieć jak to jest mieszkać w blooku lub w domu;// Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Re: a co? chcesz mnie odwiedzić czy ze mną zamies 01.10.10, 19:07 Ja mieszkam w bloku i jest gites. ^^ Po co wdomku jednorodzinnym ? cie zaleje i bdz miała Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 blok 01.10.10, 21:20 na początku jak się urodziłam to mieszkałam z mamą i tatą i siostrą w mieszkaniu babci. Potem jak trochę podrosłam to wyprowadziliśmy się parę ulic dalej do swojego własnego mieszkania. I ono było wtedy takie. Korytarz przy drzwiach, drzwi i salon były śnieżno białe. W salonie w kąciku stał fotel, a na środku kanapa, naprzeciwko kanapy TV. Mieszkam na samej górze. Z okien widać park prowadzący na plac zabaw i siedzibę straży miejskiej oraz podwórko za domem. W salonie obok końca fotela niedaleko okna stał mały stolik z krzesełkami do zabaw typu rysowanie, klocki itp. W pokoju moim (wcześniej mojej siostry) były żółte ściany, przy prawej ścianie stała kanapa podobna do tej w salonie, była szuflada i biurko przy oknie. Okien jest 2. W kuchni były niebieskie kafelki i ściany. Wkrótce w salonie stanoł kojec, wktórym spałam ja. Im byłam starsza z tym mieszkanie się zmieniało. Teraz wygląda tak. Brązowo kremowe ściany w korytarzu i w kącie korytarza szafa z butami. Salon. Brązowo kremowe ściany, brązowa kanapa wogule brązowe meble i plazma upiękniły pokój. W moim już pokoju zmieniło się dużo. Fioletowe ściany. Jedna jasna druga ciemna jedna jasna i jedna z kwiatami. Na drzwiach są narysowane juz dość stare rysunki pzczółek i prosiaczka z "Kubuś Puchatek", ale jak byłam mała to moja starsza siostra namalowała je specjalnymi farbkami. Na drzwiach wisi też mnóstwo torebek. Przy ciemnej ścianie w kącie stoi półka z TV. Wcześniej było to bardzo stare TV, które było w dużym pokoju jak sie wprowadziliśmy. Potem się zesuło i rodzice oddali do pokoju TV babci, a sami do salonu kupili nowoczesne TV. Potem to TV babci zaczeło się psuć bo pilot nie działał nawet z nowymi bateriami, więc trzeba TV urzywać ręcznie. Potem wkońcu ono skończyło w piwnicy, a new TV stoi w moim pokoju na półce. Mam w pokoju nowszą wersalkę, komputer, wlasne biurko itp. Kuchnia też ma brązowo kremowe ściany i kafelki i sprzęd nowszy. A w łazience wymieniony jest prysznic bo na tamten właził kamień Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 16:12 W domku i mam nadzieje że nie zamieszkam w bloku nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 16:42 9 pietro , blok i mam widok na pol miasta , kto do mnie przychodzi to nie moze oderwac oczu .........aale wolalabym dom Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Gdzie mieszkacie(Chodzi o dom)? 30.09.10, 16:43 ahaaa no i bylo , sama osobiscie odpowiadalam juz na taki temat Odpowiedz Link Zgłoś
kitty both 30.09.10, 17:13 i dom i mieszkanie w apartamentowcu. narzekałam na dojazdy, rodzice kupili mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś