Dodaj do ulubionych

Dzień chłopaka

30.09.10, 13:38
NAJLEPSZEGO CHŁOPAKI!
A co do Kotkowiczek to złóżcie panom jakieś życzenia i napiszcie jak
obchodziłyście dzisiaj ten dzień ;D Macie chłopaka? Co mu dałyście, a może
olałyście sprawę? A w szkole?

Bo u mnie to było tak: Przed pierwszą lekcją zrobiłyśmy na kratce A3 fajne
obrazki i napisałyśmy, że to dla naszych chłopaków. Kartka zawisła na tablicy
SZru (szkolnej radu uczniowskiej). Na 2 - zrobiłyśmy jakieś karteczki z
życzeniami dla tych naj, a już na 3, na j.polskim rozdałyśmy im żelki, złożyły
życzenia i zaprosiły do tablicy. Chłopakom pomysł się bardzo spodobał,
zwłaszcza tym, którzy dostali osobne ''laurki''. Przez następną przerwę nas
ściskali i dziękowali. To był taki skromny gest, ale jak widać - miły. Oprócz
tego na lekcjach był luz - ze względu na chłopaków ;D Na polskim czytaliśmy
Anię z Zielonego Wzgórza, na matematyce nie sprawdzał pan zadania ;D
Obserwuj wątek
    • linda Re: Dzień chłopaka 30.09.10, 13:48
      kurde nie poszlam do szkoly uncertainuncertain dopiero wstalam wsumie heh big_grin nic nikomu nie daje .....
    • frutella_xd Re: Dzień chłopaka 30.09.10, 13:57
      Nie składałam nikomu życzeń. Moje grono kolegów od ostatniego incydentu się pomniejszyło.
      W szkole dzień był luźny.Paru nauczycieli gdzieś wywiało ( poszli do teatru z pierwszymi klasami), więc na lekcjach nic nie robiliśmy :p.
    • magduusia Jesteście Kotkowiczki? ;D 30.09.10, 15:17
      • green_day_love Re: Jesteście Kotkowiczki? ;D 30.09.10, 15:31
        U nas nic nie było organizowane niestety... Złożyłam życzenia tylko dwóm
        chłopakom, moim przyjaciołom smile A w szkole to wszyscy zapomnieli o tym,
        nauczyciele nic nie wspomnieli, dziewczyny też nie.
    • lady_em Re: Dzień chłopaka 30.09.10, 15:52
      My dla swoich zorganizowałyśmy zabawę w pokaz mody :3 przyniosłyśmy im na godzinę
      wychowawczą kosmetyki i jakieś damskie ciuchy, akcesoria, a oni musieli dobrać się w cztery
      grupy i z każdej grupy przebrać, umalować jednego chłopaka. zostawiłyśmy ich samych w
      klasie, a potem złączyłyśmy ławki i zrobiłyśmy im wybieg. zabawa była genialna C: każda
      grupa dostała cukierki (najgorsza grupa - te najtańsze, a najlepsza - najdroższe). dodatkowo
      chłopak, który wyglądał najlepiej i najzabawniej się zaprezentował na wybiegu, dostał
      playboya ^-^ ocenzurowanego, ale cenzurę można było łatwo zdjąć c;
      • pola16 *co ja za bzdety dzisiaj gadam?!* 30.09.10, 15:57
        Dzisiaj były tylko życzenia, ale za to w weekend imprezka. MA się rozumieć bez
        nadzoru smile.
        • selena_disney Re: *co ja za bzdety dzisiaj gadam?!* 30.09.10, 16:08
          my kupiłyśmy każdemu dwa zeszyty-bruliony z oxfordu, zestaw ferrero rocher,
          zestaw żelek, aparat jednorazowy na 12 zdjęć. każda dziewczyna składała się po
          35 zł, a w podstawówie zawsze po ponad 40 zł, więc w sumie oszczędne prezenty -
          chłopaków jest 16, dziewczynek jest (TERAZ) 10. tylko 6 z naszej dawnej klasy ze
          mną, chłopacy 14 starych, 2 nowych-kumpli, jest fajnyskład, jest spokoloko
    • guma144 Re: Dzień chłopaka 30.09.10, 16:15
      Jestem w pierwszej gim. więc organizujemy z dziewczynami dla nowych chłopaków xD
      Złożyłyśmy po 10 złoty, kupiłysmy białe koszulki i bekowe pantofle big_grin Na
      koszulkach z tyłu napisałyśmy ich imiona i każda się podpisała, a dla pana
      wychowacy koszulke z motorami i czekola =P A do tego jedna z dziewczyn przebrała
      się za mikołaja, a kilka była reiferami i skrzatami xdd Chłopacy musieli usiąść
      mikołajowi na kolach oraz coś zaśpiewać/zatańczyć/opowiedzieć kawał czy coś big_grin
      Podobało im się ... wink)
    • mileymandy Nic nie zrobiłam 30.09.10, 16:24
      Nie chodziłam do szkoły,a nawet gdybym chodziła to h...e z naszej klasy nie
      zasłużyli na żaden prezentsciana.Nie cierpię tych idiotów!Boże,jeszcze 2 lata
      muszę się z nimi męczyćcrying
    • mweezy . 30.09.10, 16:39
      tja, wszystkiego najlepszego.

złożyłyśmy chłopakom życzenia, poszliśmy całą klasą na pizzę, ot i całe
      świętowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka