anciaa 30.09.10, 19:41 macie jakieś sposoby na piękną, gładką, matową cerę? ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellacolvey Re: Cera ;D 30.09.10, 19:48 ja tam używam mydła dla dzieci...na wieczór smaruje się kremem bambino ...używam chusteczek nawilżonych dla dzieci i jest taka se...a co zrobić by była matowa i nie miała ani pryszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Cera ;D 30.09.10, 19:49 Ja używam kremów , peelingów z nivea visage young i są rewelacyjne . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_olka Re: Cera ;D 30.09.10, 19:57 Ja, poszłam do dermatologa zapisał mi kremy i jest git Ale miałam jeszcze kremy i toniki różnego typu też były dobre.! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 30.09.10, 21:45 powiem szczerze, że różnych rzeczy już próbowałam, ostatnio zaczęłam normalnie stosować kosmetyki z under 20 + maść cynkowa + peeling (zwykły cukier, trochę wody do tego i wcieramy w buzię, później jest fantastycznie oczyszczona, ja już widzę efekty) i jak na razie jestem zadowolona c: Odpowiedz Link Zgłoś